ABDL Forum Logo

Poll

Hoe goed is dit verhaal?

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
0 (0%)
5
0 (0%)
6
0 (0%)
7
1 (6.7%)
8
4 (26.7%)
9
6 (40%)
10
4 (26.7%)

Totaal aantal stemmen: 15

het Avontuur van Mark (18- AB,JL,VL,KL,PB,OB,NL,GL,VN,OL)  (gelezen 14663 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Site beheerder
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 1.718
 • Geslacht: Man
  • AB-DL-TB Club Shop
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1983
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Oss
Geschreven door: ?

Hoofdstuk 1


Mark is een sportieve jongen van 22 jaar, geinteresseerd in eigenlijk een heleboel dingen, maar vooral sport. Verder staat hij ook voor zijn vrienden en vriendinnen heel snel klaar als hij het idee heeft ze uit de brand te kunnen helpen met wat voor een probleem dan ook. En hij heeft ook veel vrienden en kennissen. Hij brengt hier een heleboel tijd door maar vooral bij een mevrouw heeft hij het bijzonder naar zin. Hier kan hij zich helemaal gedragen zoals hij dat wil hij kan zichzelf zijn zonder dat hij hier raar of vreemd over wordt aangekeken. Deze vrouw maakt regelmatig Mark’s flatje schoon en heeft daar dingen gezien waar ze Mark later eens op heeft aangesproken. Mark wist toen niet hoe hij kijken moest, maar dit komt later wel in het verhaal naar voren.

Nu was er dus toch iemand die achter het grootste geheim van Mark was gekomen. En nu een paar weken later ging Mark naar haar toe. Want wat was het geval: de vrouw had bij het opmaken van Mark’s bed ontdekt dat Mark zijn bed nat was, hij had in bed geplast. Mark kwam die avond thuis en zag dat hij weer droge lakens en een droog matras had en schaamde zich rot. Na een paar weken werd Mark gevraagd om eens een keer bij deze "werkster" op visite te komen. Mark voelde zich erg opgelaten bij het idee, want wat zou ze zeggen?

Hij probeerde de boot een beetje af te houden maar dit wilde niet lukken. Dus uiteindelijk op een vrijdagavond ging hij er naar toe. vooraf had hij een mooie bos bloemen gekocht, een mooi zoenoffer dacht hij.

Toen hij voor de deur stond en aanbelde dacht hij bij zichzelf, "Dit is niet het einde van de wereld!" Maar daar vergiste hij zich pijnlijk in. De deur werd opengedaan en hij mocht naar binnen. Zijn jas hing hij aan de kapstok en hij kwam de huiskamer binnen. Daar werd hem een plaatsje op de bank gewezen er werd koffie ingeschonken en er werd wat gepraat over niets eigenlijk.

Toen kwam de vrouw naar Mark en zei: "Ik wil dat je het weekend hier blijft". En voor dat de jongen er eigenlijk erg in had begon de vrouw hem uit te kleden en ondertussen zei ze: "Aan grote jongens die nog in hun bed plassen heb ik een hekel, en ik heb voor jouw wat heel speciaals in gedachten".

Mark stribbelde behoorlijk tegen maar het enige wat hij bereikte was een paar harde klappen voor zijn billen. De vrouw was sterk, ondervond Mark, en hij kon hier niet tegen op. "Niet doorgaan," zei ze, "want anders krijg je nog een pak voor je blote billen ook, begrepen!"

Binnen mum van tijd stond Mark naakt voor de vrouw. Ze nam hem bij de hand en begeleidde de jongen naar de slaapkamer. Hier kreeg hij de schrik van zijn leven, want de kamer was ingericht als babykamer. De vrouw gaf Mark nog een tik voor zijn blote kont en gebaarde te gaan zitten en vlug. Wat de vrouw aanwees was een commode. Hij ging er op zitten en zag dat de vrouw allerlei attributen pakte die hem deden verstenen van angst. Ze pakte babyzalf, babypoeder, dikke luiers, plastic broekjes, rompers en een babypyjama.

De vrouw kwam naar Mark en een beetje hardhandig drukte ze hem op zijn rug. Hierna pakte ze hem bij zijn enkels, tilde zo zijn billen omhoog en begon deze in te smeren met babyzalf. "Morgen zullen we je van dat schaamhaar afhelpen. Dat is beter voor de hygiene". Hierna werd Mark rijkelijk bestrooid met babypoeder en toen hoe verschrikkelijk: hij voelde hoe er een dikke luier onder zijn billen werd geschoven. De luier werd tussen zijn benen door getrokken en verschrikkelijk vast aangespeld. De luier zat zo strak om zijn buik dat hij moeite had met ademhalen en dat zelfs zijn buikje een beetje zeer deed.

De vrouw hielp Mark met zitten. Maar de luier was zo dik dat hij het gevoel had op een kussentje te zitten en hierdoor kon hij moeilijk evenwicht vinden en bewaren. Hij voelde zich machteloos. De vrouw zei tegen Mark: "Kom even meewerken jongen," en tilde hem van de commode af. Hij stond een beetje wankel door de dikte van de luier, en hij kon zijn benen niet goed bij elkaar krijgen en stond daardoor een beetje onvast op zijn benen.


"Eerst het ene voetje dan het andere voetje." Mark wist niet meer hoe hij het had dat hij zo instructies kreeg om in een plastic broekje te stappen. De vrouw haalde het broekje op en controleerde of het goed over de luier van Mark zat en dat de luier niet onder het broekje uitkwam. Hierna hielp ze de jongen in zijn luierpakje maakte zijn knoopjes dicht en trok de pyjama aan.

Ze nam de jongen weer mee naar de woonkamer waar hij even zoet mocht spelen met blokken en lego. Ondertussen ging de vrouw een flesje warm maken. De vrouw kwam binnen en riep dat Mark moest komen. Hij werd op schoot genomen er werd hem een slabbetje voor gebonden en hij moest zoet zijn flesje leegdrinken. De vrouw keek hem eens aan en woelde een beetje door zijn haren. "Hier moeten we ook maar eens iets aan doen," zei ze, "Als je je flesje leeg hebt zullen we even je haartjes knippen, zodat je op een echt peutertje gaat lijken". De schrik zat er nu goed in bij de jongen. Misschien dacht hij dat dit een boze droom was, maar helaas.

Toen Mark zijn flesje leeg had gedronken werd hij op zijn rug geklopt en toen hij eindelijk begreep dat hij een boertje moest laten, deed de vrouw hem zijn slabbetje af en maakte zijn mond schoon. Hierna voelde ze eens bij de jongen aan de voorkant van de luier en vroeg: "Ben je nog droog?" Mark had een plas in zijn luier gedaan, want wat moest hij anders? Hij kon wel door de grond zakken van schaamte.

Hij kreeg een standje voor zijn natte broek en een paar klappen voor zijn dikke luier. Daarna werd hij aan het handje meegenomen naar de keuken en werd in een hoge kinderstoel gezet. Hierna werd zijn haar geknipt en hij kreeg een kleuterkapsel aangemeten. Mark begon hierop te huilen wat het er nu helemaal niet beter op maakte. Voor straf moest hij in de hoek staan. Een kwartier kan dan heel lang duren. Daarna werd weer bij zijn hand genomen en meegenomen naar de kinderkamer.

Hier werd hij uitgekleed en Mark stribbelde een beetje tegen, de vrouw werd nu een beetje boos en nadat ze de luier had afgedaan liep hij weer een paar rake klappen op tegen zijn blote billen. De klappen kwamen zo hard aan dat zijn billen behoorlijk rood begonnen te kleuren.

Hij werd opgetild en met zijn blote bips op de commode gezet. Hij moest weer gaan liggen en nu werd hij gereed gemaakt voor bed. Hij kreeg een dikke nachtluier aan, zijn plastic broekje werd om hoog gehaald en zijn rompertje werd weer tussen zijn benen vastgezet. En die verschrikkelijke babypyjama werd hem weer aangetrokken. Mark werd even geknuffeld maar daar wilde de jongen niets van weten: hij wilde naar huis!

Maar daar wilde de vrouw weer niets van weten, hij moest eerst zijn lesje maar eens leren. Hij werd naar een kinderbedje geleid, werd in een slaapzak gestopt en hij kon toen geen kant meer uit. Mark huilde zich in slaap, de vrouw had als troost een beertje bij hem in bed gedaan en uiteindelijk viel hij toch in slaap.
Hoofdstuk 2

De volgende ochtend was Mark al vroeg wakker en hij begon zich een beetje de ernst van de situatie te realiseren. Hij keek nu eens rond in de kamer en voelde eens aan zijn pyjama. Hij herinnerde zich alles en meeste angst was nu toch wat het vervolg op de vorige avond zou worden. Hij voelde ook eens aan zijn luier en kwam er beschaamd achter dat hij een natte luier had. Dit was dan wel niet de eerste keer dat hem dit overkwam maar de situatie waarin hij zich nu bevond was wel volslagen nieuw.

Hij lag in een kinderledikantje in een vreemd huis bij nota bene de werkster die ZIJN huis schoonhield, die hij opdracht gaf zo en zo wil ik dat je dit en dat doet en nu was hij overgeleverd aan haar! Aangekleed als een hulpeloze baby en ook nog, helemaal als ramp, een natte broek!

Daar ging de deur open en zijn werkster kwam binnen de kamer in. "Zo Mark," zei ze, "Ik zal meteen maar de spelregels uitleggen, ik ben erachter gekomen dat je nog in bed plast en wil je hier wel bij helpen om er vanaf te komen". Ze vertelde verder: "Ik wil dat doen via de zogenaamde.g. regressiemethode. Ik ga je helemaal terugvoeren naar je babytijd en opvoeden tot een jongetje wat niet meer in zijn bedje en broekje plast." De toon stond Mark in het geheel niet aan, maar hij besloot zich toch maar over te geven. Mark wilde nog wel een beetje tegensputteren maar hij had de kracht niet meer, zijn weerstand was gebroken.

"Allereerst wil ik dat je me aanspreekt met tante, heb je dat goed begrepen?" En onderwijl ze dit tegen de jongen zei hield ze haar hand onder zijn kin en met de andere zwaaide ze met haar vinger. "Nou," zei ze, "geef eens antwoord".

"Ja tante, ik heb het begrepen." zei de jongen schuchter. Hij werd losgemaakt uit zijn ledikantje en werd uit bed geholpen.

