ABDL Forum Logo

Poll

Wat is je favorite deel

deel 1
deel 2
deel 3
deel 4
deel 5
deel 6
deel 7
deel 8
deel 9
deel 10

Het beste baantje ooit [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol]  (gelezen 25280 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 474
 • Geslacht: Man
 • ik in m'n tena maxi o yeah
  • beste luiers ooit zelf ontworpen samen met een vriend van hier
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: vollenhove/ov
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #30 juni 16, 2015, 17:32:40 17:32*
super weer
lekker lui op de bank met luier en een kinder film aan is de beste manier om je luier te benutten:P verder met luier onder de douche is ook GEWELDIG:P:P

Offline (Verborgen)

 • Jongeren
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 157
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: tieners meisje
 • Geboortejaar: 2001
 • Ik ben: DL
 • Locatie: brabant
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #31 juni 28, 2015, 09:10:44 09:10*
Hallo iedereen,

Vandaag heb ik vrij van school, ouders weg en het huis voor mij alleen. Nu heb ik alle tijd van de wereld om heerlijk verder te schrijven dit woord een groot deel dus veel lees plezier.

fictie verhaal:
Het beste baantje ooit deel VIII

"Ok jongens jullie hebben geen huiswerk want dit is toch de laatste week" Zei mevrouw Oomen toen het 1 minuut voor de bel van de middagpauze was. TRING!. Iedereen rende naar de aula om te gaan eten. "En Martijn plannen voor de vakantie" vroeg Matthijs die naast hem liep. Martijn wist dat Claudia iets in petto had maar vertelde dat maar niet. "Uhm, nee niet echt" zei Martijn en ze liepen verder.

Toen de pauze net 10 minuten bezig was kwam Claudia naar Martijn toe gelopen. Ze vroeg of hij even meekwam. Iedereen begon Martijn na te fluiten. Martijn keek om en gaf een knipoog. "Zijn gewoon jaloers dat ik een heel lief vriendinnetje heb" Zei Martijn en sloeg zijn arm om haar schouder. Ze liepen richting een lege hal. Martijns school had verschillende hallen met daar om heen lokalen. Martijn zag dat er nog een leraar iets aan het doen was op de computer, daarom waren de deuren nog open de van de hal. Ze liepen richting een klein hoekje.

"Ik heb het mijn ouders gehad over de vakantie" begon Claudia. "Ze zeiden dat ze een huisje hadden geboekt in Italië en deze was eigenlijk voor 6 personen en ze vinden het jammer als die plekken niet benut word." Zei Claudia met een brede glimlach. "Dus je wilt zeggen dat ik met jouw mee mag naar Italië? vroeg Martijn en Claudia knikte ja. Martijn pakte Claudia bij haar luierkontje en tilde haar op zodat hij haar een zoen kon geven.

Zo stonden ze daar wel even en terwijl hij haar zo vast had begon ze ook nog spontaan te plassen in haar luier. Martijn voelde dat haar kontje lekker warm werd en begon een beetje haar kont te masseren. Martijn kon merken dat ze het wel fijn vond. "Weten jouw klasgenoten dat je luiers draagt?" vroeg Martijn toen hij Claudia voorzichtig op de grond zette. "Nee, ik ben bang dat de jongens stom gaan doen en dan weet misschien dadelijk heel de school het wel" antwoordde Claudia hier op. "Maar hoe doe je dat dan met verschonen? Of tijdens gym?" Vroeg Martijn door en ze gingen beiden zitten tegenover elkaar. "Ja ok, een iemand weet het, ze heet Fleur en we kennen elkaar al best lang, haar vertrouw ik en die verschoond mij ook. Dit doen we op de invalide toiletten want daar zit ook een verschoon tafel. En met gym kleed ik me daar ook om. Niemand die dat ooit is opgevallen" Zei Claudia en toen ze net klaar was ging de bel van het 5e les uur. Ze gaven elkaar nog een zoen en gingen naar hun eigen klas.

Aan het einde van de dag vertelde Martijn over het plan van Claudia, zijn ouders vonden het ook goed. Gelijk appte Martijn dat naar Claudia die ook heel blij terug stuurde.

