ABDL Forum Logo

Poll

Wat vond je ervan?

Zeer goed
17 (58.6%)
Goed
11 (37.9%)
Matig
1 (3.4%)
Slecht
0 (0%)
Niet mijn soort verhaal
0 (0%)
Te lang(dradig)
0 (0%)

Totaal aantal stemmen: 29

Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)  (gelezen 47102 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Gewaardeerd lid
 • *****
 • Berichten: 20
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1975
Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
juni 11, 2011, 03:47:07 03:47*
Dit verhaal gaat over een gezonde jonge meid die van volledig zindelijk langzamerhand afglijdt naar 24 uur per dag geluierd moet worden.
Het verhaal begint als ze 17 is en nog op de havo zit in haar examenjaar.
Vanaf het moment dat ze ook overdag luiers moet dragen krijgt ze te maken met de echte moeilijkheden van het verborgen houden.

Hoofdstukken:
 1. De examenperiode
 2. Het studentenleven
 3. Een vriendje
 4. De vakantie
 5. Het tweede studiejaar
 6. Nieuwe huisgenoten
 7. Zindelijkheidstraining
 8. De schoonouders
 9. Terugval
10. De stage
11. Zeilen
12. De vliegreis
13. Verhuizen

1. De examenperiode

Nathalie is een leuke meid van 17 jaar, bruin haar, bruine ogen 1,75 meter lang en lekker slank. Ze zit in het examenjaar van de Havo. Na de zomervakantie zal ze bedrijfskunde gaan studeren en op kamers gaan. Ze is fanatiek turnster en is minimaal 3 keer in de week in gymzaal te vinden.
De aankomende examens zijn behoorlijk stressen, ze kan behoorlijk goed leren en staat er goed voor qua cijfers maar toch heeft ze altijd moeite met dit soort momenten. Afgelopen ochtend had ze nog iets om zich zorgen over te maken. Ze was wakker geworden in een nat bed. De hele dag had zich al zorgen gemaakt over de gevolgen want ze wist wat die waren. Jaren geleden had ze dit namelijk ook al meegemaakt, toen was ze op 12 jarige leeftijd ook weer begonnen met bedplassen.
Haar moeder was nooit boos geworden en had haar altijd gesteund en getroost, maar op een gegeven moment had haar moeder voorgesteld om weer luiers te gaan dragen 's nachts. Om zaken erger te maken hadden haar ouders iets tegen wegwerpluiers en had haar moeder zelf katoenen luiers gemaakt en plastic broeken gekocht.
Ze wist ook dat haar moeder de luiers nooit had weggegooid, ondanks dat het bedplassen na haar 15 eigenlijk nooit meer was teruggekomen.

Nathalie was zo lang mogelijk van huis gebleven om maar niet de confrontie met haar moeder aan te hoeven gaan, maar het was nu al 5 uur en om 6 uur werd er altijd gegeten. Eenmaal thuis was haar moeder al aan het koken. Haar moeder vertelde haar dat ze na het eten maar eens moesten praten over wat ze vanmorgen in haar kamer gevonden had.
Tijdens het eten was er een ijzige stilte en de sfeer was gespannen.
Na het eten deden Nathalie en haar moeder de afwas, haar moeder had dit moment gekozen om maar eens met haar dochter te praten. "Dus, je hebt vannacht weer een ongeluk gehad", begon ze. Nathalie werd rood van schaamte en kon het alleen maar bevestigen. Haar moeder vroeg haar of ze wist hoe het kwam en of ze dacht dat het weer vaker ging gebeuren. Nathalie had zichzelf diezelfde vraag ook al gesteld en wist het eigenlijk niet. Ze antwoorde dat het waarschijnlijk door de spanning van de examens kwam en dat ze niet wist of het vaker ging gebeuren.
Nathalies moeder stelde voor om tijdelijk, tijdens de examenperiode, weer een luier om te doen 's nachts. Nathalie had daar natuurlijk geen zin in, want welke 17 jarige meid wil dat nou wel.
Uiteindelijk stemde ze in omdat het toch maar tijdelijk zou zijn en niemand zou het ooit te zien krijgen omdat ze het alleen 's nachts hoefde.

Na nog wat leren en tv kijken ging nathalie naar bed, ze wenste haar ouders een "welterusten" en ging naar boven. Haar moeder stond ook op en ging nathalie achterna. Nathalie ging naar de badkamer en ging douchen. Haar moeder dook de bergkast in en zocht naar een doos waar ze twee jaar geleden de spullen had opgeborgen die ze nu toch weer nodig had. Nathalie stapte uit de douche en droogde zich af, toen ze haar billen afdroogde realiseerde ze zich dat het moment dat diezelfde kont weer in een luier zou komen dichterbij kwam. Ze keek in de spiegel en zag haar eigen naakte lichaam waar ze eigenlijk best tevreden mee was, ze zag haar keurig geschoren kruis en terwijl ze de handdoek er langshaalde om het af te drogen. Even hield zie de handdoek stil en voelde de prop van de handdoek tussen haar dijen, tegen haar kruis aan. "Zo voelt dat dus straks weer", dacht ze.
Na het tandenpoetsen ging ze naar haar slaapkamer waar haar moeder al stond te wachten. Op het bed lag de katoenen luier al klaar om op te gaan liggen. Nathalie ging op bed liggen met haar kont in de luier. Haar moeder haalde de luier tussen haar benen door en nathalie voelde de rillingen over haar lijf gaan, daarna spelde haar moedeer de luier dicht en nathalie voelde de tranen opkomen.
Haar moeder keek nog even of haar luier goed zat en knikte tevreden en gaf nathalie haar een plastic broek om aan te trekken. Nathalie stond op van het bed om de plastic broek aan te trekken.
Ze voelde de dikke katoenen prop tussen haar benen en zag haar kruis in een dikke nachtluier zitten. Ze trok de plastic broek over de luier aan, die was wel wat krap geworden, maar paste nog steeds. Ook trok ze haar nachthemd aan, die lang genoeg was om over haar luierkont heen te vallen. Ze ging naar bed en viel in slaap.

De volgende ochtend werd ze wakker in een droog bed. Ze was nog een beetje slaapdronken en draaide zich om en voelde toen haar dikke luier in haar kruis en herinnerde zich weer dat ze door haar moeder geluierd was voor de nacht. Ze tilde het dekbed omhoog om te kijken, maar eigenlijk wist het al wel, want hoelanger ze wakker was, hoe meer de natte luier begon te jeuken. Bij het zien van de natte luier voelde ze weer tranen opkomen. Nog erger dan op 17 jarige leeftijd een luier om krijgen van je moeder is toch wel de confrontatie 's ochtends dat het nodig was.
Ze stond op om te gaan douchen, in de badkamer deed ze de luier af en deed die in de luieremmer die haar moeder voor haar in de badkamer had gezet.
Na het douchen had ze besloten om vandaag iets sexies aan te trekken om zichzelf wat beter te voelen. Ze trok haar "skinny jeans" aan over haar string. Vervolgens trok ze een naveltopje aan, ze bekeek haarzelf in de spiegel en voelde zichzelf al snel wat beter.

De examenperiode was aangebroken dus lessen had ze niet meer en zin om te leren had ze ook niet. Ze besloot te gaan turnen. In de gym aangekomen kleedde ze zichzelf om, ze was niet alleen, er waren nog een paar meiden waar ze vaker mee turnde die vandaag hadden besloten om te gaan oefenen. Ze besloten met z'n drieen te gaan oefen op het "paard".
Nathalie was daar niet zo'n ster in, maar je moet het wel oefenen om wedstrijden te kunnen winnen. Na de warming-up begon Nathalie met haar oefeningen op het paard.
Op een gegeven moment draaide ze op één hand en verloor haar evenwicht waardoor zo op haar rug op het paard klapte. Ze had een enorme pijnscheut in haar onderrug en gleed naar de grond. Na een minuutje gelegen te hebben, leek het wel weer te gaan en stond op. Ondanks dat het wel weer ging vond Nathalie het wel weer genoeg voor vandaag en liet de andere twee meiden alleen.
Ze kleedde zich weer om en besloot maar de stad in te gaan.
In de stad ging ze wat "window-shoppen" want echt geld uitgeven wou ze niet, ze wilde zoveel mogelijk sparen voor het op kamers gaan. Ze merkte dat ze door het slenteren weer wat last van haar rug kreeg en ze moest eigenlijk ook wel naar het toilet en besloot daarom op zoek te gaan naar een terrasje.
Op het grote plein ging ze het eerste beste terras op en besloot eerst maar naar het toilet te gaan, want ze moet opeens heel nodig. Achterin het restaurant liep ze op het toilet af, maar toen ze de deur vasthad voelde ze een klein stroompje urine lopen, snel ging ze door naar het toilet en trok snel haar broek en string naar beneden om snel te gaan zitten. Nog voordat haar kont het toilet had geraakt begon ze al te plassen. Ze bekeek de schade in haar broek en dat viel gelukkig mee, alleen een kleine natte plek in haar string, haar spijkerbroek was nog redelijk droog en was in iedergeval aan de buitenkant nog droog.
Nathalie ging terug naar het terras en dronk een cola-light op het terras. Nu, na deze ervaring had ze helemaal nergens meer zin in en ging maar naar huis.

De volgende dagen had ze volledig gewijd aan het leren van examens. Door haar ervaring in het restaurant, lette ze goed op om op tijd naar het toilet te gaan en dat leek te helpen. Ze had wel gemerkt dat als ze moest plassen, dat ze dan ook echt moest gaan en dat ze het niet heel lang kon ophouden.

Morgen was het dan zover, haar eerste examen: Wiskunde. Ze had er op zich wel vertrouwen in maar kwam toch slecht in slaap. Het feit dat ze zo'n dikke luier omhad hielp natuurlijk ook niet maar het lukte haar uiteindelijk om in slaap te komen. De volgende morgen weer het inmiddels gebruikelijke ritueel: De natte luier in de luieremmer, douchen en aankleden.
Terwijl ze zich aankleedde kreeg ze ineens koude rillingen bij de gedachte dat ze tijdens het examen naar het toilet moest.
Ze wist dat ze het niet lang op zou kunnen houden en dat ze niet tussentijds naar het toilet mocht. Ze besloot maar een hipster aan te trekken in plaats van een string, en voor de zekerheid een maandverband in te doen. Ze trok een zwarte spijkerbroek aan en een shirt wat tot over haar kont zakte, zo was er op voorbereid voor als het toch mis ging.
Vlak voor het examen ging ze voor de zekerheid maar even naar het toilet. Ze ging de examenzaal in en na de uitleg van de examens, ging het examen van start. Het examen ging verrassend vlot en Nathalie had het gevoel dat ze goed bezig was. Na twee en een half uur voelde ze dat ze plassen en keek naar de nog te maken vragen. Ze had het idee dat ze nog maar tien minuten nodig had en kruisde haar benen. Na de laatste vraag al wiebelend af te maken sloot ze het examen af en stond op. Daar ging het mis en ze voelde dat ze een scheut urine verloor en enkele momenten later voelde ze dat het maandverband dit ook niet aankon en dat ze nat werd in haar liezen.
Met een rood hoofd liep ze de examenzaal uit en snel door naar het toilet. Onderweg naar het toilet voelt ze nog een scheut ontsnappen en eindelijk op het toilet trekt ze snel alles naar beneden en begint haar blaas te legen.
Ze ziet dat het maandverband helemaal doorweekt is en gooit het snel weg, ook ziet ze langs de randen van haar onderbroek twee grote natte plekken zitten. Gelukkig zie je het in haar spijkerbroek nauwelijks omdat het zwart is.
Met een rood hoofd van schaamte gaat ze snel naar huis om om te kleden. Op weg naar huis bedenkt ze zich dat haar moeder dit nooit mag weten, ze beseft zich dat haar moeder dan ook uiteindelijk met de welbekende oplossing komt: Luiers. De gedachte om overdag met zo'n katoenen ding tussen haar benen over straat te moeten, laat haar bijna huilen.
Thuis gekomen gaat ze snel naar boven en kleed zich om. Morgen heeft ze examen economie en moet nog het één en ander doornemen. Na het leren gaat ze wat op internet browsen. Ze bekijkt haar Facebook pagina op de laatste nieuwtjes van vrienden en bekijkt haar mail. Dan besluit ze te gaan zoeken naar een oplossing voor broekplassen. Ze leert al snel dat wat ze heeft incontinentie heet en dat er allerlij "incontinentiematerialen" zijn. In de google advertenties ziet ze een advertentie van tena lady. Een maandverband speciaal voor urineverlies en deze zijn gewoon in de winkel te koop. Ze besluit maar eens te gaan kijken bij de drogist, ze weet nog niet of ze ze zal kopen, maar eerst maar eens kijken.
In de drogist ziet ze als snel bij de normale maandverbanden het schap met de tena producten. Ze had al gezien dat de er op de verpakking een indicatie staat met de absorbtie, hoe meer druppels er op het pak staan, hoe meer het kan houden. Ze kijkt om haar heen en ziet dat er bijna niemand in de winkel is, en helaam niemand die ze kent. Ze verzameld al haar moed en pakt een pak "Tena lady extra", snel naar de kassa en afrekenen.
Thuis aangekomen is het bijna etenstijd en ze brengt haar aankoop snel naar boven. Ze besluit maar eens te kijken wat het nou eigenlijk allemaal is en trekt de verpakking open. Ze schrikt even als ze ziet dat dit verband toch wel echt groter is dan ze van haar normale maandverband gewend is. Ze trekt haar broek naar beneden en haar onderbroek tot net boven haar knieen, vervolgens legt ze het verband in haar onderbroek en trekt haar onderbroek weer omhoog. Ze voelt het verschil als ze de tena tegen haar kruis op voelt, maar lang zo erg niet als de luier die ze vanavond weer van haar moeder om krijgt. Dit is niet alles, denkt ze maar alles beter dan ook overdag zo'n luier van mijn moeder.
Na het avondeten voelt ze weer dat ze naar het toilet moet en normaal zou ze dan gelijk gaan, maar nu wil ze even uittesten hoe het zou gaan met de Tena. Na een kwartier houdt ze het niet meer en staat op en net als bij het examen voelt ze gelijk een stroom urine ontsnappen. Het grote verschil is dat ze zich nog steeds droog voelt en dat er geen lekkages zijn. Ze gaat naar het toilet en gaat plast haar blaas leeg. Ze ziet dat het verband nog niet vol is, maar gooit het wel weg. Opgelucht en enigzins met vertrouwen gaat zie die avond naar bed.

Het examen economie gaat goed, ze is al anderhalf uur bezig en ze voelt zich zeker door haar Tena verband. Toch begint ze wat zenuwen te ontwikkelen als ze tien minuten later voelt dat ze naar het toilet moet. Ze moet nog zeker een half uur blijven zitten om het examen af te maken. Na twintig minuten is haar blaas echt overvol en ze voelt dat ze het niet langer op kan houden. De eerste scheut schiet naar buiten en ze moet alles in het werk stellen om niet haar volledige blaas te legen. Ze houdt de rest van haar blaasinhoud binnen en ze voelt dat de Tena het allemaal heeft gehouden. Ze heeft nu haar examen af en staat op, en weer een scheut urine ontsnapt. Ze voelt nu dat de Tena vol zit, want het voelt nu nat aan tegen haar kruis. Snel naar het toilet voordat het gaat lekken. Op het toilet bekijkt ze de schade en ziet dat het niet noemenswaardig heeft gelekt, een piepklein donkerplekje in haar onderbroek is alles wat er overbleef toen ze het verband had weggegooid. Ze doet een nieuwe tena in haar onderbroek, gewoon voor de zekerheid.