"Zo. Laat nu maar eens zien hoe een grote jongen je nog bent". En onderwijl voelde ze bij de jongen aan zijn pyjamabroek naar de voorkant van zijn luier. Mark kon wel door de grond gaan van schaamte en wist zich ook totaal geen houding te geven. Daar stond hij dan, dacht hij, voor zijn werkster die hij een standje kon geven als hij vond dat het niet genoeg opgeruimd was of schoongemaakt was. Gekleed in een dikke luier, plastic broek, romper en een babypyjama. En als ramp hij had zijn luier ook niet droog weten te houden.

"Draai je maar eens om!" zei zijn tante en ondertussen maakte ze de ritssluiting los van zijn pyjama. Hij moest uit zijn pyjama stappen en daar stond hij alleen in zijn rompertje en een hele dikke natte luier.

"We zullen onze kleine vent eens lekker in bad doen." Ondertussen ging ze verder met het uitkleden van Mark en hij ervaarde dit als zeer vernederend. Het pakje werd ook losgemaakt en uitgetrokken en hierna werd hij verlost van zijn natte luier. Mark schaamde zich wezenloos!

"Zo jongeman, kom maar mee" zei tante en Mark liep verdoofd in zijn blootje achter haar aan. "Gaan we fijn de kleine jongen wassen". En ondertussen liet ze het bad vollopen voor Mark. Het water werd gecontroleerd of het niet te heet was. "Kom maar", zei tante en hielp Mark in het bad. "Gaan we je even lekker wassen, jij lekker klein manneke van me." En ondertussen zeepte ze mark helemaal in, waste zijn haren met babyshampoo zodat het niet zijn oogjes zeer zou doen.

"Ga nu maar eens staan kleine man." Ze hielp Mark overeind. "Gaan we even dat kleine piemeltje van je wassen." Nu was Mark helaas niet al te groot geschapen maar om dat er zo bij hem in te wrijven ervaarde de jongen helemaal als vernederend.

"Zo", zei ze, "Dat kleine stoute plassertje gaan we ook even wassen". En Mark stond er als verloren bij. Hierna mocht Mark uit bad komen en werd afgedroogd. Hierna werd hij weer teruggeleid naar de babykamer en moest weer op de commode gaan liggen.

"Zo." zei tante, terwijl ze Mark’s onderbuik in begon te zepen met scheerschuim, "nu gaan we eerst eens je schaamhaartjes weghalen zodat je een echt klein kereltje wordt". Ze wreef Mark’s onderbuik goed in met scheerzeep en begon heel secuur al zijn schaamhaar te verwijderen. Niet dat ze erg veel werk had, want Mark was niet zo behaard maar alle haartjes werden verwijderd. Af en toe keek Mark naar de verrichtingen van zijn "tante" en liet haar maar begaan. "Zo klaar" zei tante: "nu gaan we je lekker inwrijven met babylotion dan ga je zo lekker ruiken". En ze smeerde de jongen heerlijk in met lotion. En dat ze hiermee klaar was knuffelde ze hem even. Mark rilde van nijd en angst en afschuw. Hij voelde zich zo klein, de hele behandeling was zo vernederend voor hem. Nu begon ze ook nog een keer allerlei geluidjes te maken net wat je met baby\'s doet.

"Oh", zei tante, "Wat hebben we daar weer een lekker schoon Markje" en kietelde de jongen eens over zijn buik en borst. "Wil je niet lekker met je beentjes spartelen? Nou spartel dan eens, of wil je een pak voor je billen? Reken maar dat je dan gaat spartelen. Vooruit! Net als een klein baby\'tje spartelen, omhoog die beentjes van je". Bij Mark sloeg nu de paniek een beetje toe en aarzelend begon hij te spartelen.

"Goed zo" zei tante "En kan je ook geluidjes maken?" En tante deed ook nog een beetje voor wat ze bedoelde. En van narigheid en ellende begon Mark te huilen. "Oh oh oh oh" zei tante, "krijgt mijn kleine mannetje het dan zo koud of heb je honger? We gaan je lekker aankleden" zei tante, ze pakte een dikke luier en tilde Mark net als bij een baby op. Ze lichtte Mark’s bips bij zijn enkels omhoog en voorzag die rijkelijk van zalf en talkpoeder. En onder het zeggen van allerlei lieve woordjes werd Mark strak in de luier gespeld.

"Zo", zei tante, terwijl ze de jongen aankeek. Mark wist zich geen raad. Hij voelde weer een dikke luier die met vier grote luierspelden heel strak was vastgezet en zelfs zo strak dat het een beetje knelde bij zijn buikje.

"Nu krijgt ons grote knulletje ook een mooi luierbroekje aan, zodat als er een plasje in je luier komt het niet gaat doorlekken". En ze liet Mark een luierbroekje zien gemaakt van blauw plastic en voorzien van drukknopen. Weer werd Mark een beetje opgelicht en het broekje werd bij Mark onder zijn bips geschoven, tussen zijn benen doorgetrokken en de drukknoopjes werden vast geklikt.

Aan het getrek en gesjor aan Mark begreep de jongen dat hij nu overeind moest komen van de commode. Maar het staan ging hem niet makkelijk af: de luier zat dik tussen zijn beentjes en hij had moeite om zijn evenwicht te bewaren. Tante merkte dit en zei tegen de jongen "Wat wordt Markje al groot, zo alleen staan" en wreef hem over zijn dikke luierkontje als beloning. Mark haatte het gevoel en vooral het gevoel dat het hem gaf om als een kleuter, nee zelfs kleiner, te moeten gedragen en ook zo behandeld te worden.

Nu kwam tante op hem af met een luierpakje! "Kijk eens wat ik hier een leuk pakje heb voor je". Mark keek er eens naar en de tranen schoten in zijn ogen.

"Nee!" smeekte de jongen "Alstublieft, niet dat pakje". Tante deed net of ze het niet hoorde en hield het pakje voor Mark.

"Wat zal je dat leuk staan" zei ze. "Het past je precies". Het was een perfecte kopie van een babyluierpakje en ook gemaakt van dezelfde stof. "Maar eerst zal ik even je luier controleren jongetje" en ondertussen tastte tante bij de jongen zijn plastiek broekje af om te controleren of alles van de luier goed onder het broekje zat. Waar nodig drukte ze de luier onder het broekje. "Want," zei ze, "als je aanstonds een plasje doet moet het natuurlijk niet zo zijn dat het kan gaan lekken".

Nu deed tante Mark zijn pakje aan en de jongen stond er als verloren bij. En tante, die hoe langer hoe meer in haar rol opging als kinderverzorgster, maakte de drukknoopjes van het pakje tussen zijn beentjes dicht.

"Het wordt een prachtige dag, heerlijk weer voor jongetjes van jouw leeftijd om in de tuin te spelen" zei tante onder het aankleden door en ondertussen werd Mark een helderwit T shirt aangetrokken. "En kijk eens wat tante nog een mooi broekje voor je heeft gemaakt?" En ze liet de jongen een ouderwets pofbroekje zien. Het broekje had het model luierbroekje maar dan iets groter met een frontje en schouderbandjes, van lichtblauwe stof. "Een echte stoere jongensbroek vindt je niet Mark?" Zei tante zonder het antwoord van de jongen af te wachten gebaarde ze hem in het broekje te stappen. Mark stapte in het broekje en tante haalde het op.

"Zo," zei ze, "even je schouderbandjes goed doen. Kijk eens, het is net of je al een slabbetje aanhebt. Oh knulletje, wat zie je er schattig uit" kirde ze. En ondertussen plukte ze hier en daar aan het broekje en wreef eens even over zijn dikke luierkontje. Mark kon zich toen niet meer inhouden, aangekleed als een peuter en zo vernederd en overheerst worden door zijn werkster, hij spoog vuur en wilde haar aanvallen. Maar jammer genoeg voor de jongen was de vrouw bedreven in vechtsport en al heel gauw moest de jongen huilend het onderspit delven. Het werd er allemaal niet beter op.

"Mark!" zei tante. "Ik waarschuw niet graag en dit is de tweede keer en de laatste: gedraag je, want anders zwaait er wat voor je!" Mark kreeg het te kwaad en begon te huilen, hij begreep het allemaal niet goed. Tante zag ook wel dat ze de jongen een beetje te hard had aan gepakt en begon hem te troosten.

"Ja" zei tante, terwijl ze door zijn haar streek. "Als kleine jongetjes niet willen luisteren moeten ze maar voelen." Ze pakte de jongen bij zijn hand en nam hem mee naar beneden. Mark voelde heel duidelijk tijdens het lopen dat hij een luier om had, zo dik en zo vernederend. Ze kwamen in de gang langs een grote passpiegel.

"Mark kijk eens hoe je eruit ziet" zei tante. En mark bekeek zich goed. Daar stond hij dan: een grote jongen aangekleed als een peuter. Een dikke opvallende luier en tot overmaat een lichtblauw pofbroekje. Hij plukte ook eens aan dat broekje en wreef eens over de voorkant van de luier misschien wordt het dan wat minder dik en valt het wat minder op. Hij voelde zich helemaal niet op zijn gemak en die achterkant van hem: wat een dikke kont! Vroeger zou je zeggen een kippekontje, maar Mark zijn billen waren zo dik ingepakt en Mark haatte het gevoel.

"Nou," zei tante, "zie je er niet leuk uit. Misschien gaan we straks ook wel gezellig met zijn tweeen boodschapjes doen. Lijkt je dat niet leuk?" Mark rilde bij de gedachte. "Maar eerst gaan we fijn ontbijten, tante zal een lekker flesje voor je maken en je krijgt een fijn bordje Brinta". Ze keek Mark stralend aan. Mark stond nog steeds een beetje onhandig aan zijn luier te plukken.

Mark werd weer bij zijn handje gepakt en meegenomen naar beneden. Er werd hem een plekje in de kamer aangewezen en daar moest hij maar even fijn, zoet gaan spelen. Er lag een groot speelkleed op de grond en er stond een grote doos met blokken, poppen, auto\'s.

"Nou ga maar zitten mannetje." zei Tante tegen hem en deed even voor wat er van hem werd verwacht. "Kijk zo moet je spelen met dat leuke speelgoed" Mark moest wijdbeens gaan zitten want de luier zat behoorlijk in de weg, hij kon nog geen eens zijn benen bij elkaar doen.

"Zullen we meteen eens kijken hoe het met je luier staat." Zei tante tegen de jongen en streek meteen tussen zijn benen. "Oh, wat ben jij nog een grote Mark, helemaal nog een droge broek". Ze streek Mark even door zijn haren zei tegen hem: "Ga maar even zoet spelen dan zal tante ontbijt voor je maken".

