ABDL Forum Logo

Poll

Hoe goed is dit verhaal?

1
3 (18.8%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
0 (0%)
5
1 (6.3%)
6
0 (0%)
7
2 (12.5%)
8
2 (12.5%)
9
1 (6.3%)
10
7 (43.8%)

Totaal aantal stemmen: 14

Wel eens aan Luierstraf gedacht?  (gelezen 22473 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

(Verborgen)

  • Gast
Wel eens aan Luierstraf gedacht?
december 02, 2009, 20:47:27 20:47*
geschreven door: melissa03


Één van de beste manieren om jou Adultbaby te straffen, is het gebruik van luiers. Anders dan de traditionele bondage attributen, welke niet gewoon over strat gedragen kunnen worden, zijn luiers normaal verborgen en wanneer ze ontdekt worden (express of per ongeluk) worden ze meestal gezien wegens een medische reden. Daarom is er meer flexibiliteit met een luierstraf en minder kans op ongewild contact van de autoriteiten.

Traditionele straffen zijn ervoor om de Adultbaby's zijn bewegingsvrijheid te beperken. Daar het voor een mens een heel normaal iets om te bewegen, is het bij een adultbaby zo dat als die zich een comfortabeler positie zoekt, ze eraan herinnerd wordt dat haar oppas dat heeft ontnomen en dat ze onder haar leiding staat. Buiten het feit dat de de Adultbaby is belemmerd, is het zelfbesef nog algemeen intact. Als er binnendringende middelen zoals dildo's worden gebruikt, voelt de Adultbaby het voor een bepaalde tijd, maar het gevoel wordt begrenst door lichamelijke functies tenmidden andere invloeden.

Luierstraf is uniek daar het lichaam van de Adultbaby niet binnengedrongen wordt (maar dat kan eenvoudig veranderen) maar het besef van haar 'zelf' staat onder druk. Want het zindelijk worden is een belangrijk punt in onze psychologische processen. Er is zoveel over geschreven dat het weinig zin heeft er hier nog eens uitgebreid over te hebben. Het effect van luierstraf is om het zindelijk worden te verminderen, soms tegen de wil van de Adultbaby. De geestelijke druk tegen het plassen of in je broek poepen zijn het sterkste naar wij weten. Daarom, als een Adultbaby op haar luiers is aangewezen voor een onbepaalde tijd, wordt deze  geconfronteerd met haar onderbewustzijn, waardoor ze last heeft van bezorgdheid, onrust en de oppas te vergelijken met een moeder-figuur..

Dit helpt de oppas in haar rol. De moeder-figuur in onze 'wereld' geeft comfort, eten en voed op. Daar de meeste kinderen leren, dat het afzetten (rebelleren) tegen de ouder weinig zin heeft, zodat het kind in de adultbaby een voordeel voor de oppas kan zijn.. Om een luierstraf zo goed mogelijk te laten werken, is onbehaagelijkheid en vernedering de beste manier.

Een Adultbaby in de luiers is niet afhankelijker van de oppas dan dat ze luierstraf heeft. Zo snel als de luiers aan zijn en het plastic broekje erover heen is, beseft de Adultbaby dat hij of zij van het meest fundamentele en private in het leven is ontnomen – waar en wanneer jezelf te ontdoen van je ontlasting. In het begin, zal de Adultbaby proberen zich in houden, maar al snel zal het mee werken aan het plan en verlangen van de oppas om de luier te gebruiken voor hun bedoelde gebruik. De Adultbaby daarentegen wordt geconfronteerd met het vreemde gevoel van de luier, zoals de dikte tussen de benen die beweegt tijdens het lopen en de extra warmte veroorzaakt door het plastic broekje. Het tweede punt waar de Adultbaby zich zorgen over maakt is zijn of haar uiterlijk. We zijn een samenleving die op het uiterlijke is gebaseerd en de Adultbaby zal een uiterlijk hebben, die past bij zijn persoon. Als je een zichtbaar geluierde volwassene tussen het publiek laat lopen, zal hij of zij zijn imago anders bekijken, wat meer ongerustheid en onrust veroorzaakt. De oppas kan ervoor zorgen, dat iedereen die verwonderd naar die verdikking onder de Adultbaby kleding kijkt, zal een onschuldige reden vermoeden, maar de Adultbaby heeft die luxe niet. Elke vreemde blik, elke gefluisterde opmerking, zal de Adultbaby zich afdoen vragen of iemand heeft gezien dat hij of zij in luiers loopt, en daarbij minder volwassen lijkt.