De rest van haar examens gaan goed, ze heeft er alle vetrouwen in dat ze geslaagd is. Sommige examens was ze droog gebleven, sommig nat en frans zelfs erg nat. Examen frans had de tena niet helemaal goed gehouden en moest ze met een grote natte plek op haar kont naar huis fietsen.
Maar goed, de examens zijn achter de rug en ze kan de rest van de zomer bezig zijn met op kamers gaan en turnen.
Ze bedenkt zich ineens dat ze sinds haar eerste ongelukje niet meer had geturnd en besefte zich dat ze nu ook maar beter een Tena kon indoen bij het turnen. Dat was een groter probleem omdat turnpakjes nou eenmaal niet zo verhullend waren. Ze had gelukkig altijd wel een turnpak gehad waarin ze een legging draagde, zo kon ze in spreidstand in ieder geval niemand een blik gunnen op haar verband.
In de kleedkamer in gym was ze gelukkig alleen en kon ze zich zonder al te veel moeite omkleden en haar verband verschonen. Een beetje voorzichtig liep ze in haar turnpak gevuld met een tena verband de gym in. Ze trainde een uur en vlak voor het einde voelde ze de inmiddels bekende drang om naar het toilet te gaan. ze moest nog maar een kwartier om haar oefeningen af te maken en besloot maar door te gaan. Ze sprong tussen de rekstokken en zwaaide in de lucht om in een spreidstand met beide benen op de stokken te landen. Op het moment dat ze wijdbeens op de stokken terecht kwam voelde ze een grote straal urine ontsnappen, waar ze niets aan kon doen, met haar benen wijd. Het leek maar niet op te houden, en kreeg weer controle toen ze weer op de grond stond. Ze voelde dat de Tena nu echt vol zat en liep naar de kleedkamers. Door het lopen voelde ze dat de tena begon te lekken en voelde een natte plek aan de rand van het verband groeien. Ze had dan wel een zwart turnpak aan, maar de legging was wit. In het kruis op de rand waar de legging overging in het turnpak kon je op haar kont een groeiende natte plek zien. Gelukkig was iedereen druk bezig met hun eigen oefeningen, dus niemand lette op Nathalie. In de kleedkamer was het druk, het was bijna tijd voor de allerkleinste om te gaan turnen. Allerlei moeders waren druk bezig om haar dochters te helpen omkleden. Toen zag ze in de hoek waar zij zelf een uur eerder had omgekleed dat een moeder haar dochter aan het helpen was, alleen niet alleen maar met een turn-outfit. De dochter stond daar naakt achter haar moeder om, die haar een pamper aan het omdoen was. Daarna kreeg ze haar turnpak aan, waar je duidelijk aan kon zien dat er een pamper onder zat en ook kon je de randen van de pamper zien uitsteken. Nathalie moest kreeg er tranen van en moest er niet aan denk dat ze er ook zo bij zou lopen als dit erger werd.

Nadat alle kleintjes en moeders weg waren kleedde ze zich snel om. Thuis gekomen ging ze op internet, tijdens eerdere surfactie had ze een internetforum gevonden over incontinentie. De meeste adviezen gingen allemaal over het naar de huisarts gaan, en dat de arts daar vaker mee te maken heeft en het niet vreemd zal vinden. Tot nu toe had ze daar geen zin in, maar dit kon toch ook niet langer doorgaan. Ze belde de huisarts voor een afspraak, en kon de volgende dag al terecht.

Ze had de rest van de middag nog over en zo kon ze mooi op zoek naar kamers in Groningen, waar ze zou gaan studeren. Ze vond een advertentie voor een kamer in een meidenhuis. Het was vlak bij het centrum en de kamer was lekker groot, met een eigen wastafel. Ze besloot te reageren en hoopte dat ze werd geselecteerd.
In bed had ze een uur liggen draaien om in slaap te komen, maar dat lukte niet. Geluierd en al stapte ze maar weer uit bed om maar weer achter de pc te gaan zitten. Ze zag dat ze email had, het was de reactie op haar mail voor de kamer. De kamer was nog vrij en ze mocht deze week komen kijken of ze het wat vond. Ze mailde dat ze morgen in de middag zou komen kijken.

De volgende dag een drukke dag, eerst naar de huisarts en dan door naar Groningen. Bij de huisarts deed ze haar verhaal en vertelde wat er wanneer allemaal gebeurd is. De huisarts vertelde dat het bedplassen inderdaad van de spanningen kwam, maar dat verklaarde nog niet het broekplassen. Opeens herinnerde nathalie dat haar eerst ongelukje kwam na het vallen met Turnen. Ze vraagt de arts of dit er mee te maken kan hebben. De huisarts lijkt het met Nathalie eens te zijn, maar verteld haar dat ze daar niets aan kan doen. Als het met de val te maken heeft is er waarschijnlijk een zenuw beschadigd of bekneld. Dit moet vanzelf helen, als het al heelt. Het enige wat de arts voor haar kan doen is incontinentiemateriaal voorschrijven. De arts vertelde dat ze hiermee naar de apotheek kon voor een incontinentieadvies. Ook vertelde de arts dat het over kan gaan, maar dat het ook erger kan worden. Als het erger wordt zullen de verbanden van de drogist waarschijnlijk niet meer voldoende zijn.  Nathalie vertelde dat ze daar thuis een probleem mee had, omdat haar ouders niets met wegwerpluiers te maken wilden hebben en haar nu katoenen luiers omdeden. De huisarts wist dat Nathalie op kamers zou gaan en vertelde haar dat ze dit recept ook kon gebruiken als ze op kamers was.

Na het bezoek aan de huisarts moest ze ook gelijk door naar Groningen. Ze had al extra tena's meegenomen om de lange reis naar Groningen te overleven. In de trein had ze op het toilet haar verband verschoond, want tijden het bezoek aan de huisarts had ze van de zenuwen wat laten lopen. In Groningen aangekomen liep ze naar het huis op aanwijzingen die ze in de mail had gekregen.
Ze belde aan bij het huis en Daphne deed open. Daphne was net een jaar bezig en was dus ook maar een jaar ouder dan Nathalie. Ze liet het huis zien en vervolgens de kamer die in het huis over was.

Het ging om een kamer op de begane grond aan de achterkant van het huis. Het mooie was dat ze openslaande deuren naar de tuin had, het nadeel was dat de badkamer op de eerste verdieping was en daarom was deze kamer ook nog over. De ovige bewoonsters hadden de voorkeur voor de kamers boven. Omdat kamers in groningen schaars zijn en ze een goede klik met daphne had, zij ze ja tegen de kamer. Opgelucht ging ze terug naar huis, een kamer regelen was nog het laatste wat ze moest regelen voor de studie en dat was nu gelukt.
Door de blijdschap was ze bijna het gesprek met de huisarts vergeten, maar toen ze het treinkaartje zocht kwam ze de verwijsbrief voor de apotheek weer tegen. Ze had bedacht dit inderdaad maar uit te stelen tot ze op kamers was.

De dagen in de zomer gingen vrij snel. Het incontinentieprobleem werd niet erger als ze maar op tijd naar het toilet kon. Op de momenten dat ze het moest ophouden ging het minder, de scheuten werden steeds groter en nadat ze weer een keer naar groningen was geweest om het huurcontract te tekenen en sleutels te halen, had ze op de terugweg in de trein echt in haar broek geplast. Het toilet was niet schoongemaakt en ze durfde daar niet te gaan plassen. Ze had tot twee keer toe wel staand in het toilethokje haar verband verschoond, maar de derde keer, toen ze opstond om uit te stappen ging het mis. Ze begon te plassen, maar nu kon ze het niet meer stoppen. Haar blaas leegde zich volledig en Nathalie stond op het perron met een grote natte plek in haar broek. Haar kruis was nat, een grote natte plek op haar kont en de pisvlek breidde zich uit naar haar dijen.
Vol schaamte fietste ze naar huis en tot overmaat van ramp was haar moeder thuis en stond haar op te wachten. Haar moeder zij niks over de overduidelijke natte plek in haar broek, en zij alleen maar dat ze maar lekker moest gaan douchen en omkleden. Gedouched en omgekleed kwam Nathalie weer beneden waar haar moeder met thee op haar wachtte. Moeder vroeg haar of dit vaker was gebeurd en Nathalie zei van niet. Nathalie had maar niet verteld dat ze naar de huisarts was geweest, want dan kon het schrikbeeld van een dikke katoenen luier overdag weleens werkelijkheid worden.

's Avonds bij het naar bed gaan begon haar moeder weer over het incident van vanmiddag. Ze zei dat ze de luiers zoals ze die nu omkreeg ook voor overdag kon maken maar dan dunner, zodat het minder
zichtbaar zou zijn. Nathalie schrok zich dood en bedankte, maar dat het toch niet nodig was.

Uiteindelijk was het dan zover. Zonder noemenswaardige incidenten was het nu de tijd om te gaan verhuizen. Nathalie had de periode thuiswonen overleefd zonder luiers van moeder te hoeven dragen overdag. Makkelijk was het niet, ze moest elk moment van de dag een toilet in de buurt hebben, anders zou het mis gaan.
Haar vader had een aanhangwagen gehuurd waar alle meubels en spullen in konden.
De verhuizing was geslaagd en haar ouders hadden haar geholpen met het inrichten van de kamer in Groningen. Haar moeder was nog bezig met het inrichten van de kledingkast en er stond nog één tas die Nathalie zelf had meegenomen. Ze opende de tas en daar lag nog wat truitjes en andere kleding in. Onderin de tas vond haar moeder de tena lady's en moest zuchten. Ze besloot er maar niets van te zeggen, ze woonde immers nu niet meer thuis dus moest ze het zelf maar uitmaken. Ze legde de verbanden bij de katoenen luiers en plastic broeken die haar moeder zelf maar had meegenomen omdat Nathalie ze "vergeten" was.
 
2. Het Studentenleven:

Na het afscheid van haar ouders plofte ze neer op bed. Die avond ging ze naar bed en besefte zich dat ze nu zelf haar luier om moest doen. Ze besloot maar gelijk de volgende dag die afspraak bij een apotheek na te komen.   

De volgende morgen werd ze wakker in haar nieuwe kamer, en uiteraard een natte luier. Nu had ze twee problemen: De eerste, wat te doen met een natte luier en ten tweede: Hoe kom ik ongezien in de badkamer?
Het luierprobleem liet ze even voor wat het was en deed die in haar kamer uit en verstopte ze in een plastic zak in haar kledingkast. Ten tweede moest ze nu onopgemerkt in de badkamer komen, want ze stonk natuurlijk naar urine. Gelukkig was het nog vroeg en de andere meiden lagen nog te slapen. Ze nam de kleding mee die ze aan zou trekken en rende zo snel mogelijk de trap op om in de badkamer te komen. Gedoucht en aangekleed kwam ze beneden in de gezamenlijke woonkamer. Daphne was inmiddels ook al op en Nathalie schrok een beetje, ze had haar nog niet verwacht.

Ze had gebeld met de apotheek voor een afspraak, de apothekersassistente vroeg waarom het ging en Nathalie legde uit dat ze een verwijsbrief had van de huisarts voor incontinentiemateriaal. De assistente die ze aan de telefoon had, was ook de incontinentie-specialist in de apotheek en Nathalie mocht als ze dat wilde gelijk langs komen.
Bij de apotheek aangekomen, bleek het gelukkig rustig. Kennelijk komt niemand in de ochtend zijn medicijnen halen. Bij de balie geeft ze aan dat ze een afspraak heeft voor een gesprek, de assistente weet gelijk waar het over gaat en wijst Nathalie naar de spreekkamer. Na een minuut of wat komt de assistente die ze vanmorgen aan de telefoon had de kamer in. De assistente vraagt wat het probleem is en Nathalie begint het uit te leggen. Eerst van het bedplassen en daarna de eerste ongelukjes tot aan nu, waar ze op elk moment van de dag een toilet in de buurt moet hebben om droog te blijven.
De assistente legt uit dat er verschillende verbanden zijn voor verschillende soorten incontinentie. Het soort verband hangt af van hoeveel urine je verliest. Nathalie legt uit dat ze nu overdag tena lady gebruikt. De assistente vraagt hoeveel verbanden ze gebruikt, dit om na te gaan of het verband wel voldoende is. De assistente legt verder uit dat de verbanden bedoeld zijn om het leven met incontinentie wat aangenamer te maken en de ergste effecten weg te nemen. Ze gaat verder dat Nathalie een verband moet kiezen waar ze maximaal vijf tot acht verschoning van nodig heeft gedurende de dag en dat ze voldoende vertrouwen moet hebben om het gevoel kwijt te raken altijd een toitel in de buurt te moeten hebben. Nathalie schrikt, want als dat de bedoeling is dan is een tena lady nooit voldoende. De assistente zoekt achter haar in een lade naar verschillende proefpakketten van verschillende soorten incontinentiemateriaal.
Eerst maar even voor het nachtelijk probleem: Ze pakt een aantal nachtluiers en legt ze open op tafel. Nathalie ziet ze, en doet haar denken aan vreselijk grote pampers, die ze voor het laatst gezien had toen ze nog baby-zitte. Ze beseft dat dit altijd beter is als de luiers van haar moeder.
Dan voor je probleem overdag, gaat de assistente verder. Ze pakt een aantal verbanden in verschillende grootten. Het eerste en lichtste verband is weer groter dan wat ze gewend was van de tena lady uit de drogisterij, maar was nog steeds een inlegverband. Daarna kwam al een groter verband, waar in het midden al inkepingen zaten aan de zijkant voor de benen. Het laatste inlegverband leek wel van de voorkant van de buik, via het kruis tot aan de onderrug over haar kont te lopen zo groot. Ten slotte zag ze de assistente een soort dikke onderbroek pakken en de laatste herkende ze weer: Weer een soort groot uitgevallen pamper, maar nu dunner dan de nacht-variant. De assistent begint uit te leggen dat het lichtste verband waarschijnlijk niet voldoende was, maar dat ze dat zelf maar moest proberen. Het tweede verband zou al beter gaan. Verder ging de assistente verder, dat als de klachten erger werden dat ze dan over moest op de laatste drie, waarbij ze zelf een keuze moest maken wat ze het prettigst vond.
Het broekje had als voordeel dat ze dat makkelijk aan en uit zou krijgen en geen probleem zou hebben met plakkers, maar dat dit wel erg onhandig is met verschonen als je een broek aan hebt omdat je dan altijd je broek helemaal uit moet doen. De tweede is een inlegger, die je eigenlijk moet zien als een gewone luier maar dan zonder zijkanten, die moet je dragen in een speciale onderbroek. De assistente pakte ook gelijk even een bijbehorende broekje. Ten derde waren er de verschillende soorten "pampers". Het voordeel daarvan is dat als je ze eenmaal goed aan hebt, ze niet meer zo makkelijk verschuiven.
Nathalie kreeg van alle varianten een stuk of wat mee om te proberen. Ze moest van de assistente proberen om per soort één dag door te komen, te beginnen bij de lichste soort. Mocht het niet lukken dan moest ze overgaan naar de zwaardere variant. Van de nachtluiers kreeg ze 6 soorten mee, waardoor ze nu in ieder geval de week door kwam.
Bij het weggaan maakte ze gelijk een vervolgafspraak.

