ABDL Forum Logo

Diaper Friends The Adult Life  (gelezen 17171 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 476
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Diaper Friends The Adult Life
juli 15, 2016, 11:36:46 11:36*
Dit is het eerste gedeelte van mijn nieuwe verhaal wat een vervolg is op: Diaper Friends. Omdat de eerste post is geef ik de eerste 3 hoofdstukkken en ik probeer hierna elke week een nieuw hoofdstuk te plaatsen. Veel leesplezier!

Please Comment

Diaper Friends The Adult Life.
Dit is een vervolg op mijn eerste verhaal: Diaper Friends. Dit verhaal speelt zich acht jaar later af als Lisa en Destiny 24 jaar zijn. In de tussenliggende jaren zijn ze geslaagd voor hun opleiding en ze zijn samen gaan wonen in een huis wat de ouders van Lisa voor hun hebben gekocht. Lisa is een lerares op een basisschool geworden en Destiny heeft een eigen bedrijfje in Graphic Design opgezet en werkt uit huis.

Hoofdstuk 1. Ochtendritueel
Het is vroeg in de ochtend en Destiny ontwaakt door de zonnestralen die tussen de gordijnen door op haar gezicht schijnen. Ze kijkt op de wekker en ziet dat het pas 6:30 is over een half uur zal de wekker pas afgaan. Destiny draait zich om en kijkt naar haar vriendin Lisa en beseft ze zich hoe gelukkig ze is met Lisa als vriendin. Lisa gedraagt zich vaak als een peutertje maar ondanks dat kunnen Destiny en Lisa toch een gezonde volwassen relatie met elkaar hebben. Omdat Destiny niet meer in slaap kan komen besluit ze uit bed te stappen. Destiny stapt uit bed en loopt naar beneden richting de keuken. Onder het lopen voelt ze de dikke prop van haar natte nachtluier tussen haar benen en ze vindt dit echt een heerlijk gevoel.

Als Destiny beneden is aangekomen zet ze de radio aan en begint ze de vaatwasser uit te ruimen. Tijdens het uitruimen van de vaatwasser voelt ze dat ze moet plassen en voordat ze het eigenlijk door heeft voelt ze haar kruis warm worden. Ze kijkt naar haar luier met de volledig blauwgekleurde vochtindicator en ze wrijft even over de voorkant van haar luier. Ze gaat snel door met het uitruimen en dekt daarna de tafel. Ondertussen zingt ze zachtjes met de radio mee en na een halfuurtje als het 7:00uur is gaat ze terug naar haar slaapkamer om Lisa te wekken en haar klaar te maken voor vandaag.

“Lisa wakker worden kleine meid het is tijd om naar school te gaan.” zegt Destiny. Lisa opent rustig haar open en ziet dat Destiny de gordijnen in de slaapkamer al openslaat. Destiny slaat het deken van het bed af en helpt Lisa uit bed. Lisa haalt haar speen uit haar mond en legt deze op het nachtkastje naast het bed neer. Ze loopt daarna samen met Destiny naar de babykamer waar ze op de commode wordt gelegd. Destiny opent Lisa’s rompertje en zet de volledig vervaagde vochtindicator en ze zegt: “Zo Liz jij hebt wel erg veel je best gedaan om je luier vol te krijgen vannacht of niet?” Lisa lacht en zegt: ”Natuurlijk anders is het voor jou toch ook geen uitdaging meer om mij te verschonen.” Destiny maakt Lisa’s luier open en begint haar te wassen. Onder het wassen vraagt Destiny aan Lisa: “Wat ga je vandaag op school doen als les?” Lisa antwoordt: ”Het is de een na laatste dag van dit schooljaar dus we gaan niet echt meer een echte les doen. Ik met de klas afgesproken dat we de laatste twee dagen van het schooljaar gaan knutselen. De kinderen krijgen een stuk piepschuim waar ze hun ideale vakantie bestemming van mogen maken. Er zijn ook een paar groepjes die met meer personen een groot stuk piepschuim delen om daar een camping of iets dergelijks van te maken. En morgen ochtend hopen we dat ze klaar zijn zodat we dan de laatste middag van het schooljaar een leuke film kunnen kijken.” “Dat klinkt leuk… Oké Lisa nu ben je schoon welke luier wil je vandaag om naar school?” Lisa zegt: ”doe maar een Tena Slip Maxi dan hoef ik niet zo vaak te verschonen vandaag.” Destiny pakt een Tena Slip Maxi van het plankje boven de commode en vouwt deze open. Ze tilt Lisa op bij haar enkels en schuift de luier onder haar billen als de luier goed op zijn plaats ligt pakt Destiny en busje talkpoeder en poedert ze Lisa’s luierzone goed in. Daarna sluit ze de luier en kleed ze Lisa verder aan. Als Lisa aangekleed is pakt ze nog 2 luiers en stopt deze in haar tas voor als ze moet verschonen op school.