Het was 1 dag voordat Martijn op vakantie ging met zijn vriendinnetje Claudia. Hij was al klaar met zijn koffer inpakken. Er zaten wat kleren in, zijn pyjama, toilettas en zijn knuffel: Koe. Maar omdat Claudia nog niet klaar was stelde hij voor om te helpen inpakken. Zoiets kon gewoon makkelijk want het was via de achterdeur van hem, een weg oversteken en dan aanbellen. "Zo, lekker zomers" zei Martijn toen Claudia de deur open deed. Ze stond in een navel shirtje met daarop palmboompjes met daar onder een kort broekje waardoor je net haar luier zag. "Ik denk van ik kom vast in de stemming" zei Claudia lacherig. Ze liepen naar boven en gingen Claudia's spullen inpakken. Heel veel kleding, alle maal spulletje voor haar haren en huid en natuurlijk ook haar luiers. Een heel pak zelfs. "Kan jij ook misschien even genieten" zei Claudia en wees naar het grote pak. Martijn moest even lachen en ging daarna ook gelijk weer verder.

"Zo zijn jullie al bijna klaar?" Vroeg Monique toen ze de kamer van Claudia binnenkwam. "Ja mam, alleen nog wat rompertjes" zei Claudia hierop tegen haar moeder. Monique knikte ok en liep de kamer uit. "Draag jij nog rompertjes? nog nooit opgevallen toen ik jouw verschoonde" vroeg Martijn. "Oja natuurlijk, we zijn nog nooit bij elkaar wezen logeren, best raar, maar het zij zo" zei Claudia en Martijn moest er wel om lachen. "Maar als ik slaap beweeg ik best veel en als de luier verschuift zonder dat ik het merk kan hij lekken" voegde Claudia er aan toe. "Ok, staat je wel schattig hoor" Zei Martijn en gaf een ai over haar hoofd.

Toen Martijn en Claudia klaar waren met inpakken van Claudia's koffer gingen ze even gamen: GTA-5, dat vonden ze beiden een leuke game waar ze goed mee kunnen samenwerken. Terwijl ze aan het gamen waren liet Claudia een plasje lopen in haar luier. Martijn hoorde dat en zette het spel op pauze en keek naar Claudia. "Zou ik je even..?" zei Martijn en wees naar het verschoonkussen. "Nee, hoeft niet ik vind het niet zo erg, zo'n natte luier, zit wel lekker" zei Claudia met een lach. "Oh, ok ik vind het best, het lijkt net alsof jij ook de zelfde gevoelens heb als ik?" zei Martijn. "Ja ik denk het ook, het is zo lekker warm, zo kinderlijk" zei Claudia en wreef over haar luier. "Ik weet hoe het voelt Claudia, ik geniet er ook van" zei Martijn en gaf een kusje op haar wang. "Zou jij dan ook een luier om willen?" vroeg Claudia. "Eigenlijk wel, maar je ouders..." zei Martijn dit een beetje onzeker was. "Waarom denk je dat ik een slot op mijn deur heb zitten" zei Claudia en wees naar haar kamer deur". Martijn begon lachen en ging daarna van zitzak af om een luier te pakken. "Als jij nou je even omdraait Claudia en gaat gamen, kan ik even een luier om doen" zei Martijn. "Is goed" zei Claudia en draaide zich meteen om. Martijn had de luier in zijn handen en ging op bed liggen. Hij deed zijn broek en onderbroek uit en deed de luier met gemak om. Toen hij voelde dat de luier goed zat deed hij zijn broek weer aan en deed zijn onderbroek in zijn koffer. "Is het gelukt?" vroeg Claudia en draaide zich om naar Martijn. Martijn hief een klein beetje zijn t-shirt omhoog waardoor Claudia een wit randje van de luier zag en ze stak haar duim omhoog. Na een tijdje vond Martijn het steeds lekkerder vinden, zo'n luier. Na 10 minuten voelde hij dat hij moest plassen en liet dit gewoon lopen. Wat een genot, Martijn kreeg er zelfs kippenvel van, zo fijn. Claudia kon dit wel merken. Ook zij genoot van haar luier die tegen de tijd ook steeds voller werd.

Het was 5 uur en over een half uur gingen ze eten. Voor de zekerheid deed Martijn zijn luier af. Claudia wilde ook graag een nieuwe luier want deze was al weer afgekoeld en hij zit goed vol, dus mocht ze weer gaan plassen gaat hij lekken. Martijn doet zoals altijd de luier goed strak en dat vind Claudia fijn, zo voel je echt de luier zitten. Toen Martijn klaar was met het verschonen gingen ze naar beneden, eten. Tijdens het eten voelde Claudia dat ze moest poepen, maar tijdens het eten dat vragen mocht niet. Ze deed net alsof ze iets wilde pakken wat aan de andere kant van de tafel stond en terwijl ze dat deed poepte ze haar luier vol. Niemand merkte het behalve Martijn want die zag het aan haar gezichtsuitdrukkingen. Claudia knipoogde richting haar ouders en schudde voorzichtig “nee”. Martijn wist wat dit betekend, hij mocht het niet tegen Monique en Rob zeggen en dat dan ook niet. Gelukkig was de luier strak genoeg zodat er weinig lucht uit kon.