De meest gehoorde klacht bij het gebruik van luiers is, dat de Adultbaby's zijn geslachtsdelen buiten bereik  zijn en dus niet te gebruiken voor de oppas. Hoewel het waar is, is het alleen een obstakel als het binnenhuis blijft. Zo snel als er geen privacy meer is, is de mogelijkheid om de Adultbaby daar te strelen onmiddelijk verdwenen. Luierstraf bied de mogelijkheid, door diverse psychologische effecten bij de Adultbaby met diverse tussenposen, waar de traditionele straffen onpraktisch zouden zijn.

Mannen en vrouwen reageren verschillend op het gedwongen in luiers te lopen. Waarschijnlijk ligt dat aan het verschil van de mannelijke en vrouwelijke ego's maar er zijn simpeler verklaringen. Mannen zijn meer afhankelijk om naar hun geslachtsdelen te kijken, om te zien hoe het er mee gaat. Vrouwelijke geslachtsdelen zijn verborgen en zij moet meer op haar gevoel af gaan, daarom is het voor haar niets nieuws om visueel verstoken te blijven van haar organen. Een tweede punt is dat elke vrouw die geslachtsrijp is, in essentie eigenlijk incontinent is voor een paar dagen per maand. De menstruatie cycles is een scherp in de gaten gehouden onderwerp onder vrouwen, die vaak opgevoed zijn om er zo weinig mogelijk over te praten. "Discretie" is het sleutelwoord als de vrouw haar tampons of maandverband kiest.Een recente tampon reklame bekritiseerde het maandverband voor "voelt als een luier", en zonder twijfel is dit waar, overwegende dat weggooi luiers en maandverband moet wel hetzelfde voelen tegen de gevoelige vulva. Daarom is er voor een vrouw weinig nieuws om geluierd te worden. Zij weet dat er eens in de zoveel tijd er een ongecontroleerde hoeveelheid vocht los komt waar ze op moet letten en probeert het zoveel mogelijk te verbergen. Dit helpt te verklaren waarom er zo weinig vrouwelijke luierfetishisten zijn.
Mannen missen deze training in incontinentie en het verbergen ervan. Zij missen ook de gelegenheid van een rok om deze uitbuikingen onder te verbergen. Zelfs de dunste luier bij een man, verandert zichtbaar zijn buitenkant. En zoals we al eerder hebben gezien, is de buitenkant een belangrijk element of zijn zelfbeeld, en het is hier dan ook dat de oppas als straf gebruikt van maakt.

Een oppas die opzoek is naar spullen voor luierstraf, hoeft niet ver te zoeken. (In Nederland zijn ze bij de meeste apotheken te verkrijgen en anders in de meeste (buitenlandse) supermarkten of medische winkels zoals de apotheke (Duitsland) verkopen ze de volwassen wegwerpluiers. Ook al zijn ze goed te gebruiken waar voor ze gemaakt zijn, toch zijn ze niet echt geschikt voor een luierstraf daar ze niet genoeg absorberen of te dun zijn. Plastic luierbroekjes kan je kopen bij medische winkels en zijn zeer belangrijk, wegens het praktische en psychologische effect. Disposabele luiers kunnen worden opgevuld met peuter/kleuter luiers, waarvan de plastic laag is gesneden zodat die luiers het vocht doorlaten naar de volwassen (= buitenste) luiers.Dit zorgt voor extra dikte tussen de benen, wat noodzakelijk is bij luierstraf.

Stoffen luiers zijn vaak makkelijker gemaakt dan gekocht. Simpelweg omdat je er normaal gesproken 4 luiers uit 1 flannelen bedlaken haalt. Normale (baby)luierspelden kan je gebruiken, maar sommige is dat niet mooi genoeg en kopen spelden van vrouwen kilts, voor een grotere, meer babyachtige sluiting. Daar stoppen we dan 2 peuter/kleuter luiers in, die we aan elkaar hebben geplakt, en plaatsen we in de stoffen luier, voor meer vochtopname en bescherming. Ontlasting wil namelijk de luier verkleuren, en dat is er niet makkelijk (zo niet onmogelijk) weer uit te krijgen.

Welke materialen er ook gebruikt worden, het belangrijkste voor de oppas is, onbehaaglijkheid, zichtbaarheid, makkelijkheid en veiligheid.

