ABDL Forum Logo

Poll

Hoe goed is dit verhaal?

1
1 (16.7%)
2
0 (0%)
3
1 (16.7%)
4
1 (16.7%)
5
0 (0%)
6
0 (0%)
7
1 (16.7%)
8
1 (16.7%)
9
1 (16.7%)
10
0 (0%)

Totaal aantal stemmen: 6

HET GASTGEZIN  (gelezen 7838 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Site beheerder
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 1.733
 • Geslacht: Man
  • AB-DL-TB Club Shop
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1983
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Oss
HET GASTGEZIN
november 29, 2009, 23:50:16 23:50*
geschreven door: Theo Everts


Ingrid was een meisje van tien. Ze was nog nooit op vakantie geweest omdat haar ouders geen geld hadden. Via een stichting werd Ingrid uitgenodigt om vakantie te houden bij een gastgezin. Dat leek Ingrid wel wat.

Na een paar weken was het zover. Ze moest met de trein. Na een paar uur reizen komt ze aan in een klein plaatsje. Daar werd ze opgewacht door twee vrouwen. Een vrouw neemt het meisje in de arm en tilt haar op en kust haar eens. Dan stopt de vrouw ze bekijkt dan de billen van Ingrid en wreef er eens over. Ingrid begreep niet waarom ze dat deed. De vrouwen namen haar mee. Ze gingen in een auto. Ingrid moet op de achterbank zitten. Achterin zat ook een kinderzitje. Ze dacht dat de vrouwen ook een babietje hadden.

Ze rijden het stadje uit. Ze rijden door een bos en komen bij een grote plaats daar stond een groot huis. Om het huis was een grote tuin met een hek er om heen. Ze reden over een grote oprijlaan naar binnen. Het hek sluit. Het meisje mag uit de auto en de vrouwen zeggen tegen haar dat ze maar even mag spelen. Ingrid liep de tuin in en de vrouwen brengen haar kleren naar binnen.

In de tuin zag Ingrid een schommel daar ging ze meteen op. Na een uur word Ingrid geroepen door een vrouw. Ingrid moest naar bed. Het was nog maar half zeven en Ingrid wilde niet. Ze schommelde verder. Dan ineens trek een vrouw haar van de schommel. Verbaast kijk Ingrid naar de vrouw. De vrouw houd haar vast en draait haar om. De vrouw geeft haar een pak slaag voor de broek. Ingrid huilde. De vrouw trekt haar van de grond en zet haar op een heup en draagt haar naar binnen. Binnen was de andere vrouw. Ze had de armen over elkaar en keek kwaad.

"Zo dame, wil jij niet naar bed? Naar je slaapkamer meisje." Ingrid word meteen naar de slaapkamer gebracht. Ingrid schrikt. Het is een kinderkamer, met een ledikantje en een commode. Op het bedje lag een rose slaappakje. Ze moet voor het bedje staan.

"Zie je wat daar ligt? Dat heb je straks aan." Dan moet ze naar de commode, ze word een beetje op getild en ze moest kijken wat daar lag.

"Dit heb je straks om je billetjes." Ingrid zag een pamper en een plastiekbroek.

"Eerst in bad met jouw." Ze werd naar de badkamer gebracht. Daar zag Ingrid een kinderbadje staan. De deur gaat dicht. Dan moet ze staan en een vrouw maakt haar broekje los. Ingrid keek omlaag en zag dat de vrouw haar broek los ritste. Ze kon niets doe want de andere vrouw had haar handen beet en trok ze hoog. Ingrid voelt dan dat haar broek omlaag word getrokken. Ze keek omlaag en zag har broekje omlaag gaan. Haar broek word meteen verwijderd. Haar broekje word weggegooid en ze ziet dat haar slipje word gepakt.

Dat wilde ze verhinderen. Ze deed haar knietjes tegen elkaar. De vrouw wist wat ze probeerde. Ze pakte een schaar en knipte haar slipje kapot en trok die van haar kont. Nu stond Ingrid in haar blote kont, meteen trok de andere vrouw haar shirt uit en ze is naakt.

De vrouwen bekijken haar lichaam, dan zetten de vrouwen haar in bad en geven haar een wasbeurt. Ze moet een paar keer draaien en alles kreeg een beurt. Haar billetjes, haar buikje en haar haar. Na een lange wasbeurt mag Ingrid uit bad, ze word gedroogt. Dan moet ze de kinderkamer in lopen. Ze is nog steeds naakt. Ze werd de kamer ingeduwt, als ze in de kamer staat. Ziet ze een vrouw bij de commode.

Dan staat ze in stil in de kinderkamer en kijkt angstig rond. Een vrouw pakt haar beet en bekijk haar lichaam. Ze word een paar keer heen en weer gedraait. Haar kont word bekeken. De vrouw wrijft over haar kont en klopt er een keer op. Ingrid keek om en zag dat de vrouw naar haar bibs kijkt. Ze kon niets doen want de vrouw had haar stevig vast aan een arm.