Als Lisa en Destiny beneden in de keuken zijn maakt Destiny een flesje Nutrilon klaar voor Lisa en geeft haar deze. Terwijl Lisa haar flesje leegdrinkt maakt Destiny boterhammetjes klaar voor Lisa en stopt deze in haar tas. Als Lisa haar flesje op heeft zegt Lisa: “dat was lekker! Ik moet opschieten anders kom ik te laat op school.” Lisa pakt alvast de huis- en de autosleutel en eet nog even snel een boterham samen met Destiny. Even later geeft Lisa Destiny een zoen en verlaat ze het huis. Ze stapt in de auto en rijd van de oprit af en gaat onderweg naar school.

Als Lisa vertrokken is besluit Destiny zich ook klaar te maken voor de dag. Ze ruimt de tafel af en gaat douchen. Als ze gedoucht is loopt ze naar de commode en ze gaat hierop liggen. Ze smeert haarzelf in met talkpoeder en schuift een schone Tena Slip Maxi onder haar billen. Ze plakt de luier stevig dicht en geniet van de zachte luier die tegen haar huid drukt. Snel komt Destiny van de commode en kleed haarzelf verder aan. Even later start ze haar computer op en begint ze met werken.

Hoofdstuk 2. Werken
Lisa komt op school aan en parkeert haar auto op de parkeerplaats. Ze stapt uit en heeft moeite de auto af te sluiten ze drukt meerdere keren op de knop van de centrale vergrendeling maar deze reageert niet goed. Shit, dat rot ding! denkt Lisa. Gelukkig kunnen ik en Destiny morgen onze nieuwe auto ophalen bij de autodealer. Na een kleine 2 minuten heeft ze eindelijk haar auto afgesloten gekregen en loopt ze het schoolplein op. Het is pas 8:00 uur en het is nog redelijk rustig op het schoolplein de meeste kinderen komen pas rond 8:15 aan. Deze week is Lisa pleinwacht dus ze zet haar spullen neer in de lerarenkamer. En gaat terug naar het schoolplein. Als ze terug op het plein is komt ze Kim de beste vriendin van haar kleine zusje Sanne tegen. “Hey Kim wat vond je van de stage het afgelopen half jaar bij juf Marian?” Kim antwoord enthousiast: “Ik vond het echt super gaaf! Ik vind het ook zo leuk om met de kinderen om te gaan. Ze zijn soms ook zo leuk in hun onschuld!” Lisa lacht en zegt: ”Ja ik vind dit werk daarom ook zo leuk. En mag jij nu de laatste 2 dagen lesgeven? Ik mocht dat wel toen ik nog bij juf Marian stage liep. Kim zegt: “Ja inderdaad ik moest even iets bedenken voor de laatste 2 dagen want ja de laatste dagen voor de vakantie kan je natuurlijk ze niet laten oefenen voor een toets dus we gaan vandaag knutselen. En morgen film kijken. Lisa zegt: ”Dat is bijna hetzelfde dat ik doe behalve dat wij pas morgenmiddag pas film kijken maar groep 3 heeft morgenmiddag natuurlijk al vrij.” “Inderdaad” zegt Kim terug. Ondertussen is het 8:30 en de bel gaat de meiden wensen elkaar werkse. En ze gaan bij de deuren staan om hun klassen naar binnen te leiden.

Destiny zit lekker te photoshoppen als haar telefoon gaat ze neemt op en zegt: “Goedemorgen Destiny-Design met Destiny.” “Hey lieverd met mama” “Oh hoi mam waarom bel je?” “Moet ik perse een reden hebben om mijn enige dochter te bellen?” grapt moeder. Destiny lacht mee en vraagt: “Oké, waar wil je over praten?” Moeder zegt: “Ik vroeg me af of jij en Lisa dit weekend weer eens een keer langs willen komen bij ons thuis gewoon voor een weekendje. Want dit weekend begint de vakantie en het lijkt ons wel leuk om een barbecue te houden. Zouden jullie dit leuk vinden?” “Nou mama dat lijkt me heel leuk maar vind je het goed als we pas morgenavond komen? Want morgen gaan ik en Lisa onze nieuwe auto ophalen en we moeten onze oude auto nog overdragen aan Lisa’s zusje Sanne. “Oh ja dat is waar ook. Maar dat maakt niet uit of je morgenavond komt je mag ook zaterdagochtend komen als dat beter uitkomt.” “Is goed mama ik overleg het vanmiddag met Lisa. Ik weet bijna wel zeker dat we komen ik laat het vanavond nog wel even weten via de app doei!” “Dag schat!” Destiny hangt de telefoon op en gaat verder met haar photoshop project. Ze gaat door tot 12:30 en dan last Destiny een pauze in voor haarzelf.
Ze eet wat en na het eten verschoont ze haar luier. Als ze haarzelf verschoont heeft wil ze het stapeltje luiers boven de commode bijvullen ze opent het kasje onder de commode en ziet dat ze een nieuw pak luiers moet openen en dit is het laatste pak. Ze kijkt gelijk hoeveel van de andere luiers ze nog heeft en appt Lisa: Hey Lisa, Ik moest vandaag het laatste pak van de Maxi Slips openmaken en ik heb ook even de andere luiers gekeken omdat ik nieuwe luiers moet bestellen. We hebben nog een vol pak Tena Ultima staan voor de nacht. De inlegluiers zijn wel bijna op en we hebben ook nog een pak van 10AB-luiers hebben we nog wat andere luiers nodig of hebben we aan een paar pakken Maxi slips en inleggers genoeg? Even later appt Lisa terug: Ik denk dat wel goed is maar zou je ook nog een pak ABU Super Dry Kids willen bestellen? Want ik wil de komende week wel even door brengen in lekkere dikke luiers. ; )  Destiny appt terug: Oké is goed ik ga bestellen tot later vanmiddag. Werkse!
Als Destiny weer achter haar computer zit gaat ze naar de AB-DL-TB club shop en besteld ze de luiers. Deze worden morgen bezorgd maar Destiny kiest ervoor om ze op te halen bij een ophaalpunt omdat ze niet weet of ze morgen wel thuis is als de postbezorger komt. Ze betaald haar bestelling en gaat daarna verder met werken.

