ABDL Forum Logo

Poll

Hoe goed vond je dit verhaal? 10=goed 1=prut

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Diaper Friends  (gelezen 55849 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Tieners
 • Beginneling
 • *****
 • Berichten: 7
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1999
 • Ik ben: TB
Re: Diaper Friends
Reactie #30 september 14, 2014, 11:47:10 11:47*
Erg mooi verhaal!

Ik wacht op een vervolg

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 464
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends
Reactie #31 september 24, 2014, 15:15:40 15:15*
Hier is Hoofstuk 20!                                    please comment!

Hoofdstuk 20. Destiny ’s verjaardag (Sanne komt op bezoek)
Destiny opent de deur en zegt: ‘’Hallo mevrouw van Berchum… oh en hoi Sanne ik zag je niet zo wegedoken achter je moeder.’’ Sanne ’s moeder lacht en zegt: kom op Sanne niet zo verlegen je kent Destiny toch nog wel? ‘’Kom binnen.’’ zegt Destiny. Moeder stapt samen met Sanne binnen en ze lopen richting de woonkamer. In de woonkamer feliciteren ze Destiny en geven ze haar en cadeau. Ook feliciteren ze Lisa en Destiny ’s moeder. Sanne gaat gezellig naast haar zus zitten en ze praten een beetje over wat ze de afgelopen dagen hebben gedaan. Onder tussen loopt moeder (Linda) naar de keuken waar Destiny ’s moeder (Soraya) drinken aan het inschenken is. ‘’Dus Soraya ik hoop niet dat je teveel last hebt van Lisa die blijft slapen.’’ Soraya lacht en zegt: Nee hoor Linda dat zit harstikke goed de meiden gedragen zich goed en het is super gezellig! ‘’Ik dacht dat Bas ook thuis zou zijn vandaag’’ zegt Linda. Dat klopt maar hij heeft Steven naar school gebracht en hij moest nog even taart ophalen in de stad. En daarna gaat hij ook nog mijn ouders ophalen.  ‘’Oh oke dan feliciteer ik hem wel als hij weer thuis is’’. Ondertussen zitten Destiny, Lisa en Sanne samen op de bank lekker met elkaar te kletsen over van alles en nog wat totdat de bel opnieuw gaat. Destiny rent richting de deur en opent deze. ‘’Hee Destiny!’’ Opa! roept Destiny blij en ze omhelst hem . Heb je oma ook meegenomen opa? ‘’Je vader helpt haar op dit moment uit de auto.’’

Even later is de kamer wat verder gevuld met visite en iedereen is druk met elkaar aan het praten. Ineens gaat de telefoon van Linda af en ze neemt op. Goedemorgen mevrouw van Berchum, ik zou vanmiddag op Sanne passen maar er zijn familieomstandigheden waar ik heen moet vanmiddag. Ik kan daarom helaas niet oppassen vanmiddag. ‘’Ik snap het’’ zegt Linda en ze hangt de telefoon op. ‘’Destiny kan ik je even spreken?’’ vraagt Linda. Tuurlijk. zegt Destiny. Wat wilt u vragen? ‘’Ik werd net gebeld door de dame die vanmiddag op Sanne zou passen maar die kan niet meer. Dus mijn vraag is zou jij vanmiddag Sanne als oppaskindje willen op je verjaardag.’’ Tuurlijk zegt Destiny dat is geen probleem. ‘’Oh dat is mooi dat dat kan anders kon ik vanmiddag niet weg.’’ Moet ik nog op iets letten mevrouw van Berchum? ‘’Nee hoor ze moet alleen misschien nog 2 keer verschoont worden en zometeen doe ik gelijk de 1e verschoning bij haar. Ik heb nog een 2e luier in m’n tas zitten deze laat ik dan achter dan kan je deze haar later vandaag omdoen.’’ Oke dat is goed zegt Destiny. Destiny en Linda gaan weer in de kamer zitten en Linda zegt: ‘’Sanne kom eens hier.’’ Sanne staat op en loopt richting haar moeder. ‘’Hou je rok eens omhoog schat ik wil je luier controleren.’’ Sanne trekt haar rok omhoog en Linda ziet gelijk de blauwe streep op haar luier. ‘’O ja die luier zit vol zullen we die maar even snel verschonen kleine meid.’’ Sanne knikt en Linda vraagt aan Destiny waar ze Sanne kan verschonen. Kom maar even met mij mee mevrouw van Berchum. zegt Destiny. Met z’n drieën lopen ze de trap op richting Destiny ’s kamer.

