ABDL Forum Logo

Nieuwe liefde  (gelezen 13369 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 36
 • Geslacht: Man
 • Jack Sparrow
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1982
 • Ik ben: DL
 • Locatie: NL
Nieuwe liefde
juli 16, 2011, 22:53:50 22:53*
HOOFDSTUK1: Over mezelf
Het klinkt misschien heel raar maar ik heb een nieuwe liefde gevonden. Voordat ik het verhaal ga vertellen stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Tom en ik ben 14 jaar jong. Zit op dit moment in tweede jaar van het voortgezet onderwijs en woon samen met mijn moeder, vader en een broertje van 11 jaar. Verder ben ik erg verlegen en zit ik het liefst in mijn kamer of achter de computer.

HOOFDSTUK 2: Het begin
Het is allemaal begonnen vanwege mijn broertje Jesse. Hij is in tegenstelling tot wat ik ben een fanatieke en zelfverzekerde jongen die al een compleet toekomstplaatje voor zich ziet. Je zou zeggen dat met hem verder niets aan de hand is. Toch heeft hij een klein probleempje. Vanwege problemen met zijn sluitspieren plast hij nog wel eens in bed. Volgens de dokter lost het probleem wel op maar in tussentijd moet hij in de nacht wel DryNites dragen.

Mijn ouders hebben geen groot huis en daarom slapen mijn broertje en ik op één kamer. Jesse schaamde zich voor mij dat hij DryNites moest dragen. Maar om eerlijk te zijn vond ik het juist spannend en opwindend. Dit gebeurde dagen achter elkaar en elke keer als ik hem zag dan kreeg ik een opwindend, niet te omschrijven gevoel. Regelmatig heb ik wel eens liggen dromen hoe het zou zijn om een luier te dragen. Maar ik zei vaak in mezelf: “Je bent 14 jaar en daar heb je geen luiers voor”.

HOOFDSTUK 3: ONDERZOEK
In de loop van de tijd moest ik steeds meer werkstukken maken voor school en dus vaker achter de computer zitten. Het was vrijdagmiddag en ik was eerde klaar met school omdat enkele lessen zijn uitgevallen. Mijn broertje is bij zijn vriendje en ik ben helemaal alleen thuis. Op een moment dacht ik terug aan het opwindend gevoel over luiers. Ik was toch alleen thuis en heb dan een poging gewaagd om te zoeken naar informatie over luiers voor grote mensen. Tot mijn grote verbazing bestonden luiers voor grote mensen die bijvoorbeeld incontinent of gehandicapt zijn. Best een raar en eng gevoel was dat.

Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik een website tegen waar meer soortgelijke mensen zitten die het fijn vinden om terug te gaan naar de baby tijd. Het verbaasde mij dat zoiets echt bestond. Ik kreeg er direct een opwindend gevoel van en ging de website helemaal uitpluizen. Er zat op de website ook een gedeelte waar je luiers kon kopen en met mijn zakcentjes was het geen probleem.

HOOFDSTUK 4: EERSTE PAKKET
Mijn ouders en mijn broer waren nog niet thuis en daarom heb ik besloten om een pakket luiers te kopen. Ik heb de verkoper gevraagd om het pakketje onzichtbaar te maken zodat mijn ouders en mijn broertje niet zullen ontdekken wat er in zin. Ik kreeg elke week zakgeld en daarom kon ik eenvoudig een bestelling doen zonder dat mijn ouders het in de gaten hadden.

Na ongeveer 3 werkdagen kwam mijn pakketje binnen. Mijn ouders riepen dat ik een pakketje heb ontvangen van een onbekende afzender. Ze wilden het pakketje zelf openmaken maar ik zei dat het bekend en heel persoonlijk was. Ze zeiden: “Wat zit er in dan?” en daarop antwoorde ik: “Een geheim onderdeel van school”. Niets van waar natuurlijk maar hiermee heb ik wel het pakketje gekregen en liep ik naar mijn kamer. Omdat mijn broertje ook thuis was heb ik het pakketje verstopt in mijn kast. Daar kijkt niemand in behalve ik zelf.