Onbehaaglijkheid helpt de geluierde Adultbaby herinneren, dat hij of zij een luier draagt en dus vroeger of later ze moet gebruiken waarvoor ze gemaakt zijn. Luiers zijn onbehaaglijk voor een volwassene die ze niet gewend is te dragen maar deze onbehaaglijkheid is makkelijk te vergroten met een paar simpele matregelen.

De eerste mogelijkheid om de onbehaaglijkheid te vergroten, is om de dikte te vergroten, vooral tussen de benen. Dit kan bereikt worden, door extra babyluiers in het kruis van de volwassen (stoffen of disposabele) luier te leggen, wat gelijk een extra vocht opname mogelijkheid schept. En er gelijk voor zorgt dat er een dikte ontstaat die je niet samen kan persen. Daardoor zal de Adultbaby meer met ietwat gebogen benen gaan lopen, beter gezegd gaan waggelen. De Adultbaby kan onmogelijk ontsnappen aan de druk tussen zijn benen, welke speciaal bij de man zeer ongemakkelijk kan zijn. Wanneer de Adultbaby's staat, loopt of staat  drukt de extra dikte tegen de dijen en wanneer die zit geeft dat weer druk op de geslachtsdelen. Dit laatste is heel goed te gebruiken bij lange uitstapjes met het openbaar vervoer wanneer de Adultbaby geen keuze heeft dan te gaan zitten, en te moeten ondergaan wat de oppas haar laat dragen.

De tweede mogelijkheid om de onbehaaglijkheid te vergroten, is hitte. Het aanwezige plastic broekje houdt de lichaaamswarmte vast en dat maakt de luier klam en onbehaaglijk. Verdubbel het aantal disposabele luiers en neem meer plastic broekjes, verhoogt de warmte meer en meer. Deze maatregelen, kan nog verhoogt worden door de plek die door de luier ingenomen wordt in te smeren met vaseline, welke de transpiratie belemmerd. Je kan ook nog belemerende kleding overwegen, zoals gordeltjes enz.,enz.. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden, dat een disposabele luier, erg jeukt als die over langere tijd gedragen wordt. Daarom zal na langere tijd, speciaal met de andere maatregelen hier besproken, jou Adultbaby onrustig worden en smeken om verschoont te worden, of ze nu vies en nat is of nog 'droog is'.

De resterende mogelijkheid om de onbehaaglijkheid te vergroten, kan gebruikt worden voor speciale gelegenheden of straf. Een laagje mosterd op de achterste delen van de billen zijn zeer effectief als een lange termijn straf, omdat het resultaat over langere tijd werkt, of je Adultbaby geluierd is of niet. Het schaamhaar eraf scheren, is een extra ongemak, daar de  Adultbaby zich onmogelijk kan krabben, daar het normaal verboden is om de gedragen luiers en plastic broekjes aan te raken. Butt plugs, speciaal diegene met een harnas zijn vaak gebruikt als extra ongemak en belemmering om te gaan poepen waar het niet gewenst is. Een Adultbaby op deze manier geluierd verschijnt 'afwezig' en afgeleid, wat meer aandacht trekt van het aanwezige publiek. Dit soort maatregelen zijn zeer bruikbaar wanneer de Adultbaby haar eigen luiers mag verschonen in een vliegtuig bijvoorbeeld, waarbij ze dus een kleine hoeveelheid comfort heeft en duidelijk weet dat haar oppas de leiding heeft.

De oppas tweede overweging wanneer haar Adultbaby in luiers loopt is de zichtbaarheid. Terwijl volwassen luier fabrikanten heel veel moeite nemen om de luier steeds dunner te maken, en dus minder opvallend, is het juist omgekeerd voor het gebruik bij de luierstraf, waar het juist extra moet opvallen daar die luier dient voor (publieke) vernedering. In de zomer kan je dit heel goed combineren met een korte broek die te kort is om het plastic broekje te bedekken. Zodat de Adultbaby geconfronteerd wordt met de mogelijkheid dat zijn geheim altijd zichtbaar is, voor degene die goed kijkt. In de winter zou de Adultbaby het beste een trainigsbroek kunnen dragen, zodat de verdikking duidelijk zichtbaar is, en dan mag er geen trainingjasje op gedragen worden.