Dan ineens word ze bij haar kin beet gepakt. Ze kijkt en ziet de andere vrouw. Die had iets in haar hand.

"Zo meisje, tijd voor je nachtvoeding." Meteen kreeg Ingrid een speen van een zuigflesje in haar mond, ze moet staand de fles leeg drinken. Intussen voelt ze nog steeds een hand over haar bibs gaan. Ze wilde wegrennen maar ze had een arm om haar middel zodat ze moet stil staan.

Dan is de fles leeg en de fles gaat uit haar mond. Ingrid begint te huilen. Meteen deed een vrouw haar een speen in de mond en ze kon alleen maar snikken. Ze kreeg voor straf een klap voor de blote bibs. Dan word ze opgetild. Ze zag dat ze naar de commode word gebracht. Daar lag de pamper al opengevouwd. Ze word gedraait en de vrouw houd haar stevig in haar zij vast, dan verneemt ze dat de vrouw haar op de pamper zet. Als ze zit ziet ze de luier onder haar. Ze moet liggen en de luier gaat stevig vast. Als de luier vast is moet ze staan. De vrouw bekijkt de luier en pakt de plastiekbroek. Ze kijkt Ingrid aan.

"Zo meid, plastiekbroekje aan en dan in een slaappakje." Ze houd het plastiekbroekje voor de voetjes van haar en zegt:

"Nou meid stap maar in de plastiekbroek." Dat deed ze niet. Maar de vrouw pakt haar voetjes en stopt ze in de plastiekbroek en trekt het broekje meteen omhoog en Ingrid had nu het plastiekbroekje aan. Ze moet omdraaien en kreeg een pak slaag voor haar kont. De plastiekbroek kraakt. Steeds ging haar kruis naar voren als ze een klap kreeg. Dan krijgt ze een hand op haar kruis, de andere vrouw drukt op haar kruis zodat haar kruis niet meer naar voren ging. Ze kreeg nog een paar beste tikken voor de plastiekbroek. Dan word ze weer omgedraait. De tweede vrouw staat voor haar en kijkt haar streng aan.

"Stap je de volgende keer zelf in de plastiekbroek? Of moet ik dat blijven doen? Je weet dat je dan een pak slaag voor je kont krijgt." Dan praten de vrouwen met elkaar. Ingrid laten ze op de commode staan. Angstig kijkt ze rond. Daar staat ze nu. Bij twee vreemde vrouwen in een plastiekbroekje. Ze bekeek het plastiekjebroekje, die was spierwit. En zat strak om de billen van haar.

Dan ziet ze twee handen van een van de vrouwen. Ze pakt het boven rand van haar plastiekbroek beet en trekt het broekje recht. Dan kijkt de vrouw even naar de achterkant van de plastiekbroek en trek het broekje goed. Dan word ze van de tafel getild en een vrouw brengt haar naar het bedje. Ze moet voor het bedje staan. Het topje van het slaappakje word van bed gehaald en meteen trekt een vrouw haar het topje aan. Het topje gaat over haar hoofd en de vrouw trek het topje omlaag.

Dan staat Ingrid in een half slaappakje voor het bedje. Ze ziet dan dat het broekje word gepakt, als het broekje van bed af is word zij op bed gelegd. Ingrid keek en zag dat een vrouw haar enkeltjes beet pakt en haar voetjes in het broekje stopt. Dan trekt ze het broekje op en trekt die over haar plastiekbroekje.

Dan is ze gekleed voor het slapen gaan. Ze word van bed getrokken en ze word naar een hobbelpaard gebracht en erop gezet, ze mag nog even spelen voor dat ze moet slapen. De vrouwen lopen even naar de commode en ruimen de commode op. Ingrid zag de deur en wilde vluchten, voorzichtig loopt ze naar de deur. Ze probeert de deur te openen maar het lukte haar niet er zat een babyslot op.

Dan ineens word ze bij een arm gepakt. Ingrid schrok maar word intussen wel naar bed gebracht. Een vrouw tilt haar dan op en houd haar boven het bedje. Als ze er boven hang krijgt ze een paar klapen voor de bibs van de andere vrouw. Dan word ze in bed gelegd en ze kreeg een dekbedje over haar heen en werd stevig ingestopt. De vrouwen blijven nog even staan bij het bedje en kijken naar de snikkende Ingrid. Dan verlaten ze de kamer.

Na een tijdje is Ingrid uit gesnikt en ze valt in slaap. Na een nacht slapen schrikt ze wakker. Een vrouw haalde haar uit bed. Ze brengt haar meteen naar de commode en laat haar staan. Haar pyamabroekje trekt ze omlaag en ook het topje gaat uit. Dan staat ze in het plastiekbroekje op de commode. Die gaat af en Ingrid moet liggen. De luier gaat los en de vrouw bekijkt haar billetjes. Ze waste haar billetjes.

Dan is Ingrid gereinigd, dan moet ze van de tafel en de vrouw neemt haar naakt mee naar de woonkamer. Daar was de andere vrouw en nog een vrouw. Ingrid moet in de kamer staan. De vrouwen liepen naar elkaar en kijken naar Ingrid. De vreemde vrouw praat met de vrouwen en wijst af en toe naar Ingrid. Angstig staat Ingrid in de kamer. Dan moet Ingrid richting de kinderbox lopen. Die stond aan de andere kant van de kamer.