HOOFDSTUK 5: Eindelijk
Het heeft even geduurd maar het lang wachten wordt beloond. Mijn vader, moeder en broertje zijn weg en ik ben alleen thuis. Mijn moeder is wel vrij maar die is boodschappen aan het doen. Dit is de kans om het pakketje uit te pakken en zonder te twijfelen liep ik naar mijn kast om het pakketje te pakken en open te maken. Al gauw zag ik de verpakking van de grote luiers. Het waren de Tena Maxi Plus maat M luiers. Nadat ik de verpakking heb opengebroken zag ik de werkelijke luiers inzitten.

Op dat moment stond ik erbij en keek ik er na. Na enkele minuten heb ik mezelf uitgekleed en pakte ik een luier. Op de verpakking stond een beknopte instructie hoe ik een luier moest omdoen. Het ging niet eenvoudig voor de eerste keer maar het is gelukt. Het voelde echt lekker en genoot van de luier. Al gauw moest ik naar de WC en wist dat ik een luier omhad. Zonder te twijfelen plaste ik in de luier. Een heerlijk en warm gevoel. Dit was genieten. Na een half uurtje heb ik de luier afgedaan en weggegooid in de grijze container totdat ik plots de deur hoorde. Mijn  moeder was terug van boodschappen doen.
Diapers and lovers, what's the difference?

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 36
 • Geslacht: Man
 • Jack Sparrow
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1982
 • Ik ben: DL
 • Locatie: NL
Re: Nieuwe liefde
Reactie #1 juli 17, 2011, 13:16:49 13:16*
HOOFDSTUK 6: Betrapt
Ik probeerde onopvallend weg te lopen maar mijn moeder vroeg wat ik in de grijze vuilcontainer heb gegooid. Nu speelde mijn karakter (verlegenheid) een belangrijke rol en ik antwoorde: “Niets hoor mam”. Ze keek me aan en liep vervolgens naar buiten om de grijze vuilcontainer te openen. Op dat moment voelde ik alle gevoelens over me heen komen. Het leek wel alsof de tijd stopte met tikken en ik voelde het zweet al op mijn voorhoofd. Ze keek in de grijze vuilcontainer en zag overduidelijk wat het was. Ze heeft op dat moment geen woord gezegd en deed de grijze vuilcontainer weer dicht. Vervolgens liep ze naar mij toe.

Ze stond tegenover mij en het was duidelijk te zien dat ze erg geschrokken was.
Mam zei: “Tom, je bent toch niet incontinent geworden?” Daarop antwoorde ik “Nee hoor mam”.
Mam zei: “Waarom draag je dan luiers?” en daarop zei ik: “Omdat Jesse ook luiers draagt.”
Mam zei: “Jesse draagt luiers omdat hij nog wel eens in best plast maar dat doe jij toch niet meer?” Daarop antwoorde ik “Nee mam maar ik vind een luier ook lekker zitten”. Het werd even stil en ik zag het gezicht van mijn moeder helemaal wegtrekken. Ze zei vervolgens “Je vindt het leuk om een luier om te hebben?” en toen brak de emoties bij mij helemaal los. Mijn moeder ging naast me zitten en ging me troosten. Ze zei: “Je weet toch wel dat luiers alleen voor kinderen die nog niet zindelijk zijn?” Snikkend zei ik: “Ja mam dat weet ik maar ik vind het gewoon leuk”. Het was een moeizaam en zenuwslopend gesprek.

Na een tijdje kwam mijn broertje terug van school. Mam zei: “Verstopt de luiers maar snel voordat iemand ze ziet”. Zonder te twijfelen verstopte ik de luiers in mijn kast en heb ik me gauw opgefrist zodat niemand zou merken dat ik een traantje heb gelaten. Verder hebben we geen woord gezegd over luiers. Het leek wel alsof dit onderwerp helemaal van tafel was geveegd.

