ABDL Forum Logo

Kleuter meisje  (gelezen 184070 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 99
 • Geslacht:
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 2000
 • Ik ben: TSB
 • Locatie: willemstad
Re: Kleuter meisje
Reactie #270 mei 20, 2015, 18:58:30 18:58*
Deel 64 (SA)

Zo, heb je een beetje kunnen na denken? Ik knik. Goed. Heeft Suzan je al iets verteld over de operatie? Nee? OK. Alles is goed gegaan, ik heb kunnen vinden wat je wilde en het is ook zo uitgevoerd. We zullen met de tijd moeten zien of alles weer gaat functioneren zo als het hoort.

Hoe ziet het er uit vraag ik voorzichtig. Nu is alles bont en blauw gezwollen en je zult schrikken als je het ziet, maar dat moet in een paar weken al aardig bijgetrokken zijn. Verder heb je een sonde voor de voeding, je voelt nu weinig door de sedatie in het infuus, maar je hebt aardig wat tanden gebroken en ook is je tong beschadigd, daarom praatje ook een beetje brabbelend. Geen zorg dat zal wel goed komen denk ik. Als je wat aangesterkt bent kan de tandarts wel heel wat herstellen, de zenuw in je tong moeten we nog bekijken, je zult zeker wel wat logopedie nodig hebben.

Tot die tijd is het beter met de mayo tube te slapen, we willen niet dat je in je tong stikt. Verder heb je een katheter voor de urine, die blijft zeker nog wel twee weken zitten, je rectaal ring en opvang kunnen we verwijderen als de wonden dicht zijn. Ik knik. Het infuus zullen we ook nog laten zitten, dat is makkelijker voor het toe dienen van medicatie en de sedatie, zodat je geen last hebt van pijn of de nare slangetjes

Nou even over de operatie die gedaan is begint Mia, we hebben gedaan wat je vroeg, omdat Silvia zo aandrong, maar het is niet helemaal volgens de regels gegaan, begrijp me goed, medisch gezien verwachten we geen grote complicaties maar ethisch zijn er wat regels overtreden in mijn ogen. Ik wil dus graag dat je deze papieren tekent. Ze houd een paar A4 tjes omhoog.

Silvia maakt mijn rechter arm los, hierin staat dat jij wilde dat we de operatie uitvoerden zo als je hebt aangegeven. Niks meer en minder. Ik knik, Silvia geeft me een pen. Ik draai mijn pols een beetje. Fijn om we weer te kunnen bewegen zeg ik en zet mijn handtekening op de aangegeven plaatsen. Zo, nu het volgende gaat Mia verder, voorlopig wil ik graag dat de aanpassing zoals jij wilde onder ons blijft. Daarom hebben we ook besloten dat je hier hersteld en verpleegt wordt totdat je helemaal voor jezelf kan zorgen. En als je in de toekomst besluit je speciale wens te delen met anderen ons er buiten te laten, vult Silvia aan.

Dat is goed brabbel ik, mag mijn andere hand ook los? Silvia kijkt Mia aan. Dat is goed zegt deze, maar als je alleen bent of gaat slapen zetten we ze weer vast. Voor je eigen bestwil vult Silvia aan. Je benen blijven voorlopig vast, anders kan je wond open gaan. Nu over overmorgen, weet je al wat je aan je moeder wilt vertellen, ik begreep van Suzan dat je hier op de pediatrie wilt blijven.

Ik knik, ik wil haar vertellen wie ik ben en hoe ik mij gelukkig kan voelen zeg ik. Maar geen woord over.... Weet ik, geen woord over de speciale operatie, alleen dat ik daar gewond ben geraakt en dat het allemaal goed komt. Mia knikt. Roep maar als we iets kunnen betekenen zegt Silvia. Ik wil graag mijn beer brabbel ik zielig. Silvia en Mia kijken allebei aandoenlijk en knikken, voor het slapen gaan heb je die. En dat is snel zegt Mia plagerig, op de pediatrie gaan de kinderen om zes uur slapen. En dat kunnen we op de minuut regelen zeg Silvia en geeft een knip oog en wijst naar het infuus.

Als je pijn hebt of iets wilt moet je het gelijk zeggen, begrepen? Ik knik. Goed dan laten we jouw privť verpleegsters weer binnen, maar dit gesprek blijft onder ons. Dankjewel zeg ik zachtjes.
Mia gaat gelijk de gang op naar huis, ze is dood op. Als de meiden binnen willen komen houd Silvia ze nog even tegen, en fluistert iets in hun oor, Lieve geeft een lach, Cindy alleen een knikje.