Met een grote tas vol luiers en inleggers ging Nathalie terug naar huis. Thuis aangekomen ging ze direct door naar haar slaapkamer voor de eerste verschoning. Ze had het lichtste verband in haar onderbroekje gelegd en deed die weer omhoog. De zachte bovenkant van de inlegger raakte haar kruis en weer werd ze emotioneel over het dikke prop gevoel tussen haar benen.
Ze had met Daphne in de stad afgesproken om ook de andere twee dames te leren kennen. Ze pakte haar handtas en stopte daar nog een paar van de verbanden in die ze net zelf heeft ingedaan.

In de stad gaat ze op zoek naar het terras waar ze had afgesproken, dat was snel gevonden en al gouw zag ze Daphne. Daphne stond op en stelde Nathalie voor aan Miryam en Lisette. Miryam en Lisette waren van de zelfde leeftijd als Daphne en waren inmiddels alledrie goede vriendinnen van elkaar. Nathalie voelde zich wat ongemakkelijk, want ze was nu voor het eerst sinds tijden in een situatie waarin ze niet wist waar het dichstbijzijnde toilet was. Na twee drankjes op het terras was het dan zover, Nathalie moest naar de WC en had geen idee hoe daar te komen. Ze zij tegen de meiden dat ze naar het toilet moest en vroeg gelijk waar ze dan heen moest. Na de aanwijzingen stond Nathalie op en voelde gelijk een stroom urine haar verband inlopen. Aangekomen op het toilet bekeek ze de schade van het verband en zag dat het nog niet vol zat, maar dat het ook niet veel meer kon hebben. Volgens haar berekening was het nog wat aan de vroege kant om het te verschonen om uiteindelijk de dag door te kunnen komen met dit type verband. Maar ze bedacht dat ze op de kennismakingsdag met haar nieuwe huisgenoten absoluut geen natte plekken wilde riskeren, dus verschoonde ze zich.

De vier dames brachten de rest van de dag door in de stad, afgewisseld terrasjes en winkeltjes. Nathalie was inmiddels al door haar voorraad verbanden heen die ze had meegenomen en stelde voor naar huis te gaan. De andere meiden hadden inmiddels ook wel genoeg van de stad en besloten daarom naar huis te gaan.
Nathalie was lopend naar de stad gekomen, maar mocht met Daphne mee achterop haar fiets. Het probleem was hierbij dat Nathalie inmiddels al weer aan verschoning toe was, en dat een vol verband niet bestand is tegen de druk van een priemende pakjesdrager. Het gevolg was dan ook een een lekkage die zich liet zien door een gelukkig klein plekje op haar kont.
Daphne fietste doordat ze met z'n tweeën waren gelukkig achteraan, zodat de andere twee geen zicht op Nathalies achterwerk hadden.
Thuis aangekomen, ging Nathalie gelijk door naar haar slaapkamer om te verschonen en trok maar een rokje aan onder de smoes dat ze het te warm vond in huis voor een spijkerbroek.
De avond kwam en Nathalie ging naar bed. Ze bedacht dat dit verband wat ze vandaag in had inderdaad verre van voldoende was en hoopte dat het tweede verband wel zou lukken, want ze had echt geen zin om overdag met zo'n pamper om te lopen.
Ze moest haar nachtluier maar om gaan doen. Ze pakte de tas van de apotheek en pakte hieruit de eerste nachtluier die ze had meegekregen. Ze vouwde hem open en legde hem op bed. Nathalie kleed zich uit en staat nu naakt voor het bed. Met een zucht gaat ze op bed liggen met haar billen in de luier. Ze pakt de voorkant van haar luier tussen haar benen en door en als ze de luier naar voren haalt voelt ze de dikke zachte luier tegen haar kruis aan. Een beetje onwennig plakt ze de vier plakkers dicht. De luier zit strak om haar middel en ze staat op om haar tanden te poetsen en haar nachthemd aan te trekken. Als ze voor de wastafel staat ziet ze zichzelf voor het eerst met een wegwerpluier om. "Echt net een pamper" denkt ze. Ze poetst haar tanden en trekt haar nachthemd aan.

Haar nachthemd bedekt de luier net niet, ze kan nog net de onderkant van de luier zien als ze voor de spiegel staat.
Als ze op bed ligt bedenkt ze nog wel dat deze luier een stuk dunner is dan de katoenen luier van haar moeder. Als ze de volgende morgen wakker wordt heeft ze niet dat natte klamme gevoel van een volle katoenen luier en even denkt ze dat ze droog is gebleven. Als ze vervolgens het dekbed openslaat en haar volle opgezwollen luier ziet is die illusie aan duigen.
Ze staat op en kijkt hoe laat het is. Het is al tien uur, de anderen zijn vast ook al wakker. Ze doet haar luier af en gooit het in de prullenbak, trekt haar badjas aan en gaat naar de badkamer. Ze heeft geluk als ze boven is ziet ze net Miryam uit de badkamer komen en haar eigen slaapkamer ingaan. Ze glipt de badkamer in en gaat douchen.
Als ze terug is in haar slaapkamer pakt ze uit de apothekerstas de grotere inleggers. Dit is mijn laatste kans, denkt ze. Als deze het niet houden moet ik die echte luiers om en daar heb ik geen zin in.
Ze pakt één van de inleggers en pakt een onderbroek die ze tot net boven haar knieen optrekt. Ze legt de inlegger erin en die past nog net binnen haar onderbroek. Ze trekt haar broekje op en voelt duidelijk dat ze de grote inlegger tussen haar dijen heeft.

Vandaag voor het eerst naar de opleiding. Er is een introductie en ze krijgt het rooster met colleges, die de volgende week beginnen.
Zie fietst naar school en voelt hoe haar inlegger tussen haar kruis en het zadel heen en weer schuift en moet denken aan de lekkage die ze gisteren had bij Daphne achterop.
De introductie is achter de rug en Nathalie gaat naar het toilet om te kijken hoe alles zit. Ze heeft wel in haar inlegger geplast maar alles houdt het nog wel en besluit nog niet te verschonen. Ze gaat verder door het gebouw en probeert alle informatie te krijgen die ze nodig heeft om volgende week goed voorbereid aan de opleiding te beginnen. Op het moment dat ze naar buiten loopt komt ze Lisette tegen, die is ook net klaar en ze bedenken dat ze de stad wel in willen, even vieren dat ze de eerste dag weer overleefd hebben.
Onderweg naar de stad sms-en ze Daphne en Miryam om ook naar de stad te komen. Eenmaal in de stad gaat Nathalie maar naar de wC, het is nu wel hoog tijd voor een verschoning.
Als ze 's avonds na het eten op de bank neerploffen hebben Lisette en Miryam nog wel zin om te gaan stappen. Nathalie kijkt in haar handtas en ziet dat ze nog twee verschoningnen over heeft en gaat ook mee. 
Ze staan met z'n vieren in een danscafé, het is allemaal erg gezellig en dansen en drinken wat. Al wat later op de avond is Nathalie volledig los en is even alle problemen kwijt. Op dat moment tikt Daphne haar op de schouders en roept in haar oor:" Je hebt een natte plek op je kont, ben je in een natte barkruk gaan zitten of heb je in je broek geplast?". Nathalie krijgt een rood hoofd, en Daphne lacht "Geintje...". Als Nathalie naar het toilet gaat kijkt Daphne haar na. "Vreemd" denkt ze en haalt haar schouders op.

Het is vrijdag, tijd om weer naar huis te gaan. Nathalie ruimt haar kamer en pakt de spullen voor het weekend. Ze pakt uit de kast de katoenen luier die ze de eerste nacht heeft gebruikt en doet die onderin haar tas, voor haar moeder om te wassen.
Dan bedenkt ze zich dat ze inmiddels een aardige prullenbak vol gebruikte luiers heeft verzameld op haar kamer. Gelukkig staat de container in de achtertuin waar ze via haar openslaande deuren rechtstreeks in kan. Ze pakt de zak uit de emmer en knoopt 'm goed dicht, loopt de tuin in en propt de zak zo diep mogelijk de container in.
Verder pakt ze haar inleggers voor het weekend in, haar moeder weet daar gelukkig nog niet van, nachtluiers hoeft ze niet mee te nemen, haar moeder zal er toch op staan katoen te dragen.

Het weekend ging als verwacht, overdag stiekem haar eigen inleggers en 's avonds geluierd worden door haar moeder. Het voelt wel weer vreemd om een katoenen luier om te hebben.
Snel is het zondagmiddag en ze moet weer naar groningen. Ze pakt haar tas weer in en ziet dat haar moeder de inmiddels gewassen luier weer in haar tas heeft gestopt, en om de dscussie uit de weg te gaan, neemt ze 'm maar mee.

Terug in groningen moet ze maar snel verschonen, de toiletten in de trein waren weer niet echt schoon en ze had al die tijd geprobeerd haar plas in te houden, wat maar ten dele lukte.
In groningen liep ze naar de fietsenstalling en stapte op en fietst naar huis. Wat ze niet in de gaten heeft is dat haar inlegger de druk niet meer aankan en ze lekplekken op haar kont krijgt.
Thuis aangekomen gaat ze direct naar haar kamer om de tas weg te bergen. In de gang komt ze Daphne tegen, die ze begroet. Daphne kijkt haar nog even na en ziet dat ze weer in iets nats gezeten moete hebben. Ze fronst, maar gaat verder. Als Nathalie op haar kamer haar broek laat zakken om zich te verschonen ziet ook zij dat ze gelekt heeft. Ze hoopt dat niemand het heeft gezien en kleed zich om na het verschonen.
Als Nathalie de woonkamer inkomt, ziet Daphne dat ze zich heeft omgekleed en krijgt het idee dat er iets aan de hand is maar besluit er niet over te beginnen.

De normale studiedagen zijn aangebroken, Nathalie volgt haar colleges en gaat tussen de lessen door naar het toilet om te kijken of het goed gaat. Gedurende de dag gaat het meestal wel goed, als ze maar vaak genoeg naar het toilet gaat. Alleen 's avonds in de kroeg vergeet ze nog wel eens af en toe naar het toilet te gaan en dan lekt ze nog wel eens door.
Op een avond komt Daphne weer naar haar toe en fluisterd in haar oor: "Je hebt weer in je broek geplast hè?". Nathalie kijkt Daphne verbaasd aan en Daphne stelt haar gerust: "Ik zal het niet verder vertellen, maar blijf van het weekend maar in Groningen, dan hebben we het er wel over".

Het is zaterdag, Nathalie is inderdaad in groningen gebleven is angstig maar ook benieuwd wat komen gaat. Ze staat op en doet haar luier, die ze nu zelf pamper noemt, in de prullenbak.
Als ze gedouched en aangekleed is gaat ze de woonkamer in. Daphne zit daar al en heeft koffie klaar. Daphne schenkt Nathalie koffie in en na een periode van stilte begint Daphne: "Heb je er al lang last van, dat je je plas niet op kan houden?". Nathalie begint huiverig haar verhaal, en verteld dat het komt door het ongeval bij het turnen. Daphne weet nog niet van het bedplassen, maar vermoed dat als je het overdag niet op kan houden, waarom dan 's nachts wel. "En hoe doe je dat 's nachts dan?", vraagt Daphne verder. Nathalie bloost en verteld dat ze daar bescherming voor heeft.

"Bescherming, wat bedoel je daar nou weer mee?" Vraagt Daphne, nu wel erg nieuwsgierig. Stotterend verteld Nathalie dat ze daar 's nachts luiers voor draagt.
Daphne kijkt of ze water ziet branden, en gaat verder: "Waarom dan niet overdag?". Nathalie verteld dat ze daar overdag ook wel iets voor heeft, alleen niet zo groot en dat ze het niet ziet zitten om overdag ook met zo'n pamper om rond te lopen. Daphne vind dat ze nu wel genoeg heeft gevraagd en stelt Nathalie gerust door te zeggen dat ze het geheim zal houden en het ook niet aan Miryam en Lisette te vertellen. Ze zegt nog wel dat Nathalie het zelf zou moeten vertellen aan de huisgenoten, want dat zou het stiekeme gedoe in huis onnodig maken, maar dat ze dat zelf uit moet maken.

Nathalie is opgelucht dat haar geheim veilig is en is er nu nog niet aan toe om het zelf verder te vertellen.
Ze gaan met z'n tweeen de stad in. Als ze bij de voordeur staan vraagt Daphne of Nathalie genoeg "bescherming" mee heeft, Nathalie bloost en schud ja.
Verder loopt de dag zoals andere dagen. Als ze 's avonds met z'n tweeën op de bank een filmpje kijken vraagt Daphne in de pause of Nathalie niet weer eens naar het toilet moet. Nathalie nog steeds niet helemaal gewend aan de situatie staat op en Daphne ziet dat het al te laat is. "Je bent weer nat zie ik." roept ze Nathalie na. Nathalalie loopt naar haar kamer en doet haar broek uit. Ze verschoont zich en trekt gelijk maar een trainingsbroek aan. Ze komt terug in de woonkamer om de film af te kijken. Na de film vraagt Daphne nog of Nathalie er toch niet over na wil denken wat meer bescherming te gaan dragen. Het is nu al een paar keer voorgekomen dat ze Nathalie betrapt heeft en als dit zo doorgaat zullen er meer mensen achter komen. Nathalie zegt dat het bedtijd is en loopt richting haar kamer, "Pampertijd" roept ze grappend. Ze kleed zich uit en doet haar pamper om. Ze trekt haar nachthemd aan en staat op om te gaan tandenpoetsen. Op dat moment wordt er op haar deur geklopt en loopt Daphne zonder op antwoord te wachten naar binnen. Nathalie schrikt en trekt haar nachthemd naar beneden om te proberen haar luier te verbergen. "Ik heb het al gezien hoor, dus laat je hemd maar los" roept Daphne.
Ik wou nog even kijken of het wel goed met je ging, zei daphne. Het moet niet makkelijk voor je zijn om hierover te moeten praten. Nathalie is niet op haar gemak in haar luier zo vlak voor haar huisgenoot en probeert het verhaal af te sluiten.
"Nou, ik ga ook maar naar bed" zegt Daphne. Ze roept Nathalie nog na dat ze morgenochtend niet zo stiekem hoeft te doen, omdat er toch niemand thuis is.

De volgende dag wordt ze laar wakker, ze heeft nog lang liggen woelen de avond ervoor en het is nu al bijna twaalf uur. Ze staat op en zou haar luier al af doen, tot ze herinnerde wat Daphne zei.

Ze besloot om haar trainingsbroek over haar luier aan te trekken en naar de woonkamer te gaan.
In de woonkamer zat Daphne al tv te kijken. Hoewel Nathalie een donkere trainingsbroek had die ruim zit, kon je toch duidelijk zien dat ze haar luier nog om had. Daphne zag het ook, maar zei niks.