Mark keek eens even naar het speelgoed en begon met zijn blokken te spelen en ging hier helemaal in op hij merkte ook niet op dat tante vanaf de bank naar de verrichtingen van Mark aan het kijken was. Tante keek met grote belangstelling naar de jongen en vond hem er zo leuk uitzien. Tja hij had zijn lengte een beetje tegen maar in zijn "outfit" zag hij eruit om op te vreten!! Lekker aangekleed in een dikke luier en hem zo ver hebben gekregen dat hij zo aangekleed beneden in de woonkamer aan het spelen is. Ergens wilde ze hem nog kleiner hebben. Nu had Mark dan wel een luier om en babykleding aan maar het zou toch veel leuker wezen als hij zich ook als een baby ging gedragen.

Tante ging naar de keuken en maakte voor Mark een flesje klaar. Ze kwam binnen en riep Mark. Mark liep op haar toe en ze zei tegen de jongen: "Kom maar knulletje van me, op schoot!". Mark ging een beetje verlegen bij tante op schoot zitten en tante genoot hier zichtbaar van. Ze had de hele situatie goed onder controle. Ze bond de jongen een slabbetje voor en drukte de jongen lekker tegen zich aan, net als een baby. Ze voelde de warmte van de jongen.

"Kijk eens wat ik hier voor je heb?" zei tante met een glunderend gezicht en liet de jongen het flesje zien. "Helemaal voor mijn kleine lieve Mark", en liet de jongen drinken. Ondertussen knuffelde ze de jongen wreef hem zachtjes over zijn wang en fluisterde allerlei lieve woordjes in zijn oor. Mark kwijlde een beetje en tante veegde zijn gezicht schoon met het slabbetje. "Stouterd." zei ze tegen hem. "Je moet niet zo gulzig drinken, anders krijg je de hik".

Mark voelde zich diep ongelukkig en tot overmaat van ramp moest hij ook nodig een plas doen. En kon het bijna niet meer binnenhouden, zijn blaas knapte bijna. Hij begon een beetje te wiebelen en plots liet hij zijn plasje in zijn luier lopen. Wat een opluchting. Tante merkte natuurlijk dat er iets aan de hand was met Mark en voelde ook op haar schoot de warmte van Mark zijn plasje en merkte ook zijn gelaatsuitdrukking op die heel onrustig werd.

Ze knuffelde Mark eens lekker gaf hem en paar kusjes op zijn wangen en draaide hem om en klopte de jongen op zijn rug voor zijn boertje. Mark die behoorlijk moe geworden was van het drinken werd een beetje slaperig. Tante nam de jongen weer goed op schoot en hield hem stevig vast zoals je dat ook bij een klein kind doet en ze trok Mark wat omhoog. Dit deed ze door haar hand bij Mark tussen zijn benen te doen en het iets omhoog te trekken. Zo werd de jongen er helemaal aan herinnerd dat hij nat was.

Het was voor Mark een hele vernederende situatie maar hij begon zich te schikken in zijn lot al ging het niet van harte. Tante voelde eens goed bij Mark en tastte ook onder zijn broekje in zijn luier. En merkte ook op dat Mark wat slaperig werd. "Och lekker klein honneponnetje van me," kirde tante, "Moet je zo slaapjes doen ben je zo moe ventje". Ze tilde Mark op en liep met hem naar Mark’s babykamer en stopte hem lekker in zijn ledikantje. Mark lag op zijn rug en met zijn beentjes wijd zodat de luier heel goed zichtbaar was.

Ze deed de jongen een speentje in zijn mond, legde een teddybeer in zijn armen en aaide de jongen nog even over zijn buik en zijn wangen en stopte hem toen lekker in.

Mark droomde zoete dromen. Hij gleed zo in een diepe slaap terwijl hij nog werd ingestopt door tante. Toen tante hier mee klaar was keek ze nog eens naar de jongen gaf hem een kus op zijn voorhoofd aaide hem nog eens over zijn wangen, sloot de gordijnen en liet de jongen en uurtje alleen.

Tante ging weer naar beneden en zat op de bank met een kopje koffie en overdacht de situatie. Ze was een wat oudere vrouw geworden en hield veel van kinderen, maar jammergenoeg was het nooit zover gekomen dat ze die ene persoon tegen was gekomen om het leven verder mee te delen. Zodoende was ze ook kinderloos gebleven. Maar nu had ze een echt baby\'tje boven te slapen. En was hier heel verguld mee. Het was een geschenk uit de hemel om voor dit kereltje te zorgen. Hij was dan wel wat groot maar een schat van een jongen.
Hoofdstuk 3

Ondertussen was Mark wakker geworden en begon hij te huilen. Hij had weer een plas in zijn luier gedaan en was nodig toe aan een verschoning. Tante kwam de babykamer en liep op Mark af en begon hem een beetje te troosten.

"Wat is er dan met mijn kleine mannetje?" ze ze terwijl ze Mark’s dekens wegtrok. "Heeft het jongetje dan zoveel verdriet?" Toen ze zag ze wat er aan de hand was: de luier van Mark had zelfs een beetje gelekt en er was een hele natte plek in het laken.

"Och," zei tante, "Is daar het verdriet voor". Ze haalde de jongen eens lekker aan. "Daar gaan we wat aan doen hoor schatje van me." zei ze, tilde hem uit zijn bedje en droeg hem naar de commode. Mark was helemaal in tranen: die vervelende natte luier ook. Toen Mark op de commode lag en ze hem begon uit te kleden, was Mark aan het spartelen met zijn beentjes en armpjes. Tante was zelfs bang dat hij van de commode af zou vallen.

Tante maakte het broekje van Mark los en trok het hem uit. En gaf Mark onderwijl allerlei lieve woordjes. De jongen liet het gelaten over zich heen komen. Nu was ze toe aan het luierpakje en ze maakte de drukknoopjes los, lichtte Mark een beetje omhoog en schoof daarbij het pakje helemaal onder zijn billetjes weg. Toe maakte tante het plastic broekje los en maakte de luier open. Ze pakte een washandje en maakte Mark’s billetjes en zijn andere delen schoon. Ondertussen gaf ze Mark een speentje in zijn mond en Mark werd een beetje rustiger. Hierna smeerde tante de billen van Mark in met lotion en poederde zijn billen met babypoeder. Hierna deed ze de jongen een schone dikke luier om en voorzag hem van een schone plastic broek. Ze kleedde Mark verder aan en nam hem weer mee naar beneden.

Mark liet het allemaal gebeuren en voelde zich wat prettiger na zijn verschoning. Hij werd weer op zijn speelkleed gelegd op zijn rug en tante ging aan haar eigen werk. Want onderhand had ze toch een behoorlijke was gekregen van de jongen. Een nat laken en natuurlijk ook zijn natte luiers, die gespoeld en gewassen moesten worden.

Ondertussen lag Mark in de kamer de hele situatie te overdenken. Het leek wel of hij was gehypnotiseerd. Hij lag daar in de kamer met een speentje in zijn mond die hij nog gebruikte ook: hij hoorde het geluid wat hij maakte tijdens het sabbelen. Hij lag daar gekleed in een dikke luier en babykleding en gedroeg zich ook als een baby. Met verwondering en verbazing overdacht hij zijn eigen gedrag.

Plots ging de deurbel en hoorde Mark stemmen. De deur ging open en hij hoorde vreemde stemmen die hij niet thuis kon brengen! Hij werd een beetje onrustig. Daar ging de deur open en de vriendin van de tante kwam binnen, en liep meteen op Mark af. Ook zoals je met baby\'s praat deed de vriendin van tante dit ook.

"En hoe is het dan met mijn kleine mannetje?" Mark moest zowaar een beetje lachen, die mevrouw stond zich daar een beetje uit te sloven voor hem. En hoe meer Mark lachte hoe meer geluidjes de vrouw produceerde. Toen zag Mark ook de andere persoon: het was een meisje! En van Mark’s leeftijd! Mark deed zijn ogen even dicht, droomde hij dit of was het werkelijkheid?

Het meisje glimlachte naar de jongen en zei: "Oh, wat is dat een vreselijk lief mannetje, hij ziet eruit om op te vreten." Ze ging naast hem op haar knieen zitten en streek hem over zijn wangen en door zijn haar. "Oh, wat een lief jongetje wat heeft hij een leuke ogen, maar zijn haar is veel te lang het hangt zo voor zijn ogen dat je die helemaal niet ziet! Gaan we fijn zo je haartjes knippen schatje van me, dan komen die mooie oogjes weer goed uit."

Tante en haar vriendin vonden dit een prima idee. "Oh", zei de vriendin van tante; "Het lijkt me dan ook een leuk idee om de kinderstoel te proberen die ik heb meegenomen, ik zal hem zo even pakken, hij ligt achterin de auto". Mark begon een beetje te twijfelen aan z\'n gehoor. Had hij het goed gehoord? Zijn haar knippen, en een kinderstoel?
Hoofdstuk 4

"Ik zal de kinderstoel wel even halen voor de kleine" zei Annemiek, de dochter van de vriendin van tante, en ze liep bijna huppelend de kamer uit. Mark moest gaan staan en zich aan alle kanten laten bekijken.

"Oh," zei ze tegen tante, "wat een schattig mannetje zo, en hij kijkt zo verlegen." Mark voelde zich ongemakkelijk en voelde nu duidelijk de dikke luier tussen zijn beentjes. Hij was zich er ook van bewust dat hij nog steeds een speentje in zijn mond had. De vriendin van tante kwam op Mark af en begon een beetje aan het broekje van Mark te plukken zodat het broekje wijd uit ging staan.

"En dit broekje," zei ze, "wat staat dat lief, die kleur het past precies bij zijn ogen." En ze wreef even over het dik ingepakte kontje van de jongen. "De luier komt ook zo goed tot zijn recht in dat broekje, het staat hem gewoonweg enig". Tante kon dit alleen maar beamen. Mark moest een stukje lopen en de beide dames vonden dit een prachtig gezicht.

Ondertussen was Annemiek ook weer de kamer ingekomen met de kinderstoel en keek ook eens glimlachend naar Mark. "Wat ben je al een grote jongen" zei ze terwijl ze het niet na kon laten om even over de voorkant van de luier te wrijven om te voelen naar de luier van Mark. "Ben je nog een grote jongen? Of heb je al een plasje gedaan in je luier?" Vroeg ze aan de jongen. Mark wist niet meer waar hij kijken moest hij voelde zich diep en diep ongelukkig. Maar de dames hadden duidelijk plezier in het spel wat ze aan het spelen waren.