De zichtbaarheid van de luier bij een vrouwelijke Adultbaby vragen een andere benadering. Rokjes die kort genoeg zijn, om de dikte van de luier met plastic broekje er onder uit te zien komen, zijn zeer geschikt voor de zomer. Korte broeken met wijde pijpen zijn ook zeer goed bruikbaar, speciaal als de Adultbaby nieuwe schoenen nodig heeft, en dus de winkelbediende zo een onbelemmerde blik in het geluierde kruis kan werpen. Het meisje moet gedwongen worden kousen met een gordeltje te dragen onder een rokje dat is beide te strak en net te hoog zodat haar plastic broekje of kousen aan het gordeltje net zichtbaar zijn  Als de kousen een naad hebben, met een ingezet hakje, zal ze tot haar wanhoop, nog meer de aandacht van de mannen trekken. Hoge hakken zijn een must, voor vrouwelijke Adultbaby's en mogen gebruikt worden in de prive sfeer..

Thuis of op plaatsen waar het redelijk prive is, behoren mannelijke en vrouwelijke Adultbaby's vanaf de middel tot op de grond niks bedekkends te mogen dragen. De T-shirt-en-luiers uniform is algemeen bekend bij peuters, omdat het de mogelijkheid heeft onmiddelijk te kunnen zien hoe het met de luier staat, daarbij geld hetzelfde voor de Adultbaby. Een tweede voordeel is dat de Adultbaby zijn/haar luiers altijd en overal kan zien, wetende dat hij/zij ze niet kan afdoen zonder tussenkomst van de oppas. In deze staat van 'niet gekleed zijn' kan je de Adultbaby dwingen bepaalde taken te laten doen, waardoor hij toevallig? Gezien wordt daar anderen. Dit kan bijvoorbeeld zijn, het ophalen van de krant uit de brievenbus, de was ophangen, of buiten de deur gesloten zijn, op het balcon voor een passende tijd. Sommige activiteiten vereisen een meer passende kleding. Een Adultbaby die naar de wasserette moet, wordt gekleed in een te kleine korte broek en een shirtje dat is te kort, zodat het omhoog kruipt, als de Adultbaby vorover buigt.. Dit zorgt ervoor dat de bovenkant van de Adultbaby's plastic broekje zichtbaar wordt en daardoor zal de Adultbaby  aan het t-shirt gaan trekken om ervoor te zorgen dat die plastic broek verborgen blijft, maar daardoor trekt hij wel meer aandacht.

Zichtbaarheid is niet voorbehouden aan de ogen.. Disposabele luiers en goed gedragen plastic broekjes kunnen luidruchtig zijn. Het ritselende geluid kan luid genoeg zijn om de aandacht te trekken van voorbij gangers in supermarkten en dergelijke. Daarbij komt dat deze matrialen luidruchtig genoeg zijn, zodat wanneer de Adultbaby zich zal willen verschonen in een public toilet, hij niet bij machte zal zijn om het in het verborgene te doen, daar het geluid genoeg aandacht trekt..

Een ander element dan zichtbaarheid is de lucht. Ook al voegen luierfabrikanten geen luchtje aan hun luiers toe, dat wil niet zeggen dat dit een belemmering is voor de ambitieuse oppas. Mannelijke Adultbaby's zijn er meer gevoelig voor om met een 'babygeurtje' zoals babypoeder of zoet geurende vaseline en/of lotion, tussen het publiek te moeten lopen. Natuurlijk kan de Adultbaby gedwongen worden om zich te bevuilen, (laxeermiddelen en zetpillen kunnen gebruikt worden) en dit is de meest vernederende factor van allemaal en is het meest succesvol in drukke kleine ruimtes zoals liften.

De extra inleggers, diverse plastic broekjes en misschien dubbele luiers, hebben de bekwame oppas al diverse voordelen opgeleverd. Alhoewel lange reizen, straf over langere tijd en luieruitslag vergt enige improvisatie. In situaties waar de Adultbaby zichzelf moeten kunnen verschonen, zoals bij vliegreizen, is het mogelijk om haar nat en veilig te houden. Doe haar simpel weg een enkele stoffen luier en eventueel een disposabele luier om. Als je een disposabele luier gebruikt, prik dan gaten in het buitenste plastic, zodat het vocht daardoor naar de andere luiers kan lopen. Naai de stoffen luier aan elkaar zodat de Adultbaby hem niet kan verwijderen (als je wil kan je een dildo/buttplug gebruiken voor je dit doet) maar gebruik wel luierspelden om de grote kracht op te vangen. Zou je een disposabele gebruiken, kan je het beveiligen door met breedplakband een paar keer om hem heen te gaan. Zorg wel dat het goed zit vanwege dat de luier gaat hangen als die erg nat is, zodat de Adultbaby hem kan verschonen. Eventueel kan je meer stoffen of disposabele luiers over de eerste luiers heen doen met een plastic broekje. Als het noodzakelijk is, kan de Adultbaby haarzelf verschonen, maar niet droog worden, zelfs de kans om met zichzelf te spelen wordt een stuk kleiner maar is nog steeds aanwezig.