Hoofdstuk 3. De nieuwe auto

“Nou kinderen, ik vond afgelopen jaar het heel leuk om jullie lerares te zijn en ik hoop jullie allemaal weer snel te zien na de vakantie. Tot ziens” De klas loopt leeg en Lisa gaat snel naar de WC om haar luier te verschonen want over een paar minuten staat Destiny bij de school om samen met Lisa hun nieuwe auto te halen. Gisteren hebben alle leraren al een kleine vakantieborrel gehouden zodat iedereen vandaag vroeg kon vertrekken.

Rond 15:15 staat Destiny met hun oude Twingo voor de poort van de school en Lisa groet nog even haar collega’s en loopt dan naar de auto. “Hey Liz heb je zin om de nieuwe auto op te halen?” vraagt Destiny. “Jazeker, en deze kunnen we gelijk op weg naar jou afgooien bij Sanne.” Destiny vraagt: ”Hoeveel vroeg je van Sanne voor deze auto?” Lisa zegt: ”Ik heb Sanne niks verteld over de auto zodat we haar kunnen verassen met de auto. By the way om geld voor de auto in deze staat te vragen kunnen we echt niet maken .” Beide meiden lachen en rijden snel door naar de Renault-dealer. Ze parkeren de auto op een parkeerplaats en lopen naar binnen. “Goedemiddag, waarmee kan ik jullie helpen?” vraagt de man achter de balie vriendelijk. “Goedemiddag, wij komen onze nieuwe auto ophalen.” De man achter de balie vraagt: ”Wie was de verkoper die u heeft geholpen?” Destiny pakt een visitekaartje uit haar tas en zegt: “Marcel Baars heeft ons geholpen.” De man achter de balie zegt: “Ik zal hem er bij halen mag ik jullie in de tussentijd wat te drinken aanbieden?” Beide meiden vragen om een glaasje water en even later komt de verkoper met het drinken naar hun toe. “Goedemiddag dames zullen we maar gelijk naar jullie nieuwe auto toelopen?” beide meiden antwoorden met: ”Graag.” Als ze bij hun nieuwe auto staan vinden Lisa en Destiny het wel heel grappig dat hun auto onder een doek verstopt zit. De verkoper zegt: “Jullie mogen zometeen jullie eigen auto onthullen. Maar wij willen ook graag vragen of wij een foto van jullie en jullie nieuwe auto op onze Facebook mogen plaatsen?” De meiden zeggen dat dit geen probleem is. En even later trekken ze het doek van hun nieuwe auto af. De verkoper laat de meiden in de auto stappen en begint wat uit te leggen over de bluetooth-functie voor telefoon en ook hoe de navigatie werkt. Als alles is uitgelegd gaan de meiden terug naar binnen om het papierwerk af te handelen en even later kunnen ze wegrijden met hun nieuwe Renault Mégane.
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 542
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1971
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: gelderland
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #1 juli 16, 2016, 00:18:51 00:18*
Prachtig verhaal.
Hoop op meer.
Volgens mij ben je de 1e.
Die een verhaal maakt als vervolg op een
eerder verhaal.
Maar dan jaren later.
Apart maar daarom juist zo mooi. 

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Beginneling
 • *****
 • Berichten: 7
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: geen contact aub
 • Geboortejaar: 1989
 • Ik ben: DL
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #2 juli 16, 2016, 10:04:33 10:04*
Super mooi vervolg!
Ga zo door!!

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 476
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #3 juli 18, 2016, 16:27:28 16:27*
Prachtig verhaal.
Hoop op meer.
Volgens mij ben je de 1e.
Die een verhaal maakt als vervolg op een
eerder verhaal.
Maar dan jaren later.
Apart maar daarom juist zo mooi.

Ik wist niet dat het zo'n origineel idee was.  dance
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Beginneling
 • *****
 • Berichten: 8
 • Geslacht: Man
 • Geboortejaar: 1998
 • Ik ben: Weet niet
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #4 juli 19, 2016, 16:33:44 16:33*
zeer mooi gescherven bravo!!

maar is het een idee als je vanaf 16 jaar nog verder verteld miscchien in een klein hoodfstukje?

gr

THM

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 476
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #5 juli 20, 2016, 18:46:47 18:46*
zeer mooi gescherven bravo!!

maar is het een idee als je vanaf 16 jaar nog verder verteld miscchien in een klein hoodfstukje?

gr

THM

Ik heb er wel over gedacht dat te doen maar omdat in één hoofdstuk te stoppen wordt lastig. Maar in het verhaal komen wel mensen voor die ze in die periode van 16-24 jaar zijn tegen gekomen eerste persoon komt voorbij in hoofdstuk 7. Ze heet Arianne maar meer wil ik er nog niet over zeggen.