"Het is nog een grote jongen" zei Annemiek tegen de jongen en Mark kleurde tot ver achter zijn oren, dit tot groot plezier van de dames.

De kinderstoel werd op een prominente plaats in de kamer gezet. "Weten jullie wat me nu een leuk idee lijkt?", zei Annemiek, "Om Mark in zijn kinderstoel te laten zitten en hem dan te voeren". Tante vond dit een heel goed idee, want het was ook wel weer tijd voor Mark om wat te eten.

"Weet je," zei tante, "Als ik Mark zijn fruithapje nu klaarmaak, en jij helpt de kleine even in zijn kinderstoel en doet hem alvast zijn slabbetje voor, dan mag jij hem zo voeren". Mark werd door Annemiek naar de kinderstoel geleid en zette de jongen in de kinderstoel. Hierna deed ze de jongen een babytuigje aan. "Stel je voor dat je uit je stoel valt, en je bezeert je. Dat wil ik niet op mijn geweten hebben".

Tante kwam binnen met het fruithapje en een slabbetje. "Oh" riep Annemiek verheugd, "zal ik hem voeren?" En begon met Mark zijn slabbetje voor te binden. Annemiek pakte het fruithapje over van tante en vol enthousiasme begon ze Mark te voeren. "tjoeke, tjoeke, tjoeke, daar komt het treintje, mondje open" en ze gaf Mark een lepel van het fruithapje. De drie vrouwen genoten van de situatie: een grote baby in de kinderstoel en gevoerd worden.

Ondertussen werd Mark ook door zijn haar gewreven door Annemiek. "Toch is het vervelend voor dit jongetje" zei ze.

"Wat is er vervelend voor dat jongetje?" tante herhaalde de zin die Annemiek had uitgesproken.

"Nou," zei Annemiek, "moet je dat haar zien, het hangt helemaal voor zijn oogjes. Dat zal Markje toch vreselijk irriteren."

"Tja," zei tante, "toen ik hem vanochtend uit zijn badje haalde en zijn haren kamde kwamen er ook een paar traantjes." Terwijl ze dit zei streek ze even met haar hand over de wang van de jongen die angstig de gebeurtenissen afwachtte.

"Och, wat is het toch een grote jongen die zo lekker zijn fruithapje helemaal zonder te morren op te eet." zei Annemiek terwijl ze Mark zijn fruithapje aan het voeren was. "Daar word je een echte grote jongen van" zei de vriendin van tante er nog achteraan. Annemiek maakte Mark zijn gezichtje schoon met zijn slabbetje en haalde jongen uit zijn kinderstoel.

Mark werd meegenomen naar de zitbank en Annemiek nam de jongen op schoot en begon hem een beetje te knuffelen. "Nou Mark, nu mag je even alleen gaan spelen" zei Annemiek. Ze liet de jongen staan en gaf hem een klap op zijn luierkontje. Mark liep weer beduusd naar zijn hoekje en begon te spelen met zijn blokken en model auto\'s.

Ondertussen maakten de drie dames verdere plannen voor wat ze die dag van plan waren. Mark ving flarden van het gesprek op. Hij werd er een beetje nerveus van en zo nerveus dat er een plasje bij Mark opkwam wat pardoes in de luier terechtkwam. Mark schrok een beetje van het gevoel, die warme urine in zijn luier. Het leek wel of hij alle controle over zijn blaas had verloren. Het gesprek ging over naar de stad gaan winkelen met de kleine jongen en die kleine jongen was hijzelf!

"Wel," zei tant,; "ik denk dat we het er wel over eens zijn. Mark, kom eens hier" riep ze naar de jongen. Mark stond op uit zijn hoekje en liep een beetje schuchter naar tante die feilloos aanvoelde dat er iets niet helemaal in orde was met de jongen. "Kom maar even bij tante op schoot" en ze streek haar rok glad en tilde Mark op haar schoot. Ze legde haar ene hand op de voorkant van de luier van de jongen en met de andere streek ze door de jongen zijn haar.

"Lieverd we gaan zo naar de stad met je, daar is een kapper die zich heeft gespecialiseerd in het knippen van haar van kleine jongens. En aangezien je haar zo lang wordt dat het voor die mooie oogjes gaat hangen, vinden we dat het tijd wordt dat je lekker geknipt wordt". Mark voelde van zenuwen weer een plas opkomen en was niet bij machte om hem binnen te houden en liet deze ook weer in zijn luier lopen. Aangezien de hand van tante nog steeds op de voorkant van de luier lag van Mark voelde tante duidelijk de warmte van Mark’s plasje.

"Wat voel ik nu toch allemaal?" zei tante met een gemaakte verschrikte stem. "Heeft het jongetje zo\'n natte broek?" Annemiek zag haar kans schoon en vroeg aan tante: "Tante, mag ik Mark een schone, droge broek geven?" Mark voelde zich hoe langer hoe kleiner worden! Verschoond worden door een meisje van zijn eigen leeftijd?

"Dat is goed hoor meisje", zei tante. "Neem Markje maar mee naar de babykamer".

"Kom maar", zei Annemiek tegen de jongen en pakte Mark bij zijn hand en nam hem mee naar zijn babykamer. Daar aangekomen maakte ze het pofbroekje van Mark los en hielp hem uit zijn broekje. "Zo," zei het meisje, terwijl ze het T-shirt van de jongen uittrok en de jongen alleen in zijn luierpakje stond. "Gaan we fijn onze Mark weer een droge kont geven", en maakte de drukknoopjes los tussen de benen van de jongen en haalde het pakje omhoog.

"Kom maar." Ze leidde de jongen naar de commode en gebaarde hem hierop te gaan liggen. Ze begon met het uittrekken van het plastic broekje en van zenuwen liet Mark nog een plasje lopen in zijn luier. Annemiek merkte dit en lachte een klein beetje naar de jongen, terwijl ze de vier spelden in zijn luier losmaakte.

"Oh, oh, oh, oh." mompelde ze. "Wat hebben we hier een natte luier." Ze lichtte de jongen zijn benen op om de luier onder zijn billen vandaan te halen. "Gaan we je lekker wassen, he ventje van me?" zei ze en pakte een zacht washandje en begon Mark’s billen en zijn geslachtsdelen heel secuur te wassen.

Ondertussen kwam tante ook de kamer binnen en keek naar Mark die daar zo te kijk lag, en keek daarna naar de natte luier. Ze zei: "Je was heel nodig toe aan een droge broek, he lekker klein kereltje van me?" Ze streek de jongen even over zijn wang en stopte hem daarna een speentje in zijn mond, waar Mark met veel geluid direct aan begon te sabbelen.

Het was eigenlijk geen gezicht hoe het jongetje er bij lag: beentjes wijd en armpjes ook bij zijn hoofdje omhoog, een meisje wat hem aan het verzorgen was. Maar tante genoot hiervan.

"Ik zal een droge luier voor Mark pakken en een schoon shirtje en een ander bovenbroekje" zei tante en verder vroeg ze nog "Heeft de luier doorgelekt, anders moet hij ook een ander rompertje aan?"

"Nee hoor." zei Annemiek. "Mark kan zijn rompertje wel aanhouden. Maar ik heb nu wel een handdoek nodig voor zijn billetjes te drogen en zijn nieuwe luier met een schoon plastic broekje".

Tante kwam op Annemiek af en gaf haar een handdoek en de andere dingen waar ze om had gevraagd. "Zo, knulletje nu even meewerken." zei Annemiek terwijl ze de billen van de jongen oplichtte en droogde met een handdoek. "Nu gaan we lekker die mooie billetjes van je zalven en poederen, zodat je geen luieruitslag oploopt." Mark lag vertwijfeld aan zijn speentje te sabbelen en ademde door zijn neus wat nogal een kabaal opleverde. Annemiek vond het een heel vertederend gezicht.

"Zo," zei Annemiek en schoof de dikke luier onder de billen van Mark en trok de luier tussen zijn beentjes en maakte deze heel strak en secuur vast met de spelden. "Zo"; zei Annemiek terwijl ze even over de voorkant van de luier wreef bij de jongen en controleerde of de luier goed strak zat omgespeld. "Kom maar ga maar staan, dan zal ik je verder helpen met aankleden".

De jongen kwam van de commode of en het leek wel of de luier die hij om had wat dunner en minder opvallend was dan de luier die hij hiervoor aanhad. Hij kon tenminste zijn benen sluiten en het hinderde hem niet zo met lopen. Annemiek hielp de jongen met zijn T shirt je aantrekken. En pakte een ander broekje voor Mark. Een tuinbroek zag Mark met weliswaar korte pijpjes, maar niet met elastiek in de pijpjes het leek wel op een gewone korte broek. Annemiek hielp het jongetje met zijn broekje en zei; "Zo, dat is een mooi broekje Mark". "Je lijkt zo net op een groot jongetje zelfs je luier is een minder stuk opvallend". Waarbij ze de jongen over zijn luierkontje wreef. En een paar liefdevolle klapjes op gaf. Je kon zo duidelijk horen dat de jongen een luier en plastiek broekje onder zijn tuinbroek aanhad.

De jongen werd meegenomen naar beneden en dat \'hij weer voor bij de passpiegel kwam kon Mark het niet nalaten om er ook even in te kijken.

Het kon Mark eigenlijk niets meer schelen het jongetje wat voor de spiegel stond leek in de verste niet meer op de normale Mark. Hier stond een jongetje gekleed in een helderwit T shirt en een korte tuinbroek waarvan onder pijpen een randje luier uitkwam. Het was net of Mark naar een vreemde stond te kijken.

Beneden aangekomen stond tante al te wachten op de jongen. "Zo hoe is het met je jochie", vroeg tante aan de jongen. Mark stond een beetje ongelukkig voor zich uit te staren en wat te voelen aan zijn broekje.

Het huilen stond de jongen nader als het lachen. "Het is prachtig weer buiten we gaan eens fijn een rondje om". "Dan krijg je van die lekkere hele bruine benen". En tante pakte de schoenen van Mark en deed ze aan. "Het is zulk mooi weer buiten dat je wel zonder jas naar buiten kunt". ;zei tante. "En misschien willen jullie ook wel mee"; zei tante tegen haar vriendin en Annemiek.