Na het eten gingen ze met z’n alle TV kijken. Monique kwam als laatste op de bank zitten en terwijl ze daar heen liep ging zag ze bij haar dochter een dikke luier. “Kom Claudia dan zal ik je even verschonen” vroeg Monique. Martijn boot het aan dat hij het wilde doen, maar Monique zei dat hij een keer het niet hoefde te doen. Wel op het verkeerde moment vond Claudia, want ze had in haar luier gepoept maar eigenlijk mag dat niet en toen Monique die luier van een paar weken geleden in de luier emmer vond werd ze ook al best boos. Claudia stond een beetje aarzelend op. Ze liepen samen naar boven.
Martijn wachtte in spanning af. “Hopelijk wordt Monique niet te boos” dacht Martijn. Ondertussen waren Monique en Claudia boven aangekomen en Claudia ligt al op bed met het zeiltje onder haar. Monique had alle spullen alle spullen klaargelegd en trok haar broekje al uit. “Je hebt flink je best gedaan liefje” zei Monique lief, maar toen ze haar luier open maakte betrok haar gezicht naar een beetje boos. “Claudia! Wat hadden we nou vorige week afgesproken?!” zei Monique boos. “s-s-sorry mam, maar ik moet je iets zeggen” zei Claudia met waterige ogen. “Nou oké dan, vertel maar” zei Monique. “i-ik heb sinds een tijdje iets ontdekt, e-en dat is d-dat ik het nooit e-echt vervelend vond dat ik l-luiers moest dragen e-en dat ik het juist fijn vond” zei Claudia en er liepen 2 tranen over haar wang. “Dus je vind het fijn om luiers te dragen en je behoefte erin te doen?” vroeg Monique voor de duidelijkheid. “ja, zo is het wel zo” zei Claudia. “Maar waarom heb je dat nooit gezegd?” vroeg Monique bezorgd. “Omdat ik er pas sinds een paar dagen heb ontdekt toen Martijn bij mij was” zei Claudia. “Nou ik vind het goed, maar wat vind Martijn ervan?” vroeg Monique. “Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar hij heeft het ook” zei Claudia. “En hij draagt dus ook luiers” vroeg Monique verbaasd. “Ik geef hem soms ook een luier van mij” zei Claudia. “Dat is oké hoor, ik vind het alleen maar fijn dat je het durft te zeggen en dat er iemand is die het ook fijn vind” zegt Monique, geeft een ai door Claudia’s haar en gaat verder met verschonen.

Toen Claudia weer beneden kwam ging ze weer tussen Martijn en haar vader zitten. Martijn vroeg zachtjes hoe het was gegaan. Claudia gaf ik de zelfde toon antwoord dat ze het begreep en er genoegen mee had. Martijn gaf haar een kusje op d’r wang. Claudia moest er even van blozen maar ze gingen weer verder kijken naar de film.

Om 10 uur gingen ze beiden slapen omdat ze al om half 4 eruit moesten voor naar het vliegveld. “Zou ik dan je rompertje maar aandoen Claudia?” vroeg Martijn en pakte een rompertje. Claudia knikte van ja en Martijn deed haar rompertje aan. Het was er een roze met rode hartjes. Toen ze deze aan had deed ze zelf een daar nog een effen roze pyjama. Ze deed haar haren los en ging zo tanden poetsen. Martijn die ging ook mee, ook hij had een pyjama aan dit was er een met spreepjes. Toen hij bij Claudia kwam staan zag hij dat haar pyjamabroekje iets te laag zat en hij trok deze iets hoger. “Je zag nog net je luier” zei hij en gaf een tikje op haar luierkontje. Toen ze klaar waren met tandenpoetsen gingen ze slapen. Martijn sliep op een inklap bed en Claudia in haar normale bed. Ze kletsen nog even en om kwart voor elf was het helemaal stil.
Dit was het extreme lange deel ik ben er in totaal 2,5 dag mee bezig geweest omdat ik niet aan 1 stuk kon doorschrijven. Dit vond ik jammer want ik vind het kei leuk om jullie blij te maken met een verhaal en mijn hobby/passie erin te werken.