Ze lopen Destiny ’s kamer in en Destiny zegt: ‘’kijk mevrouw van Berchum hier kan u Sanne verschonen terwijl ze richting de commode wijst.’’ Wauw wat een mooie commode is dat zeg Destiny! zegt Linda. Dit zou ik thuis ook wel willen voor Sanne en Lisa dat zou super handig zijn. ‘’Hij is mooi he?’’ zegt Destiny. ‘’Mijn vader heeft hem gemaakt voor mij en voor mijn broertje. Ik wou al een tijdje een commode maar hij was niet perse nodig en sinds mijn broertje weer luiers moet dragen ’s nachts is het wel handig. Mijn vader heeft hem sterk genoeg gemaakt zodat ik ook erop verschoont kan worden en dat is wel heel fijn.’’ Ondertussen kleed Linda Sanne uit totdat ze alleen nog maar haar luier en beha aan heeft. Nou Sanne klim maar op de commode zegt Linda terwijl ze 2 luiers uit haar tas pakt. Als Sanne op de commode ligt begint moeder haar te verschonen en ze vraagt aan Destiny: Hoe laat eten jullie tussen de middag? ‘’Oh omdat dat vandaag lastig is omdat ik jarig ben eten we tussen de middag niet en pas vanavond eten we weer. Waarom vraagt u dat?’’ Nou Sanne doet altijd een middag dutje na het middag eten, maar omdat jullie niet eten vanmiddag kan ze nu gelijk naar bed. Mag ze in jou bed slapen Destiny? ‘’Tuurlijk da ’s geen probleem.’’ Destiny trekt het dekbed weg en ondertussen plakt Linda de laatste plakstrip van Sanne luier dicht. ‘’Ga maar lekker liggen Sanne. En maak je maar geen zorgen dat je luier lekt want ik heb een absorberend matje onder mijn laken.’’ Nou hoor je dat Sanne je hoeft je nergens zorgen over te maken. zegt Linda en ze legt Sanne op bed en stopt haar in ze pakt de speen uit haar tas en stopt deze in Sanne ’s mond. Zachtjes begint Sanne op haar speen te zuigen en ze sluit haar ogen Destiny pakt één van haar knuffels en stopt deze onder de arm van Sanne. Linda en Destiny geven haar nog een kusje en wensen haar welterusten en lopen de kamer uit. Als Destiny en Linda buiten de kamer staan vraagt Destiny: ‘’Hoe laat moet Sanne weer uit bed?’’ Oh… even kijken het is nu half 1 dus rond 2 uur is goed dan kan ze goed uitrusten. Als ze onder komen groet Linda Lisa nog even en vertrekt dan richting huis.     
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 464
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends
Reactie #32 oktober 20, 2014, 18:02:34 18:02*
Het heeft een tijdje geduurd maar hier is het volgende hoofdstuk. Please comment

Hoofdstuk 21. Destiny ’s verjaardag (Leonie komt op bezoek)
Ondertussen was vader vertrokken om Destiny ’s grootouders weer thuis te brengen en om Steven uit school te halen. Lisa zei tegen Destiny dat ze had geplast en dat ze graag een schone luier om wilde. Destiny voelde bij haarzelf dat ze ook behoorlijk nat was en dat zij beter ook haar luier kon verschonen. Beide meiden liepen de slaapkamer in waar Sanne lag te slapen. Ze openden stilletjes de deur maar toch werd Sanne alsnog wakker. Sanne keek de kamer rond en zag dat Destiny en haar zus binnen kwamen. Lisa zag dat Sanne wakker was en liep richting het bed waar ze in lag.’’ Hoi Sanne lig je lekker te slapen mooie meid?’’ Sanne knikte terwijl ze begon te knuffelen met haar teddybeer. Lisa loopt terug waar ze helpt met het uitkleden van Destiny. Als beide meiden alleen hun luier nog aan hebben gaat Destiny als eerste op de commode liggen. Lisa bekijkt de luier en ziet de blauwe streep op de luier een teken dat de luier nat is. Ze opent de luier en begint Destiny schoon te maken. Ondertussen vraagt ze aan Destiny. ’’Jou broertje draagt Pampers toch?’’ Ja hoezo. zegt Destiny terug. ‘’Nou hij is 10 jaar en past nog steeds in Pampers toen ik 10 jaar was begonnen Pampers bij mij behoorlijk strak te zitten. En toen zijn we overgestapt naar Tena Slip XS.’’ Dat is best vreemd zegt Destiny want tegenwoordig pas ik ook nog in die Pampers van m’n broertje. ‘’Echt waar?’’ vraagt Lisa verbaast. Tuurlijk! zegt Destiny terug. Doe mij er anders een om dan zie je dat hij mij gewoon past. Lisa pakt een Pamper van het plankje af en schuift hem onder Destiny ’s billen ze zalft haar in met zinkzalf en strooit wat talkpoeder in haar schaamstreek en ze haalt de Pamper tussen haar benen door. Ze trekt de plakstrips dicht en kijkt naar het resultaat hij zit inderdaad dicht maar hij zit wel erg strak. ‘’Zijn de maten tegenwoordig aangepast? Ik paste ze echt niet meer toen ik 10 jaar was.’’ Ze zitten inderdaad wat strak maar ik pas ze wel. zegt Destiny. Maar ik vind ze niet zo lekker zitten omdat ze zo dun zijn. Pampers zitten pas lekker als je erin geplast heb dan wordt die lekker dik tussen je benen. ‘’Oke maar laten we je maar gewoon een Tena omdoen’’ Lisa maakt de Pamper los en schuift de Tena onder haar billen.’’ Als Destiny verschoont is is Lisa aan de beurt. Als ze beide een schone luier om hebben gaan ze weer naar beneden. 
Onder aangekomen zegt moeder: ‘’Nu is het even rustig zonder visite. Hebben jullie misschien zin in een broodje knakworst als een tussendoortje?’’ Ja dat lijkt me lekker! zeggen beide meiden. ‘’Misschien lust Sanne dat ook wel. Willen jullie haar uit bed halen?’’ vraagt moeder. Is goed mama ik ga haar wel halen zegt Destiny. En ze rent de trap op.  ‘’Oke Lisa wil jij helpen met het klaarmaken van de broodjes?’’ Tuurlijk zegt Lisa en ze begint met het opensnijden van de broodjes.