"Ja" zei Annemiek, "gaan we fijn de eendjes voeren". Dat is wel leuk voor de kleine jongen. "Ik zal wel even wat brood pakken om aan de eendjes te voeren" Mark stond nu heel bedrukt te kijken en wist niet goed hoe hij nu moest reageren op al die vernederingen. Wat zullen de mensen wel niet denken als ik buiten loop met zo\'n broekje aan. Zal het opvallen als ik buiten loop. Want de luier voel ik toch heel duidelijk tussen mijn benen en aan de voorkant zit mijn broekje heel strak om de luier heen.

Tante zag ook wel dat de jongen zich niet erg op zijn gemak voelde en troostte hem een beetje door te zeggen; "Mark, rustig maar je hebt een heel lekker kontje zo en de mensen zullen nog niet eens merken dat je een luier draagt" Maar Mark was er toch niet helemaal gerust op. Annemiek was ook terug gekomen met het brood en pakte het handje van Mark. Dit alles maakte Mark niet rustiger, want wat zouden ze nu weer van plan zijn.

"Zo"; zei tante; en deed de deur open "Gaan we fijn een rondje om, dat is goed voor kleine jongens". En pakte de hand van Mark. Een beetje nerveus liep Mark met tante mee. Annemiek en de vriendin van tante liepen opgetogen mee naar buiten en sloten de buitendeur af. "Kom maar Mark" zei Annemiek en nam het handje van de jongen over, "dan kunnen mijn moeder en jouw tante even met elkaar praten terwijl ik jouw in de gaten hou". Gelukkig was het niet druk op straat en de mensen die voorbij liepen hadden totaal geen oog voor de outfit van de jongen. Het was prachtig weer en de stoet was op weg naar een plekje waar de jongen eendjes kon voeren. Erg genieten van het mooie weer kon Mark niet. Daar was hij veel te zenuwachtig voor. Mee aan het handje lopen en dan ook nog een luier om. De luier was dan niet zo dik als die hij binnen had gedragen maar toch.

"Nu dat we toch in de buurt zijn van het winkelcentrum", zei tante "Ik moet ook nog een paar boodschappen doen". "Kunnen we gelijk in een moeite door doen". Mark liep als verdoofd mee.

Bij het winkelcentrum aangekomen wees Annemiek op een kapperszaak. "Is dit die aardige kapper die u bedoelde tante". "Die zo leuk met kleine kinderen overweg kan die bang zijn voor de kapper?" De jongen keek angstig naar de drie vrouwen die hem nu zo in hun macht hadden. "Maar alleen tegen jongetjes die hun broekjes nog droog weten te houden", wist tante te vertellen. En tante liep op Mark af en voelde eens uitgebreid aan het broekje van Mark. Mark voelde de hand over de luier strijken en af en toe op verschillende plaatsen ook in de luier knijpen.

"Wat ben jij nog een grote jongen", zei tante tegen Mark. En streek de jongen door zijn haar. "De haartjes van Mark zijn toe aan een knipbeurt" zei tante tegen Annemiek en haar vriendin. "We zullen eens binnen gaan kijken of je geknipt kan worden" zei tante tegen de jongen. Annemiek klapte in haar handen van vreugde en bij Mark begonnen de traantjes te komen. Annemiek merkt dit op en liep op Mark af en troostte de jongen. "Haartjes knippen doet geen pijn hoor. En je knapt er zo van op als je haartjes voor die mooie oogjes weg zijn." En ze deed deur van de kapperszaak open en trok Mark mee naar binnen.

De kapperszaak was volgehangen met ballonnen, want het was kinderknipdag vandaag. De jongen werd op de stoel gezet en er kwam een vriendelijke kapster naar de kwelgeesten van Mark en vroeg: "Dag dames, is er iets van uw dienst". En ze keek naar de kleine jongen. "Oh, wat een schattig jochie" zei ze verrukt: "Ik zie het al, dit peutertje moet zeker geknipt worden?" En ze liep op de jongen af, die heel gespannen de verwikkelingen waarin hij terechtgekomen was af stond te wachten. Hij stond te bibberen op zijn knieën en dit kwam niet omdat de jongen het koud had. Maar louter zenuwen!

"Ja" antwoordde Annemiek; "zijn haartjes moeten nodig geknipt worden, vindt u ook niet?" De kapster liep op Mark af en woelde eens dor zijn haar. "Hij zal er erg van opknappen. Vooral die ogen van hem komen dan veel beter uit, als we hem een lekker kort koppie aanmeten. Ik zelf sta te denken om hem een pagemodel aan te meten" zei de kapster.

"Dat zal heel leuk staan bij zijn gezicht". Ze nam de jongen mee naar de wasbak om zijn haar te wassen en hierbij moest de jongen iets voorover staan. Terwijl hij dit deed was heel duidelijk een randje van zijn luier zichtbaar evenals het plastic broekje en het rompertje van de jongen. De kapster merkte dit ook op en lachte eens. En klopte de jongen eens op de achterkant van zijn broek. Ze voelde heel duidelijk de luier van de jongen en haalde het pijpje ook nog eens extra omhoog om maar eens goed te kunnen zien of de jongen werkelijk een luier om had. Hierbij merkte ze natuurlijk ook op dat de jongen ook een rompertje aanhad. En zei tegen de jongen dat hij er schattig uit zag. Er begonnen nu een paar traantjes te komen bij Mark en vroeg zichzelf af waar hij dit nu aan verdiende. En dit viel de dames ook op en hadden er duidelijk plezier in.

"Och, wat is er toch met mijn kleine schatteboutje" vroeg tante aan de jongen met een gemaakte stem (ze wist drommels goed wat er aan de hand was) en streek de jongen over zijn rug. "Ja" zei tante tegen de kapster, "dit ventje is nu voor de eerste keer in zijn leven bij de kapper". "Och, ik begrijp het wel hoor", zei de kapster tegen de jongen en streek hem over de achterkant van zijn broek en genoot van het strijken over de luier van de jongen.

"Markje" zei tante, "je moet je nu niet zo aanstellen hoor haartjes knippen doet geen pijn". En toen gebeurde het de jongen barstte in snikken uit. Hij liet de tranen de vrije loop en het lichaam van de jongen schokte ervan. Tante probeerde de jongen te kalmeren wat niet erg wilde lukken. De haren van Mark werden gewassen en Mark moest mee naar de kappersstoel waar tot overmaat van ramp ook nog een verhoging werd ingezet. "Dit is speciaal voor kleine jongens" vertelde de kapster tegen de dames, "dan kan ik heel makkelijk overal bij". Mark zat in de stoel met een paar betraande wangen en Annemiek merkte op dat het eigenlijk wel jammer was dat ze het fototoestel vergeten waren mee te nemen. Het waren een paar leuke plaatjes geworden. En Annemiek liep op Mark af en streek hem over zijn wang om zijn traantjes weg te pinken.

"Als je nu een grote jongen blijft gaan we straks voor verrassing een ijsje eten", zei ze tegen de jongen. De kapster kwam nu op Mark af met een kappers schort. Ze deed dit Mark voor en zei tegen de jongen terwijl ze even aan de voorkant van de luier van de jongen voelde of de jongen nog droog was; "Goh, wat ben jij een lekker jochie, zo heerlijk aangekleed met een luier en zo\'n mooi tuinbroekje" "En je luier is nog droog ook zo te voelen. Wat zal je moeder trots zijn op zo\'n grote jongen". Zei de kapster tegen de jongen. De laatste zin werd erg spottend uitgesproken. Maar Mark had het nog niet eens in de gaten. Hij voelde zich heel erg ongemakkelijk en voelde tot overmaat van ramp nog een plasje opkomen ook. Hij wipte een beetje heen en weer om het maar zo lang mogelijk binnen te houden. De kapster die Mark’s haar aan het kammen was merkte dit natuurlijk ook op.

"Knulletje, wil je wat drinken? En willen de dames een kopje koffie?" Vroeg de kapster. De dames hadden wel zin in een kopje koffie en Mark moest even niet aan drinken denken. Maar de kapster kwam terug en had voor de dames en zichzelf koffie en voor de jongen cola in een babyflesje. "Netjes met twee handen vastpakken hoor", zei de kapster tegen de jongen. Mark kon zijn plasje niet langer binnen houden en voelde zijn warme plas in zijn luier stromen en was niet meer bij machte om het te stoppen. Als het nu maar niet gaat doorlekken dacht hij. En de dames zaten heerlijk te keuvelen. En natuurlijk de jongen in de gaten te houden en merkten ook de uitdrukking van zijn gezicht op dat Mark in zijn luier plaste. Annemiek liep op de jongen af voelde aan zijn broekje en merkte heel snel op dat de jongen een flinke plas had gedaan in zijn luier.

"Maar goed he lieverd dat je een luier draagt, stel je toch eens voor dat je hier nu had gezeten zo zonder je luier, was er een hele plas in de stoel en op de vloer gekomen. Maar drink lekker je cola op hoor, want voor we weggaan uit de kapperswinkel zullen we je nog wel een droge broek geven".

De kapster had haar kopje koffie uitgedronken en kwam er ook bijstaan om maar niets van het schouwspel te hoeven missen. En kon het natuurlijk ook niet nalaten om aan de broek van de jongen te voelen. Ook zij voelde de warmte van Mark’s plas door zijn broekje heen. "We gaan meteen maar lekker je haartjes knippen" zei ze tegen de jongen die nog uit zijn flesje aan het drinken was. "Drink maar lekker door hoor"; zei ze tegen de bedeesde jongen, "Daar wordt je een grote jongen van". En ze begon de jongen zijn haar in een kort kleuterkapsel te veranderen. De jongen kreeg een kort page model aangemeten. En de dames vonden het een prachtig gezicht. Mark zo te zien zitten met een hoogrode kleur van schaamte een babyflesje aan zijn mond en met een drijfnatte luier rond zijn billen.

"Maar goed, dat je eraan heb gedacht om voor Mark een verschoning mee te brengen"; zei de vriendin van tante. "Ja" zei tante als antwoord "Je zal het altijd zien, die kleine jongens kunnen je wel eens in een onaangename situatie brengen. Stel je voor dat we hier nu hadden gezeten en dat joch had geen luier om gehad? Dan zou ik me hier niet meer durven te vertonen" zei tante.