Tot de volgende keer
Martinus (Martijn)

altijd fijn om een klein kind te zijn

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 474
 • Geslacht: Man
 • ik in m'n tena maxi o yeah
  • beste luiers ooit zelf ontworpen samen met een vriend van hier
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: vollenhove/ov
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #32 juni 28, 2015, 10:23:28 10:23*
super verhaal weer martijn genoot met volle teugen

gr LL
lekker lui op de bank met luier en een kinder film aan is de beste manier om je luier te benutten:P verder met luier onder de douche is ook GEWELDIG:P:P

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 373
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: volwassen vrouw
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #33 juli 14, 2015, 10:31:33 10:31*
Ik hoop op een vervolg
het verhaal is te mooi om zo te eindigen.

Offline (Verborgen)

 • Jongeren
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 157
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: tieners meisje
 • Geboortejaar: 2001
 • Ik ben: DL
 • Locatie: brabant
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #34 augustus 10, 2015, 08:55:08 08:55*
Hallo allemaal,

Sow..... even wachten! Dat is al een hele tijd geleden he? Het spijt me maar ik ben op vakantie geweest en heb daar hele leuke dingen gedaan (luiers uhm kuch kuch). Nee geintje ook gewoon gezwommen en naar een pretpark geweest maar de luiers waren ook deze reis een van mijn beste vrienden. Daarom heb ik het verhaal geëindigd op het punt dat Claudia en Martijn op vakantie gingen. Ik ga mijn vakantie bijna precies namaken zoals ik het heb beleefd, maar wel met de nodige aanpassingen. Ik ga snel beginnen

Doei Doei
Martinus (Martijn)
altijd fijn om een klein kind te zijn

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 250
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #35 augustus 11, 2015, 02:41:42 02:41*
Hallo allemaal,

 Ik ga snel beginnen

Doei Doei
Martinus (Martijn)

 !1

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 130
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1998
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: overijsel
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #36 augustus 11, 2015, 17:32:55 17:32*
geweldig verhaal ga zo door
just do it

Offline (Verborgen)

 • Jongeren
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 157
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: tieners meisje
 • Geboortejaar: 2001
 • Ik ben: DL
 • Locatie: brabant
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #37 augustus 18, 2015, 04:26:51 04:26*
Hallo iedereen,

Hierbij alweer deel IX van het verhaal. Hierna zullen nog 2/3 delen komen en zal het verhaal ten einde vallen. Maar niet getreurd we  zijn er nog langer niet want helaas eindigt mijn vakantie over 2 weken en moet ik heel hard werken om dit keer wel makkelijk over te kunnen naar de 3e. Maar nu ga ik snel beginnen met deel IX van het:

Fictie verhaal:
Het beste baantje ooit deel IX

"Zijn we er allemaal klaar voor" zei Rob en keek in de achterspiegel van de auto die nog op de oprit stond. Martijn en Claudia reageerde enthousiast en gaven elkaar een hi5.

Snel startte Rob de auto en reed aan. De auto zat goed vol met 4 koffers en wat handbagage. Martijn en Claudia zaten op de achterbank met tussen hun een klein tafeltje waar ze hun Cola fles hadden neergezet in de bekerhouders. Ook droegen ze beiden een dikke luier die goed zichtbaar was. Dit vonden ze beiden spannend want op Schiphol is het altijd wel druk maar toch vonden het lekker samen. Claudia die droomde na 5 minuten naar buiten te hebben gekeken in slaap. Martijn die was klaar wakker want die in het algemeen toch maar weinig nodig.

Na 30 minuten moest Martijn toch wel plassen en liet dit met enige moeite -omdat hij zit- lopen. Monique hoorde dat en keek even in de zijspiegel naar Martijn maar die zag haar niet omdat het veel te druk bezig was met het genieten. Ook Claudia was weer aan het slaapplassen zoals ze dat bij hun altijd zeggen. Omdat Claudia nog zo moe was had ze haar pyjama aangehouden en dat vond Martijn echt schattig. Claudia die sliep gewoon verder terwijl Martijn toch naar het mooie landschap te hebben gekeken zijn telefoon opzocht. Zolang het kon zette hij zijn 3g aan om de laatste nieuwtjes te zien van hun reis en het algemene nieuws. "Ik zie hier dat onze vlucht 20 minuten vertraging heeft" zei Martijn tegen Monique en gaf haar zijn telefoon. Ook zij zag nu dat het klopte en gaf de telefoon terug. Ook keek hij nog even op het forum. Hij zag dat zijn "virtuele" vriend Matthy12 online was. Elke keer als hij de naam Matthy zag deed het hem denken aan zijn echte vriend Matthijs die bij hem in de straat woont. Maar hij wiste die samenstelling snel uit zijn hoofd omdat het toch nooit waar kan zijn aangezien hij bijna nooit iets met luiers doet bij zijn zusje van 2 jaar.