Wil je een beter effect, dan is het gebruik van bloomer style plastic broekjes misschien een goede. Deze halverwege het dijbeen komende plastic broekje is misschien zeer geschikt om het per ongeluk het lekken tegen te gaan, maar zijn zeer ongemakkelijk, zeker in de zomer. Deze broekjes worden vaak gebruikt voor straf doeleinden. Als je ze gebruikt bij vrouwen die rokjes dragen is het haast onmogelijk, om ze degelijk te verbergen.

Wanneer je bang bengt dat de Adultbaby jou straf kan veranderen of eronder uit kan komen, is het goed om te weten dat er 2 manieren zijn om het tegen te gaan: de luier beveiligen of de kleding beveiligen over de luier.

Als je de luier beveiligt kan je jou Adultbaby in de half geklede staat houden zoals eerder beschreven (t-shirt-luier). Het is ook handig om haar te laten zien aan de oppas vrienden, of als ze ergensanders gaat slapen in boeien. De Adultbaby zijn handen zijn vrij, zodat hij opdrachten kan uitvoeren. Normaal is een kuisheidsgordel ontworpen met een brede kruisband die vast zit op een stevige riem die om de middel komt. Het slot mag al dan niet verborgenzitten naargelang  de oppas haar wensen. Dit soort gordels verhogen de onbehaaglijkheid van een luier, daar het poepen zwaarder gaat, en het kan masturbatie voorkomen. Het kan gebruikt worden op mannen en vrouwen, maar de mannen hebben er meer last van. Toch geeft het niet alleen voordelen, want het kan een plastic broekje beschadigen en de Adultbaby kan soms via een been opening zijn edele delen betasten. Een ander idee is om het onder de luier te dragen, zodat het wel alles afsluit, maar dat kan de luier weer aantasten of verkleuren.

Beveilig je de kleding die over de luier heen zit, is het een beter middel tegen masturberen, maar kan minder comfortabel zijn op andere gebieden. Broeken kan je afsluiten om de middel met een stuk ketting en een slotje.Dit behoudt normaal de Adultbaby om zijn handen in de luiers te steken, of om met haarzelf te spelen.  In het geval van een korte broek, kan een stuk ketting in de pijpen de toegang verhinderen. Dit soort kettinkjes kunnen eventueel gewenst verborgen aangebracht worden

Een alternatief is om een panty te gebruiken op mannen of vrouwen.  Een sterke soort panty is aan te bevelen. Wanneer je de Adultbaby de panty aangetrokken hebt, neem je een dunne draad of stukje ketting die je door de rand trekt en dan de einden vast maakt met een slotje. De Adultbaby kan zich niet meer via de beenopeningen betasten en een bijkomend voordeel is dat de panty de luier extra op zijn plek houdt. Mannen zijn extra vernederd door het dragen van een panty. Je Adultbaby dwingen om naar buiten te gaan in alleen een korte broek over de panty kan dit alleen maar versterken maar ook het dragen van sandalen, die ook het geheim verklappen aan die naar beneden kijken. Daar er niet een aannemelijke reden voor een man is om een panty te gebruiken, is het risico voor vernedering extra hoog. Als een panty gebruikt bij een vrouw, is de panty met een naad effectief, en is het gebruik van een bloomer style plastic broekje aan te bevelen, zeker als het rokje kort is..