Ze loop langzaam naar de box. De vrouw kijken hoe ze loopt, ze moest bij de bank langs waar de vrouwen zaten. Als langs de bank loopt pakt de vreemde vrouw Ingrid beet en laat haar stil staan. Ze draait haar zo dat ze met haar kruis naar de vrouw staat. Dan wijst ze naar haar kruis en beentjes. Dan draait ze Ingrid om om haar bibs te laten zien aan de vrouw. Ze voelt een vinger over haar bibs gaan. Dan draait de vrouw haar weer om de vrouw pakt een luier en doet Ingrid de luier tussen haar beentjes en maakt de luier vast.

Ingrid keek naar de luier die ze om kreeg. Deze was anders dan de luier die ze eerst aan had. Deze is dunner en zit als een broekje om haar bibs. De vrouwen bekeken de luier ook. Ze wrijven haar over de kont.

"Nou Ingrid, wat een verwennerij, een andere luier voor overdag, dan kun je je gemakelijk bewegen en heb je geen last van een dikke luier." Dan moet Ingrid weer een stukje lopen. Als ze een tijdje loopt pakt een vrouw haar beet. Ingrid schrikt.

Een vrouw trekt haar een broekje aan. Ze zag dat het een plastiekbroekje was. Dan neemt ze Ingrid mee naar de bank. Als ze voor staat krijgt ze iets over haar hoofd, ze kreeg een pakje aan. Het was een luierpakje. Als ze het pakje aan heeft maakt een vrouw de sluiting dicht in haar kruis. Het pakje bedekte haar hele lichaam en de luier was niet meer de zien.

Dan krijgt ze een fopspeentje in de mond. Dan kijken de vrouwen in een boek. Dan kijken ze naar Ingrid en Ingrid word opgetild en naar een kinderstoel gebracht die in de kamer stond. Meteen zet een vrouw haar in het stoeltje en maakt haar vast in een tuigje. Haar haren worden uit gekamd. Ingrid wist niet wat ze van plan waren. Dan verneemt ze dat ze word geknipt. Ze kreeg een peuterkapseltje. Haar lange haar moest er af.

Ingrid schrikt er van en wilde schreeuwen maar de fopspeen in haar mond verhinderde dat. Na een tijdje had ze een peuterkapsel. Nu is ze een echte kleine peuter. Met luier, plastiekbroek, luierpakje en een peuterkapsel. Dan haalt een vrouw haar uit de stoel en neemt haar op de arm en knuffelt haar eens. Ook klopte ze haar op de bibs. Ze breng haar naar de kinderbox en ze zet Ingrid in de box.

Dan gaan de vrouwen de kamer uit. En laten Ingrid alleen in de kamer. Ingrid keek verbaast. In de box lag speelgoed. Daar ging ze maar mee spelen. Na een half uur komt een vrouw de kamer in en loopt naar de box. Ze haalt Ingrid uit de babybox en neemt haar op de arm mee. Ze nam haar mee naar buiten.

Buiten zaten de andere vrouwen. Ingrid word neer gezet en ze krijgt vlug een aai over haar bibs, de vrouw gaat weer zitten en laat Ingrid staan. De vrouwen kijken naar Ingrid. Ingrid loopt een beetje door de tuin. Dan pakt een vrouw haar bij de arm en neemt haar mee naar het teras waar ze zaten.

Dan staat ze voor de vrouwen. Een vrouw trek haar naar haar toe en nu staat ze vlak voor de vrouw. Dan gaat de vrouw met haar handen naar de sluiting van het luierpakje. Ingrid keek omlaag en zag dat de vrouw de sluiting in haar kruisje losmaakte, als de sluiting los is trekt de vrouw het pakje een stukje op en haar plastiekbroek is te zien.


Offline (Verborgen)

 • Tieners
 • Beginneling
 • *****
 • Berichten: 2
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1999
 • Ik ben: DL
 • Locatie: limburg
Re: HET GASTGEZIN
Reactie #1 mei 03, 2015, 08:41:13 08:41*
meer dit verhaal is super goed

Offline (Verborgen)

 • schattig
 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 557
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1997
 • Ik ben: Babyfur
 • Locatie: Noord-holland
Re: HET GASTGEZIN
Reactie #2 mei 03, 2015, 13:03:06 13:03*
meer dit verhaal is super goed

dit verhaal is van 2009 en geplaats door de beheerder van deze site.
dus lijkt me stug dat de Schrijver op dit forum  zit.
Skype : tyyne-epw

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 710
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1974
 • Ik ben: DL
 • Locatie: gelderland
Re: HET GASTGEZIN
Reactie #3 mei 03, 2015, 14:35:18 14:35*
Tja dit noemt men een opgewaardeerd verhaal (of-zo-iets).
Je bent jezelf,dan doe je al gek genoeg.....