ABDL Forum Logo

Hoe mijn vriendin DL werd  (gelezen 1745 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

  • Volwassen
  • Superlid
  • *****
  • Berichten: 98
  • Geslacht: Man
  • Contact behoefte: geen contact aub
  • Geboortejaar: 1993
  • Ik ben: TB & DL
  • Locatie: Lelystad
Hoe mijn vriendin DL werd
april 25, 2016, 19:41:02 19:41*
Disclaimer:

Dit verhaal is gebaseerd op echte gebeurtenissen!

Het begon allemaal 5 maanden geleden…

Ik en mijn vriendin zaten gezellig tv te kijken terwijl er een programma aanstond genaamd: 5Extreem waar een man te zien was als AB mijn vriendin wist toen nog niet ik eigenlijk al daar gevoelens voor had of naja iniedergeval voor het luiers dragen we zaten er maar een beetje over te grappen en te lachen…

Een week later…

Schat wat vond jij van dat programma? Vroeg me vriendin nou schat vond het grappig oh oké antwoorde ze even later kwam ik steeds terug op dat programma totdat me vriendin vroeg heb jij iets met luiers of zou je het wat vinden? Dus ik antwoorde naja misschien een keertje proberen… oké zij ze dat kan ik keek haar verbaast aan huh hoe bedoel je dat kan een keertje? Nou als jij dat wilt sta ik achter je!

Zo begon het allemaal…

Week later…

Mijn vriendin kwam bij mij langs een weekendje en we gingen naar de winkel om luierbroekjes te kopen dit ging verrassend goed in de avond eindelijk mocht ik weer in de luiers ik pakte het pak en haalde er 1ntje uit toen plotseling me vriendin vroeg schat mag ik er misschien ook 1? Dus ik keek haar aan en vroeg weet je het zeker? Ja heel zeker dus ik zij oké nog steeds heel verbaast en gaf haar ook een luierbroekje we trokken hem samen aan ik vroeg en hoe zit ie? Nou eigenlijk best wel heel goed dus ik keek haar nog verbaasder aan en vroeg zeker? Ja heel zeker schat zit lekker ik helemaal in me nopjes en zijn toen lekker luierend in slaap gevallen.

Paar weken later…

Ik vroeg aan me vriendin schat kom is en ze kwam kijken ik zeg kijk is echte luiers zullen we die halen? Nou ik weet het niet antwoorde ze ik denk er heel even over na… na een paar minuutjes kwam ze terug en zij ze is goed we doen het… dat was de eerste keer dat we samen hebben besloten DL te worden we zijn samen de luiers wezen ophalen en hebben deze gelijk uitgeprobeerd oh wat zat dat toch lekker, we hebben netjes de luiers opgeborgen en zijn weer lekker in slaap gevallen.

Week of 2 later…

Me vriendin en ik zaten beetje rond te snuffelen naar nieuwe luiers hoe we uiteindelijk uitkwamen op de Cuddlz dierenprint luiers die waren pas schattig en leuk en lekker dik, we gingen ze weer ophalen en natuurlijk weer helemaal uitproberen tevens ook in plassen en lekker voor gebruiken waarvoor ze zijn :) daarna zelfs nog luiersex gehad dat was pas genieten daarna lekker nog even genieten van hoe schattig ze eruit ziet en daarna inslaap gevallen met haar schattige luierkontje tegen mij aan.

Vervolg volgt snel...