Ondertussen had de kapster een zachte borstel gepakt om de haartjes uit het gezichtje van Mark te vegen. "Goh, wat ben je opgeknapt"; zei de kapster tegen de jongen, "je hebt een koppie wat precies bij je leeftijd past". En tilde de jongen uit de kappersstoel vandaan. "Ga maar naar je moeder toe om te laten zien hoe knap je geworden bent knul". En ze kon het niet nalaten om de jongen een klap op zijn dikke luierkontje te geven. Het geluid liet duidelijk horen dat Mark’s luier niet een beetje maar heel erg nat was. Ondertussen was Annemiek de kapster aan het betalen terwijl Mark zich aan alle kanten moest laten zien aan tante en haar vriendin.

Tante controleerde de luier van de jongen en waar Mark al een beetje bang voor was gebeurde! "Nu zitten we nog met een probleem", zei tante tegen de kapster "We willen nog even verder winkelen maar Mark’s luier is behoorlijk nat, zouden we hier de kleine jongen een droge kont kunnen geven?" De kapster had hier geen bezwaar tegen en de jongen kon wel door de grond gaan van schaamte. Er werd van achter een verschoonkussen gehaald en Mark werd zo midden in de winkel verschoond. Er waren zelfs mensen die voor de winkel bleven staan en als ze het met hun ogen niet hadden gezien hadden ze het niet geloofd. En Mark voelde zich doodongelukkig terwijl hij daar zo midden en de winkel werd uitgekleed en voorzien van een droge luier. Het leken wel uren te duren die verschoning. Maar nadat Mark een droge luier om had en weer was aangekleed kreeg de jongen van de kapster nog een lolly omdat hij zo flink geweest was.

"Nou", vroeg tante aan de jongen "Wat zeg je dan?" En een beetje verlegen stamelde de jongen een dankjewel tegen de kapster die met volle teugen van het schouwspel. Mark moest weer een handje geven aan Annemiek die bijna huppelend met de jongen de winkel uitliep. "Zo", zei Annemiek, "wat ben jij al een groot jongetje".

Dat ze weer buiten liep met de jongen. "Je haartjes weer mooi in model, een lekkere droge luier om je billen". En ze streek de jongen eens over de achterkant van zijn broek. Mark liep te sabbelen aan zijn lolly en de mensen die voorbij het schouwspel liepen reageerden heel verschillend. Er was in het winkelcentrum veel volk. En ze liepen langs een groepje meisjes die Mark begonnen uit te lachen nadat een van de meisjes opmerkte; "moet je nu eens kijken naar die jongen die daar aan het handje meeloopt van zijn vriendin! Het lijkt wel een kleuter hij loopt ook nog met een lolly in zijn mond" nu, dit lokte natuurlijk de nodige reacties uit van de andere meisjes uit de groep en een ander meisje merkte ook op, "hij lijkt ook wel een luier om te hebben". "Moet je eens kijken naar zijn billen wat dik het daar zit".

Het kon Mark eigenlijk heel weinig meer schelen hoe er over hem werd gedacht en liet het allemaal maar over zich heen komen. Maar echt prettig vond hij het niet. Vooral toen Annemiek ook nog vroeg aan het meisje wat het hardst om Mark stond te lachen; "vindt je het niet een leuk gezicht". "Markje is ook net bij de kapper geweest" Het meisje proestte het uit van het lachen en gaf als antwoord; "Dat joch is een snoeper om te zien ik zou hem wel op kunnen vreten. En dat broekje staat hem ook zo enig, net een klein kleutertje". "Ja"; antwoordde Annemiek "het is een lieve jongen en heeft helemaal niet gehuild bij de kapper, nou een heel klein beetje" De meisjes kwamen nu helemaal niet meer bij van het lachen en Mark stond zenuwachtig aan zijn broekje te voelen. Daarbij kwamen de pijpjes van het broekje een beetje omhoog en onbewust liet Mark aan de meisjes een heel gedeelte van zijn toch aparte ondergoed zien. En hij kleurde rood tot diep achter zijn oren.

Tante nam Mark\'s handje over van Annemiek en liep met de jongen verder terwijl Annemiek nog uitgebreid aan de meisjes aan het vertellen hoe spannend het wel niet was om Mark zo als een kleine jongen te verzorgen en vertelde ze erbij dat het streven was om hem weer net zo te gaan behandelen als een baby.

Ondertussen liep tante met haar vriendin een drogisterij binnen met de jongen tussen hun in. Mark had nog steeds de lolly in zijn mond en toen hij langs de spiegel liep schrok hij een beetje van het beeld.

Zo tussen de dames in allebei een handje en een lolly in zijn mond. En natuurlijk zijn kleding. Ze liepen naar de toonbank en de verkoopster vroeg aan de twee vrouwen of ze iets wilden. "Nou", werd er geantwoord door tante, "Onze kleine jongen hier heeft nodig een paar nieuwe plastic luierbroekjes nodig. "En nu we hier toch zijn, verkoopt u ook wat grotere speentjes voor dit jongetje". En tante duwde Markje een beetje naar voren. "Plastic broekjes dat zal wel gaan, die zijn er wel in de maat, van de kleine jongen, maar voor speentjes heeft het jochie pech want die zijn uitverkocht".

De verkoopster liep een beetje giechelend af op Mark. En bekeek de jongen eens goed. "Het is wel een scheetje he"; zei de verkoopster tegen tante. De verkoopster liep terug naar de toonbank en kwam terug met een broekje wat ze uit het plastic haalde en voor de taille van Mark paste. "Dit broekje zal wel groot genoeg voor hem zijn, ziet u wel?" "Ik denk wel dat zijn hele luier eronder komt, of voor de zekerheid maar een maatje groter?"

Tante begon ook uit te leggen dat de jongen bij het slapen dikkere luiers om had en deze broekjes dan een beetje te klein waren voor de dikte van de luier. Ondertussen waren er ook mensen bij gekomen in de winkel die mee stonden te genieten van de situatie. Er waren er zelfs bij die zich ermee begonnen te bemoeien.

Het broekje werd ingepakt en er werden er meerdere gekocht in een wat grotere maat en eindelijk gingen ze dan de winkel uit. Tot grote opluchting van Mark. Annemiek liep ondertussen te zoeken waar tante haar moeder en Mark waren. En dat haar verteld werd wat ze had gemist in de drogisterij werd ze nog een beetje kwaad ook. Ze had er wel bij willen zijn. Mar vertelde ze het was ook leuk met die meisjes en misschien willen ze een keertje langs komen. En een van hun heeft ook aangeboden om een keertje op Mark te passen als we een keertje weg moeten. En tegen de kleine jongen zei ze; "dat is ook wel leuk voor jouw, want anders zie je almaar dezelfde mensen om je heen". En dat vonden tante en haar vriendin ook.

Eindelijk maakten de dames weer aanstalten om terug naar huis te gaan dit ook tot grote opluchting van Mark die zich werkelijk heel ongemakkelijk voelde. Hij voelde de ogen in zijn rug priemen van de mensen die voorbij kwamen. En ook voelde de jongen onder zijn pijpjes van zijn korte broek naar de luier. Hij had het idee dat de luier die hij om had onder zijn broek vandaan kwam. En hoe meer de jongen aan zijn broekje stond te plukken hoe meer hij er de mensen op attent maakte dat hij anders aangekleed was.

Maar gelukkig waren ze nu bijna bij tante haar huis. En Annemiek merkte op dat ze nog helemaal geen eendjes hadden gevoerd met Mark. Maar gelukkig zei ze er achteraan dan komt dat wel een ander keertje. Want Markje zal ook wel een beetje moe zijn, misschien is het wel verstandig om hem even een tukje te laten doen in zijn bedje. Meestal worden jongens van die leeftijd knap vervelend als ze een beetje slaap te kort komen.

Dat kunnen we beter voorkomen en kneep Mark even in zijn wang en streek hem over zijn dik ingepakte kontje.

Eindelijk liepen ze weer op bekend terrein voor Mark, de straat waar zijn tante woonde en dat ze eindelijk voor de deur stonden ging er een zucht van verlichting door zijn lijfje. En helemaal toen de deur eindelijk openging en hij weer in een vertrouwde beschermde omgeving was.

Maar of dit helemaal een goede gedachte was ?

Dat deur achter de dames dichtviel en Mark opgelucht ademhaalde, nam Annemiek hem mee naar zijn kamer. En hielp de jongen in zijn ledikantje. Natuurlijk vergat ze niet de jongen een tuigje om te doen want stel dat de kleine jongen uit zijn bedje zou vallen.

Mark lag in zijn bed de situatie eens te overdenken en voelde ook naar zijn plasser die ondanks alles flink was gaan groeien. Het gevoel wat het gaf aan de jongen was heel fijn en Mark kon het niet na laten om over zijn luier te wrijven. En de bewegingen werden hoe langer hoe wilder.

Maar dit werd natuurlijk opgemerkt want wat Mark niet in de gaten had was dat de babyfoon aan stond en de dames beneden precies konden horen wat Mark aan het uitspoken was.

Annemiek ging eens uit nieuwsgierigheid boven kijken. En zag natuurlijk wat Mark aan het doen was. "Foei, Foei" zei Annemiek tegen Mark. Die zich wild schrok. Hier had hij helemaal niet op gerekend dat hij betrapt zou worden. Annemiek liep op het ledikantje af en begon heel hatelijk over de voorkant van Mark\'s luier te wrijven. En de kleinerende opmerkingen waren niet van de lucht. En ze bracht de jongen zonder aarzeling naar zijn hoogtepunt. Mark wist niet waar hij kijken moest van schaamte. Dit was toch wel een hele vernederende situatie voor de jongen. En of dit nog niet genoeg waren de opmerkingen van die "meid" er, die er duidelijk lol in had om Mark te kleineren.

De opmerkingen die gemaakt werden in de trant; "lekker he zo voor het kereltje over die fijne dikke luier gewreven te worden". En; "ik had wel het idee hoor dat je luiers prettig vind", sneden Mark diep in het hart. Maar ook het gevoel wat opgeroepen werd om zo behandeld te worden als een kleine jongen wond Mark op een ongelooflijke manier op en tegelijkertijd maakte ook het gevoel van schaamte zich meester bij de jongen. Het was een combinatie van schaamte en opwinding.

Annemiek streek over de haren va de jongen en innerlijk genoot ze van zijn opgewonden kleur en zijn ogen die nu zo heel erg mooi glinsterden. "Ga maar lekker even slapen nu"; zei ze terwijl ze hem een kus op zijn wang gaf en door zijn haren streek. Dat heb je nu wel verdiend. En voor Mark in een diepe slaap weggleed had ze de jongen ook een speentje in zijn mond gedaan.

Annemiek ging de kamer uit en liep naar beneden stilletjes te genieten van de handelingen die ze bij Mark had verricht. En bracht verslag uit aan de dames. Maar vertelde er niet bij dat ze Mark had geholpen.