Destiny gaat naar haar kamer binnen en loopt richting haar bed. Ze ziet dat Sanne nog slaapt ze vind het grappig te zien dat Sanne op een speen zuigt terwijl ze slaapt. Rustig schud Destiny Sanne wakker. ’’Sanne wakker worden klein slaapkopje.’’ zegt Destiny. Sanne opent rustig haar ogen. ‘’Heb je zin om iets te eten Sanne?’’ Sanne knikt ja en Destiny trekt het dekbed weg en ziet meteen dat Sanne haar luier niet meer droog is. Ze haalt haar uit bed en trekt haar een shirt aan ze besluit de luier niet te bedekken en neemt Sanne mee naar beneden. Ondertussen zijn Destiny ’s vader en Steven thuis gekomen en ze zijn aan tafel gaan zitten. Destiny loopt met Sanne aan de hand naar de eettafel en gaat zitten. Steven kijkt een beetje gek op als hij Sanne in alleen een luier en shirt ziet lopen. Omdat naast zijn zus nooit een ander meisje in een luier had zien lopen. Hij wist wel dat Lisa ook luiers droeg maar Lisa bedekte haar luier altijd. ‘’Kom maar naast mij zitten Sanne.’’ zegt Lisa. Sanne gaat tussen Lisa en Steven inzitten en Steven blijft een beetje naar de luier van Sanne staren. Even later zit iedereen te genieten van hun broodje worst. Lisa voert Sanne en ondertussen vult Destiny Sanne ’s flesje met appelsap. Als iedereen klaar is praten ze nog een beetje met elkaar. En opeens zegt Steven: ‘’wat stinkt hier zo?’’ Moeder vraagt aan Destiny of zij in haar luier heeft gepoept maar Destiny zegt dat zij het niet was. Lisa voelt de bui al hangen en kijkt naar de luier van Sanne ze ziet een bruine rand bij de beenopening. ‘’Sorry mevrouw de Jong Sanne heeft in haar luier gepoept.’’ zegt Lisa. Oh dan verschoon ik haar wel. zegt Destiny. ‘’Nee dat hoef je niet te doen.’’ zegt Lisa terug. ‘’Ik laat jou op je verjaardag geen poepluiers verschonen. Ik verschoon haar wel. ’’ Oke dankjewel zegt Destiny. Na het eten neemt Lisa Sanne mee naar de badkamer kleed haar uit en begint haar te wassen onder de douche.

Als Lisa Sanne aan het wassen is zegt Lisa boos: ‘’Kom op Sanne dit kan je echt niet maken je gaat toch niet express in je luier poepen bij iemand anders thuis. Als je moet poepen moet je gewoon vragen of je naar de WC mag dan laten we je heus wel gaan.’’ Sanne beseft dat het inderdaad niet kon en bied haar verontschuldiging aan. Ze zegt: Sorry Lisa je hebt gelijk ik had gewoon moeten vragen of ik naar de WC mocht. Maar ik ben het zo gewent om het gewoon te laten gaan dat ik gewoon niet nadacht. ‘’Het is al goed Sanne maar doe dit alsjeblieft niet nog een keer vandaag.’’ zegt Lisa. Sanne belooft plechtig dat ze het vandaag niet meer zou doen. Al snel is Sanne weer schoon en is ze klaar voor een schone luier. Lisa en Sanne lopen richting Destiny ’s kamer ze openen de deur en zien dat Leonie haarzelf een schone luier omdoet. Leonie schrikt zich rot en geeft een klein gilletje. ‘’Ho ho rustig maar.’’ zegt Lisa. ‘’Ga maar door waar je mee bezig was.’’ Snel trekt Leonie haar luierbroekje omhoog. ‘’Dus jij bent ook eindelijk aangekomen.’’ zegt Lisa terwijl ze Sanne op de commode helpt. Nog steeds een beetje beschaamd zegt Leonie: ja ik wou eigenlijk al eerder komen maar ik moest nog even nieuwe luiers bestellen. Wie is deze mooie meid? vraagt Leonie terwijl ze Sanne een aai over haar bol geeft. ‘’Dit is Sanne mijn kleine zusje. Ze is vandaag het oppaskindje van Destiny.’’ Huh hoezo oppaskindje? vraagt Leonie verbaasd. ‘’Mijn zusje is een TB je weet toch wat dat is of niet.’’ Oh een Teen Baby wat leuk joh! zegt Leonie. Snel en behendig doet Lisa Sanne weer een schone luier om. Als Sanne haar luier om heeft trekt Lisa haar nog een kort T-shirt aan en neemt haar daarna mee naar beneden. Onder aangekomen ziet Lisa dat er nog niet meer mensen zijn en ze zet Sanne neer bij Steven die met Lego aan het spelen is. ’’Mag Sanne meespelen met de Lego Steven?’’ vraagt Lisa. Tuurlijk! zegt Steven blij. En Samen beginnen ze met het bouwen van een groot Lego huis.   