HOOFDSTUK 7: Avond
Nadat de avond was aangebroken en tijd was om naar bed te gaan kwam mijn moeder naar mij toe en zei zachtjes: “Wil jij een luier om hebben?”. Op dat moment stond ik helemaal te blozen. Heel terughoudend en voorzichtig antwoorde ik “Ja”. Ze zei dat ik onopgemerkt een luier mag pakken uit de kast en vervolgens naar de slaapkamer van moeder moest open. Mijn probeerde Jesse afleiding te geven zodat ik de kans kreeg om een luier te pakken. Dat is ook goed gelukt.

Het duurde ongeveer 5 minuten dat mijn moeder aankwam en ze deed vervolgens de deur van de slaapkamer dicht. Ze zei: “Oke Tom, jij wilt graag een luier omhebben en daar ga ik voor zorgen maar er zijn wel spelregels.” Heel verbaasd antwoorde ik “Ow, oké”. Mam zei: “Je mag niet aan de luier komen en de WC is totdat ik je verschoon verboden terrein. Heb je dat begrepen?” Daarop antwoorde ik “Ja mam”. Vervolgens moest ik me uitkleden en met mijn rug op bed liggen.
Mijn moeder deed de luier open en vroeg of ik mijn billen omhoog wou doen. Het ging niet eenvoudig en met wat gegiechel, getrek en geduw was het uiteindelijk gelukt. De luier zit nu tussen mijn benen. Ze heeft de luier goed gepositioneerd en deed vervolgens de plak trips dicht. Ze ging overigens heel professioneel te werk maar ergens zag ik ook een glimlach op het moment dat ze de luier bij mij omdeed. Ze zei: “Staat je goed Tom” en dat bevestigde ik. Uit de kast pakte mam een sportbroekje zodat de luier niet zichtbaar was. Sportbroekje was van pa en daarom iets aan de grote kant maar de luier was onzichtbaar. Daarna ging ik terug naar mijn eigen slaapkamer waar Jesse al in bed lag met zijn DryNites om. Mijn moeder zei: “Welterusten Jesse en Tom en een fijne droge nacht”. Ik zei “Welterusten mam” maar Jesse was niet blij en zei “Mam! Dat is niet grappig hoor”. Ik genoot van de luier, dikke prop tussen mijn benen. Een heerlijk gevoel.
Diapers and lovers, what's the difference?

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 36
 • Geslacht: Man
 • Jack Sparrow
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1982
 • Ik ben: DL
 • Locatie: NL
Re: Nieuwe liefde
Reactie #2 juli 17, 2011, 15:59:24 15:59*
HOOFDSTUK 8: De nacht
Het was rond 02:00 in de nacht dat ik opeens wakker wordt vanwege de drang om te plassen. Op dat moment besefte ik gelijk dat ik een luier omhad. Toch zat ik te twijfelen wat ik zal doen. Mijn luier gebruiken of toch naar de WC gaan. Het waren zware en lastige minuten omdat ik niet in slaap kom komen vanwege de drang. Mijn moeder heeft gezegd dat de WC voor mij verboden terrein is maar ik zei tegen mezelf dat ik een grote jongen ben en geen luier nodig heb. Wat moet ik toch doen?

Na ongeveer een half uurtje hield ik het echt niet meer vol. Mijn blaas was vol en de drang werd alleen maar erger. Uit het niets heb ik besloten om mijn luier te gebruiken alleen wist ik niet hoe. Ik lag nog in bed maar ik kon moeilijk mijn blaas legen. Daarbij komt ook nog eens kijken dat mijn broertje Jesse naast mij slaapt en niet mag merken dat ik een luier draag. Toch heb ik heel voorzichtig geprobeerd te staan zonder dat Jesse het merkte. Daarna heb ik mijn blaas bewust geleegd en ik voelde de plas door mijn luier stromen. Het was een heerlijk, warm en ontspannend gevoel. Op dat moment voelde ik me echt een kleine baby die nog een luier aanheeft. Rustig aan ben ik weer in mijn bed gaan liggen en door het ontspannende gevoel viel ik snel weer in slaap.