Nathalie bedankte Daphne voor de steun van de vorige avond en dat ze blij was dat ze dit nu eindelijk met iemand kon delen. Daphne herinnerde Nathalie eraan dat het nu al over twaalven was en dat ze niet zolang meer alleen waren.
Daarop ging Nathalie douchen en aankleden.
Toen ze haar inlegger in haar onderbroek zou doen, herinnerde zich het advies van Daphne om misschien toch wat meer bescherming te zoeken. Ze had altijd nog de proefpakketten van de apotheek, misschien was dit nu wel het moment om ze te testen en Daphne te vragen of ze iets kon zien. Ze trok de grote inlegger uit de tas met proefpakketten en wou die eerst proberen in haar eigen onderbroek. Al snel merkte ze dat deze echt aan alle kanten uitstak. Dan toch maar het broekje van de apotheek aan. Ze had het broekje van de apotheek weer aan tot haar knieen en legde de inlegger er in. Toen ze het broekje optrok voelde ze de achterkant van de inlegger over haar kont gaan en toen ze het helemaal tot haar kruis had opgetrokken, merkte ze dat de voorkant bijna tot haar navel kwam. Ze bekeek zichzelf in de spiegel om te kijken hoe haar kont eruit zag. Ze trok haar spijkerbroek weer aan, maar die zat nu wel erg strak. Het voordeel was wel dat de achterkant van de spijkerbroek haar inlegger een stuk haar bilnaad introk waardoor ze van achteren toch nog iets van een kont had in plaats van een vormeloze bult. Ze liep de woonkamer in om advies van Daphne te krijgen. Daphne keek nog eens goed en trok een betrekkelijk gezicht. "Tja, je kunt wel verschil zien als je het weet, maar iemand die het niet weet zal het waarschijnlijk niet zien", zei ze.
Nathalie besefte dat ze een probleem had als ze hier mee door zou gaan: Een groot deel van haar garderobe zou ze niet meer aankunnen. De zomer is nu dan wel op zijn eind, maar af en toe een luchtig rokje was nog steeds wel mogelijk met dit weer, maar niet met zo'n luier om.
Ze hield de luier maar om, en heeft daar een goed deel van de dag mee doorgelopen. Na drie uur met de luier te hebben rondgelopen vond Nathalie het wel tijd om eens te kijken of er niet verschoond moest worden. Ze had al een paar keer gevoeld dat ze geplast had, maar was niet naar het toilet gegaan om te testen hoe de luier het zou houden. Op het toilet zag ze dat alles nog goed was gegaan maar dat ze nu inderdaad wel een verschoning nodig had.

Het was nu weer maandag en de studieweek was weer begonnen. Nathalie was weer terug gegaan naar de kleine inleggers, waar ze doordeweeks overdag genoeg aan had. Met de nadruk op had. Het was woensdag dat ze tussen de colleges geen tijd had gehad om naar het toilet te gaan. Halverwege het tweede college hield ze het niet meer en in plaats van de gebruikelijke scheut, verloor ze nu bijna haar volledige blaasinhoud. De te kleine inlegger had dit nooit kunnen houden en lekte ook aan alle kanten. Ze had nu echt in haar broek geplast. Ze had gewacht met opstaan tot iedereen al weg was, en was daarna zo snel en onzichtbaar mogelijk het schoolgebouw uitgehold. Thuis aangekomen was ze gelijk onder de douche gestapt en tijdens het douchen was de realiteit doorgerdrongen: Ze moest overdag ook aan de luiers. Terug op haar kamer, belde ze gelijk maar de apotheek. Ze vroeg naar de assistente die haar eerder ook al geholpen had. Ze kon nog dezelfde middag langs komen. Nathalie had de assistent gevraagd naar de grote inleggers, maar de assistente vertelde haar dat ze die wel vergoed zou krijgen van de verzekering, maar de broekjes die ze nodig had niet. Nathalie had als elke student weinig geld en had nu geen geld voor die broekjes. Samen met de assistente kwamen ze tot de conclusie dat de luiers met plakstrips de enige goede optie waren en ze kreeg een verpakking mee. Thuis aangekomen deed ze maar meteen een luier om en dacht: "Het is zover, ik ben nu weer terug bij af, 24 uur per dag in pampers".
Ze zat nu op bed met een t-shirt aan en een liuier. Ze bedacht dat ze het nu toch niet langer geheim kon houden voor haar huisgenoten en besloot dat ze het maar moest vertellen. Ze bedacht dat ze Daphne maar om raad zou vragen. Ze liep naar haar kledingkast om iets aan te trekken. Het enige wat ze kon verzinnen om over haar luier aan te trekken, zonder dat het direct op zou vallen, was haar spijkerrok. Aanekleed keek ze nog een keer in de spiegel boven haar wastafel en vond dat ze het daar maar mees moest doen.
In de woonkamer vroeg ze Daphne even apart en vertelde dat ze nu een luier om had en dat ze klaar was om het Miryam en Lisette te vertellen. Daphne zei dat ze dat het beste aan tafel kon vertellen na dat ze met z'n allen hadden gegeten. Het avondeten met z'n vieren ging zoals gewoonlijk, behalve dat Nathalie van de zenuwen nouwelijks iets naar binnen kreeg. Na het eten keek nathalie ietwat onzeker en Daphne zag het en besloot eeen voorzet te geven. "Nathalie wil nog wat zeggen voor we van tafel gaan, en ik zou het erg waarderen als jullie er serieus mee omgaan.", begint Daphne.
Miryam en Lisette zijn nu wel erg benieuwd wat het nieuws van Nathalie is. Nathalie word rood als een biet en begint stotterend: "Nou, het is dus zo dat ik incontinent ben wat betekent dat ik af en toe in mijn broek plas". Lisette en Miryam kijken elkaar aan en weten even niks te zeggen. Lisette vraagt na een tijdje: "Hoe zit dat dan, we hebben dat nog nooit gezien".
Nathalie gaat verder: "Omdat ik dus af en toe in mijn broek plas, moet ik daar bescherming voor dragen, met andere woorden heb ik een luier om".
Met de laatste woorden valt er een nog grotere stilte aan tafel. Miryam en Lisette weten nu helemaal niet meer wat ze moeten zeggen. Daphne ziet dat Nathalie het er erg moeilijk mee heeft en besluit het woord over te nemen. "Nathalie heeft onze hulp hier bij nodig, wij moeten haar steunen en er normaal mee omgaan".
Daphne stelt voor om gelijk maar de proef op de som te nemen en vanavond de stad in te gaan. Nathalie heeft niet erg veel zin, maar nadat Miryam en Lisette ook wel de stad in willen gaan, besluit ze ook maar mee te gaan. Als ze bij de voordeur staan vraagt Daphne aan Nathalie of ze nog extra luiers mee moet en Nathalie zegt wat verlegen tegenover de andere drie dat ze een verschoning in haar handtas heeft.
In de stad gaan ze weer naar hun danscafé en door de muziek en de wijn vergeet Nathalie haar problemen. In het café is ze veel op de dansvloer te vinden en heeft ze veel bekijks van de jongens die daar ook zijn. Een leuke kerel danst een beetje met Nathalie mee, en slaat op een een gegeven moment zijn handen om haar middel. Zijn handen zakken steeds verder naar beneden en vlak voordat zijn handen op haar kont komen, draait ze weg. Ze beseft zich nu dat als hij door was gegaan, dat zijn handen niet haar kont had vastgehad zoals hij waarschijnlijk bedoeld had, maar een inmiddels volle luier had vastgepakt. Met haar handtas liep ze naar het toilet en dook één van de hokje in. Ze deed haar luier af en pakte uit haar tas een schone. Na wat onhandig geknoei had ze haar schone luier om en trok ze haar rok weer op. De rest van de avond en nacht verliep zonder kerels die haar bij haar kont wouden grijpen en na de laatste ronde gingen de meiden naar huis.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 871
 • Geslacht: Man
 • Perry het vogelbekdier!!! :P
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1988
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Arnhem
Re: Nathalie
Reactie #1 juni 11, 2011, 15:31:27 15:31*
Een erg lang maar geweldig verhaal  ;D

Komt er nog een vervolg? ::)

Offline (Verborgen)

 • Global Moderator
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 2.396
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1996
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Prov. Utrecht
Re: Nathalie
Reactie #2 juni 11, 2011, 17:00:28 17:00*
Erg goed verhaal! !1
Wacht op meer!

Laterzzzz dance

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 142
 • Geslacht: Man
 • Ik ben: AB & DL
Re: Nathalie
Reactie #3 juni 11, 2011, 18:29:40 18:29*
dit is een heel mooi verhaal ik heb er van genoten en hoop dat er gauw een vervolg van komt

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Gewaardeerd lid
 • *****
 • Berichten: 20
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1975
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #4 juni 14, 2011, 01:26:19 01:26*
3. Een vriendje

Nu dat de meiden van het geheim wisten, was het voor Nathalie een stuk makkelijker in het studentenhuis. Ze kon 's ochtends gewoon in haar luier naar de badkamer om het daar te verschonen. Ze trok nog altijd wel een badjas aan, want met een openlijk zichtbaar en volle luier door huis te lopen was nog wat te eng.
Deze morgen was niet anders: Ze stapte uit bed en pakte een schonen dagluier uit de verpakking en een handdoek en ging de trap op naar de badkamer. Ze trok haar badjas aan en zag zichzelf in de spiegel in een nachthemd met daaronderuit een zichtbaar volle luier van de nacht.
Onderweg naar de badkamer kwam ze op de trap Daphne tegen en uit een reflex probeerde ze de luier die ze in haar hand had achter haar rug te verstoppen. Daphne glimlachte en probeerde Nathalie er nogmaals van te overtuigen dat dat niet meer nodig was.
Toen ze elkaar passeerde op de trap gaf Daphne, Nathalie haar een vriendschappelijke klap op haar kont, of eigenlijk luier. Nathalie ging blosend de badkamer in en ging zich douchen en verschonen.
Vanavond heeft ze een feestje bij een klasgenote. Na de colleges zou ze gelijk door naar haar huis, omdat ze had geopperd om mee te helpen met de voorbereidingen en de hogeschool was toch al halverwege het huis waar het feest zou zijn. Ze bedacht zich dat ze dan maar beter ook een paar extra luiers mee kon nemen. In haar handtas was maar plek voor twee luiers, dus stopte ze er ook nog drie tussen haar boeken in. Ze bedacht dat ze tot het eind van de colleges wel met twee verschoningen toe kon en dat ze bij haar klasgenote voor de laatste keer een verschoning kon doen uit haar boekentas. Ze moest de rest van de avond dus met twee reserve luiers doen.
De voorbereidingen gingen voorspoedig, ze had inderdaad nog één luier over in haar boekentas en bedacht dat het tijd was voor een verschoning. Ze had de boekentas dichtbij het toilet neergezet en toen haar klasgenote nog even op haar kamer was, had ze snel de luier gepakt en onder haar shirt gestopt en snel naar het toilet gegaan.

Met een schone luier om en een natte in haar hand, wist ze even niet hoe ze daar van af moest komen. Op school en thuis was dat niet zo'n probleem, maar ze was er niet gerust op dat de luier niet gezien zou worden als ze die hier in het prullenbakje zou gooien. Ze liep met de luier het toilet uit en hoorde haar klasgenote nog boven, dus kon ze ongezien naar grijze container lopen en daar stopte ze haar luier diep in weg.
Het feest begon op gang te komen na aankomst van de eerste gasten, Nathalie deed voorzichtig met de drankjes om zo niet te snel door haar luiers heen te gaan. Halverwege de avond kwam ze Michiel tegen. Michiel was een leuke kerel om te zien met halflang donkerbruin haar en donkerbruine ogen. Ze praatten wat in de gang omdat ze elkaar daar waren tegengekomen, toen Nathalie zich net weer verschoond had. Ook was de muziek niet zo oorverdovend in de gang. Michiel studeerde ook bedrijfskunde, maar was al twee jaar verder. Na een uur praten, wist Nathalie dat dit niet zo'n 'standaard' student was die van de ene "one-night-stand" naar de andere ging. Het klikte steeds beter, en gingen steeds dichter tegen elkaar aan staan. Op een gegeven moment trok Michiel de stoute schoenen aan en begon Nathalie te zoenen. Zijn handen om haar middel heen, en Nathalie die door de zoen even nergens meer aan dacht zoende hevig terug. Pas toen Michiels handen verder naar beneden zakte kwam ze weer tot haarzelf en vlak voordat Michiels handen haar luier zouden vinden trok ze zich terug. Michiel schrok en bood gelijk zijn excuses aan. Hij dacht dat hij te snel ging en dat hij het nu verpest had. Nathalie glimlachte wat en keek op haar horloge. Ze loog tegen hem dat ze morgen een drukke dag had met vroege colleges en vertelde hem dat ze naar huis moest.
Ze wisselde telefoonnummers uit om later nog wat af te spreken.
Op de weg terug bedacht ze dat ze geen moment te laat naar huis was gegaan. Ze had haar laatste luier om en die had ze ongemerkt vol geplast toen ze met Michiel stond te praten en zoenen.
Thuis aangekomen voelde ze dat haar luier had gelekt, ze liep naar binnen waar Lisette en Miryam nog op de bank een film zaten te kijken. Ze vroegen Nathalie of het een leuk feest was en toen Nathalie breed glimlachend ja had geknikt, wisten de meiden genoeg. Pas toen Nathalie de kamer uit liep zagen ze de natte plek op Nathalie's kont, die verraadde dat ze te laat was met verschonen.
Nadat Nathalie zich had klaargemaakt voor de nacht lag ze op bed na te denken over wat er allemaal was gebeurd. Aan de ene kant was ze helemaal blij dat ze Michiel had leren kennen, maar aan de andere kant moest ze er niet aan denken wat er was gebeurd als zijn handen nog verder waren gezakt.
Wat zou zijn reactie zijn geweest als hij niet een ferme, ronde studentenkont had getroffen die hij verwacht zou hebben, maar in plaats daarvan van een luier die toen ook al niet meer helemaal droog was. Na nog een tijdje piekeren viel ze in slaap.

De volgende dag liep ze de hele tijd met haar mobieltje in de hand om Michiel te bellen. Steeds als ze zijn naam had opgezocht in het telefoongeheugen besloot ze toch maar later te bellen. Toen ging haar mobieltje ineens over, het was Michiel. Twijfelend nam ze de telefoon aan. Michiel vertelde dat hij een leuke avond had gehad en dat hij graag nog eens met haar af wou spreken. Nathalie vertelde dat ze het ook echt leuk had gevonden en vroeg of Michiel misschien vanmiddag tijd had om in de kroeg af te spreken. Michiel zou na vier uur klaar zijn en kon om half vijf in de stad zijn. Ze spraken af bij een eetcafeetje. Nathalie was eerder vrij en had nog de kans om even naar huis te gaan om op te tutten en extra verschoningen mee te nemen.
In de stad zit Nathalie ietwat zenuwachtig te wachten aan een tafeltje, maar dan komt Michiel binnen. Michiel schuift aan en ze bestellen een flesje wijn.
Michiel en Nathalie praten weer net als bij hun ontmoeting. Omdat het al later wordt besluiten zo ook maar wat te eten.
Na het eten schuift Michiel zijn stoel naast die van Nathalie en hij begint haar weer te zoenen. Michiel heeft zijn handen op haar knieen, maar schuift ze steeds verder omhoog. Nathalie houdt weer op met zoenen, en schuift achterover. Michiel is nu wel nieuwsgierig en vraagt of er iets aan de hand is. Nathalie  schudt van niet, en twijfelt wat ze nu moet doen. Of ze moet Michiel nu afwimpelen of ze moet het gaan opbiechten. Ze beseft dat Michiel erg geduldig is geweest en dat ze hele fijne gesprekken hebben gehad en dat als ze nu niets doet, dat de kans op een vriendje erg klein wordt.
Ze begint: "Ik denk dat ik je wat moet vertellen, maar dat wil ik niet hier doen", begint ze tegen Michiel. Michiel stelt voor om naar huis te gaan en ze rekenen af.