Wil je iets lezen! Of tv kijken vraagt Cindy, ik schud mijn hoofd, zal ik je iPad meebrengen? Ja dat is misschien wel fijn zeg ik. Ik regel wel de WiFi zegt Lieve, normaal hebben we die hier niet voor de patiŽntjes, maar wel voor de zusters. Ja en eigenlijk ben jij ook een zuster toch zegt Cindy. Eerst maar jou urine zak verschonen zegt Lieve en noteert de inhoud. Cindy houd twee brede riemen omhoog, deze gaan om je pols, met klittenband, dan hoeven we ze alleen vast te klikken aan de tralies. Ik kijk sip, wat moet dat moet zegt Lieve en het is beter dan helemaal vast gegespt te worden. Ja want we gaan je niet voor eventjes helemaal los maken zegt Cindy plagerig en geeft een knip oog. Ik knik en houd mijn arm gestrekt om hoog. Grote meid zegt Cindy als ze de gepolsterde riem om mijn pols vast zet.

Niet te strak vraagt Lieve bezorgd, nee zeg ik zachtjes maar fijn vindt ik het niet. Wel een beetje zielig zegt Cindy, als ze ook mijn andere pols in de medische boeien heeft gezet. Maar het is niet anders. Ik geef haar een zielige blik. Eigenlijk wil ik weer gaan slapen maar de gedachte om weer vast gezet te worden met de mayo-tube in mijn keel houd me tegen om dat te zeggen.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 99
 • Geslacht:
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 2000
 • Ik ben: TSB
 • Locatie: willemstad
Re: Kleuter meisje
Reactie #271 mei 28, 2015, 18:49:27 18:49*
Deel 65 (VL.NL.SA)

Sanne, Sanne, langzaam zie ik weer wat schimmen, wakker worden meisje, je hebt de hele nacht door geslapen, grote meid. Suffig worstel ik mijn mayo tube uit de mond. Goed zo prijst Cindy me, je hebt al weer wat meer kracht in je tong. Lieve laat de tralie hekken zakken en klikt mijn armen los. Beter vraagt ze. Ik knik. Het is al tien uur, zegt ze. Volgens Suzan geneest je wond al aardig goed en vandaag wilt de kaak chirurg naar je gebit kijken. Als je dat goed vind vult Cindy aan. Als ik mijn arm optil merk ik dat mijn beer in bed ligt. Ik pak hem gelijk vast en houd het tegen me aan. Ik wil geen pijn zeg ik. Lieve schud haar hoofd, alleen maar kijken zegt ze. Ik knik.

Wat wil je doen? Ik heb je iPad hier, alles is al ingesteld. Ik neem de iPad aan en denk even na, je bent wel benieuwd naar de operatie he? Vraag ik, allebei schudden ze ja. Ik mag er niks over zeggen, maar kijk maar even op de iPad. Ik tik het adres in en geef hem aan Cindy. Lees maar.
Ik zie hun gezichten, verbaast, echt vraagt Lieve. Ja kan dat? Zegt Cindy. Geen woord hier over, tegen niemand. De meiden lezen aandachtig door, en op beide gezichten verschijnt een grote glimlach. Wat geweldig, dat dit kan! Ik gebaar dat ze stil moeten houden en rijk naar mijn iPad die Cindy treuzelend terug geeft, ik zie dat ze de website probeert te onthouden.

Ik ben wel zenuwachtig mijn moeder en zusje te zien zeg ik. Cindy knikt begrijpelijk, wil je dat we erbij zijn vraagt Lieve. Nee dit moet ik alleen doen, maar daarna heb ik jullie nodig, zeker weten.
Ik ga het er gewoon in eenieder uit gooien denk ik. Of toch eerst maar. Als ik wat mag voorstellen begint Lieve, zorg eerst dat ze weet dat het allemaal weer goed komt, en laat je ze weten dat je het ook nog over iets anders wilt hebben, maar dat dat dan de volgende dag komt. Je moeder en zus slapen in jou kamer, en natuurlijk maken we de slaapbank op enzo, maar we kunnen sommige dingen ook laten staan in plaats van te verbergen, zoal je nachtpon, jurken, tralie bed.