Als de Adultbaby veilig in luiers en plastic broekje is, heeft de oppas nog maar één taak, en dat is het eventueel verzwaren van de Adultbaby's condition. Extra vocht inname, plaspillen en laxeerpillen zijn de meest gebruikte maatregelen. In het geval van de extra vocht inname heeft de degelijk geluierde Adultbaby, weinig keuze dan haar luiers nat te maken. Dit kan zeer bevredigend werken voor de oppas, zeker voor de eerste paar keer als ze voor het eerst luiers gebruikt. Daar de Adultbaby tegen haar zindelijk zijn vecht wel degelijk wetende dat het onvermijdelijke niet is te voorkomen. Jammer genoeg raken adult babies er in een paar weken aan gewend dat ze in hun luier plassen, zodat er dan weinig vermaak voor de oppas meer aan is in deze. Als dat punt is aangebroken, kan de oppas, een catheter bij de Adultbaby plaatsen voor ze hem luiert, en zo voor korte tijd incontinentie veroorzaakt. Opnieuw zijn de eerste resultaten plezierig, daar de  Adultbaby overgegeven is aan een tijdelijk incontinentie. Let op: Bij veel gebruik van een catheter kan er een infectie optreden en dat ze bij de man ejaculatie voorkomen.

De beslissing om een Adultbaby al dan niet geforceerd zich te laten bevuilen is afhankelijk van wat de oppas wil, die de nodige maatregelen moet nemen, zoals welke luiers te gebruiken en of de Adultbaby naar buiten gaat. Geforceerde bevuilen kan spectaculaire resultaten geven bij een nieuwe Adultbaby en zou eigenlijk 1 keer uitgevoerd moeten worden, om te zien hoe het resultaat is. Sinds alle adult babies proberen het bevuilen van de luier te voorkomen, zijn soms aanmoedigende maatregelen nodig. Normaal is het poepen aangemoedigd met extra vochtinname, maar wil je direct resultaat, dan kan je zetpillen gaan gebruiken. Een alternatief is om ongeveer 24 uur voor je aan het luieren begint, een hoeveel laxerende middelen begint te voeren. Elke verschaffing van de laxerende middelen, herinnerd de Adultbaby aan de straf die gaat komen en het feit dat ze zich moet bevuilen. Dit kan resulteren in het huilen en smeken om het te stoppen door de  Adultbaby, welke de oppas geen gehoor aangeeft, daar ze al begonnen is.

Een vieze luier geeft een duidelijke geur. Indien een vernedering gewenst is, in de vorm van publiek, kan je het beste, Adultbabies met een vieze luier op een afstand van 4,5 meter van onbekend publiek houden.

Één van de meest bevredigende aspecten van een Adultbaby die geforceerd zijn luier vevuild, is de wetenschap dat het geconfronteerd wordt met één van de meest uitdrukkelijkste psychologische ontwikkelingen die gigantische bezorgdheid in de Adultbaby te weeg brengt. Een natte luier kan aanvoelen als een nat badpak, maar een Adultbaby zal de sensatie van een vieze luier niet meer gevoeld hebben sinds ze klein waren. De wetenschap dat ze haarzelf bevuild heeft en dat ze weet dat ze er niks aan doen mag tot de oppas toestemming geeft kwelt haar ontzettend.
Smerig worden geeft de meeste indruk, gedurende het eerste uur erna. Gedurende deze tijd is de Adultbaby  zich eigenlijk alleen bewust van de luier en het speciale gevoel van haar ontlasting, die zich verspreid in die luier. Na deze speciale gelegenheid, is er weinig meer te bereiken met een vieze luier, of je moet luieruitslag willen hebben of je laat je Adultbaby er voor straf een nacht in laten slapen. Maar schoonmaken gaat het makkelijkste als je het meteen doet.

Adult babies zullen aan een vieze luier gewend raken, als je het regelmatig doet. Een oppas wenst dit dan ook te voorkomen en probeert het dan ook extra moeilijk te maken met behulp van een butt-plug, kuisheidsgordel, of strak zittende kleding. De Adultbaby gedwongen zijn luier te bevuilen op publieke plaatsen of waar vrienden van de oppas bij zijn is ook zeer effectief. In het laatste geval kan je overwegen de Adultbaby voor bepaalde tijd, veilig buiten te zetten, dit ter geriefelijkheid van de gasten.

Luierstraf maakt gebruik van diverse uitrusting, welke gewoonlijk niet te vinden zijn in gewone Adultbaby training situaties. Gelukkig is deze uitrusting licht en handzaam en is dus zeer geschikt om mee te nemen tijdens reizen of tijdens de nachtrust.