Nathalie gaat eerst nog naar het toilet, ze wil niet dat Michiel er achter komt dat zijn "toekomstige vriendinnetje" nog luiers draagt en dat ze dan ook nog eens een overvolle aan heeft. Op het toilet ziet ze dat ze weer alles in haar luier heeft laten lopen, zonder er erg in te hebben gehad dat ze moest plassen. Waarschijnlijk omdat ze zo heftig in gesprek was, dacht ze.
Ze besluiten naar Nathalie's huis te gaan omdat Michiel weet dat zijn huisgenoten thuis aan het pokeren zijn. Nathalie had verwacht dat de meiden wel in de stad zouden zijn. Als ze bij Nathalie thuis de fietsen parkeren zien ze licht branden in huis, er is dus toch iemand thuis en kunnen dus niet ongestoord verder praten. Nathalie draait zich om om voor te stellen dan maar een ander keertje verder te praten. Plotseling pakt Michiel haar beet en terwijl hij haar zoent, pakt hij met beide handen haar kont vast en grijpt dus zo met beide handen in haar luier. Michiel laat van schrik los en Nathalie begint te blosen. Nathalie zegt met haar hoofd naar beneden, dat ze dat dus nog moest vertellen voor ze verder zouden gaan en daarna houdt ze het niet meer en begint te huilen.
Michiel voelt zich vreselijk schuldig en begint haar te troosten. Hij weet nog niet goed wat hij er van vindt, want zo'n meid in een luier was wel het laatste wat hij verwachtte. Na enige tijd is Nathalie weer wat bijgekomen, maar durft Michiel nog steeds niet aan te kijken. Michiel stelt voor om toch maar binnen verder te praten en ze lopen gelijk door naar haar kamer. Michiel vraagt haar hoe het is gekomen en Nathalie begint haar verhaal.
Na Nathalie's verhaal is Michiel er voor zichzelf inmiddels uit dat hij deze meid niet wil laten gaan en verteld Nathalie dat hij haar nog steeds erg leuk vind.

Opgelucht kan Nathalie Michiel nu eindelijk weer aankijken, maar beseft tegelijk dat ze nu weer heel nodig aan een verschoning toe is en zegt dat ze naar het toilet moet. Michiel ziet dat het al laat is en vindt het voor vanavond wel genoeg geweest, want hij wil Nathalie niet nog verder pushen. Nathalie neemt afscheid van Michiel door een lange en stevige zoen. Ze spreken af om morgen weer af te spreken, maar nu gelijk bij Nathalie thuis.

De volgende dag is Nathalie de hele dag nerveus om wat er die avond gaat gebeuren. Zou hij blijven slapen, gaan ze sex hebben? Ze heeft geen idee, en ze weet ook niet hoe Michiel zal reageren als hij Nathalie ook echt in een luier ziet.
De avond begint en Michel komt aan bij Nathalie. Daphne doet open en ziet Michiel. Daphne weet wat er gebeurt is omdat ze 's middags Nathalie nog even gesproken heeft. Ze kijkt Michiel even betekenisvol aan en laat hem dan verder naar Nathalie's kamer. Na binnenkomst op haar kamer beginnen ze gelijk te zoenen en belanden ze op bed. Van tijd tot tijd glijden Michiels handen naar haar luier en Nathalie laat het gebeuren. Op een gegeven moment beseft Nathalie dat ze moet verschonen en verteld Michiel dat ze naar het toilet moet. Michiel vraagt of ze naar het toilet moet of dat ze haar luier moet verschonen. Nathalie verteld met schaamte dat het het laatste is. Enigszins vraagt Michiel of ze dat dan toch niet beter hier kan doen, dat hij het toch al weet en dat het er toch ooit van zal komen. Nathalie zegt dat ze daar toch nog niet helemaal aan toe is. Ze pakt uit de kast een schone luier, en daar staat ze dan met een natte luier om en een nieuwe luier in haar hand voor haar kersverse vriendje.

Nathalie beseft dat ze er nu toch staat met een luier in haar hand en dat ze dan net zo goed op de kamer kan verschonen. Nathalie zegt dan: "Ik kan maar net zo goed hier mijn pamper verschonen". Michiel grijnst wat bij het woord pamper en Nathalie verteld dat ze dat hier in huis zo noemen. Ze trekt haar rok uit en daar staat ze dan met niets meer aan dan haar shirtje en een luier, die overduidelijk vol zit. Michiel die vroeger ooit nog een keer wat centen heeft verdiend met baby-sitten, pakt de schone luier uit Nathalie's hand en vouwt hem open en legt hem op bed. Vervolgens pakt hij Nathalie bij haar middel en haalt haar naar zich toe. Langzaam maakt hij de plakkers van haar luier los en laat de volle luier op de grond vallen. Nathalie staat daar halfnaakt voor Michiel en ze zeggen niks.
Michiel pakt een washand van de wastafel begint Nathalie's kont en kruis schoon en pakt daarna de handdoek om haar af te drogen. Nathalie voelt de handdoek en Michiels hand tussen haar benen door gaan en trilt van opwinding en spanning. Hij begeleidt Nathalie naar bed, met haar kont in de schone luier, vervolgens trekt hij de voor kant van de luier tussen haar benen door en drukt de bovenkant tegen de onderbuik van Nathalie. Nadat hij de plakkers vast heeft gemaakt zoent hij haar op de mond en gaat hij naast haar liggen.
De avond gaat verder zoals voor het verschonen. En om een uur of twee in de nacht besluiten ze te gaan slapen. Nathalie vraagt of Michiel blijft slapen en hij gaat akkoord. "Voor vannacht heb ik wel een dikkere pamper nodig", zegt Nathalie en ze loopt naar de kast voor een nachtluier. Michiel verschoont haar en na het tandenpoetsen gaan ze met z'n tweeen naar bed. Michiel ligt nog een tijdje wakker en beseft dat hij zojuist een eerste-jaars studente een luier omgedaan heeft. Hij streelt haar nog een keer over de rug en een vriendschappelijk tikje op haar luier en valt in slaap.
De volgende ochtend wordt Nathalie vroeg wakker en ziet Michiel nog slapen, en ze laat zich tevreden weer achterovervallen op haar kussen en draait zich om. Dan voelt ze de natte pamper tussen haar benen. Ze wil opstaan maar de inmiddels wakkere Michiel trekt haar terug. Hij voelt haar luier en voelt dat die echt vol is. "Je hebt die luiers ook echt wel nodig hè", zegt hij lachend. Nathalie wordt weer rood van schaamte en kan alleen maar knikken. 

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Gewaardeerd lid
 • *****
 • Berichten: 20
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1975
Re: Nathalie
Reactie #5 juni 14, 2011, 01:28:58 01:28*
Oh, by the way: Bedankt voor de reacties.
Leuk dat er nog anderen zijn die dit ook leeswaardig vinden.

Als ik inspiratie vind voor nog meer vervolgen, zal ik ze hier plaatsen.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 142
 • Geslacht: Man
 • Ik ben: AB & DL
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #6 juni 14, 2011, 19:21:52 19:21*
weer een mooi deel kom maar op met het vervolg

Offline (Verborgen)

 • Global Moderator
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 2.396
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1996
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Prov. Utrecht
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #7 juni 14, 2011, 19:23:25 19:23*
alweer een prachtig geschreven stuk! ;D

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 442
 • Geslacht: Man
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: AB
 • Locatie: prov groningen
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #8 juni 14, 2011, 23:02:30 23:02*
mooi verhaal en ook lekkere lappen tekst ;)
proud to be a farmer

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Gewaardeerd lid
 • *****
 • Berichten: 20
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1975
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #9 juni 16, 2011, 02:09:37 02:09*
4. Vakantie
Het eerste schooljaar van haar opleiding bedrijfskunde was nu bijna ten einde. Ze had nu al een aantal maanden verkering met Michiel en het ging nog steeds prima. Michiel was al helemaal gewend aan de luiers van Nathalie en was zelfs zo getraind dat hij eerder door had dat ze verschoont moest worden dan Nathalie zelf.
Ze hadden afgesproken om samen een paar weken te gaan kamperen in frankrijk. Michiel en Nathalie zouden eerst een paar weken werken om zo genoeg geld te verdienen voor de vakantie. Zowel Michiel en Nathalie zouden daarvoor weer een paar weken bij hun ouders gaan wonen en zouden elkaar die tijd niet zien. Michiel had voorgesteld om Nathalie bij haar ouders op te halen als ze op vakantie gingen. Michiel kon de auto van zijn broer lenen die in dezelfde periode op vliegvakantie zou zijn.
Nathalie had haar tas ingepakt voor de lange tijd van huis, en stond op het punt om de terugreis naar het ouderlijk huis te nemen.
In de trein naar huis had ze vlak voor het eindstation nog snel zichzelf verschoond, zodat ze niet met een volle luier thuis zou komen. Ze maakte zich wel zorgen over hoe haar ouders zouden reageren, want die waren nog steeds tegen het gebruik van wegwerpluiers.
Thuis begroette ze haar ouders en met een kop thee bespraken ze de gebeurtenissen. De rest van de dag ging verder zonder het luier onderwerp en Nathalie waande zich veilig. Wanneer ze 's avonds naar bed zou, kwam haar moeder weer achter haar aan. Ze had de katoenen luiers al klaar liggen en vroeg aan Nathalie of ze nog steeds luiers droeg 's nachts. Nathalie kon het alleen maar beamen. Nathalie's moeder drong aan dat ze zich maar moest uitkleden, dan zou zij haar wel weer haar luier omdoen. Nathalie deed haar broek uit, waardoor haar dagluier zichtbaar werd en haar moeder schrok een beetje. "Heb je nu ook overdag een luier om, liefje?", vroeg haar moeder. Nathalie kon weer alleen maar ja knikken. Haar moeder ging verder met het omdoen van de nachtluier en wenste Nathalie weltrusten. Nathalie had verder geen commentaar gekregen, maar was er niet gerust op dat het nu over was.
De volgende ochtend kwam Nathalie beneden en vond de naaimachine op de keukentafel. Haar moeder was de avond doorvoor gelijk begonnen met nieuwe dagluiers te naaien. Nathalie's moeder zei dat ze maar moest gaan douchen en dat ze dan wel boven zou komen. Na het douchen kwam Nathalie weer terug op haar kamer en haar moeder vroeg haar op bed te gaan liggen. Daar lag al een katoenen luier klaar en Nathalie ging er maar op liggen, wetende dat discussies hierover niet mogelijk waren. Ze kreeg de luier omgedaan van haar moeder, die voor het gemak deze luiers had voorzien van klitteband zodat ze niet met spelden hoefde te werken. Zo kon Nathalie zich overdag zelf verschonen en hoefde ze niet voor elke vieze luier naar huis.
De luiers die haar moeder had gemaakt waren wel een stuk dunner als degene die ze vannacht had gedragen, maar wel weer dikker dan de luiers die ze normaal overdag aan had.
Met een schone luier om, een paar reserve luiers en een extra schone plastic broek, ging ze op pad voor een vakantiebaantje voor een paar weken. Het enige kledingstuk wat nog over haar luier paste was een spijkerrok. Deze was niet al te lang waardoor ze niet te diep moest bukken, anders kon iedereen zien wat ze onder haar rok aan had. In de stad had ze snel een baantje gevonden als serveerster in een restaurant met terras. Het enige nadeel was dat ze hier een dresscode hadden en dat ze een wit overhemd aan moest en een donkere rok of broek, het liefst zwart.
Dat witte overhemd was geen probleem, maar ze had geen zwarte rok of broek die ze nog aankon, zonder daarmee ook overduidelijk de contouren van haar luier te laten zien. Ze besloot maar gelijk te gaan shoppen voor wat kleding. Ze vond uiteindelijk een rok die niet te strak om haar lichaam zat en tot net boven haar knieen kwam. Ze besloot er maar gelijk drie mee te nemen. Ze voelde dat ze nu ook wel weer een verschoning nodig had en vroeg in de winkel naar het toilet. Daar trok ze haar plastic broek naar beneden en trok het klitteband van de luier los. De natte luier deed ze in een plastic zak die ze mee had gekregen en pakte uit haar handtas een schone luier. Die deed ze weer om en trok de plastic broek weer op. De plastic broek was wel vochtig geworden, maar dat werd wel opgenomen door de schone luier. Ideaal was het allemaal niet, maar ze wist dat zolang ze bij haar ouders, dat ze geen alternatief had.
Thuis aangekomen had haar moeder een "verrassing" voor haar. Ze had op internet gekeken en had katoenen luiers gezien met een plastic buitenkant. Ze had daarop boodschappen gedaan en nu een paar luiers vermaakt zodat deze ook een plastic buitenkant had. Zo hoefde ze niet meer apart een plastic broek aan.
Ze kreeg gelijk een exemplaar mee om uit te proberen. Ze besloot dan ook maar gelijk één van de rokken aan te trekken die ze had gekocht en een overhemd aan te proberen. Ze bekeek zich in de spiegel en zag dat als ze wat naar voren boog, dat ze haar onderrug bloot stelde en dat ze de bovenrand van haar luier boven haar rok kon zien uitsteken. Gelukkig had Nathalie nog een "body" in haar tas zitten. Die had ze tijden geleden al gekocht, nog voor dat ze haar huidige "ondergoed" nodig had. Doordat de onderkant van de body als een soort string fungeerde, had ze gelijk weer een soort bilnaad, doordat de onderkant van haar body een stuk in haar luier trok, en doordat de luier dikker was dan normaal werd het effect alleen maar sterker.

De volgende dag was aangebroken en dit zou de dag zijn dat ze begon met werken. Ze had de outfit zoals ze die gisteren aan had al klaargelegd en had zich verschoond. Nadat ze haar rok optrok over haar luier en body heen, keek ze in de spiegel om nogmaals zeker te zijn dat niemand direct haar luier kon zien. Ze vond het resultaat goed genoeg en ging naar haar werk.
De dag ging op zich goed, ze had alleen niet bedacht dat omdat je zo'n body als een badpak aantrekt, ze zich helemaal moest uitkleden om haar luier te verschonen. Dat was op zo'n restaurant toilet niet echt gemakkelijk.
Thuis aangekomen ging ze dan ook op internet kijken of er iets anders te vinden was. Na wat zoektermen op google kwam ze op een site waar ze "rompers" voor volwassenen verkochten. Eigenlijk vond ze het te kinderachtig, om als bijna volwassene een romper te dragen, maar ze droeg toch ook al pampers, dus veel kinderachtiger kon het niet worden dacht ze. Ze bestelde een paar en ging daarna naar bed, ze was doodop.
Een paar dagen later kwam ze thuis en vond ze een postpakket in de keuken. Ze zag dat het aan haar gericht was dus dat kon maar één ding zijn.
Ze nam de doos mee naar haar kamer en pakte de rompers uit de verpakking. Ze had zich uitgekleed en stond alleen nog in haar luier en een bh. Ze trok de romper over haar hoofd en trok de flappen van de romper over haar luier heen. Ze pakte de drukknopen en klikte ze dicht in haar kruis. Doordat de romper vlakker over haar kont liep, trok de romper niet zo in haar luier waardoor ze wat meer een luierkont kreeg.