‘’Ik hoorde je niet aankomen.’’ zegt Lisa tegen Leonie. Nee ik app ’te Destiny dat ik voor de deur stond. En jij was toen nog Sanne aan het wassen. zegt Leonie terug. Destiny loopt de woonkamer binnen en zegt: ‘’En Leonie is het gelukt?’’ Ja bedankt dat ik me mocht verschonen op jouw kamer. Maar ik zag een commode op jouw kamer staan wordt je daarop nog steeds verschoont? ‘’Jazeker!’’ zegt Destiny. ‘’Ik vind het super fijn om nog verschoont te worden op een commode dan hoef je jezelf niet te wassen of wat dan ook. Je gaat gewoon liggen en laat het gebeuren. Maar daarover gesproken draag je nu ’s nachts een Tena Slip? In plaats van de pants?’’ Ja inderdaad mijn moeder doet me nu elke nacht een Tena Slip om. Het zit echt super lekker hij is lekker zacht en dik tussen mijn benen. Echt een heerlijk veilig gevoel! Maar jullie dragen ook een Slip overdag toch? Beide meiden beantwoorden deze vraag met ja. Maar dragen jullie die vandaag ook dan want ik kan geen luier ontdekken onder jullie kleding. ‘’Natuurlijk dragen we een luier vandaag.’’ zegt Destiny. ‘’Maar wel een dunnere die niet opvalt onder onze kleding.’’ Lisa tilt haar rok een beetje omhoog en laat de luier zien. Hij is eigenlijk de zelfde luier alleen met minder absorptie en daardoor iets dunner. zegt Lisa. ‘’Oke genoeg gepraat over luiers.’’ zegt Destiny. ‘’Zullen we een leuke film gaan kijken?’’ Klinkt leuk! zegt Leonie. En ook Lisa wil wel film kijken. Totdat er meer visite komt kijken de meiden film en rond half vijf vertrekt Leonie weer naar huis. Tot morgen op school! roept Leonie en ze verlaat Destiny ’s huis.

Ondertussen is het 23:00 uur en het feest is afgelopen. Beide meiden zijn in de slaapkamer van Destiny en ze verschonen snel hun luiers. Als beide meiden hun luiers om hebben komt moeder de kamer binnen en zegt. ’’Destiny ik had nog beloofd dat ik nog een cadeau voor je had. Omdat je vandaag 16 bent geworden heb je de leeftijd bereikt dat je seksueel actief wordt. Ik en je vader respecteren jou relatie met Lisa en we zijn harstikke blij voor jullie. Dus we willen jullie ook steunen in het krijgen van een gezonde seksrelatie daarom hebben ik en je vader een luier fetisj film voor jullie gekocht. Natuurlijk hebben we dit ook overlegt met jou ouders Lisa en zij dachten dat jullie er wel oud genoeg voor waren.’’ Moeder geeft de DVD aan Destiny en zij bedankt haar moeder ervoor. Ze bekijkt de DVD cover en ziet er 2 vrouwen in luiers op staan met de tekst: Diaper-Twins. ‘’Wat denk je ervan Destiny?’’ vraagt moeder. Euh… ja ik weet eigenlijk niet precies wat ik moet zeggen ik ben blij dat je ons dit hebt gegeven maar ik weet niet of we dit moeten kijken. ‘’Het is echt een leuke film hoor Destiny ik en je vader hebben hem ook bekeken voordat we hem aan jouw wilden geven. En wij vonden het een opwindende film en niet erg extreem.’’ Destiny omhelst haar moeder en bedankt haar. Moeder zegt ook nog: ‘’misschien kunnen jullie leuke ideeën uit de film halen’’ en met een knipoog verlaat ze de kamer. Lisa pakt de DVD en kijkt er ook naar. Kijk Destiny de meiden dragen de zelfde luier die wij ook om hebben zie je? Destiny is opgelucht dat Lisa er makkelijk mee omgaat want ze dacht eigenlijk dat Lisa het geen leuk cadeau zou vinden. ‘’Dus lijkt deze film je iets Lisa?’’ vraagt Destiny. Tuurlijk! Spannend toch? Destiny is heel erg blij en geeft haar vriendin een dikke kus. ‘’Zullen we deze film bewaren tot een speciale gelegenheid Lisa?’’ Dat lijkt me een goed idee. Wat dacht je van voor onze week naar Parijs? ‘’Dat is een leuk idee!’’ Zullen we maar gaan slapen? zegt Lisa. Destiny kruipt tegen Lisa aan en even later als Lisa al in slaap is gevallen zit Destiny nog even naar te denken over wat er deze dag gebeurt is. Ze vindt het wel heel erg leuk dat ze een luier fetisj film heeft gekregen en na het voorval van vanochtend weet ze zeker dat zij en Lisa hier wel klaar voor zijn. Destiny ontspant en laat nog een plasje in haar luier lopen. Ze voelt zich volledig ontspannen en niet veel later valt ook zij in slaap.     
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 518
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1971
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: gelderland
Re: Diaper Friends
Reactie #33 oktober 20, 2014, 20:56:53 20:56*
Bedankt voor weer een paar mooie hoofdstukken.
Ga zo door ,./

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 464
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends
Reactie #34 november 04, 2014, 16:53:29 16:53*
Hier is hoofdstuk 22. Please comment!