Gr Marcel
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 476
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #6 juli 21, 2016, 20:58:49 20:58*
Ik heb morgen geen tijd om een nieuw hoofdstuk te plaatsen dus ik plaats hem nu alvast.

please comment!

Hoofdstuk 4. Even naar Sanne
De meiden rijden achter elkaar aan en stoppen bij het ouderlijk huis van Lisa en ze stappen uit. Ze lopen naar de deur en Lisa belt aan. Lisa’s moeder doet open en zegt: “Oh hey meiden goedemiddag. Hadden jullie geen sleutel bij jullie?” Lisa antwoordt: ”Sorry ik was die vergeten. Maar we komen Sanne onze oude auto brengen.” Moeder zegt: ”Oh kom maar even binnen Sanne zit boven in babykamer te spelen.” De meiden stappen naar binnen en gaan naar Sanne in de babykamer.

Als ze in de babykamer zijn aangekomen ziet ze dat Sanne met de Lego aan het spelen is. Ze zit in een dikke luier te spelen terwijl ze op haar speentje zuigt. “Hey Sanne lieve meid ben je lekker aan het spelen?” vraagt Lisa. Sanne die niet door had dat Lisa en Destiny binnen waren gekomen draait zich om en antwoordt: “Ja ik hweb een nieuhwe Lewgo Sjet Lwisa.” Lisa loopt naar Sanne toe en lacht: ”Ik kan je toch niet verstaan als je met die speen in je mond zit te praten.” Ze pakt de speen uit Sanne’s mond. “Wat zei je nou ook al weer Sanne?” Sanne zegt: ”Ik heb een nieuwe Lego Set. Kijk.” En Sanne geeft Lisa de bouwinstructies. “Zo he Sanne dit is een dik boek hoeveel blokjes heeft deze set wel niet?” Sanne zegt: “Op de doos staat 4634 blokjes.” Lisa zegt: ”Wauw dat zijn er wel erg veel. Maar wil je even een pauze nemen want ik en Destiny hebben iets voor jou meegenomen maar je moet je eerst wel even aankleden want we moeten naar buiten. Moeder hoort dit en zegt: “Komt dat even goed uit want ik kwam net om je luier te verschonen kleine meid.” Moeder tilt Sanne op en legt haar neer op de commode ze krijgt haar speen weer terug in haar mond van Lisa en Moeder zegt: ”Wat ruik ik daar heb je weer een verassing voor mama achtergelaten?” Moeder opent Sanne’s luier en ja hoor Sanne heeft weer in haar luier gepoept. Sanne wordt snel gewassen door moeder en als ze schoon is krijgt ze een schone luier om deze keer een gewone Tena Slip Maxi geen AB-luier. Als ze verschoont is helpt Lisa haar met aankleden en moeder pakt snel haar digitale camera want ze wil graag het moment vastleggen als Sanne hoort dat ze een auto van haar zus krijgt.

Even later lopen de meiden naar buiten en zeggen: “Kom je mee Sanne?” Sanne kijkt naar de straat en ziet een dat er een hele mooie auto achter de Twingo van haar zus geparkeerd staat. Ze heeft niet echt meer oog voor wat haar zus haar wil presenteren en ze blijft naar de nieuwe auto van Lisa en Destiny kijken. Ineens zegt Lisa: “En wat denk je daarvan Sanne?” Sanne schrikt op en zegt: “Sorry ik zat even niet op te letten wat zei je…?” Lisa zegt met veel handgebaren: “Deze au-to de Twin-go is voor jou…” Sanne mond valt open en zegt verschrikt: “Serieus waarom, waar moeten jullie dan mee rijden?” Destiny lacht en wijst naar de auto achter de Twingo en zegt: “Want denk je zelf?” Sanne vliegt haar zus en haar vriendin om de hals en zegt: “Oh dankje dankjewel. Maar waar heb ik dit aan verdiend.” Lisa zegt: “Nou ik en Destiny wilden graag een nieuwe auto en we kregen voor deze auto niet zoveel geld meer. Dus we hebben wat langer doorgespaard zodat we deze auto zelf ook konden houden. Maar jij hebt kort geleden natuurlijk je rijbewijs gehaald maar je had nog geen eigen auto en nu dus wel...” Sanne staat met tranen van geluk haar zus en haar vriendin te bedanken. Lisa zegt: “Er zijn wel een paar kleine probleempjes met de auto maar Destiny heeft met haar broertje afgesproken dat hij deze kan komen verhelpen. Steven volgt namelijk een opleiding in de Motorvoertuigentechniek. Dus vind je dat leuk” Sanne weet helemaal niks te zeggen en blijft maar dankjewel tegen Lisa en Destiny zeggen. Even later gaat iedereen weer naar binnen en overleggen ze aan tafel nog wat dingen. Dan zegt Destiny ineens: “Weet je wat Sanne we moeten zometeen toch naar het postkantoor om nieuwe luiers op te halen ga anders gelijk mee dan kunnen we de auto overschrijven op jou naam.” Moeder zegt: ”Ik ga wel mee dan mag je hem overschrijven op mijn naam dat scheelt deze kleine meid weer een beetje geld in verzekering.” Iedereen stapt in de auto en ze rijden richting het postkantoor.
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 476
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #7 juli 29, 2016, 22:32:41 22:32*
Please comment!!!