Dat is dan al een begin, maar pas op, je kunt je niet meer bedenken. Pfff, ze komen me al op de kinderafdeling opzoeken, nee goed, dat doen we!  Ben jij Sanne? Klinkt het kinderlijk. In de deur opening staat een mooie vrouw, dan ben ik goed zegt ze vriendelijk. Mag ik even in je mondje kijken? Weer knik ik, maar houd mijn beer stevig vast. Je hoeft niet bang te zijn zegt Lieve, dit is Simone, de kaak chirurg. Nou jij bent al aardig groot voor een klein meisje zeg Simone, en geeft een knip oog naar Cindy.

Iets verder open meisje, ander kan ik het niet goed zien. Voor mijn gevoel heb ik mijn mond al heel ver open, nou mag je een keer een grote mond geven en dan doe je het niet grapt Simone terwijl ze iets naar binnen brengt. Dan met wat licht geratel voel ik mijn mond toch verder open gaan. Geeft niet meisje zegt Simone, dit gebruiken we bijna altijd bij kleine kinderen. Staat heel charmant grap Lieve er achteraan.

Na wat in mijn mond geroerd en gekeken te hebben, weet Simone genoeg, met een snelle beweging sluit ze de mondklem en haalt deze er voor zuchtig uit. Nou we hebben in ieder geval werk zegt ze, ik zal een plan opstellen en met Silvia bespreken. Maar komt het goed, vraag Cindy bezorgt. Simone knikt, misschien beter dan er voor, met wat handige aanpassingen voor grote kleine kinderen, en geeft weer een knip oog, waarna ze met haar trolley de kamer verlaat.

Deed dat pijn vraagt Cindy, wat, vraag ik, nou dat ding wat je mond open hield. Nee, maar ik dacht echt dat ik mijn mond ver open had. Nou er kon net een speen in zegt Lieve plagerig. En loopt naar de pomp van mijn sonde voeding. Dit is wel makkelijk zegt ze terwijl ze het apparaat in werking zet, geen gedoe meer met niet willen eten, voeren en geklieder, gewoon voeden. En dat zelfs tijdens je slaap.

Kan dat echt vraagt Cindy plotseling, wat? Nou op die website, en ze wijst naar mijn IPad. Ja, denk ik, tenminste dat zeggen ze.... Luister, pas als ik thuisbrengen kunnen we er over praten, hier niet. Duidelijk? Mooi, weet je al hoe laat ze komen? Cindy kijkt onbegrijpelijk. Je probeert te snel te praten Sanne, dan ben je echt niet meer te verstaan! Gefrustreerd herhaal ik mijn vraag, langzaam en probeer zo duidelijk mogelijk te articuleren. Veel beter zo zegt Lieve en steekt een duim op. Nou ik voel me anders net een klein kind dat leert praten. Komt dat nou goed uit grapt Cindy.

Morgen vroeg staan ze aan je bed, ze landen vanavond al, maar Silvia heeft gezegd dat ook hun alleen tijdens de bezoek uren van de kinderafdeling mogen komen, ze waren natuurlijk verbaast, Silvia heeft maar gezegd dat er even geen andere plaats voor je was, maar zou het waarderen als jij voor verduidelijking kan zorgen. Ik knik, ja komt goed. Wat zijn de bezoek uren?
Van 10 tot 11 en 5 tot 6. Kinderafdeling antwoord Lieve op mijn vragende gezicht, ja middag slaapje en vroege bedtijden. De lichten gaan om 8 uur aan en uit Vult Cindy aan.

Lieve stelt wat aan het infuus, tijd voor je middag slaapje zegt ze met een glimlach, Cindy pakt mijn polsen en klikt ze vast, hier wachten we nog even mee zegt ze en laat het mayo tube zien. Als snel voel ik me draaierig en worden de gezichten vaag, en spreken ze heel langzaam. Droom lekker, misschien laten we je wel doorslapen. Ik probeer nee te schudden, maar op dat moment brengt Cindy de mayo tube in en plaatst een zuurstof maskertje over mijn gezicht. Ja, slaap is het beste medicijn, hoor ik haar nog zeggen terwijl ik probeer mijn armen naar het gezicht te brengen.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 58
 • Geslacht: Man
 • Met een nat luiertje ben je klein jongejte
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 21
 • Ik ben: AB
 • Locatie: Heerlen
Re: Kleuter meisje
Reactie #272 mei 28, 2015, 21:30:44 21:30*
bedankt voor mooie vervolg, maar please laat ons niet weer zolang wachten