Hoofdstuk 22. Verbouwplannen
De wekkerradio van Destiny gaat af en beide meiden worden rustig wakker. Destiny kijkt op haar wekker en ziet dat het nog maar 7:15 uur is. ‘’He Liz lekker geslapen?’’ vraagt Destiny. Zeker ik heb heerlijk geslapen! De meiden blijven nog even liggen en luisteren nog even naar de radio. Rond half 8 Komen moeder en Steven de kamer binnen lopen. Steven rent naar het bed toe en zegt tegen Destiny: ‘’Ik ben droog gebleven vannacht!’’ Echt waar? Goed gedaan little bro! zegt Destiny terug en ze geeft haar kleine broertje een knuffel. Moeder is ondertussen ook bij het bed gaan staan en vraagt en hoe is jullie nacht verlopen zijn jullie droog gebleven vannacht? Destiny krijgt en lichte blos op haar wangen en bekent dat ze het niet droog heeft kunnen houden vannacht. ‘’Dat geeft niks hoor schat. Ben jij nog wel droog Lisa?’’ vraagt moeder. Nee ik heb ook een natte luier mevrouw de Jong. zegt Lisa. Nou laten we jullie maar snel verschonen want jullie moeten naar school. Een uurtje later zijn de meiden op school aangekomen en gaan ze richting hun klas.

De dag gaat snel voorbij en voordat de meiden het doorhebben zitten ze alweer in de bus richting huis. Sanne was tegelijk uit met Lisa en Destiny en ging vlakbij hun in de bus zitten. ‘’Heb je nog een leuke avond gehad gister?’’ vraagt Sanne. Jazeker! zegt Destiny terug. Ik en Lisa hebben nog een leuke Disney film gekeken met mijn nichtje. ‘’Oh ja welke dan?’’ Hoe heette die ook al weer Lisa? Volgens mij heette de film Wreck-it Ralph. zegt Lisa. Oh ja dat was hem! ‘’ Oh die wil ik nog graag zien het is een film over een videogame wereld toch?’’ Inderdaad echt super leuk! zegt Destiny.
De bus stopt bij de halte en Destiny, Lisa en Sanne stappen uit. Nou, Destiny tot morgen! zeggen Lisa en Sanne en ze gaan naar huis. ‘’We hebben spannend nieuws voor jou thuis Lisa’’ zegt Sanne. Oh ja wat dan? vraagt Lisa. ‘’Dat vertel ik nog niet want papa en mama wilden het jou vertellen.’’ zegt Sanne lachend. Kan je me een kleine hint geven? vraagt Lisa. ‘’Nee echt waar ik mocht niets vertellen van papa en mama.

Lisa en Sanne komen het huis in en Lisa vraagt aan Sanne of haar moeder thuis is. Sanne zegt dat hun moeder tot het einde van de middag moest werken en vanavond pas thuis zou komen. De meiden schinken wat te drinken in en gaan aan de tafel zitten. Als ze wat gedronken en gegeten hebben vraagt Lisa aan Sanne ‘’Sanne zou jij m’n luier willen verschonen?’’ Tuurlijk! zegt Sanne terug. Alleen als jij ook mijn luier wil verschonen. Beide meiden gaan naar boven en Sanne zegt: Ik wil als eerste verschoont worden! ‘’dat is goed hoor ik pak even schone luiers.’’ zegt Lisa terwijl ze de kast opentrekt en er 2 luiers uithaalt. Sanne ligt op het bed en Lisa loopt op haar af. Ze doet haar zusjes broek uit en ziet tot haar grote verbazing dat haar zusje geen Tena Slip draagt maar een DryNite. ‘’Hee droeg je vandaag een DryNite naar school?’’ vraagt Lisa verbaasd. Ja. zegt Sanne ik hoef tegenwoordig geen Tena Slip meer om naar school. Omdat ik vannacht niet in bed had geplast. ’’Echt waar Sanne? Wat goed dat je droog gebleven was!’’ zegt Lisa terug. ‘’Wil je nu dan liever weer een DryNite aan zeker?’’ Nee echt niet die dingen moet je verschonen als je er 2 keer in geplast heb. Ik heb liever een lekkere dikke Tena om. Lisa trekt het natte broekje van Sanne uit en begint haar te wassen. Ze verschoont Sanne snel en ook heeft zij snel een schone luier om. De meiden lopen in alleen een luier en T-shirt naar beneden en gaan aan tafel zitten om hun huiswerk te maken. Het is Ondertussen al half vijf en de meiden zijn klaar met hun huiswerk ze dekken alvast de tafel en ze gaan even een spelletje spelen op de Wii. Om kwart over vijf stapt moeder het huis binnen met 2 tassen van de apotheek. Lisa! roept moeder. ‘’Wat is er Mama? vraagt Lisa. Oh, mooi je bent thuis zou je deze luiers even boven op de slaapkamers willen zetten er is een pak voor jou en een voor Sanne. Lisa pakt de tassen aan en loopt ermee naar boven. Boven aangekomen zet ze op beide slaapkamers de luiers in de kast. En ze loopt met de lege tassen weet terug naar beneden. Lisa loopt naar de keuken waar haar moeder al is begonnen aan het eten. Heb je een leuke tijd gehad bij Destiny Lisa? vraagt moeder. ‘’Ja het was echt super gezellig!’’ En wat vond je van het cadeau wat je aan het einde van de dag had gekregen? Want dat was voor jullie allebei bedoeld. ‘’Ja, ik vind het best wel spannend maar ik ben wel blij dat jullie onze relatie zo goed steunen.’’ Oh gelukkig maar dat je het een leuk cadeau vind. Hebben jullie de film al gekeken? ‘’Nee mama we willen hem bewaren voor een speciale gelegenheid. We dachten aan onze week naar Parijs.’’ Oh dat is inderdaad wel leuk. Wanneer gaan jullie daar naartoe? vraagt moeder. ‘’Oh dat weten we nog niet precies maar ik denk dat dat de eerst volgende vakantie wordt. Dus rond de herfstvakantie denk ik.’’ Oke ga nog maar even met Sanne spelen dan kunnen we zometeen beginnen met het eten.