De dagen gingen voorbij en Nathalie had met haar salaris en fooien al een mooi bedrag bij elkaar gespaard. Omdat de zomer zo lekker liep voor het restaurant had de eigenaar besloten een feestje voor de werknemers te organiseren. Op zondag, als het restaurant om 6 uur dicht gaat zouden ze met z'n allen naar het huis van de eigenaar gaan voor een barbeque. Tijdens de barbeque hadden de collega's eindelijk eens de kans om elkaar eens wat beter te leren kennen. Na wat algemeen gebabbel, ging het gesprek over op plaspauzes. Het was iedereen opgevallen dat Nathalie maar weinig naar het toilet ging. "Wat is jou geheim, draag je soms stiekem een luier?", vroeg een van de meiden. Nathalie had niet gelijk een antwoord. De collega die de vraag stelde gaf haar een klopje op haar kont en Nathalie kon zien dat ze betrapt was. "Oh mijn god, ze draagt echt een luier", schreeuwt haar collega het uit. Iedereen begint te lachen, want iedereen denkt dat ze een grap maakt. "Ja, grappig", lacht een ander. "Nee echt, kijk maar", en ze trekt de rok van Nathalie naar beneden.
Daar staat Nathalie dan voor de ogen van al haar collega's met haar rok op haar enkels en alleen een romper die haar luier bedekt. Snel trekt ze haar rok omhoog en wil weggaan, maar ze bedenkt dat dat toch niet helpt. Een wat al te bijdehande collega roept: "Hé, Nathaluier" en sindsdien zal ze zo genoemd worden. De dagen daarna in het restaurant zijn eigenlijk voor Nathalie niet uit te houden met allerlei opmerkingen als "Hé, moet je moeder je niet eens komen verschonen" of "sta je nu te dagdromen, of ben je in je broek aan het pissen". Het hoogtepunt is wel als al haar collega's op een dag samenwerken om Nathalie bij het toilet weg te houden. Ze kan daardoor niet op tijd verschonen en als haar luier begint te lekken en zich langs de randen van de luier twee natte plekken vormen liggen haar collega's in een deuk van het lachen. Ze gaat dan ook naar de eigenaar van het restaurant om ontslag te nemen. De eigenaar vind het jammer dat het zo gelopen is, en geeft Nathalie de volledige inhoud van de fooienpot als extra-tje als ze vandaag nog even af maakt.
Haar collega's krijgen dit te horen en zijn zo kwaad dat ze Nathalie nog een kunstje willen flikken. Aan het eind van de dag als het restaurant gesloten is, houdt een van de collega's haar vast en trekt een ander haar rok uit. Nathalie kan niks doen en ziet dat de collega die haar rok heeft ook een schaar in handen heeft. De collega houd de rok voor nathalie en bepaalt de hoogte tot waar ze de rok zal afknippen. Als ze klaar is met het inkorten geeft ze Nathalie haar rok terug. Nathalie trekt kwaad haar rok weer aan en ziet dat haar rok nog nauwelijks haar luier bedekt. Ze rent het restaurant uit en springt op de fiets. Fietsend naar huis probeert ze haar rokje zoveel mogelijk naar beneden te trekken, maar dat lukt nauwelijks.

Het is nog maar een paar dagen tot Michiel langs komt om haar op te halen voor de vakantie. De dagen zijn lang, maar het lijkt nu eindelijk voorbij.
Michiel rijd met de auto van zijn broer het pad op, stapt uit en Nathalie springt in zijn armen.
Ze stelt Michiel voor aan haar ouders en gaan daarna aan tafel voor het avondeten. Later op de avond gaan Michiel en Nathalie naar boven om te gaan slapen, ze vertrekken morgen, dus vroeg op bed.
Nathalie heeft geen tweepersoonsbed op haar kamer bij haar ouders, dus Michiel slaapt op een luchtbed. Als Michiel het luchtbed opblaast, gaat Nathalie naar de badkamer. Als ze terugkomt, komt ook haar moeder de slaapkamer binnen en vraagt Michiel of het lukt zo. Daarna gaat ze naar de kledingkast om een luier te pakken. Nathalie kijkt beschaamd naar Michiel als ze op bed gaat liggen om door haar moeder een luier om te krijgen. "Van mijn moeder mag ik geen wegwerpluiers dragen hier in huis, dus doet ze mij elke avond een katoenen luier om", legt ze uit aan Michiel. Michiel kijkt maar even de andere kant op, om Nathalie de schaamte te besparen. Nadat haar moeder de kamer uitgaat, vraagt Nathalie of ze morgen nog even langs de apotheek kunnen, ze heeft niet genoeg luiers om de vakantie door te komen en ze mag geen wegwerpluiers hier in huis hebben.
De volgende ochtend trekt Nathalie nog voor de laatste keer een luier aan, die haar moeder voor haar gemaakt heeft en na het afscheid stappen ze in de auto.
Bij de apotheek haalt Nathalie genoeg luiers voor de vakantie en neemt voor de zekerheid een extra pak nachtluiers mee. Omdat Nathalie niet kan wachten om die verdomde katoenen luier af te doen, vraagt ze Michiel om bij het eerste tankstation te stoppen. Ze pakt uit de kofferbak een luier uit het pak met de lichte dagluiers, maar Michiel stelt voor dat ze een Nachtluier omdoet omdat ze dan misschien wat langer door zouden kunnen rijden. Na enig protest pakt ze dan toch maar een nachtluier en loopt naar het toilet. Als ze terugkomt van het toilet kun je zien dat ze een luier om heeft, ze heeft een trainingsbroek aan om in de auto comfortabel te kunnen zitten. Ze kunnen nu echt onderweg.
Michiel rijd in één keer door en hoeft pas in noord Frankrijk voor het eerst te tanken. Ze zijn inmidddels ruim 4 uur onderweg. Als ze stoppen bij een tankstation stapt Nathalie uit en ze merkt nu pas hoe vol haar luier is. Door het gewicht van de luier hangt deze nu strak in haar joggingbroek, waardoor het ook overduidelijk te zien is dat ze een luier om heeft. Ze opent de kofferbak en pakt een schone luier uit de kofferbak, stopt deze in haar handtas en loopt naar het restaurant bij het station voor de toiletten.  Ze merkt dat doordat de luier zo hangt, dat deze niet helemaal meer goed aansluit in de liezen. Door de ruimte tussen de luier en Nathalie's kont en doordat ze nogmaals een beetje urine verliest, begint de luier te lekken. In het restaurant loopt ze snel door naar de toiletten, maar ze kan niet gelijk het toilet in door een kleine rij die er staat. Als ze staat te wachten, merkt ze zelf ook dat haar broek nat is geworden door de lekkages. Opeens hoort ze achter haar: "Kijk mam, die mevrouw daar heeft ook een luier om". Ze keek achterom en zag daar een klein meisje van een jaar of vijf, die kennelijk door haar moeder een luier heeft omgekregen voor de reis. Het kindje wees heel duidelijk naar Nathalie en Nathalie merkte dat door de opmerking die het hele restaurant door ging, er nog meer Nederlanders omkeken. Nathalie kon eindelijk de toiletruimte in en vluchtte met een rood hoofd een toilethok in. Ze verschoont haar luier en bekijkt de schade van haar broek, deze heeft duidelijk twee natte plekken, maar daar kan ze nu niets aan doen. Ze stapt het toilet uit en loopt weer naar de auto. Ze vertelt Michiel wat er gebeurt is en dat ze nu dus ook een natte broek had. Michiel trooste Nathalie maar begon zich ook zorgen te maken hoe het met de rest van de reis moest. Hij had gedacht dat als Nathalie haar nachtluiers droeg dat ze voor de rest wel droog zou blijven. Hij overlegde met Nathalie en ze besloten dat ze een plastic tas op de stoel zouden leggen en daar overheen een handdoek. Verder trok ze uit haar tas een schone broek en trok deze aan. Door het incident op het toilet besloten ze niet hier te gaan eten, maar een tankstation verderop te stoppen.
De broek die ze aan had zat strakker om haar heen dan de joggingbroek, hierdoor kon je haar luier ook zien als die niet vol zat. Michiel stelde haar gerust door te zeggen dat ze hier toch niemand kende en dat ze ze waarschijnlijk ook nooit meer zal tegenkomen. Enigzins opgelaten zit Nathalie in het restaurant en Michiel is eten halen. Na de lunch rijden ze verder en hopen voor de avond ergens in zuid Frankrijk aan te komen.
Rond een uur of acht zijn ze in de buurt van Montpellier en besluiten in een hotel te overnachten en morgen de het laatste stukje door te rijden.

De volgende dag komen ze na nog drie uur rijden op de camping die ze hadden uitgezocht op internet. Ze krijgen een plek toegewezen waar ze de auto naast de tent mochten parkeren. Terwijl Michiel de tent op zet gaat Nathalie de camping verkennen. Ze neemt een gewone luier mee in haar tas zodat ze, wanneer ze het toiletgebouw gevonden heeft, zich kon verschonen. Het is een grote camping en ze komt pas na tien minuten een toiletgebouw tegen.
Met weer een gewone luier om voelde Nathalie zich al een stuk beter, deze luier was eigenlijk niet te zien onder haar broek en ze liep daardoor een stuk vrijer. Ze besloten het naastgelegen dorpje in te lopen en wat rond te kijken. In het dorpje hadden ze ook 's avonds gegeten en gingen in de schemer weer terug naar de camping. Ze zochten hun tent op en nadat Michiel haar een luier om had gedaan gingen ze slapen. De volgende morgen werd ze wakker en natuurlijk een natte luier, pas toen bedacht ze dat het op een camping toch wel lastig is. Niet incontinente mensen schamen zich al als ze met een rolletje toiletpapier naar het toilethok moeten lopen, laat staan als je de camping over moet met een volle luier om je kont en een schone luier in je hand. Het was geen alternatief om de luier in de tent af te doen en zonder luier de camping over, want als ze onderweg zou plassen was dat nog viezer. Ze besloot de schone luier in een handdoek te verstoppen en maar haar joggingbroek aan te trekken. Als ze over de camping naar het toilethok loopt, voelt ze haar joggingbroek strak om haar luier zitten en moest denken aan wat er in noord Frankrijk was gebeurt.
Eenmaal in de douches deed ze snel haar luier af en ging douchen. Na het douchen weer een schone luier om en weer terug naar de tent. Nadat Michiel ook had gedouched en na het ontbijt gingen ze naar het strand naast de camping. Omdat ze niet met een pamper op het strand wou liggen had ze haar bikini aangetrokken. Ze had bedacht dat als ze dan in haar broek zou plassen, dat ze dan snel het water in kon om het te verhullen. Het strand was door de grootte van de camping toch ook bijna een kwartier lopen en toen ze de duinen konden zien voelde Nathalie dat ze de controle begon te verliezen. Ze liepen snel door om op tijd bij de zee te zijn maar het was te laat, ze waren net bij de duinen toen er een natte plek begon te vormen in Nathalie's broekje en niet lang daarna zag je een nat druppelspoor achter Nathalie aan in het zand. Bij de zee had Nathalie de tranen in de ogen, een volledig doorweekt broekje en langs haar benen liep de laatste urine. Snel ging ze de zee in om af te spoelen terwijl Michiel de handdoeken neerlegde en de parasol opzette.
Op het strand ging het verder goed, ze had wel vaker in haar broekje geplast, maar de zee was nu dichtbij en ze kon snel het water in als ze haar plas naar buiten voelde komen. In de middag gingen ze snel naar de tent toe, en Nathalie deed maar weer snel een pamper om. 's Avonds zochten ze samen naar een oplossing voor het strandprobleem, maar het enige wat ze konden bedenken en daar kwam Michiel mee, was dat ze toch maar een luier om moest naar het strand. De volgende dag had Nathalie haar badpak aangetrokken over haar luier. Het badpak kon de luier niet verbergen, ze kon duidelijk haar luierkont zien in het badpak en ook stak haar luier bij de beenopening buiten het badpak uit. Ze trok over haar badpak een zomerjurkje om zo in ieder geval tijdens de wandeling een beetje bescherming te hebben. Op het strand zochten ze een rustig plekje op, waar ze niet al te veel in de belangstelling zouden raken. Na een uurtje zonnen had ze toch wel zin om de zee in te springen en bedacht een manier om haar luier onder haar badpak uit te trekken. Door de rek in het badpak kon ze de plakkers los krijgen en deze via de beenopeningen uit haar badpak trekken. Ze gingen de zee in en na wat rondzwemmen waren ze weer wat afgekoeld en liepen weer terug het strand op. Nathalie had even geen zin om weer een pamper om te moeten en ging zo liggen. Michiel had geen zin om hier nu iets tegen in te brengen en liet het maar gebeuren. Nathalie had nog een paar keer in haar badpak geplast en steeds weer de zee in gerend en toen was het alweer tijd om terug te gaan. Michiel probeerde nog om Nathalie een luier om te doen zonder dat ze haar badpak uit hoefde te trekken maar dat lukte echt niet. Michiel had al wel de parasol zo neer gezet dat niemand mee kon kijken. Nathalie trok haar badpak uiteindelijk maar helemaal uit. Daar lag ze dan, naakt op het strand en haar vriend die een pamper onder haar kont schoof. Nadat Michiel klaar was trok ze snel weer haar badpak aan en trok haar rokje weer aan en ze liepen terug naar de camping.
Na een paar dagen zo te hebben doorgebracht, werd Nathalie steeds makkelijker. Ze zag wel dat mensen haar af en toe raar aankeken, maar dat waren toch allemaal wildvreemden voor haar en ze deed steeds minder moeite om haar luiers te verbergen. Op een gegeven moment was ze zelfs met niks meer dan alleen een luier en een t-shirt de tent uit gelopen. Ze moest alleen maar even haar broek van buiten halen en de enige buren die zicht hadden op hun campingplaats waren vanmorgen vertrokken. Toen ze haar broek van de waslijn haalde, die daar hing om te drogen van een ongelukje, schrok ze zich wild toen ze zag dat de campingplaats tegenover hun, weer bezet was. Ze trok snel haar broek aan en liep weer richting de tent. Tot overmaat van ramp zag ze dat de auto bij de buren een Nederlands kenteken had.
De nieuwe buurvrouw had Nathalie vanuit de caravan gezien en liep naar buiten om kennis te maken. Het was een vrouw van in de veertig en stelde zich voor als Marian. Na wat praten over de reis vanuit Nederland begon Marian: "Ik had gezien hoe je naar de waslijn liep, ik neem aan dat je incontinent bent?". Nathalie knikte en werd vuurrood van schaamte. Marian vertelde dat ze ze zich niet hoefde te schamen en dat ze bekend was met het probleem. "Onze dochter is ook nog niet zindelijk en heeft voor de vakantie ook luiers om", vertelde Marian. Nathalie was enigzins beledigd door de tekst "ook nog niet zindelijk", dat klonk zo kinderachtig. Op dat moment komen vader Jan en hun dochter Ingrid ook naar buiten. Ingrid was vijftien en had een kort had net als Nathalie een mooi figuur, maar zij had felblauwe ogen en lang blond haar. Ze droeg een topje zonder mouwen en een kort sportbroekje die haar luier nouwelijks kon verbergen. Ingrid had haar handen voor haar kruis om maar zoveel mogelijk de luier te bedekken. "Ingrid, dit is Nathalie en die heeft ook nog een luier om", vertelde Marian aan haar dochter. "Over luiers gesproken, hoe is het met die van jou?" vroeg Marian aan Ingrid, en terwijl ze dat vroeg trok ze het sportbroekje van haar dochter naar beneden voor een luier controle. Ingrid was het duidelijk niet eens met haar moeder en werd kwaad. "Kan je niet eens vijf minuten wachten totdat je de hele camping laat zien dat ik een luier draag?", vroeg Ingrid kwaad. Haar moeder was niet onder de indruk van de woedebui, maar zag wel dat Ingrid een flinke plas had gedaan. Ze gingen de caravan in om Ingrid te verschonen.
De volgende dag gingen Michiel en Nathalie weer naar het strand. Na ongeveer een half uur, zagen ze de overburen ook het strand op lopen. Nathalie zag nu pas dat Ingrid ook nog een broertje had, en Nathalie schat hem zo rond de dertien a viertien jaar.
De buren gingen vlak aan zee zitten en mark die alleen een zwembroek en een t-shirt aan had, trok zijn t-shirt uit en sprong de zee in, met een brede glimlach naar zijn zus. Nathalie begreep die glimlach niet helemaal totdat ze zag wat er met Ingrid aan de hand was. Ingrid had een bikini-topje aan en weer een sportbroekje waaraan je duidelijk kon zien dat ze er een luier onder aan had. Ze moest voor haar moeder gaan staan, en die trok haar sportbroekje uit en mocht daarna weer verder. Ingrid moest dus op het strand in het zicht van iedereen haar luier omhouden en had daarbij verder niks aan dan haar bikini-topje. Nathalie had medelijden met Ingrid en liep naar haar toe. Ze vroeg of ze ook zin had om te zwemmen, want ze had bedacht dat ze dan misschien wel de luier uit mocht en een gewoon bikinibroekje aan kreeg.
Marian vond het goed dat Ingrid ging zwemmen, en Ingrid moest opnieuw voor haar moeder gaan staan. Zonder enige bescherming van een parasol of iets, deed marian bij Ingrid de luier af en gaf Ingrid haar bikinibroekje. Terwijl ze toekeek hoe Ingrid werd omgekleed, voelde ze bij zichzelf een plas opkomen. Nathalie kon niet voorkomen dat haar broekje nat werd en dat de urine langs haar benen liep. Marian zag het gebeuren en riep: "Zie je wat er bij Nathalie gebeurt, daarom draag jij ook op het strand een luier", zei Marian. "Als jullie uit het water komen, moeten jullie maar wel weer een luier om", zei Marian streng. Nathalie en Ingrid gingen zwemmen en bleven zolang als ze konden in het water. Maar op een gegeven moment waren ze het zwemmen echt zat en hadden bovendien dorst gekregen van al het zout. Ze liepen het water uit en Ingrid liep gelijk door naar haar moeder die prompt haar broekje uittrok en haar weer een luier omdeed. Marian keek naar Nathalie om te zien wat zij zou doen. Nathalie had helemaal geen zin om een luier te dragen op het strand, maar kon de priemende ogen van Marian niet meer aan. Daarnaast had ze ook medelijden met Ingrid en ze besloot om sympathiek ook een luier te gaan dragen. Met de parasol naar beneden trok ze haar bikinibroekje uit en deed bij haarzelf een luier om. Ze trok daaroverheen wel haar rok aan, want ze echt geen zin om net als Ingrid op het strand te moeten rondlopen.