Hoofdstuk 5. Weekend bij Destiny (vrijdag)
Als de auto is overgeschreven en Destiny haar pakket in ontvangst heeft genomen groeten ze elkaar nog en vertrekken ze weer. Lisa stapt nu achter het stuur van hun nieuwe auto en zegt: “Deze auto zit echt super lekker. Kom laten we snel naar je ouders toegaan.” Niet veel later rijden ze bij Destiny ’s ouderlijk huis de oprit op. Lisa en Destiny stappen uit en Destiny pakt de sleutel en opent de deur en ze gaan het huis binnen.

Als ze binnen zijn zien ze nog niemand dus Destiny roept: “Hallo is er iemand thuis!?” Even later horen ze een reactie: “Hey lieverd, ik ben boven even met de was bezig schenk maar alvast wat te drinken in voor jou en Lisa dan kom ik zo naar beneden.” “Oké!” antwoordt Destiny. “Wat wil je drinken Lisa?” vraagt Destiny. Lisa antwoordt: ”Wat heb je allemaal?” Destiny antwoordt: “Ik heb geen idee ik kom niet meer zo vaak hier ik kijk wel effe in de koelkast.” Als de meiden even later allebei genieten van een glas cola komt moeder de keuken binnen en zegt: “Hallo meiden is die zwarte auto op de oprit van jullie?” Beide meiden antwoorden trots met: “Ja.”  Moeder zegt: “Nou ik denk dat Steven uit z’n dak gaat als hij jullie nieuwe auto ziet.” Destiny zegt: ”Dat weet ik wel zeker hij heeft ons aangeraden om naar deze auto te kijken. We wilden eerst eigenlijk een Clio maar deze is iets groter en toen ik hem gezien had was ik ook meteen verliefd op de vorm.”

Als de avond is begonnen is ondertussen iedereen thuisgekomen  Steven en ook Destiny ’s vader maar die zal dezelfde avond vertrekken voor een rit naar Duitsland. Ze zitten aan tafel en er wordt veel gepraat over werk maar ook vooral over de nieuwe auto. Als iedereen klaar is met eten gaan Lisa en Destiny naar Destiny ’s slaapkamer. Als ze binnenkomen lijkt het wel alsof de tijd heeft stilgestaan ze zijn ook nog maar net een jaar uit huis maar Destiny ’s kamer zie er nog precies hetzelfde uit als toen ze vertrokken. Destiny zegt: “Heb je een schone luier nodig Lisa?” Lisa zegt: ”Ja alsjeblieft. Jij ook?” Destiny antwoord: “Ja ik ook maar de nieuwe luiers liggen nog in de auto.” Lisa opent een van de kastjes onder de commode die er nog steeds staat en ze pakt een pak Molicare luiers en zegt: “ We kunnen ook deze luiers omdoen.” Destiny ziet de luiers en zegt: ”Oh daar heb ik wel zin in. Sinds ik uit huis ben heb ik eigenlijk geen Molicare ’s meer gedragen.” Lisa gaat op de commode liggen en als snel zijn beide meiden verschoont en gaan ze hun tassen uitpakken. Tijdens het uitpakken vraagt Lisa aan Destiny: “Draagt Steven thuis ook nog luiers of doet hij dit alleen bij ons?” Destiny antwoord: ”Hij wil het hier thuis niet toegeven dat hij het fijn vind om luiers te dragen ook al zouden mijn ouders het goed vinden maar hij draagt liever als hij bij ons is.” Lisa besluit er verder niet over door te vragen en de meiden gaan even tv kijken. Rond 20:30 gaat Destiny ’s telefoon af en Destiny neemt op: ”Hallo met Destiny” “Hey Destiny komen jullie ook gezellig koffiedrinken in de tuin?” vraagt moeder. Destiny antwoord: “Is goed we komen eraan.” “Willen jullie Steven ook meenemen?”  ”Tot zo!” zegt Destiny en even later zit iedereen buiten te genieten van de fijne zomeravond. Om 23:00 uur besluiten de meiden om naar bed te gaan en ze wensen de rest van het gezin een goed nacht toe en ze gaan zich klaarmaken voor de nacht.

Als ze hun tanden gepoetst hebben lopen ze naar Destiny ’s slaapkamer om hun luiers te verschonen. Als Lisa gaat liggen op de commode zegt ze: “Heb je ook inlegluiers in de commode liggen want ik heb eigenlijk geen zin om een lekkende luier te hebben vannacht.” Destiny zegt: ”Ik kan ze wel even uit de auto pakken maar we kunnen ook een onderlegger in bed neerleggen als je bang bent dat je misschien lekt. Dus zeg maar wat je wilt.” Lisa zegt: ”Ik wil snel slapen dus leg maar een onderlegger in bed want anders moet je eerst weer naar beneden en dan alles uitpakken dat doen we morgen wel.” Als beide meiden een schone luier om hebben leggen ze een onderlegger in bed en gaan ze slapen.