Ondertussen is Lisa vader thuis gekomen en iedereen gaat aan tafel zitten. Heb je fijne dagen achter de rug Lisa? vraagt vader aan Lisa. ‘’Ja zeker weten Papa ik vond het super leuk bij Destiny!’’ Nou wij hebben ook leuk nieuws Lisa. Weet je nog dat we jou kamer verbouwde toen je 14 jaar oud was. En omdat Sanne vannacht droog was gebleven en geen straf meer heeft gaan we haar kamer verbouwen. Maar we vroegen wat voor kamer ze wou hebben. En ze wil heel graag een baby/kinderkamer. We vinden het niet erg omdat van haar kamer te maken maar we willen ook graag een stoere tienerkamer voor Sanne maken. Dus we wilden vragen of dat jij misschien je kamer wil delen met Sanne zodat de kinderkamer ook een beetje voor jouw is. Dus wat denk je ervan Lisa? ‘’Dus mijn kamer wordt ook weer verbouwd? Dat lijkt me harstikke leuk! Maar euh… wat komt er allemaal in die babykamer te staan dan?’’ vraagt Lisa. Dat mogen jullie zelf bepalen. zegt vader. Super gaaf he!? zegt Sanne tegen Lisa. ‘’Ja zeker! Heb je al wat dingen bedacht die in de babykamer niet mogen ontbreken? Ikzelf dacht aan een commode net zo een als Destiny heeft dat mag zeker niet ontbreken!’’ Sanne antwoord: Nee inderdaad maar mag ik de babykamer inrichten? Dan mag jij je eigen slaapkamer opnieuw inrichten. ‘’Is goed maar we moeten wel een 2-persoons bed in de babykamer hebben. Want een baby-bed lijkt mij niet leuk.’’ zegt Lisa. Nee, ik was van plan mijn eigen 2-persoonsbed daar neer te zetten om te herinneren aan m’n oude kamer. zegt Sanne terug. Vader zegt: Zo te zien komen jullie er samen wel uit denken jullie het eens te kunnen worden voor volgende week? Want ik wil zo snel mogelijk beginnen. Dat moet wel lukken zeggen beide meiden en na het eten gaan ze naar Lisa’s kamer om ideeën te bedenken.   
   
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 464
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends
Reactie #35 november 28, 2014, 20:52:27 20:52*
Hoofdstuk 23!      Please Comment!


Hoofdstuk 23. Verbouwplannen (deel 2)
De volgende dag worden Lisa en Sanne wakker en worden door hun moeder verschoont en aangekleed voor school. Tijdens het aankleden vraagt moeder: ‘’hebben jullie al leuke dingen bedacht voor beide kamers?’’ Sanne antwoord volmondig: Ja! ‘’En jij Lisa heb jij nog een leuk idee voor de grote meiden kamer?’’ Lisa antwoord: Ik heb wel een idee maar ik ga het even nog uitwerken met Destiny. Ik heb een leuk behang in gedachten maar het moet iets aangepast worden en Destiny is super handig met Photoshop en al die dingen. Dus ik ga na school even bij haar langs om het idee uit te werken. Moeder zegt: ’’Oke Lisa ik ben benieuwd. Maar jullie moeten nu maar snel naar school gaan de bus vertrekt over een kwartier.’’ De meiden gooien hun boeken en eten in hun schooltas en ze rennen richting de bushalte. En ze zien dat Destiny van de andere kant aan komt lopen. Ze stappen met z’n allen in de bus en vertrekken richting school.

Op school aangekomen lopen ze naar het prikbord om te kijken of er wijzigingen zijn op het rooster maar dat is niet het geval. Destiny en Lisa groeten Sanne en gaan samen in de aula zitten. ‘’Hee Destiny ik heb gisteren zo iets gaafs te horen gekregen van m’n ouders!’’ zegt Lisa. Oh ja wat dan? vraagt Destiny. ‘’Nou weet je nog toen ik 14 was? Toen werd mijn kamer verbouwd en Sanne ’s kamer wordt binnenkort ook verbouwd maar ze mocht zelf bepalen in wat voor kamer het moest worden. En ze wilde graag een baby/kinderkamer.’’ Oh dat is grappig zeg! Maar moet ze geen gewone tienerkamer hebben dan? zegt Destiny. Lisa antwoord: ‘’Ja nu komt het leuke nieuws mijn kamer wordt ook weer verbouwd omdat ik mijn kamer ga delen met Sanne. Maar ik heb een leuk behang in gedachten wat je zelf kan maken. Maar zou jij me kunnen helpen met het ontwerpen ervan?’’ Tuurlijk zullen we na school dat even gaan uitwerken bij mij thuis? Vraagt Destiny. ‘’Dat lijkt me harstikke gaaf!’’ zegt Lisa. De bel gaat en de meiden gaan naar de eerste les van de dag.
De dag verloopt snel en de meiden hebben het goed naar hun zin deze laatste dag van de week. Het einde van de dag is aangebroken en de meiden zitten binnen de kortste keren weer in de bus naar huis.