Dus hij ging maar even chatten met hem. Het begon natuurlijk met begroeten en vragen hoe het is. Martijn begon eigenlijk over waarom hij nu nog online was want het was immers pas half 5 in de nacht. Hij zei dat hij niet kon slapen maar wie de bal kaatst kan hem terug verwachten dus vroeg hij waarom hij nu online was. Hij maakte ff snel een foto van de schattige Claudia en zette eronder met mijn vriendinnetje naar het vliegveld gaan om te vertrekken naar Italië. Waarop hij antwoordde: "Je bent toch 13? en je hebt een vriendin van een jaar of 4/5?". Martijn moest erom lachen en type terug dat ze 12 was en er gewoon schattig bij lag met op de foto duidelijk een luier te zien was. Hij reageerde verbaasd terug en vroeg aan Martijn of zij ook DL was. Martijn reageerde terug dat ze eigenlijk inco. is maar het gewoon ook wel fijn vind zo'n luier. Hij vond het erg leuk en zei dat hij weer eens ging proberen te slapen. Martijn zei hem gedag en sloot de site af en ging zich weer verdiepen in een verslavend spel.

Claudia werd wakker maar Martijn merkte er niks van omdat hij zo in zijn spelletje zat, het leek alsof hij met zijn hele gezicht erin zat omdat hij zo erg op zijn scherm gedrukt zat. Claudia rekte zich uit richting hem en gaf hem een kusje op zijn wang. Martijn werd rood en keek om en zag dat het Claudia was. "Goede morgen schatje" zei Martijn en gaf haar een kusje terug.

Na 1 uur rijden waren ze eindelijk aangekomen op Schiphol. Martijn deed zijn gordel af en stapte uit. Het eerste wat hij deed was zich zelf uitrekken want zo lang in een auto zitten vond zijn rug niet zo leuk. Ook Claudia stapte uit maar die had er minder moeite mee om zo lang te rijden. Martijn maakte de kofferbak open en pakte zijn en Claudia's koffer eruit met het de handbagage. Ook Monique en Rob stapte uit en pakte ook hun koffers eruit.

Rob deed de auto op slot en ze liepen met z'n allen de grootte vertrek hal in. Martijn en Claudia liepen hand in hand Claudia's ouders achterna. Samen keken ze elkaar aan en Martijn gaf haar een kus en zei dat dit een echte top vakantie wordt. Claudia stemde hier ook mee in.

"Dames en heren, de gate voor vlucht 1095xh is geopend" klonk het door het gebouw. Dit betekende dat ze naar hun gate mochten. Ze stonden op en verlieten het koffie tentje waar ze wat hadden gedronken en gegeten want dat hadden ze ook nog niet gedaan.

Toen ze bij hun gate kwamen stonden er al een handje vol mensen te wachten. Ook een meisje ongeveer even groot als Claudia stond te wachten. Claudia ging bij hun zitten en Martijn ging weer naast Claudia zitten. Zo raakte ze in gesprek over waar hun naar toe gingen en dat was het zelfde verblijf als waar Martijn, Claudia, Monique en Rob naar toe gaan. Ook merkte het meisje op wat trouwens Estelle heette  op dat Claudia nog haar pyjama aan had en ze verbaasd vroeg waarom. "Ik had gewoon geen zin in om te kleden midden in de nachten" zei Claudia nuchter. En je plast ook in bed zei Estelle een beetje brutaal. Claudia werd een beetje rood maar antwoordde toch maar eerlijk dat ze inco was en daarom luiers droeg. na nog een tijdje te hebben gekletst over de leukste dingen merkte Claudia op dat de broek van Estelle iets omlaag was verschoven omdat ze ging zitten. "Je broek zakt een beetje af" zie Claudia tegen haar en werd zo rood als een boei het leek net alsof ze van vakantie kwam en flink was verbrand. Snel trekte Estelle haar broek op. Maar Claudia wist wel wat er onder haar broek zat. Dat was niet een normale onderbroek nee het leek wel alsof ze ook een luier droog maar dan een kinderlijke luier. "Estelle kom even dan kan ik je even helpen met je luier afdoen" zei haar moeder die 2 minuten na de 'ontdekking' van de luier Tegenover haar stond. Nu Wist Claudia het zeker: ze droeg een nacht luier. Martijn zag wel dat ze voor Claudia niet meer schaamde maar ze zag ook dat Martijn er nog steeds was daar werd ze toch een beetje rood van, maar Martijn kon haar wel gerust stellen en tikte haar op de schouders en schoof een klein beetje van zijn broek naar beneden zodat je net de band en een klein stukje van de luier zag. Snel liep ze verder met haar moeder mee. "Zo die is ook weer gerust gesteld" zei Martijn toen hij weer naast Claudia ging zitten. Claudia moest er even om lachen en ze leunde voorzichtig tegen de linker schouder aan van Martijn. Martijn streek voorzichtig door haar haren.