The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 476
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #8 augustus 03, 2016, 17:41:47 17:41*
Hallo lezers ik zit een beetje vast in m'n verhaal zijn er nog mensen die ideeën hebben voor in dit verhaal?
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 542
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1971
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: gelderland
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #9 augustus 04, 2016, 11:35:01 11:35*
Een vakantie avontuur.
of een ontmoeting met oud klas genoten.
Die door een ongeluk of medische misser inmiddels
ook incontinent is geworden.
Of Sanne en Steven komen logeren.
Of leerling bij Lisa op school die ook incontinent is.
Om maar wat te noemen
Succes er mee

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 476
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #10 augustus 04, 2016, 18:55:40 18:55*
Een vakantie avontuur.
of een ontmoeting met oud klas genoten.
Die door een ongeluk of medische misser inmiddels
ook incontinent is geworden.
Of Sanne en Steven komen logeren.
Of leerling bij Lisa op school die ook incontinent is.
Om maar wat te noemen
Succes er mee

thanx ik ga wat proberen
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 476
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #11 augustus 05, 2016, 17:50:57 17:50*
Please comment!

Hoofdstuk 6. Weekend bij Destiny (zaterdagochtend)
Lisa wordt wakker en vraagt zich af hoe laat het is ze pakt haar telefoon van het nachtkastje af en ziet dat het nog maar 4:30 is. Dan herinnert ze zich dat ze vannacht geen inlegluier in haar luier heeft en ze voelt gelijk of ze nog niet gelekt heeft dit is niet het geval maar de luier die ze omheeft is wel heel erg nat. Ze kijkt naar Destiny die nog ligt te slapen ze trekt het dekbed een beetje van haar af zodat ze zicht heeft op Destiny ’s luier. Lisa kan aan de vochtindicator zien dat ook Destiny ’s luier erg nat is. Zachtjes schud ze Destiny wakker: “psst, Destiny wakker worden.” Destiny opent rustig haar open en vraagt: ”Wat is er aan de hand Liz?” Lisa antwoordt: ”Ik heb een heel erg natte luier wil je mij alsjeblieft verschonen ik wil liever niet dat mijn luier gaat lekken.” Destiny voelt ondertussen aan haar eigen luier en zegt: “Oei ik ben ook wel erg nat. Ga maar liggen dan pak ik even spullen.” Destiny stapt uit bed en pakt 2 luiers, doekjes en poeder bij de commode en loopt terug naar het bed. Lisa slaat het deken weg en Destiny begint met het verschonen van haar vriendin. Ze maakt de plakstrips los en ze opent de luier. ze ziet de schaamstreek van haar vriendin die helemaal glimt van het vocht. Destiny pakt een billendoekje en begint met het zorgvuldig schoonmaken van haar vriendin. Als ze schoon is vouwt ze een schone Molicare open en schuift ze deze onder Lisa ’s billen ze poedert haar nog even in met talkpoeder en sluit daarna de luier. Lisa bedankt haar vriendin en helpt daarna Destiny met haar verschoning. Ondertussen is het 4:45 en de meiden besluiten om weer even te gaan slapen.

De deur van de slaapkamer gaat open en Steven komt binnen lopen hij loopt naar het bed en schud zachtjes Destiny wakker. “Hey psst Destiny, wakker worden.” Destiny opent rustig haar ogen en zegt: ”Oh hey Steven wat kom je doen?” Steven antwoord: “Mama vroeg of ik jullie uit bed wilde halen omdat we gaan ontbijten.” Destiny vraagt: “We komen er zo aan hoe laat is het?” Steven antwoord: ”het is half tien. Zie je zo.” Steven loopt de kamer uit en sluit de deur. Destiny draait zich om richting Lisa en maakt haar rustig wakker. “Liz wakker worden we gaan lekker ontbijten.” Lisa opent haar ogen en ze kruipt nog even tegen Destiny aan. ”Kom op kleintje we moeten uit bed.” zegt Destiny. Lisa antwoord: “Ik wil nog niet uit bed Destiny het is zo lekker warm onder de dekens.” Destiny zegt: ”Oké nog heel even dan. Heb je lekker geslapen Lisa?” Lisa zegt: ”Ja best wel alleen vind ik het jammer dat ik m’n speen ben vergeten mee te nemen.” Destiny zegt: ”Oh shit ik had je fopspeen wel meegenomen in mijn handtas maar ik ben hem vergeten eruit te halen sorry Liz…” Destiny begint Lisa te knuffelen om het goed te maken. Na 5 minuten knuffelen besluiten de meiden om uit bed te gaan en aan het ontbijt te gaan. Voordat ze naar beneden gaan trekken ze nog wel een romper aan zodat niet iedereen ze in een luier hoeft te zien.