Tijdens de rest van de vakantie trok Ingrid veel met Michiel en Nathalie op. Bij hen hoefde ze niet steeds bang te zijn dat ze steeds alleen maar in haar luier in het openbaar gezet werd. De vakantie was voor Michiel en Nathalie bijna afgelopen en na het afbreken van de tent namen ze afscheid van de buren. Nathalie en Ingrid wisselden email-adressen uit, zodat ze elkaar na de vakantie nog eens konden mailen.
Ook de terugreis naar Nederland verliep zonder problemen. Door de ervaringen van de heenreis, had Nathalie besloten om haar luiers op de achterbank te verschonen. Michiel parkeerde de auto dan steeds op een beschut plekje om eventuele kijkers geen blik te gunnen.
Michiel zette Nathalie bij terugkomst in Nederland weer af bij haar ouders en ze namen afscheid. Ze zouden elkaar twee weken later weer in Groningen zien.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 1.078
 • Geslacht: Man
 • Zeg niet wat je weet, maar weet wat je zegt.
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1997
 • Ik ben: DL
 • Locatie: zuid-holland
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #10 juni 16, 2011, 12:59:11 12:59*
Super verhaaaal! ;D

en tenminste niet na 5 minuten dat het al afgelopen is!
keep going;)

groeten,
luierfan_boy
Proud to be part of the hard

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 442
 • Geslacht: Man
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: AB
 • Locatie: prov groningen
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #11 juni 16, 2011, 23:58:29 23:58*
echt mooi verhaal;)
vooral verder gaan met die grote lappen tekst;)
proud to be a farmer