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 99
 • Geslacht:
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 2000
 • Ik ben: TSB
 • Locatie: willemstad
Re: Kleuter meisje
Reactie #273 mei 29, 2015, 05:36:49 05:36*
Deel 66. (VL. NL.JO)

Dirk, ik moet je nog bedanken, Cindy en Lieve staan op het punt naar huis te gaan, als ze in de centrale hal Dirk tegen komen, geen probleem, ik hoop dat jullie het nog kunnen gebruiken. Zeker weten, als Sanne zo weer thuis is zal ze het meer dan ooit nodig hebben. Oh? Hoe gaat het met haar, ik wou eigenlijk net vragen waar ze nu ligt. Sorry zegt Lieve, maar het is al half zeven  bezoek uur is voorbij. Dirk lacht, voor de kinderafdeling ja, echt vraagt hij verbaast als ie  de serieuze gezichtjes ziet, beide knikken. En dat wilt ze zelf, maar het gaat best wel goed, ze slaapt veel, maar het was natuurlijk ook niet niks.

Als suzanne binnenkomt wenkt Cindy haar, misschien kan je Dirk nog even bij Sanne laten? Ze heeft al de hele middag geslapen. Suzan knikt, tuurlijk Dirk dienst begint nu toch ook? Kom gaan we. Onderweg naar huis zeggen de meiden niet veel, zullen we wat gaan eten bij.... Cindy knikt, ja dat doen we. Als ze aanschuiven komt Jose gelijk aangelopen, geschrokken informeert hij hoe het gaat, och,och, pasta gratis voor jullie van het huis! Ik hoop dat het snel beter gaat met Sanne, we branden iedere avond een kaarsje voor haar.

Is er wat met Sanne gebeurd klinkt het geschrokken van af de bar, Cindy moet even goed kijken, er staan een paar meisjes.... Esmeralda? Ik had je bijna niet herkend in zo een onschuldige jurk en je haren zo lief. En je vriendinnen ook? Ja onze moeders hebben met elkaar gesproken. En met Silvia nadat we jullie in de winkelstraat waren tegen gekomen. Maar vertel wat is er met Sanne?
Lieve wenkt ze naar de tafel, moeten jullie ook nog eten? Mooi !  Jose!
 
Even later zitten ze met zijn alle te eten, iedereen die Sanne kent luistert gespannen mee, ach wat erg, en komt het helemaal goed met haar gebit? Mogen we haar bezoeken? Lieve en Cindy genieten van de aandacht en belangstelling voor Sanne. Ze moet veel rusten dus liever geen bezoek dezen week, maar we zullen  jullie beterschap wensen door geven.

Als ze naar huis lopen, zien ze van een afstand hoe er twee mensen uitstappen, dat zal de moeder van Sanne zijn zegt Lieve. Cindy knikt, ja en zijn zusje. Laten we nog maar wat gaan drinken, ik heb nu geen zin in een ontmoeting. Lieve knikt, ja beter als Silvia hun opvangt. Na wat in een barretje met elkaar gesproken te hebben besluiten ze naar huis te gaan, het is al elf uur geweest.

Eenmaal binnen zien ze Silvia aan de keuken tafel zitten met een kop koffie, ze wenkt de meiden. En, hoe was het met haar vandaag? Lieve knikt, wel redelijk, Simone is nog langs geweest en zou nog contact met je opnemen. Silvia knikt, ja ik heb het behandel plan met haar doorgenomen en wil morgen middag met de eerste fase beginnen, nadat Sanne het ook goed vindt en haar, zijn moeder....

Hoe ging het vraagt Cindy nieuwsgierig, tja wat denk je, ze waren natuurlijk heel ongerust, ik moest erg lang praten om ze te overtuigen dat we morgen pas om tien uur langs kunnen, ze konden niet begrijpen dat Sanne op de kinderafdeling ligt. Gelukkig gingen ze tijdig naar Sanne's kamer, ze waren erg moe.

Nou dan gaan wij ook zo, morgen vroeg op zegt Lieve. Luister ik heb liever niet dat jullie erbij zijn als Sanne zijn moeder en zusje spreekt, laten we eerst maar de reactie afwachten. Beide knikken begrijpelijk en wensen Silvia welterusten.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 248
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1964
 • Ik ben: Broekplasser
Re: Kleuter meisje
Reactie #274 mei 29, 2015, 05:56:59 05:56*
Geweldig verhaal!!