Lisa en Destiny gaan binnen bij Destiny en worden begroet door Destiny ’s moeder. De meiden groeten haar terug en lopen richting Destiny ’s kamer. Op haar kamer zegt Destiny: ‘’Ik verschoon eerst m’n luier moet jij ook verschoont worden Liz?’’ Lisa voelt aan haar luier en zegt dat zij ook wel een schone luier wilt. ’’Oke Liz ga maar alvast liggen op de commode. Wat voor een luier wil je om Lisa een DryNite of wil je een Molicare om?’’ Lisa antwoord: In mijn tas zit een Tena Slip die wil ik graag om. Destiny pakt de luier uit haar tas en doet Lisa deze om. Lisa komt van de commode af en Destiny kleed zich volledig uit tot ze alleen haar luier nog om heeft. Lisa vraagt: Waarom kleed je helemaal uit? Destiny antwoord: ‘’Ik wil lekker in alleen een luier en shirt rondlopen.’’ Destiny gaat op de commode liggen en zegt dat zij graag een Molicare luier om wilt. Lisa doet Destiny haar luier om en helpt haar van de commode af. Destiny loopt naar de kast en trekt er een shirt uit en trekt deze aan. ‘’Oke laten we dat behang gaan ontwerpen.’’ zegt Destiny.

Lisa en Destiny gaan achter de PC zitten en Destiny start Photoshop op. ‘’Wat voor ontwerp had je in gedachten Lisa?’’ Lisa antwoord: Weet je nog dat oude design van DryNites met die peace logo ’s? Dat wil ik graag maar dan niet zo kleurrijk een beetje in zwart/grijs zodat het stoer uitstraalt. ‘’Oke dat klinkt wel gaaf. Even kijken wat we kunnen bedenken.’’ Destiny tekent een paar peace logo ’s ‘’En wat zou je er nog meer bij willen.’’ vraagt Destiny. Oh daar had ik eigenlijk nog niet aan gedacht… probeer anders maar wat dingen uit.  zegt Lisa. Destiny maakt snel een paar Designs en laat deze aan Lisa zien. Lisa ziet er een waar een paar silhouetten van een bloem bevatten en een soort graffiti. Deze ziet er heel gaaf uit en Lisa zegt: Hoe zou die er op mijn muur uitzien? Destiny maakt een voorbeeld en laat deze ook aan Lisa zien. ’’Wat denk je ervan?’’ vraagt Destiny. Het ziet er heel gaaf uit! Zou je het bestand naar mij kunnen sturen? Dan kan ik het behang bestellen. ‘’Oke maar ik moet nog wel de afmeting van je kamer weten anders krijg je een te klein bestand aangeleverd.’’ zegt Destiny. Lisa antwoord: Ik ga het thuis opmeten en mail je dan. ‘’Oke Lisa zie ik je morgen nog?’’ Ja ik app je morgen ochtend wel om te zeggen of we nog iets gaan doen. Lisa bedankt Destiny voor de hulp en vertrekt richting huis.

Als Lisa thuis aankomt ziet ze dat Sanne al bezig is met het leeghalen van haar kamer. Ze draagt een onesie met voetjes en er is duidelijk te zien dat ze een luier omheeft. ‘’Hey Sanne ben je lekker bezig?’’ vraagt Lisa. Zeker weten moet je kijken hoeveel kasten er al leeg zijn op mijn kamer. zegt
Sanne. Lisa zou jij mijn luier willen verschonen? ‘’Natuurlijk’’ zegt Lisa en ze kleed Sanne uit. Sanne gaat op het bed liggen bij Lisa. Lisa pakt een schone luier en loopt richting het bed. Ze bekijkt de luier en ineens ruikt ze een vieze geur. Ze wist alweer hoe laat het was. Sanne had weer in haar luier gepoept. Lisa pakt snel en verschoningsmatje en schuift deze onder Sanne ’s billen. Lisa opent de luier en begint haar billen af te vegen met babydoekjes. Als de meeste poep verwijderd is van haar billen wast Lisa haar zusjes schaamstreek en doet haar een schone luier om. Sanne bedankt haar zus voor het verschonen van haar luier en vraagt: Moet jij ook nog verschoont worden Lisa? Lisa antwoord: ’’Nee ik heb al een schone luier om gekregen bij Destiny en deze is nog droog.’’ Lisa kleed Sanne weer aan en helpt haar met het uitruimen van haar kasten. ‘’Hee kijk Sanne hier liggen nog een paar oude DryNites. Deze zijn nog helemaal wit.’’ Wauw dat is lang geleden. zegt Sanne. Van welk jaar zijn die? ‘’Ik was 6 jaar toen ik die droeg dus uit 2004 ofzo.’’ Maar jij droeg toch Pampers toen je 6 jaar was? zegt Sanne ‘’Ja ik droeg thuis en ’s nachts Pampers maar naar school droeg ik DryNites. Net als nu.’’ zegt Lisa. ‘’Even een foto maken en naar Destiny sturen vind ze vast wel leuk om te zien.’’ Lisa stuurt de foto door en Destiny antwoord: zooo dat is lang gelden Old Sk00l! Zouden er nog meer oude luiers in de kast liggen? vraagt Sanne. Lisa antwoord: ‘’Ik denk het niet dit is het laatste wat ik uit de kast haal.’’ Oh jammer. zegt Sanne. Ik had gehoopt dat er misschien nog oude Pampers in lagen. ‘’Nee vroeger werden alle Pampers opgebruikt ik moest ze zelfs nog gebruiken toen ik er eigenlijk al te groot voor was. Die DryNites heb jij gebruikt toen je 4 was en nog niet zindelijk was ’s nachts weet je nog?’’ Hoe weet jij dat nou nog? vraagt Sanne verbaasd. Lisa zei geen idee maar ik weet het gewoon nog. Even later komen de ouders thuis en vader helpt Lisa met het opmeten van haar kamer. Lisa stuurt de maten op naar Destiny en  even later krijgt ze het bestand op goed formaat aangeleverd ze laat het aan haar vader zien en vader zegt: Dat is heel gaaf behang voor een stoere meiden kamer! Lisa bedankt haar vader en even later gaat iedereen aan tafel zitten voor het avondeten.
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 464
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends
Reactie #36 november 30, 2014, 17:13:37 17:13*
Hoofdstuk 24!!!    Please  comment!!!