Als ze in de keuken aankomen zegt moeder: ”Kom snel zitten meiden dan kunnen we beginnen.” Snel gaan Destiny en Lisa zitten en ze beginnen met ontbijten. Moeder zegt: ”Wat een leuke rompers hebben jullie aan meiden ze zien er heel lief uit zeker die van jou Lisa met Hello Kitty erop.” Lisa antwoord: “Dankuwel mevrouw de Jong Destiny heeft mij deze voor m’n verjaardag gegeven het is ook mijn favoriete romper hij is lekker zacht. Steven vraagt ondertussen aan Destiny: ”Kan je mij zometeen afzetten bij Sanne ze appte me of ik naar haar auto wou komen kijken omdat er een paar probleempjes mee waren.” Destiny antwoord: “Natuurlijk da’s geen probleem ik en Lisa willen toch nog even naar de stad gaan dan zetten we je gelijk af onderweg. Als het ontbijt op is haalt Destiny de luiers die ze gisteren opgehaald hebben uit de auto en neemt de doos mee naar boven en haalt de pakken luiers eruit en opent alvast een pak Tena Slip Maxi ’s. Al snel komt Lisa binnenlopen en ze gaat op de commode liggen. Net voordat Destiny wil beginnen met het verschonen van Lisa komt moeder binnenlopen en ze vraagt: ”Meiden ik heb een vraag die misschien een beetje vreemd overkomt. Maar zou ik jullie luiers mogen verschonen want ik heb het al een hele tijd niet meer gedaan en ik mis het een beetje.” Destiny lacht omhelst haar moeder en zegt: ”Tuurlijk mag u ons verschonen ik wou ook wel graag weer eens verschoond worden door m’n mammie haha. Vind jij het ook goed Lisa?” Lisa antwoord: “Maakt mij niet uit hoor dus ik vind het ook goed.” Moeder bedankt de meiden en begint met het verschonen van Lisa. Lisa geniet van de verschoning en als Destiny aan de beurt is geniet zij ook met volle teugen van de verschoning. Ze geniet omdat haar moeder haar extra vertroeteld tijdens het verschonen. Als moeder de laatste plakstrip van Destiny ’s luier vastplakt zegt ze: “En hoe zit dat?” Destiny antwoord: ”Je zou niet zeggen dat je nooit meer luiers verschoont mama hij zit lekker stevig echt perfect!” De meiden bedanken moeder en kleden zich daarna snel aan.       
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Jongeren
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 157
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: tieners meisje
 • Geboortejaar: 2001
 • Ik ben: DL
 • Locatie: brabant
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #12 augustus 05, 2016, 20:45:14 20:45*
Mooi stukje weer
altijd fijn om een klein kind te zijn

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 65
 • Geslacht: Man
 • wanne change me?
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Ik ben: DL
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #13 augustus 06, 2016, 01:49:17 01:49*
super leuk verhaal om te lezen. doe zo voort zou ik zeggen.

grtz
diapeetje

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 476
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends The Adult Life
Reactie #14 augustus 12, 2016, 17:39:46 17:39*
Please comment!

Hoofdstuk 7. Arianne
Lisa en Destiny zetten de pakken luiers die ze dit weekend niet nodig hebben achterin de auto en ze groeten moeder en dan vertrekken ze. Als ze onderweg zijn naar Sanne complimenteert Steven de meiden met hun nieuwe auto. Als ze even later bij het ouderlijk huis van Lisa aankomen laten ze Steven uitstappen en hun rijden verder richting de stad. Als ze een tijdje later de stad inrijden kijkt Lisa om zich heen en zeg: ”Destiny zo rijden we toch nooit naar het centrum van de stad?” Destiny antwoord: ”We gaan ook niet naar het centrum.” Lisa vraagt: ”Waar gaan we dan heen?” “Nou we gaan op bezoek bij Arianne laatst toen ik luiers bestelde keek ik ook ff op het forum en Arianne sprak me aan. We hebben natuurlijk samen op het Grafisch Lyceum gezeten en zij is hier in de buurt gaan wonen en zij is ook een AB’tje net als jij kleine meid. Dus ik denk ik verras je met een AB play date. ”Lisa zegt: ”Maar ik ken Arianne helemaal niet goed.” Destiny stelt haar gerust en zegt: ”Maak je geen zorgen Arianne is prettig gestoord en heel er lief…” Lisa lacht terug en zegt: ”En dit moet mij gerust stellen.” “Ik ben er de hele tijd bij dus het wordt vast leuk.” zegt Destiny.