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 310
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1994
 • Ik ben: ASB & DL
 • Locatie: Friesland
Re: Kleuter meisje
Reactie #275 mei 29, 2015, 09:19:23 09:19*
Super mooi weer!

Offline (Verborgen)

 • een jochie dat graag luiers en plastic broekjes wil dragen maar ook wel eens een sissy babymeisje zou willen zijn
 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 42
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1969
 • Ik ben: ASB & DL
 • Locatie: groningen
Re: Kleuter meisje
Reactie #276 juni 13, 2015, 11:00:44 11:00*
Wat een mooi verhaal!
Prachtig om te lezen hoe Sanne in het begin langzaam aan van een jongen verandert in een luier dragend meisje en de spanning wordt steeds verder opgebouwd.
En het koosnaampje "piemel meisje" vind ik echt geweldig! Kan ik mijn nickname aanpassen?
Ben benieuwd of Sanne een piemel meisje blijft...

Offline (Verborgen)

 • een jochie dat graag luiers en plastic broekjes wil dragen maar ook wel eens een sissy babymeisje zou willen zijn
 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 42
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1969
 • Ik ben: ASB & DL
 • Locatie: groningen
Re: Kleuter meisje
Reactie #277 juni 13, 2015, 12:30:05 12:30*
Even off topic:
Ik heb mijn nickname hier aangepast en ben nu ook een piemelmeisje net als Sanne.
Met dank aan de auteur van dit mooie verhaal die mij op dit idee bracht.
Ik hoop niet dat je het erg vindt, zie het als een eerbetoon.
X piemelmeisje

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 99
 • Geslacht:
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 2000
 • Ik ben: TSB
 • Locatie: willemstad
Re: Kleuter meisje
Reactie #278 juni 13, 2015, 23:23:19 23:23*
Deel 67 (VL.JO.NL)

De volgende ochtend ontbijten Marion, de moeder van Sanne, en Mindy samen met Silvia, lieve en Cindy. Dus jullie waren erbij toen Sanne viel vraagt Mindy, Cindy knikt, ja ik zag hoe ze van de trap tuimelde en heb haar eerste hulp verleent. Geschrokken van haar eigen zin bijt Cindy op haar lip. Jullie halen hij en zij veel door elkaar grapt Marion, ja ik bedoel natuurlijk hem zegt Cindy een beetje stuntelig. Ik heb altijd liever een zusje gehad in plaats van een vervelende broer zegt Mindy er met een lachje achter aan.

Lieve en Cindy hadden zich netjes gekleed, lieve in een spijkerbroek en Cindy in een mooie jurk. Dus jullie hoeven vandaag niet te werken vraagt Marion, en verwijst naar de kleding. Klopt, maar misschien gaan we vanmiddag wel op bezoek zegt Lieve in een Vlaams accent. Porvabor Lieve, zegt Silvia. Pardon het is niet beleeft om in onze eigen taal te spreken, verontschuldigd Lieve. Gelukkig spreken we goed Spaans zegt Marion en wijst naar Mindy.

Dat was natuurlijk een grapje zegt Mindy, dat van een zusje, maar vroeger hadden we best wel vaak ruzie, de afgelopen weken heb ik mijn broertje erg gemist. Er valt een stilte, dan zal je wel erg graag naar hem toe willen zegt Cindy voorzichtig. Mindy knikt, was hij nog bij bewustzijn? Ja ik heb nog even met hem gesproken maar hij is erg hard op zijn gezicht terecht gekomen

Ja we waren ook erg ongerust toen Silvia ons belde, we hadden al een tijdje niks van Sanne gehoord. Gelukkig heeft ze ons bijgepraat, en hebben we begrepen dat het wel goed zal komen. Cindy kijkt naar Yvon die een klein knikje geeft. Ja zegt Cindy wij waren ook erg geschrokken, ik heb Sanne bij aankomt ontmoet, en we zijn veel samen geweest. Ben jij zijn vriendinnetje vraagt Mindy brutaal.

Sanne had me al gewaarschuwd dat je zou direct was zegt Cindy vriendelijk. We vinden elkaar wel leuk. Ja en we hebben samen gewinkeld en zijn collega's zegt Lieve er achteraan.  Werken jullie op dezelfde afdeling? Nou ja zegt Cindy we zouden morgen op de kinderafdeling gaan beginnen.