De meest belangrijke regel bij luierbondage is dat de Adultbaby onmogelijk zijn luiers kan veranderen, verschonen, of uitdoen. De uitrusting die we eerder besproken hebben zijn in de meeste gevallen effectief, maar niet altijd wenselijk. Het meest gebruikte bondage middel zijn onbuigzame handschoenen, welke de handen beperken en belemmerende kleding, zodat je Adultbaby zich meer een (echte) baby voelt
 
Onbuigzame handschoenen zijn te koop in medische winkels maar de oppas kan ze ook zelf maken. Elk ontwerp wat de handen meer belemmerd en goed vast gezet kan worden is acceptabel. Zonder het gebruik van de handen en vingers, is de Adultbaby hulpeloos om iets aan haar geluierde conditie doen. Ze kan rustig alleen thuis gelaten worden alwaar ze geselecteerde taken kan doen. Ze kan bijvoorbeeld, de telefoon beantwoorden, maar opbellen is onmogelijk. Adultbabies in deze situatie zullen proberen te masturberen, door zich te wrijven. Omdat de sensatie die zo geproduceerd wordt, de  Adultbaby aan haar geluierde staat herinnerd, kan je het toestaan. Maar een Adultbaby kan je ook waarschuwen, dat als je sporen ervan ziet, hij een passende straf krijgt. Het gebruik van handschoenen om een  Adultbaby te belemmeren in zijn bewegingen kan onverwachte en toch plezierige momenten opleveren, daar de Adultbaby zich vrij voelt maar toch belemmerd wordt in het ene ding wat ze zo graag wil en dat is uit haar oncomfortabele luiers.
 
Beperkende kleding wordt het meeste gebruikt als de Adultbaby naar bed gaat. * Één delige Hans-op zijn het meest effectief omdat de wetenschap van het in de luiers liggen, en ze dus moeten gebruiken, versterkt wordt. Als onbuigzame handschoenen geen onderdeel van deze kleding uitmaken kan je ze als nog toevoegen, zodat de Adultbaby het kledingstuk niet kan uittrekken gedurende de nacht. Deze kledingstukken, moeten de voeten bedekken, heel ruim in het kruis zijn en afgesloten worden op de rug. Als de ritssluiting afgesloten kan worden is leuk maar niet noodzakelijk..

Één van de voordelen van luierspel en bondage is dat een "spel" over meerdere dagen kan duren zonder bovenmatige inmenging van de oppas. Daar, buiten het in de luiers lopen, de Adultbaby gewoon kan functioneren; daarom is er geen reden om een een "spel" te beeindigen vanwege maaltijden of slapen.   Daarom kan je het "spel" rustig in het dagelijks leven toepassen, zo dat je de Adultbaby rustig mee kan nemen naar cocktail partys, sport evenementen, theater, en andere sociale bezigheden, terwijl die in de luiers loopt. Elke situatie kan de Adultbaby diverse soorten opleveren van kans op ontdekking. Daarbij komt dat bij langere reizen er een verschoning moet plaats vinden, en dan is de luiertas al een vernedering op zichzelf.

Uiteindelijk, is dit soort luier"spel" het meest effectief als de Adultbaby zoveel mogelijk sexueel opgewonden blijft. De oppas oraal 'helpen' is het beste daar de Adultbaby het beste zo lang mogelijk sexueel gefrustreerd kan blijven voor de diverse tijden. De unverwachte prikkelingen op de geslachtsdelen zullen helpen net als gedwongen vernederingen (als dit aantrekkelijk is voor de Adultbaby) maar de oppas moet de Adultbaby stimuleren als positieve reacties uitblijven. Aan het eind van het "spel" moet de Adultbaby gestimuleerd worden, om de liefde te bedrijven terwijl die een luier draagt, die van voren ingesneden is, zodat de oppas er van voren bij kan. Dit zal de Adultbaby bewuster laten zijn van het pijn/plezier aspect van ware luierstraffen.

(Verborgen)

  • Gast
Re: Wel eens aan Luierstraf gedacht?
Reactie #1 december 02, 2009, 20:48:52 20:48*
1 Re: Wel eens aan Luierstraf gedacht? * by werni
Mooie uiteenzetting.

groet
Werni

2 Re: Wel eens aan Luierstraf gedacht? * by fixers
Leuk, maar het had wel zo netjes geweest als erbij had gestaan dat het gekopieerd en vertaald is vanaf een andere website: http://institute.homeip.net/effective_diaper_domination.htm
 
3 Re: Wel eens aan Luierstraf gedacht? * by melissa03
ik zou haast denken fixers dat je graag spam verstuurd, want waarom vertel je tot nog toe die andere 3 pagina niet waar een soortgelijk bericht op staat?

Groetjes melissa