Er werd nog even nagepraat door de dames over de ochtend. En alle drie waren ze het wel over eens dat het spel wat er gespeeld was met die jongen nog even moest worden doorgezet. Ze genoten ervan om die jongen op deze manier te behandelen. En vooral de weerstand die door de jongen werd geboden om uit zijn toch wel benarde en vernederende situatie te komen ervaarden ze als "leuk".

Ondertussen was Mark weer wakker geworden en lag ook eens zijn situatie te overdenken. De jongen voelde een plasje opkomen en eigenlijk zonder er bij na te denken liet hij het in zijn luier lopen.

Hij schrok een beetje van het gevoel wat hem dat gaf. Hij begon het zelfs een prettig gevoel te vinden, zo lekker dat warme gevoel. En begon zich weer een beetje op te winden.

Mark wilde zich verdraaien maar werd een beetje gehinderd door het tuigje waar hij mee aan bed vast lag. Hij tilde zijn hoofd op en keek eens naar de onderkant van zijn lichaam. Hij voelde eens aan zijn luier. En schudde zijn hoofd weer een natte broek dacht hij bij zichzelf. Hij had totaal geen idee van tijd en lag daar maar naar het plafond te staren.

Zo af en toe sloot hij zijn benen en voelde dan heel duidelijk de luier tussen zijn benen zitten. Die op een heel vakkundige manier was vastgezet. En eigenlijk vond hij het helemaal niet een naar gevoel. Het was juist wel een lekker gevoel om zo te liggen hij voelde zich veilig en beschermd.

Annemiek kwam weer naar boven ze had beneden wat ritselen gehoord en kwam de kamer van Mark binnen. Ze liep meteen op de jongen af en streek hem door zijn haren. En over zijn wang. Mark werd er een klein beetje verlegen van en terwijl ze allerlei lieve woordjes tegen de jongen zei trok ze het dek van de jongen helemaal weg en maakte zijn tuigje los. "Kom maar"; zei ze en hielp de jongen uit zijn bed vandaan. Terwijl de jongen zo voor haar stond voelde ze met haar hand over de luier van Mark.

"Het knulletje is toe aan droge broek" en terwijl ze de jongen begon uit te kleden ging er een rilling door het lijfje van Mark. Ze hielp Mark uit zijn broekje en maakte het luierpakje los. "Kom maar", en ze hielp Mark op de commode en daar maakte ze het plastic broekje van Mark los en verloste de jongen ook van zijn natte luier. "Hier was het mannetje aan toe he?" En Mark wist eigenlijk niet waar hij kijken moest. Het gevoel er zo bij te liggen deed hem verschrikkelijk schamen maar tegelijkertijd wond het hem ook zo op. Annemiek maakte de jongen weer schoon en zalfde zijn billen weer in en schoof een dikke luier onder de billen van Mark. "Zo" zei ze tegen Mark "Nog even en je bent weer helemaal een schoon Markje". En Mark wist niet goed hoe hij moest reageren. Heimelijk lag hij te genieten van het verschonen maar er voor uitkomen dat durfde hij niet goed.

Ondertussen was Annemiek klaar met de luier van de jongen en gebaarde hem te gaan staan. "Zo" zei ze tegen de jongen terwijl ze hem van top tot teen bekeek en hem zacht over zijn luierkontje wreef. "Dat zit beter he?" Mark knikte verlegen en beaamde het alles was beter dan zo\'n vervelende natte luier. En terwijl Annemiek hem verder hielp met aan kleden bekeek Mark zich ook weer eens voor de spiegel. Een raar idee eigenlijk, dacht hij. het is tijden maar dan ook tijden terug dat ik me zo heb laten gaan en heb toegestaan dat ik hulp kreeg bij het aankleden.

Wat gebeurt er eigenlijk met me?

Mark moest weer mee naar beneden waar hij op de vloer van de woonkamer moest gaan spelen met zijn autootjes, blokken en ander speelgoed wat voor kinderen bedoeld was. Kleine kinderen wel te verstaan.

Tante keek vertederend naar de jongen en riep hem bij zich. Ze trok de jongen op schoot en knuffelde hem wat en streek de jongen door zijn haar. Mark wist niet goed waar hij moest kijken. Hij werd er verlegen van. Tante praatte helemaal niet tegen de jongen maar streek en aaide hem over zijn rug, over zijn wang en door zijn haar. Mark voelde zich langzaam helemaal ontspannen. En rustte ook helemaal tegen tante aan.

Tante pakte een speentje voor de jongen en stak dit in zijn mond. En gaf hem een kusje op zijn voorhoofd. Mark kleurde tot diep in zijn nek. "Hoe is het me je luier?" vroeg tante aan de jongen. En zonder het antwoord van Mark af te wachten voelde ze bij de jongen onder zijn broekspijpjes door naar de luier van de jongen.

Ze kuste de jongen nogmaals op zijn voorhoofd terwijl Mark zich heel ontspannen voelde. "Je bent nog helemaal een grote jongen" zei tante helemaal een beetje verbaasd.

Mark voelde zich innerlijk nog een beetje trots ook. "Moet je nog geen plasje?" en keek Mark een beetje spottend aan. Mark schudde zijn hoofd van nee en had ook niet helemaal in de gaten dat tante hem eigenlijk een beetje voor de gek hield.

Offline (Verborgen)

 • Site beheerder
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 1.718
 • Geslacht: Man
  • AB-DL-TB Club Shop
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1983
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Oss
Re: het Avontuur van Mark
Reactie #1 december 01, 2009, 22:09:23 22:09*
(missend stuk)

Het was natuurlijk ook geen gezicht hoe die jongen daar op schoot zat.

Helemaal tegen die oudere vrouw aan, een speen in zijn mond en aangekleed wezen als een kleuter en zich er ook zo naar gedragen. Mark zat wijdbeens zodat de jongen genoeg inkijk had. Je kon heel duidelijk zien dat er een dikke luier onder zijn tuinbroekje zat. Sterker nog je kon zijn luier heel duidelijk zien zitten. Overtrokken door een plastic broekje en een luierpakje.

Het maakte Mark allemaal niet heel veel meer uit. Hij begon zich te schikken in zijn situatie en er eigenlijk ook een beetje heimelijk van te genieten.

Ondertussen was Annemiek de woonkamer binnengekomen en liet Mark zien wat ze had meegebracht een flesje en een slabbetje.

"Kom maar", zei ze tegen de jongen; "dan zal ik je je slabbetje voordoen en dan krijgt onze knul zijn flesje". Mark kreeg een zetje van Tante die gebaarde hem vlug naar Annemiek te gaan, Mark liep een beetje verlegen naar Annemiek en had eigenlijk helemaal niet door dat hij onder zijn arm zijn teddybeer had gestoken en helemaal niet meer dat hij ook nog met een speen liep. Door de dikte van de luier was Mark wel genoodzaakt om een beet wijdbeens te lopen.

Ondertussen was Annemiek gaan zitten en genoot van het idee en het zien lopen van de jongen. Zonder ook maar te aarzelen ging de jongen bij Annemiek op schoot zitten en liet zich gewillig het slabbetje voordoen. Hij kreeg nog een knuffeltje en er werd eens gestreken over de voorkant van zijn luier.

Ondanks dat de luier dik was voelde hij duidelijk dat Annemiek op zoek was naar zijn plasser. En helemaal ongevoelig was de jongen hier niet voor.

Annemiek genoot ervan om een jongen in zo'n situatie op schoot te hebben ze knuffelde hem, een beetje spottend dat hij hier nu eigenlijk een beetje te groot voor was. Een luier, op schoot maar het deerde Mark helemaal niet meer. Hij voelde zich fijn en ontspannen zo op schoot aan een babyflesje lurken.

Annemiek hield de jongen goed en stevig vast en Mark voelde heel duidelijk dat ze hem stevig beet had. Dit gaf hem ook tegelijkertijd een heel veilig gevoel.

Als of hem niks kon gebeuren zo helemaal veilig in de armen van zijn verzorgster.

Hun ogen en blikken ontmoeten elkaar. En Annemiek smolt bijna voor de mooie ogen van de jongen. En ze woelde hem eens door zijn haar en aaide hem over zijn wang.

Tante en haar vriendin zaten ook te kijken naar de knuffelpartij en helemaal ontgaan dat het Annemiek niet helemaal koud liet merkten ze ook.

Mark was uitgedronken en Annemiek draaide de jongen een beetje om hem zachtjes over zijn rug te wrijven voor zijn boertje. Dit liet niet heel erg lang op zich wachten.

Ze wreef de jongen nog even lekker over zijn luierkontje en gaf hem een zetje richting speelhoekje.

Mark ging weer naar zijn plaatsje. Hij begon te spelen met zijn blokken en bouwde en bouwde dat het een lieve lust was.

De dames hadden werkelijk geen kind aan de jongen hij was superlief. En ze vonden het ook wel een leuk gezicht zo'n lange slungel spelen in het hoekje met blokken en miniatuur auto's.

"En?" vroeg tante aan Annemiek "je hebt nogal belangstelling voor mijn logeetje?"

"Ach" zei Annemiek "Het is zo'n scheetje" en Annemiek keek weer heel vertederend naar de grote kleuter die daar rustig in een hoekje zat te spelen. Heel anders dan mijn andere vriendjes dacht ze altijd uit op iets wat ik niet wil. En nu kan ik zo maar een jongen een beetje als een kleutertje behandelen. Ondertussen keek Mark richting dames en lachte eens naar Annemiek, die op de jongen afliep en hem lekker door zijn haar woelde. "Wat ben je allemaal aan het bouwen" vroeg ze op een heel kinderlijke manier aan de jongen. En de jongen die zich duidelijker meer op zijn gemak begon te voelen in zijn rol als kleutertje begon heel enthousiast te vertellen over het bouwwerk waar hij mee bezig was.

Hij had zelfs niet in de gaten dat hij een plasje liet lopen in zijn luier. Zo ingespannen bezig was de jongen met zijn bezigheden.

Annemiek ging weer bij haar moeder op de bank zitten. En deze keek haar aan en vroeg aan het meisje; "je lijkt Mark wel leuk te vinden?" En nu was het de beurt aan Annemiek om niet goed met haar houding overweg te kunnen. "Ik vind hem zo snoezig", gaf ze als antwoord en ze probeerde de doordringende blikken van haar moeder te vermijden. Omdat ze wel als röntgenstralen door heel haar ziel schenen te kijken.