Even later als Destiny de auto heeft geparkeerd pakt ze een pak Ab luiers achter uit de auto en ze lopen naar het huisje van Arianne. Destiny appt dat ze eraan komen en als ze de ingang van de flat zien staat Arianne al bij de deur te wachten. ”Hey meiden leuk dat jullie langskomen volgen jullie mij naar mi casa? Destiny loopt hand in hand met Lisa achter Arianne aan naar haar huis. Lisa van het fijn dat Destiny haar hand vast houd. Destiny doet dit wel vaker om Lisa op haar gemak te stellen. Arianne laat de meiden binnen in haar woning. “Kan ik wat te drinken voor jullie inschenken?” Destiny antwoord: “Ja lekker ik lust wel wat cola” Arianne kijkt naar Lisa en zegt: ”En jij kleine meid wil jij een flesje appelsap?” Lisa moet een beetje giechelen en zegt: ”Ja alsjeblieft.” Arianne zegt: ”Ga maar even zitten in de woonkamer dan kom ik er zo aan.” Als Arianne in de keuken drinken aan het inschenken is gaan Lisa en Destiny samen op de bank zitten. Destiny zegt: ”Zie je Liz Arianne is aardig toch?” Lisa antwoord: ”Inderdaad ze is echt leuk en aardig.” Even later komt Arianne met 2 flesjes appelsap en een glas cola binnenlopen. Ze geeft Destiny het glas cola en één van de 2 flesjes aan Lisa. Ze gaat tegen over de meiden zitten en begint uit haar flesje te drinken. “Dus Lisa ik hoop dat je niet al te erg ben geschrokken toen Destiny zei dat we vanmiddag gezellig gaan spelen hier?” Lisa zegt: ”Euh… nee hoor maar ik was wel een beetje nerveus want jij kent mij denk ik beter dan ik jou.” Arianne antwoord lachend terug: ”Ja haha dat kan je wel zeggen zo snel als ik Destiny aan spreek online begint ze gelijk over jou. Maare hoe zit dat nou precies tussen jullie zijn jullie getrouwd of?”  Destiny onderbreekt haar en zegt: ”Nee we zijn niet getrouwd maar we hebben wel een samenlevingscontract getekend. We willen nog wel eens gaan trouwen maar dat willen we pas doen als we daar echt klaar voor zijn en zo voelen we dat nog niet echt. Ondertussen geeft Lisa haar flesje aan Destiny en ze legt haar hoofd op haar schoot. Destiny vind dit niet heel vreemd en brengt de speen van de fles naar Lisa’s mond. Lisa’s begint gulzig aan de speen te zuigen en Arianne moet erg lachen bij dit aangezicht. Even later als alle meiden hun drinken op hebben zegt Arianne: ”zullen we lekker gaan spelen?” de meiden hebben hier wel zin in en volgen Arianne naar haar slaapkamer.

“Nou meiden ik ben dan misschien wel een AB maar ik heb geen geld en plek voor een babykamer dus we moeten het maar met mijn normale slaapkamer doen.” Ze opent de deur en ondanks dat ze zei dat ze geen babykamer had was haar slaapkamer toch wel meer ingericht als een kinderkamer dan een gewone slaapkamer. Het was dan geen echte babykamer maar een kamer die je eerder bij een 7 jarige verwacht dan bij een volwassen meid. Arianne loopt naar haar bed toe en trekt haar broek uit. Ze draagt een Tena Slip Maxi onder haar kleding en aan de blauwe vochtindicator laat zien dat haar luier niet meer droog is. Arianne doet alsof er niks aan de hand is en zegt: ”Zullen we ons maar al vast omkleden naar onze speelkleding?” Lisa zegt tegen Destiny: ”Wilde je daarom dat ik vandaag m’n romper aan zou houden?” Destiny zei: ”Ja inderdaad fijn toch spelen in je romper.” Als Arianne een romper uit de kast trekt zegt Destiny: ”Wacht eens even kleine meid moeten we jou niet eerst een schone luier omdoen je bent hartstikke nat.” Arianne zegt: ”Oh oké ik ga op het bed liggen pak jij een schone luier ze liggen in mijn kleding kast.” en ze wijst naar de kast aan het voeteinde van het bed. Destiny opent de kast en kijkt tegen een grote verzameling luiers en babyspullen aan. ze pakt een ABU Super Dry Kids luier en wat babydoekjes en poeder. Arianne is ondertussen gaan liggen op bed en Destiny gaat haar verschonen. Als Arianne verschoont is trekt Destiny haar een romper aan en Lisa en Arianne gaan met de knuffels spelen. Tijdens het spelen zegt Arianne: ”Hey Lisa als jij in baby modus bent met wat voor speelgoed speel je dan?” Lisa antwoord: “Ik heb thuis een hele grote verzameling Lego. En af en toe speel ik ook gewoon met mijn knuffels en af en toe met een baby born pop. Maar Lego is mijn favoriete speelgoed.” De meiden hebben een hele leuke middag met elkaar en Destiny vind het ook leuk om als oppas te fungeren voor de meiden.

De avond is gevallen en Destiny is in de keuken eten aan het klaarmaken. Lisa en Arianne zitten samen in de woonkamer naar een Disneyfilm te kijken en even later roept Destiny: “Meiden aan tafel het eten is klaar!” de meiden stormen de keuken in en ze gaan aan tafel zitten. Het ruikt erg lekker in de keuken en Arianne vraagt: ”Wat heb je gemaakt voor eten? Het ruikt erg lekker namelijk.” Destiny antwoord: ”Ik heb Italiaanse broodjes gemaakt dat is echt super lekker ik laat nog wel het recept achter. De meiden genieten van het eten en als ze klaar zijn met eten verschoont Destiny nog de luiers van de meiden. Als ze later met z’n allen op de bank TV zitten te kijken bedankt Arianne hartelijk voor deze te gekke dag en om 21:00 uur vertrekken de meiden richting het huis van Destiny. Het heeft de hele middag geregend en de barbecue die gepland stond voor vanavond is verzet naar zondag.
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0