Nou dat is dan gelukt zegt Marion met een lachje, tja ik heb begrepen dat Sanne daar nu ligt, en jullie hem verzorgen.Lieve kijkt een beetje verbaast, tja luister, soms moet je ook de grappige dingen zien, en het komt goed is me vertelt. Nu kan iedereen wel een beetje lachen het ijs lijkt gebroken.

Vinden jullie het niet raar dat een jongen als zuster op de kinderafdeling gaat werken? Mindy! Roept Marion een beetje verontwaardigd. Cindy en Lieve krijgen een rode kleur, zie je wel zegt Mindy.
Waarom zou een jongen niet zorgzaam mogen zijn vraagt Cindy kortaf terug. Waarom hangt er een kinderachtige jurk in Sanne's kamer? Aan het gezicht van Mindy kan ik zien dat ze meer weet, en herinner ze iets wat Sanne vertelde, over hoe ze hem betrapt heeft.

Ja zegt Marion, het viel ons op dat er een groot kinderbed, zo een ziekenhuisbed met tralies en wat Jurken en nachtjaponnen aanwezig waren. Ja en de bad kamer is ook raar, er is geen wc, alleen een Po stoel zegt Mindy er achter aan.

Silvia gebaard rustig te worden, het is beter als we dat aan Sanne zelf vragen, zegt ze. Ik denk zelfs dat Sanne het fijn zal vinden als je het hem zo dadelijk gewoon vraagt, als jullie alleen zijn. Marion kijkt Silvia even vragend aan, goed zegt ze opeens opgetogen, is er verder nog wat te doen in de buurt? En veranderd van onderwerp.

Dan loopt Helga de keuken binnen, duidelijk klaar om te gaan slapen, Moin,moin zegt ze als ze naar de koelkast loopt een tuitbeker melk inschenkt en met haar teddybeer en melk, gekleed in een kinderlijke meisjes pyjama terug loopt, Gutenacht. De gezichten van Marion en Mindy laten geen verwarring over hoe verbaast ze zijn.

Sommige mensen gedragen zich, zoals ze willen zijn zegt Cindy. Dat maakt ze niet minderwaardig!
Eerder echt! Zegt Lieve er achteraan, ze verbergen zich niet achter een masker! Beide kijken venijnig naar Mindy, die een Roode kleur krijgt. Ja en bovendien jij draagt toch ook een broek, nou dat mochten meiden vroeger niet zegt Cindy. Genoeg roept Silvia verontwaardigd. Jullie naar je kamer nu!

Cindy en Lieve staan zonder wat te zeggen op en gaan naar hun kamer. Kom even mee zegt Cindy, ik heb de web site van Sanne gevonden en wil je wat laten zien. Lieve knikt. Wat is het over de operatie? Ja als ze dit heeft gedaan... Geweldig. Kom ik laat het je zien en lezen. Samen gaan ze de kamer van Cindy op, die dan haar iPad pakt. Hier.... Kijk maar.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 310
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1994
 • Ik ben: ASB & DL
 • Locatie: Friesland
Re: Kleuter meisje
Reactie #279 juni 14, 2015, 16:38:25 16:38*
Super mooi, ben echt super benieuwd wat voor operatie het was...

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 141
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1995
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: Zeeland
Re: Kleuter meisje
Reactie #280 juni 16, 2015, 12:49:37 12:49*
Zo spannend! !1
"If you use your head, you won't get fat. Even when you eat sweets."

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 58
 • Geslacht: Man
 • Met een nat luiertje ben je klein jongejte
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 21
 • Ik ben: AB
 • Locatie: Heerlen
Re: Kleuter meisje
Reactie #281 juli 14, 2015, 20:28:04 20:28*
Verhaal blijft super, wanneer kunnen we weer in spanning verder lezen ?

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 87
 • Geslacht: Man
 • Hallo, ik ben een jongen van 15.
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1999
 • Ik ben: TSB & DL
 • Locatie: gent
Re: Kleuter meisje
Reactie #282 juli 24, 2015, 17:04:37 17:04*
Super!

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 255
 • Geslacht: Vrouw
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Ik ben: AB & DL
Re: Kleuter meisje
Reactie #283 juli 25, 2015, 16:36:09 16:36*
Wanneer komt de volgende stuk?

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 51
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1993
 • Ik ben: DL
 • Locatie: brabant
Re: Kleuter meisje
Reactie #284 juli 26, 2015, 10:25:09 10:25*
waneer komt er weer meer :)?