"Heel anders dan alle vriendjes die ik heb versleten" zei Annemiek, "En die ogen van dat jochie, ze maken me helemaal week". "Ik smelt er bijna in weg" bekende ze met een hoogrode kleur. En ze vluchtte de kamer uit, eigenlijk op de loop voor haar zelf. Want niet alleen de jongen vond ze leuk maar ook begon het idee door haar hoofd te spelen hoe het zou zijn om daar ook als een kleutertje te zitten. Verpakt in een luier je nergens zorgen over hoeven maken. Op tijd je natje en je droge luier krijgen.

Vreemd dacht ze bij zichzelf, als ik bij Mark aan zijn luier voel om te controleren of hij al geplast heeft. Komt bij mezelf ook een heimelijke aandrang om te gaan plassen en wilde ik dan dat ik ook een luier aan zou hebben.

Het kan toch niet dat ik me aangetrokken voel tot luiers? Annemiek liep nu op dubbele gedachten te hinken. Ze vond het wel leuk om Mark te verzorgen maar zou het niet leuker zijn om ook als een baby meisje ongestoord te kunnen rondlopen in luiers en samen met Mark in de kamer spelen?

Ze slikte eens drie keer liep door de kamer naar de keuken om een glas water te drinken en kalmeerde wat. Het idee liet haar maar niet los en ze werd er ook een beetje onzeker door. De hele dag had ze genoten om deze jongen te kleineren samen met haar moeder en haar vriendin.

Ze wist dat haar moeders vriendin de jongen een lesje wilde leren omdat hij nog een bedplasser was. En ze genoot er ook van om de jongen te kleineren en hem in de luiers te houden. Ze vond het zelfs leuk om hem een beetje als een baby'tje te verzorgen.

Het was leuk om hem zo verlegen zien kijken bij het verschonen. En nu wilde ze zelf ook terug in de luiers? Ze kon er niet goed met haar verstand bij. Hoe zou ze dit moeten vertellen tegen haar moeder?

Ze liep terug naar de kamer en zag dat Mark heel ingespannen bezig was met spelen over de grond met miniatuur auto's blokken en in de hoek lag de beer van de jongen.

Ze zat heel onrustig op de bank een beetje te wiebelen. Haar moeder vroeg plots: "Annemiek, is er wat?" En Annemiek wist eigenlijk niet goed wat ze moest zeggen.

"Niets" antwoordde het meisje, en zacht er achteraan zei ze nog "jullie zouden het toch niet begrijpen".

De moeder van Annemiek ging naast haar zitten en streek haar eens over haar rug.

Annemiek wist eigenlijk niet goed wat te doen, ze wilde eigenlijk haar moeder afweren. "Vertel eens" vroeg de moeder van Annemiek aan het meisje "wat zit je dwars?" En Annemiek wilde eigenlijk helemaal niets zeggen. Gelukkig kwam Mark op haar af lopen en ze moest wel kijken naar die jongen met dat hele lekkere dikke luierkontje de ongestoord in de kamer liep bevrijd van alle zorgen en zich gedroeg als een klein jongentje en zich hoe langer hoe meer in die rol begon te schikken. De moeder van Annemiek merkte dit op en plotseling vroeg ze aan haar "Zou het niet misschien kunnen zijn dat mijn grote meisje liever een klein meisje is?"

Daar zat ze nu met een hoogrode kleur het meisje wist niet meer hoe ze het had. Haar moeder had nu de gevoelige plek te pakken. De moeder van Annemiek streelde haar dochter over haar rug. En Annemiek voelde zich nog onrustiger voelen. Ze wilde zo graag ook zeggen dat ze liever een klein meisje was die samen met Mark aan het spelen was met blokken poppen maar durfde het helemaal niet te bekennen.

Het werd een lange pijnlijke stilte. Annemiek’s moeder nam haar dochter in de armen en streek haar over haar wangen. "Als je ook een luier aanwilt, en lekker ongestoord een babymeisje wilt wezen en lekker met je babyvriendje wilt spelen mag dat hoor. Ik ben en zal daar niet boos om worden en ik denk dat je dit zomaar heel graag wilt".

Annemiek werd wat rustiger vooral de zachte en kalme stem van haar moeder stelde haar gerust. Ze voelde zich nu een beetje licht in haar hoofd worden. Haar moeder nam haar mee naar het slaapkamertje van Mark.

Ze keek het kamertje in het rond en voelde zich een beetje onbehaaglijk worden, was dit nu wat ze wilde?

Haar moeder hielp haar met uitkleden en er ging een rilling door haar heen toen ze zo voor de eerste keer met haar rug op het koude rubber kwam van het commodeblad.

Ze had voor zich besloten alles te laten gebeuren al wilde ze zelf nog niet geloven wat er gebeurde. Haar moeder schoof haar een dikke luier onder haar billen en zachtjes gebaarde ze tegen het meisje hoe ze mee moest meewerken. Annemiek liet het toe en reageerde op de aanwijzingen van haar moeder. De luier werd het meisje strak aangespeld en Annemiek voelde zich helemaal wegglijden. Wat was dit een heerlijk gevoel zeg zo'n dikke luier tussen je benen te voelen.

Annemiek moest gaan staan en er werd haar een plastiek broekje aangedaan, haar moeder had er al een beetje rekening mee gehouden want de kleur van het broekje was rose. De moeder van Annemiek en haar vriendin hadden hier al meer over gepraat hoe leuk het zou zijn om weer als babyoppas te fungeren voor twee grote baby's. Eerst dachten ze van elkaar dat beiden het niet meenden maar ze kwamen er al gauw achter dat hun ideeën over dit onderwerp niet ver uiteen lagen.

Ze praatten hierover en Mark kwam natuurlijk ook ter sprake. Er werd een plannetje gesmeed om hem eens een keertje gewoon naar dit huis te lokken en dan?

Mark er aan herinneren dat het nog een bedplasser was. En in de verwarring die er dan zou ontstaan meteen gebruiken en de jongen in een luier helpen. Hier stond of viel het hele plan mee. En dan natuurlijk zo heel toevallig binnen lopen als vriendin met toevallig een dochter die ook heel toevallig mee ging.

Er werden voorbereidingen getroffen want er moesten natuurlijk luiers komen en bij passende kleding om het geheel nog wat spannender te maken. En ook natuurlijk wat speelattributen.

Dat Annemiek zo met haar dochter bezig was om haar aan te kleden speelden dit soort gedachten door het hoofd van de vrouw. Nooit gedacht dat het zo zou gaan aflopen wel gehoopt maar nooit gedacht. Ze hielp haar dochter in een super kort jurkje met veel bandjes en sliertjes een echt klein meisjes jurkje.

Annemiek schaamde zich wel een beetje maar vond het heerlijk wat er allemaal gebeurde. Ze genoot van haar dikke luier de kleding want evenals Mark had ze ook een luierpakje aan. Niet in licht blauw maar rose. En ook een jurkje afgezet met heel veel kant.

Als klapstuk kreeg het meisje nog een paar witte kniekousen aan en ze liep zelf naar de spiegel om zich eens goed te bekijken.

Ze draaide alle kanten op en op geen enkele manier kon ze verdoezelen dat ze een dikke luier aanhad. Ze kreeg een pop in haar handen en werd meegenomen naar beneden. Mark zijn ogen die werden zo groot als schoteltjes toen hij zag wat er was gebeurd met Annemiek. Het meisje liep op de jongen af ging naast hem zitten en speelde mee met de blokken en auto's. Mark liet van zenuwen en opwinding pardoes een plasje in zijn luier lopen. En het gezicht van de jongen verraadde natuurlijk een heleboel.

Annemiek kon het niet nalaten om te voelen bij de jongen.

Op de bank keken de twee vriendinnen elkaar aan en de wens en het plannetje was geweldig gegaan.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Gewaardeerd lid
 • *****
 • Berichten: 10
 • Geslacht: Man
Re: het Avontuur van Mark
Reactie #2 maart 09, 2011, 20:51:32 20:51*
een goed en mooi verhaal, echt klasse.
Hopen dat er nog een vervolg komt van Annemieke. !1

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 102
 • Geslacht: Man
 • Ik hou zoveel van luiers
 • Contact behoefte: alle tieners
 • Geboortejaar: 1980
 • Ik ben: TB
 • Locatie: Merchtem
Re: het Avontuur van Mark (18- AB,JL,VL,KL,PB,OB,NL,GL,VN,OL)
Reactie #3 juni 13, 2013, 13:51:05 13:51*
Hoop op een vervolg
zeer mooi en leuk
Luiers dragen is hetzelfde voor iedereen maar alleen ik heb er genot van.
Ik ben geboren in 1997 en dus niet in 1980 zoals op mn profiel staat.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 542
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1971
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: gelderland
Re: het Avontuur van Mark (18- AB,JL,VL,KL,PB,OB,NL,GL,VN,OL)
Reactie #4 juni 14, 2013, 01:09:22 01:09*
Wat een prachtig vrhaal.
kijk uit naar een vervolg devil2

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 1.170
 • Geslacht: Man
 • be yourself no matter what they say!
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1990
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: gooise meren
Re: het Avontuur van Mark (18- AB,JL,VL,KL,PB,OB,NL,GL,VN,OL)
Reactie #5 juni 14, 2013, 19:07:57 19:07*
Lekker verhaal leest goed weg. Mocht er een vervolg zijn dan graag plaatsen.
Be yourself no matter what they say.

bij contact graag even een pm.
medeoprichter van de ABDL Skypegroep.

Offline (Verborgen)

 • Jongeren
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 118
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: volwassen man
 • Geboortejaar: 2000
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: noord-holland
Re: het Avontuur van Mark (18- AB,JL,VL,KL,PB,OB,NL,GL,VN,OL)
Reactie #6 juli 29, 2015, 23:35:40 23:35*
Een van Mijn favoriete verhalen

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 215
 • Geslacht: Man
 • Aahhhh! Aahhhhh! Snakes! Oh, no! One looked at me!
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1990
 • Ik ben: AB
 • Locatie: Apeldoorn
Re: het Avontuur van Mark (18- AB,JL,VL,KL,PB,OB,NL,GL,VN,OL)
Reactie #7 oktober 05, 2016, 19:59:23 19:59*
top verhaal
Well I guess it all started the first time I went through the second grade. I caught my reflection in a spoon while I was eating my cereal, and I remember thinking "wow, you're ridiculously good looking, maybe you could do that for a career."

Be professionally good looking.