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Gewaardeerd lid
 • *****
 • Berichten: 20
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1975
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #12 juni 17, 2011, 01:17:04 01:17*
5. Het tweede studiejaar
Nadat Michiel Nathalie weer bij haar ouders had afgezet, tot het moment dat ze weer naar Groningen ging, had Nathalie weer de katoenen luiers van haar moeder gedragen. Natuurlijk baalde ze van het ouderwetse denken van haar moeder, maar als ze dan weer aan Ingrid dacht vond ze dat ze het nog getroffen had. Haar moeder liet haar tenminste nog in haar waarde en liet haar niet in het openbaar met alleen maar een luier om lopen.
Nathalie had Ingrid opgezocht op facebook en zag dat zij ook weer terug was van vakantie. Ingrid had wat vakantiefoto's op haar pagina gezet en Nathalie zag dat op een paar foto's ook haarzelf terug. Kritisch keek ze of ze kon zien dat ze een luier droeg, maar dat viel wel mee. Haar broertje had wel foto's op haar prikbord gezet waar Ingrid samen met Nathalie naar het strand liepen. Op de foto was bij Ingrid duidelijk te zien dat ze een luier om had en Nathalie was niet echt blij met het beeld van haarzelf, als je goed keek zag je dat Nathalie's kont ook niet echt natuurlijk leek.
Vanwege het gevaar van ontdekking had ze besloten om niet openbaar vrienden te worden met Ingrid. "Wie weet wat voor foto's haar broer nog meer had", dacht ze. Ze moest nu haar tas inpakken, voor de reis terug naar Groningen morgen. Tijdens het inpakken kwam ze ook weer haar rompers tegen die ze gebruikt had tijdens haar vakantiebaantje. Door die herinnering wou ze ze eigenlijk gelijk weggooien, maar stopte ze toch in haar tas voor het geval ze die dingen nog een keer nodig had.
De volgende dag keerde ze terug naar Groningen. Eenmaal terug in het meidenhuis, besloot ze eerst maar eens de luier af te doen die ze vanmorgen nog van haar moeder had aangekregen. Met weer een "gewone" luier om belde ze Michiel. Michiel was al een dag eerder aangekomen in Groningen en ze spraken af om in de stad te ontmoeten. Na een innig weerzien, bespraken ze hun plannen voor de komende week. De studie zou pas over een week weer beginnen, dus hadden ze alle tijd voor hun zelf. Michiel zei dat hij het huis voor hem alleen had en dat hij zijn eerste huisgenoot pas volgende week terug verwachtte. Dit was voor Nathalie de kans om ook eens bij Michiel te blijven slapen. Tot nu toe sliepen ze altijd bij Nathalie, omdat ze bang was dat haar luiers ontdekt werden.
Nathalie ging naar huis en pakte wat kleren voor een paar dagen en nam van zowel de dag als de nachtluiers een stapel mee. Met een volgepakte tas fietste ze naar Michiels huis. Michiel had een lade vrij gemaakt in zijn kledingkast voor Nathalie om haar spullen in op te bergen. Die avond gingen ze vroeg naar bed en Michiel deed haar een luier om. Michiel herinnerde zich dat hij ook nog vakantiefoto's had afgedrukt en die zou hij aan Nathalie laten zien. Hij greep in zijn rugzak naar de enveloppe met foto's en gaf ze aan Nathalie. Ze bekeken ze samen in bed. De foto's waren best mooi, zeker de foto's van de omgeving en die van in het dorpje. Michiel had ook op het strand foto's gemaakt en daar was Nathalie niet zo blij mee. Elke foto op het strand waar zij op voorkwam zag je duidelijk de luier onder haar bikinibroekje of dat ze een nat broekje had. "Tja, ik kon er moeilijk omheen fotograferen, maar ik zal ze veilig bewaren zodat niemand anders ze te zien krijgen", zei Michiel geruststellend. Hij legde de foto's in de la met Nathalie's spullen en kroop terug in bed, waarna ze gingen slapen.
Na een paar gezellige dagen en nachten bij Michiel thuis, ging Nathalie terug naar huis. Ze had nog wat luiers over en Michiel stelde voor om ze maar bij hem te laten liggen, voor het geval dat er iets onverwachts gebeurde.
Nathalie was er niet echt gerust op, om zomaar overal luiers van haar te laten liggen, maar ze dacht dat het bij Michiel wel veilig was.
Thuis aangekomen trof ze Daphne en Lisette aan, Miryam zou later op de dag aankomen en ze maakte plannen voor een meidenavond. Nathalie en Daphne gingen naar de videotheek voor een paar "Chick-flicks". Toen ze weer terug kwamen was Miryam ook thuis gekomen. Miryam voegde toe dat als ze een meidenavond zouden houden, dat het dan ook maar een echt pyjama-feestje moest zijn.
Na het eten zou iedereen zich omkleden in pyjama. Nathalie heeft helemaal geen pyjama's, ze sliep altijd in een nachthemd. Ze trok dus maar haar nachthemd aan, en zag dat zelfs haar dagluier zonder erin geplast te hebben al onder het nachthemd uit te komen. Ze trok in ieder geval ook nog maar een badstoffen sportbroekje over haar luier om het iets te bedekken. In de woonkamer zag ze dat de ander meiden ook nooit pyjama's droegen, behalve Lisette. Daphne had zelfs een gewoon t-shirt aangetrokken, maar die had dan ook een gewoon slipje aan. Miryam kwam uit de keuken met een grote schaal popcorn en ze zette de film op. Na de film hebben de meiden nog even de zomervakantie met elkaar doorgenomen. Iedereen was geschokt over het werkverhaal van Nathalie.
Nathalie voelde dat ze een verschoning nodig had en omdat het al zo laat was besloot ze maar haar nachtluier om te doen. Ze probeerde nog om het sportbroekje daarover heen aan te trekken, maar dat zat zo strak, dat ze bang was dat het zou scheuren. Ze ging daarom zonder enige bedekking over haar pamper de woonkamer weer in. Een beetje onwennig ging Nathalie weer op de bank zitten en probeerde zo goed als het ging haar nachthemd omlaag te houden. Ze paatten nog een uur of wat en gingen daarna naar bed. Nathalie had al wel weer in haar luier geplast en het was voor de andere meiden goed zichtbaar dat haar luier niet meer droog was.
De volgende morgen kwamen de meiden één voor één de woonkamer weer in, allen met een kater van de vele flessen wijn die ze gedronken hadden. Nathalie had nog niet de energie gehad om zich te verschonen en kwam met een volle luier de woonkamer in. Alleen lisette was nog niet beneden. Daphne zou wel even naar boven gaan om te zien of ze Lisette zo ver kon krijgen naar beneden te komen. Daphne liep bij Lisette de slaapkamer in vond Lisette huilend op bed. Lisette had een hele nare verrassing toen ze wakker werd. Haar bed, pyjama en dekbed waren letterlijk zeiknat. Daphne probeerde Lisette te troosten door te zeggen dat het waarschijnlijk door de alcohol kwam, want ze hadden echt te veel gedronken met z'n vieren.
Lisette besloot eerst te gaan douchen en kwam later als enige aangekleed de woonkamer in. Miryam riep: "Wat ben jij actief, dat je al helemaal gedouched en aangekleed bent.". Daphne vertelde dat ze in bed had geplast en Lisette kreeg gelijk een enorm rood hoofd van schaamte en keek Daphne kwaad aan. Daphne riep dat ze zich nergens voor hoefde te schamen en dat alles in huis bespreekbaar moest zijn. Ze stelde Nathalie als voorbeeld, die nog steeds in haar volle luier in de kamer zat. Lisette begreep dat Daphne gelijk had en pakte een kop koffie.
De rest van de dagen tot de studie weer begon verliepen rustig. Lisette had bij de Hema voor alle zekerheid een matrasbeschermer gekocht voor het geval ze nog een keer een ongelukje zou krijgen. Nathalie was ook al een keer een gesprek aangegaan met Lisette en had geadviseerd om het eens met de huisarts te bespreken. Lisette had daar nog geen zin in en het was sinds het meidenavondje niet meer gebeurt.
Na het weekend zat Nathalie weer voor het eerst in de collegebanken. De middag dat ze thuis kwam hadden ze met de meiden afgesproken wat te gaan drinken om de eerste dag met goede afloop te vieren. Met z'n vieren gingen ze de kroeg in. Nathalie had een zwarte stretchbroek aan en was een beetje nerveus of ze daarmee niet te duidelijk haar luier liet zien. Daphne had gezegd dat het niet opviel en daar vertrouwde ze maar op. Op het eind van de avond gingen ze naar huis en voor Nathalie was het niks te laat. Ze had geen schone luiers meer en degene die ze om had, was al een tijdje vol. Ze voelde aan haar kont en keek achterom en zag dat de broek niet meer verhulde dat ze een luier om had. Toen ze op de fiets stapte en het zadel van haar fiets in haar luier drukte voelde ze dat de luier lekte. Met een overduidelijke luierkont en een grote natte vlek in haar broek fietste ze snel naar huis. Het was gelukkig donker en degenen die nog op straat waren, waren toch te dronken om ook maar iets te zien, maar Nathalie was duidelijk niet op haar gemak.
De volgende ochtend was Nathalie niet de enige die niet droog de nacht was doorgekomen, maar zij had wel een luier om die het bed droog hield. Lisette was voor de tweede keer in een grote poel van urine wakker geworden. Ze had zo diep geslapen dat ze niet eens wakker was geworden van het natte bed. Pas toen de wekker al een tijdje aan het afgaan was, merkte Lisette de klamme, koude plas urine in bed. Door de matras beschermer was alle op bed blijven liggen.
Ze moest nu eerst naar school en zou het bed na college wel verschonen, ze zette wel een raam open tegen de stank.
De vrijdag daarna kwam Lisette bij Nathalie op de kamer en begon in eerste instantie een gesprek over koetjes en kalfjes. Pas na een half uur had ze de moed om te vragen waar ze eigenlijk voor kwam. Ze legde uit aan Nathalie dat ze na het feestje in de kroeg weer in bed had geplast en dat ze vanavond weer een feest had. Ze vroeg nu half stotterend of ze misschien van Nathalie een luier mocht lenen. Nathalie had gezegd dat het goed was onder de voorwaarde dat als ze morgen weer nat wakker werd dat ze dan naar de huisarts zou gaan. Nathalie pakte een nachtluier uit de kast en gaf die aan Lisette.
Voorzichtig liep Lisette terug naar haar kamer, want ze had even geen zin om iemand tegen te komen met een luier van Nathalie.
Die avond kwam Lisette laat terug van het feest en was behoorlijk dronken. Nathalie zat op de bank tv te kijken en liep Lisette achterna. Op haar kamer deed Nathalie de deur achter haar dicht en vroeg Lisette of ze hulp nodig had. Lisette schaamde zich wat, maar had haarzelf nog nooit een luier omgedaan en wist dat ze in deze beschonken toestand het waarschijnlijk helemaal niet voor elkaar kreeg. Lisette kleedde zich uit en Nathalie vouwde alvast de luier open en legde deze op bed. Lisette was nu helemaal naakt en trok voor dat ze op bed ging liggen alvast haar pyjamajas aan. Ze ging op de luier liggen en Nathalie haalde, nadat ze Lisette had gevraagd haar benen wijd te doen, de luier tussen haar benen door. Ze plakte de luier dicht en wenste Lisette een goede en droge nacht. Dat laatste deed ze met een knipoog. Lisette was te dronken om er nog op te reageren en ging slapen.
De volgende ochtend voelde ze droog aan, helaas had dat meer te maken met de capaciteit van de luier dan haar eigen capaciteit om haar plas op te houden. Ze was compleet vergeten dat Nathalie haar een luier had omgedaan, ze wist überhaupt niet zo veel te herinneren van de vorige avond. Pas toen ze zich onder haar dekbed vandaan had geworsteld en opstond voelde ze de dikke opgezwollen luier tussen haar benen.
Ze ging snel douchen om zo snel mogelijk alles te vergeten en ging aangekleed naar beneden. Nathalie, nog steeds in haar nachtluier op de bank, zag Lisette naar beneden komen en vermoedde gezien ze gelijk al gedoucht en aangekleed naar beneden kwam, dat de luier nodig was geweest. Ze vroeg nog hoe het gegaan was vannacht, maar Lisette was nauwelijks aanspreekbaar, zeker over dit onderwerp.
Nadat Lisette koffie had gehad, herinnerde ze zich ook weer de afspraak met Nathalie, dat als ze vannacht in haar luier geplast zou hebben, dat ze dan naar de huisarts zou.
"Ik denk dat ik maandag maar een afspraak moet maken met de huisarts", begon Lisette. Nathalie wist maar al te goed hoe dat moest voelen en probeerde Lisette wat te troosten.
Nathalie had ook de zaterdagavond voor haarzelf, Michiel had een pokeravond met zijn huisgenoten en dat was alleen voor de mannen. Lisette had ook even genoeg van het stappen en bleef ook thuis.
Aan de andere kant van de stad was bij Michiel thuis het pokeravondje begonnen. Naast het pokeren, werd er ook voldoende drank geschonken. Naast de vele biertjes, moesten de huisgenoten één voor één naar de keuken om een shotje te halen voor iedereen.
Op een gegeven moment komt een huisgenoot van Michiel, Peter, uiterst ongerust de kamer in met de mededeling dat de rum op is. Michiel kijkt even weg van zijn kaarten en verteld dat hij nog een fles op zijn kamer heeft staan en of hij deze zelf even kan halen omdat hij net goede kaarten heeft.
Peter loopt naar boven en gaat de kamer van Michiel in. Hij doet het licht aan en kijkt door de kamer om de fles rum te vinden. Hij ziet zo geen fles, en zoekt verder in de kast. Hij trekt een la open en vind geen fles rum, maar iets heel anders. Hij heeft de la van Nathalie opengetrokken en ziet nu naast wat kleding een stapel luiers. Ook ziet hij een envelop en nieuwsgierig geworden door de luiers gaat hij kijken wat erin zit. Hij bekijkt de foto's en komt erachter dat de luiers die Michiel op zijn kamer heeft, niet voor hem zelf zijn, maar voor zijn vriendinnetje.
Hij pakt een luier van de stapel en neemt deze samen met de foto's mee naar beneden, die fles rum kon hem nu gestolen worden.
"Hé. wat een interessant ondergoed draagt die vriendin van je", roept Peter en hij heeft gelijk de aandacht van het hele huis. Michiel weet even niet wat hij moet zeggen, hij was even helemaal vergeten dat hij dat nog op zijn kamer had. Peter gooit de luier op tafel en de jongens beginnen te lachen. "Hoe weet je dat deze niet voor Michiel zelf is?", vraagt een ander huisgenoot. Als antwoord gooit Peter zonder iets te zeggen de vakantiefoto's op tafel. Michiel probeert ze nog snel weg te pakken, maar de jongens hebben al een aantal foto's in handen en dat zijn niet de foto's uit de omgeving.
"Wat moet jij in godsnaam met een vriendin die nog niet zindelijk is?", vraagt Peter. Gewoon dumpen die meid, er zijn genoeg mokkels in de stad die wel hun pis kunnen ophouden. 
Na een tijdje geinen, krijgt Michiel zijn foto's weer terug en hij telt ze om te kijken dat hij ze allemaal heeft. Hij loopt naar boven om de foto's op te bergen en legt ze nu in een bureaulade die hij altijd op slot heeft. "Dat had hij eerder moeten bedenken", dacht hij.
Weer beneden gekomen vraagt hij aan zijn huisgenoten om dit absoluut niet verder te vertellen. De huisgenoten zweren allemaal dit niet door te vertellen. "Ook Nathalie mag niet weten dat jullie haar geheim kennen", gaat Michiel verder. Nu zijn de huisgenoten wat minder resoluut en knikken een beetje half.
De rest van de avond wordt Michiel af en aan nog een beetje gepest met zijn "Natte alie" zoals zijn huisgenoten haar hebben omgedoopt.
Michiel voelde zich ontzettend schuldig over het feit dat hij niet beter op het geheim van Nathalie had gepast en hield Nathalie zo veel mogelijk bij zijn huisgenoten vandaan. Hij sliep steeds bij haar en zij sliep eigenlijk nooit meer bij Michiel. Nathalie vond het wel best zo, want in haar huis hoefde ze niet zo moeilijk te doen met verschonen.
Michiel wist natuurlijk wel dat hij Nathalie niet voor goed bij zijn huisgenoten weg kon houden, al was het alleen maar omdat ze allemaal op dezelfde hogeschool zaten. Er was die avond dan ook een groot schoolfeest en Nathalie had er enorm zin in.
Het feest was een groot succes, bijna de hele school was er naar toe gegaan. Michiels huisgenoten waren er ook en hadden zich keurig aan de afspraak met Michiel gehouden. Ook andere klasgenoten keken niet echt om naar Nathalie, waarop Michiel opmaakte dat ze het ook niet aan anderen hebben doorverteld.
Pas toen Michiel drankjes ging halen voor hem en Nathalie, zag Peter zijn kans schoon. Hij liep op Nathalie af en fluisterde in haar oor: "Kun je het nog een beetje droog houden, of moet ik je pamper verschonen" en hij kneep zachtjes in haar luier. Nathalie werd vuurrood en rende weg in tranen. Ze liep zo snel dat ze haar eigen vriend bijna overhoop liep en ze had hem niet eens in de gaten. Michiel zag Peter met een grote grijns en hij wist meteen dat er wat aan de hand was. Michiel rende achter Nathalie aan, maar kon haar nergens vinden. Nathalie zat op het toilet te huilen.
Ook Daphne had gezien dat er wat aan de hand was en was ook de feestzaal uitgelopen. Daphne had een beter idee waar ze Nathalie zou kunnen vinden en liep gelijk op het dames toilet af. Ze hoorde gesnik uit één van de hokjes en ze maakte zichzelf kenbaar. Nathalie vertelde Daphne wat er in de zaal gebeurt was en dat ze zeker wist dat Peter haar geheim al kende. Daphne legt haar arm om de schouder van Nathalie en zegt dat ze naar huis gaan. Als ze vanuit het toilet naar buiten willen lopen, komen ze Michiel tegen. Daphne heeft maar één woord voor hem: "Klootzak!" en ze lopen verder. Michiel liep er achteraan en riep dat hij het uit kon leggen en dat het allemaal geen opzet was en hoezeer het hem spijtte. Maar Daphne en Nathalie liepen gewoon verder, Nathalie had even geen zin in Michiel.
De volgende dag belt Michiel bij het huis van Nathalie aan. Daphne doet open en wil gelijk de deur weer dichtsmijten als ze ziet dat het Michiel is. Michiel roept dat hij het kan uitleggen. Daphne verteld op zijn beurt dat Nathalie helemaal geen zin heeft in uitleg, maar dat hij het bij haar mocht proberen uit te leggen. Michiel verteld hoe het pokeravondje was verlopen en dat hij enorm spijt had dat hij zulke eikels van huisgenoten had en spijt dat hij niet beter op de spullen had gepast. Daphne ziet dat Michiel het oprecht meent en verteld hem dat zij het zou proberen uit te leggen aan Nathalie, maar dat hij nu maar beter kon gaan.
Nathalie had zich ziek gemeld op school en bleef zoveel mogelijk in huis. Ze was zo aangedaan door het gebeuren dat ze niet eens meer de moeite nam om kleren aan te trekken. Ze liep de hele dag in huis rond in haar hemd en luier.
Omdat ze alleen in haar luier rond liep, deed ze ook de deur niet open als er werd aangebeld en zo had ze ook de apotheker gemist die haar nieuwe luiers kwam brengen. De apotheker had een briefje door de deur gedaan dat ze de materialen kon op komen halen bij de apotheek.
Toen de andere meiden thuis kwamen vonden ze het briefje van de apotheek en overlegde ze met zijn drieën wie het ging halen. Lisette had zich opgeofferd, want dat kwam haar wel goed uit. Ze was, zoals met Nathalie afgesproken, naar de huisarts geweest maar die kon niks voor haar doen. Het bedplassen was duidelijk het gevolg van de alcohol en de simpelste oplossing was om dan maar geen alcohol meer te drinken. De huisarts had gezegd dat het alternatief incontinentieluiers waren, maar daar kon hij geen recept voor uitschrijven omdat er medisch niks met haar mis is.
Lisette had bedacht dat als zij de luiers van Nathalie ging halen, dat zij dan ook gelijk een extra pak voor haarzelf zou halen, want ze kon niet van Nathalie blijven lenen en stoppen met drinken was voor haar ook geen alternatief.
Lisette was naar de apotheek gegaan en had Nathalie's luiers opgehaald en het was gelukt om ook voor haarzelf te halen. Met een rood hoofd kwam ze binnen en liep eerst naar Nathalie's kamer en daarna snel door naar haar eigen.
Toen Lisette zo snel opperde om naar de apotheek te gaan had Daphne al een idee wat er aan de hand was, maar nu ze Lisette de trap op hoorde gaan wist ze vrijwel zeker dat ook Lisette nu luiers op haar kamer had.
Na een week lang thuis zitten had Nathalie zichzelf hervonden en vond het wel weer eens tijd om colleges op te pakken. Ze had nog steeds niet met Michiel gesproken, maar had wel het verhaal van Daphne aangehoord. Ze wist nu wel dat het niet direct Michiels fout was, maar toch voelde ze zich verraden. Ze wist in ieder geval dat ze nooit bij Michiel thuis zou komen. Op school kwam ze in de hal Peter tegen, hij had een grote blauwe plek op zijn wang, een pleister op zijn neus en een blauw oog. Peter zei niks en liep sneller door toen hij Nathalie zag. Niet lang daarna zag zij Michiel en die had zijn rechterhand in het verband. Ze wist nu wat er gebeurt was met Peter, Michiel had hem een afranseling gegeven. Nathalie voelde zich al een stuk beter en was nu in staat om weer met Michiel in gesprek te gaan.
Michiel vertelde dat hij zo kwaad was geworden op Peter, dat hij zijn controle had verloren. Hij had ook zijn kamer opgezegd in het huis en logeerde nu bij een vriend van hem.
Ze zijn naar de stad gegaan om het één en ander uit te praten en aan het eind had Nathalie aangeboden dat hij voorlopig wel bij haar kon komen.
Nathalie ging naar huis en legde thuis de situatie uit aan de andere meiden. Lisette sputterde wat tegen, maar Daphne sprak haar tegen: "Ik denk dat Michiel wel gewend is aan een vrouw in luiers". Lisette werd rood en de andere dames keken Daphne vragend aan. Daphne legde uit wat ze bedoelde en Lisette knikte dat het klopte. Lisette vertelde dat ze bij de huisarts was geweest en dat ze of moest stoppen met alcohol of luiers 's nachts als ze gedronken had.
Omdat de meiden voor de laatste keer voorlopig alleen in huis zijn besluiten ze nog één keer een meidenavond te houden. Miryam gaat naar de videotheek voor een paar goede films, Lisette naar de supermarkt voor chips enzovoort en Nathalie en Daphne verzorgen het avondeten.
Na het eten gaat iedereen naar zijn slaapkamer om om te kleden. Als ze met z'n allen weer in de woonkamer zijn starten ze de eerste film. Ze trekken weer fles na fles wijn open en hebben een hoop lol om de film die Daphne gehuurd heeft.
Als de eerste film is afgelopen gaat Nathalie verschonen en trekt haar nachtluier aan. Als ze terugkomt is het duidelijk te zien dat ze geluierd is. Dan kijkt Daphne naar Lisette, die een beetje wegkijkt. "Volgens mij is jouw nacht-outfit nog niet compleet", zei Daphne tegen Lisette.
Lisette protesteerde nog een beetje, maar de meiden drongen er op aan. Omdat Lisette nog steeds niet echt bedreven was in het omdoen van een luier, liep Nathalie met haar mee. Nog geen vijf minuten later liepen ze beide geluierd de trap af. Alhoewel Lisette wel een pyjama droeg, kon je toch ook bij haar goed zien dat ze geluierd was. De rest van de avond en nacht waren erg gezellig.
De volgende morgen kwamen alle vier de meiden weer in pyjama de woonkamer in. Zowel Nathalie als Lisette hadden een volle luier, maar eerst koffie voordat ze zouden verschonen.


Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 442
 • Geslacht: Man
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: AB
 • Locatie: prov groningen
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #13 juni 17, 2011, 10:32:57 10:32*
helemaal top
en een mooi verhaal
en lange stukken
en snel achter elkaar
helemaal top!
proud to be a farmer

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 58
 • Geslacht: Man
 • Ik ben: DL
Re: Nathalie (18- DL TL WL KL NL OL BP IC)
Reactie #14 juni 17, 2011, 16:52:10 16:52*
een geweldig verhaal.
Ben benieuwt waar dit gaat eindigen  ,./
tena slip ultima.       Mooi Zo!!!