HOOFDSTUK 9: Goedemorgen
Uit het niets hoorde ik mijn moeder binnenkomen en ze zei: “Goedemorgen lieve schatjes, opstaan!” en ze deed direct de gordijnen open. Langzaam en zeker werden Jesse en ik wakker. Mam zei tegen Jesse “Ik heb eten voor je gemaakt Jesse en het staat beneden”. Jesse zei: “Dank je wel mam” en hij rende de kamer uit, trap naar beneden de woonkamer in. Daarna zei mam tegen mij: “En hoe gaat het met jouw Tom?” en daarop antwoorde ik “Goed hoor, heb lekker geslapen”. Mam zei: “Heb je het droog gehouden” en daarop lachte ik met het antwoord “Mijn bed wel maar de luier niet”. Ze moest ook lachen en vroeg of ik pa’s sportbroek ging uitdoen.

Samen met mijn moeder liep ik naar de douche en keken we naar de spiegel. Opnieuw schoot mijn moeder in de lach en ze zei: “Het staat best grappig Tom, die luier”. Ikzelf stond stijf en verbaasd te kijken naar mijn luier waarop een duidelijke donkere plek te zien is. Mam zei vervolgens tegen mij “Is dat nou echt wat je wilt?” en ik kon daar niet echt een antwoord op geven. We hoorden voetstappen op de trap en daarom zei mijn moeder tegen mij dat ik snel de luier af moet doen en in de douche moet stappen. Zonder te twijfelen maakte ik de plak strips los en sprong ik in de douche. Mijn moeder pakte de luier en deed het in een zakje waarna ze vervolgens uit de douche stapte.

Tijdens het douchen dacht ik hele tijd aan de woorden “Is dat echt wat je wilt” en kreeg dubbele gevoelens. Aan de ene kant wil ik het graag maar aan de andere kant wil ik het wel discreet houden en een gewoon leven lijden. Het was een heerlijk moment om te douchen totdat Jesse in de douche kwam die elke keer zit te pesten als ik erin zit. Maar dat ben ik wel gewend.

HOOFDSTUK 10: De ontknoping
Het was zaterdag en dan moet Jesse naar voetbal en pa gaat dan altijd mee. Ik ben geen voetbalfan en bleef samen met mijn moeder thuis. Mijn moeder maakte drinken voor ons tweeën en daarna kwam ze naast mij zitten. Ze zei tegen mij: “Heb je nog nagedacht wat ik in de douche zei” en daarop antwoorde ik heel verlegen “Ja, de hele tijd”. Er was verder niemand thuis en daarom ging mijn moeder verder uitgebreid vertellen over de gevolgen van een luier dragen. Dat je luieruitslag kan krijgen en er kans is dat je niet geaccepteerd zal worden door jouw vrienden. Ook vertelde ze dat Jesse en pa vroeg of laat achter zullen komen dat ik luiers draag.

Ik zat op dat moment in een dubio omdat mijn moeder ergens wel gelijk heeft. Mam zei tegen mij “Als je het echt lekker vindt om in een luier te lopen en de consequenties aanvaard dan wil ik je wel eens in de avond in een luier stoppen”. Daar ging ik absoluut mee akkoord. Zo heeft mijn moeder mij enkele avonden in een luier gestopt zonder dat iemand het heeft gemerkt. Dit hebben we volgehouden totdat alle luiers op waren. Achteraf hoorde ik dat mijn pa wist dat ik luiers heb gedragen maar door mijn moeder niet mocht bemoeien. Jesse heeft de DryNites nog ongeveer een half jaar gedragen.