Zo dit was weer een deel
Volgend deel zullen ze aankomen bij hun bestemming met nog steeds Estelle als vakantie gezelschap wat er verder nog gaat gebeuren is:[geblokkeerd door gebruiker]. :) is een geintje maar dat ga ik nog even niet zeggen dus tot de volgende keer.

groetjes,
Martinus (Martijn) oja, als je wilt weten wat wel en niet echt is gebeurt op mijn vakantie dan zal ik dat het volgende deel wel toe voegen.altijd fijn om een klein kind te zijn

Offline (Verborgen)

 • Jongeren
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 157
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: tieners meisje
 • Geboortejaar: 2001
 • Ik ben: DL
 • Locatie: brabant
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #38 augustus 28, 2015, 22:26:31 22:26*
ik heb het gevoel dat m mijn verhaal niet meer word geleden. mocht er na dit bericht weer niemand reageren stop ik
altijd fijn om een klein kind te zijn

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 244
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1987
 • Ik ben: Weet niet
 • Locatie: Fryslân
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #39 augustus 29, 2015, 00:00:51 00:00*
Ik heb je verhaal nog niet gelezen maar je kan bovenin zien hoeveel mensen het topic hebben gezien

en dat is aardig wat (gelezen 5515 keer)

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 442
 • Geslacht: Man
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: AB
 • Locatie: prov groningen
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #40 augustus 29, 2015, 08:50:47 08:50*
Ik zeg verder schrijven;)
Ik les wel maar ik reageer niet op alles wat ik lees! Anders kreeg ik het welheel druk
proud to be a farmer

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 310
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1994
 • Ik ben: ASB & DL
 • Locatie: Friesland
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #41 augustus 29, 2015, 09:04:56 09:04*
Ik zeg doorschrijven, super goed verhaal!

Offline (Verborgen)

 • Jongeren
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 157
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: tieners meisje
 • Geboortejaar: 2001
 • Ik ben: DL
 • Locatie: brabant
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #42 augustus 29, 2015, 11:27:36 11:27*
bedankt allemaal ik ga verder maar school begint ook weer te komen dus iets minder
altijd fijn om een klein kind te zijn

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 897
 • Geslacht: Man
 • A Simple Hello Could Lead To A Million Things.
  • voorsteltopic
 • Contact behoefte: iedereen
 • Ik ben: Papa
 • Locatie: Overijsel
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #43 augustus 29, 2015, 18:21:00 18:21*
Ik zou nog graag een klacht willen indienen.
Gisteren even snel voor het slapen gaan begonnen aan je verhaal. En nu de hele dag al moe omdat ik veel te laat ging slapen en er wel gewoon vroeg uit moest.
 !1

Goed verhaal man. Zeker doorgaan. Maar Let op, school gaat altijd voor. Erg belangrijk  !1
Weep not for roads untraveled
Weep not for sights unseen
May your love never end and if you need a friend,
There's a seat here along side me.

Offline (Verborgen)

 • Jongeren
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 157
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: tieners meisje
 • Geboortejaar: 2001
 • Ik ben: DL
 • Locatie: brabant
Re: [dl-ml-jl-tl-wl-dr-nl-pl-ol] Het beste baantje ooit
Reactie #44 augustus 30, 2015, 10:55:11 10:55*
Ik zou nog graag een klacht willen indienen.
Gisteren even snel voor het slapen gaan begonnen aan je verhaal. En nu de hele dag al moe omdat ik veel te laat ging slapen en er wel gewoon vroeg uit moest.
 !1

Goed verhaal man. Zeker doorgaan. Maar Let op, school gaat altijd voor. Erg belangrijk  !1
komt goed haha
altijd fijn om een klein kind te zijn