SLOT:
Het waren leuke dagen dat ik een luier heb gedragen maar ook erg spannend. Enkele keren ging het bijna mis en het is ook voorgekomen dat mijn bed nat werd omdat ik teveel in mijn luier had geplast. Met hakken over de sloot hebben we dit rechtgezet zonder dat iemand het in de gaten had. Daarna heb ik geen nieuwe luiers gekocht maar of ik nooit meer een luier ga dragen weet ik nog niet.

Dit is deels een waargebeurd verhaal. De personages en het verhaal is in bepaalde punten aangepast. Dank je wel voor het lezen en wie weet tot de volgende keer.
Diapers and lovers, what's the difference?

(Verborgen)

 • Gast
Re: Nieuwe liefde
Reactie #3 augustus 25, 2011, 22:10:02 22:10*
een heel mooi verhaal wou dat ik het lef had om met mijn moeder te praten maar ik ben te voorzichtig en mijn ouders merken daarom niets

xx

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 480
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1982
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: Rotterdam
Re: Nieuwe liefde
Reactie #4 oktober 26, 2011, 11:22:56 11:22*
Heel mooi verhaal.
Ik zou het niet erg vinden als je meer gaat schrijven, je verhaal leest heel prettig weg.
Dus hopelijk tot snel.
Let it go, let it go,
Can’t hold it back anymore...

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 346
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1996
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: Noord-Holland
Re: Nieuwe liefde
Reactie #5 oktober 26, 2011, 21:25:43 21:25*
Zeker een fijn verhaal om te lezen. Probeer het, maar kan niet helemaal begrijpen waarom je na nachten in luiers te slapen en geluierd te worden door je moeder geen nieuwe luiers meer koopt. Maar dat ligt aan mij want bij iedereen gaat verplaatsen in een ander maar tot een bepaald punt ;) kan al niet begrijpen dat een normaal persoon er niet van geniet als ze het eenmaal proberen en ervaren hoe veilig het voelt ;p *nudge* ik dwaal af

Fijn verhaal om te lezen :) als je ooit weer luiers koopt en een leuke ervaring hebt, schrijf vooral een verhaal zou ik zeggen, het leest top (:
Het Slot [Hoofdstuk 11 toegevoegd]

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 157
 • Geslacht: Vrouw
 • sweet baby
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1989
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: Noord Braband
Re: Nieuwe liefde
Reactie #6 januari 26, 2012, 00:37:52 00:37*
echt een leuk verhaal en ook eens wat anders :D

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 124
 • Geslacht: Man
 • lapjes zijn fijn
 • Contact behoefte: geen contact aub
 • Geboortejaar: 1993
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: amsterdam
Re: Nieuwe liefde
Reactie #7 januari 26, 2012, 02:41:44 02:41*
leuk en goed geschreven verhaal
Verliefd zijn is.. zoals in je broek pissen. Iedereen ziet het, maar alleen jij hebt dat warme gevoel.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 567
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: geen contact aub
 • Ik ben: AB & DL
Re: Nieuwe liefde
Reactie #8 februari 12, 2012, 16:44:50 16:44*
leuk en goed geschreven verhaaltje.
Ik hoop dat dit deels een verhaal was van eigen belevenis.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 37
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1981
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Zuid-Holland
Re: Nieuwe liefde
Reactie #9 maart 01, 2012, 22:18:40 22:18*
goed verhaal!

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 48
 • Geslacht: Man
 • mooi zijn zit niet van buiten...maar van binnen
 • Contact behoefte: volwassen vrouw
 • Ik ben: Geen van allen
Re: Nieuwe liefde
Reactie #10 augustus 20, 2016, 20:47:33 20:47*
Mooi verhaal toppie💋👍🏻👍🏻
Gooi geen dingen weg die nog bruikbaar zijn
altijd blijven lachen