Hoofdstuk 24. Destiny de oppas
Na het eten vraagt moeder aan Lisa of ze morgen een kleine meid is of een grote meid. Lisa zegt dat ze graag een peuter wil zijn morgen. En Lisa vraagt daarna aan haar moeder: ‘’Waarom wil je dat weten mama?’’ Moeder antwoord: Morgen gaan ik en papa campings bekijken voor de herfstvakantie. Dat is al over 2 weken en we willen er dan graag even tussen uit. Maar als jij en je zusje allebei klein zijn kunnen we jullie niet alleen achterlaten. Dus we moeten een oppas regelen voor jou en je zusje. ‘’Een oppas? Ik wil geen oppas mama!’’ zegt Lisa. Kom op Lisa. zegt moeder. Ik kan jullie toch niet alleen thuis laten mensen zullen denken dat we slechte ouders zijn als we 2 kleine meisjes alleen thuis laten. Dus je krijgt gewoon een oppas. ‘’Maar mama…’’ zegt Lisa. Moeder zegt: Hou nou eens op Lisa! Ik dacht dat je blij zou zijn als Destiny kwam oppassen. ‘’Huh? Wat bedoel je mama?’’ Ik bedoel dat Destiny jullie gaat verzorgen morgen. Op haar verjaardag zei ze dat ze wel eens op jullie wilde passen. Dus ik heb haar gebeld en morgen staat ze hier rond half tien voor de deur. Een paar uur later krijgen Sanne en Lisa allebei een schone luier en worden ze op bed gelegd. Vannacht slapen ze allebei in hetzelfde bed omdat Sanne kamer helemaal is leeg gehaald.

De volgende morgen worden de meiden gelijktijdig wakker als moeder de kamer in komt lopen. Wakker worden meiden! zegt moeder. Lisa haalt haar speen uit haar mond en groet haar moeder. ‘’Goewde morgewn mammie’’ Hoi Lisa heb je lekker geslapen kleintje? Vraagt moeder. Lisa knikt ja terwijl ze alweer rustig op haar speentje zit te sabbelen. En jij Sanne? Heb jij ook lekker geslapen? Want ja, dit is niet jou bedje maar die van je zus. Sanne knikt ook dat ze lekker heeft geslapen. Komen jullie uit bed meiden want over een half uurtje staat Destiny voor de deur. Moeder helpt beide meiden uit bed en controleert gelijk hun luiers. Zo meiden jullie hebben wel veel geplast vannacht gelukkig maar dat jullie allebei een inlegger in jullie luiers hebben.

Als de meiden aan tafel gaan zitten krijgen ze allebei een slab om en moeder maakt twee flessen met melk klaar voor de meiden. Lisa gaat bij haar vader op schoot zitten en vader krijgt het flesje melk aangereikt van moeder. Vader brengt de speen van de fles naar Lisa mond en Lisa begint eraan te zuigen. Moeder gaat ook aan tafel zitten en neemt Sanne op schoot en geeft haar ook de fles. Ondertussen gaat de bel en moeder loopt op de deur af. Ze opent de deur en ziet Destiny staan. ‘’Oh hoi Destiny kom binnen we zijn nog aan het eten maar kom alvast verder.’’ Moeders oog valt op een grote tas die Destiny bij zich heeft en vraagt: ‘’wat heb je meegenomen Destiny.’’ Destiny antwoord: Ik heb een pak luiers voor mijzelf meegenomen. ‘’Dat was niet nodig geweest hoor Destiny je weet toch dat je altijd luiers van ons mag gebruiken.’’ Ja dat weet ik maar ik wist niet of u er wel genoeg had voor dit weekend. antwoord Destiny. ‘’Oh maak je daar maar geen zorgen over Destiny vanmiddag komt de apotheek nog een paar pakken luiers bezorgen. Ze zijn al betaald dus je hoeft ze alleen aan te nemen bij de deur.’’ Zegt moeder. Destiny loopt de keuken binnen en ziet dat Lisa op schoot bij haar vader zit. Lisa hoofd rust tegen de borst van haar vader en ze zuigt aan de speen van de fles met haar ogen gesloten. Ze heeft niet ineens door dat Destiny binnen is gekomen totdat Destiny haar groet. Hoi Lisa zit je lekker te genieten van je melkje? vraagt Destiny. Lisa begint een beetje te blozen en drinkt de fles snel leeg. Zo grote meid Lisa! zegt vader. Wil je nog een beetje of heb je genoeg gehad? Ik heb genoeg gehad dada. zegt Lisa met een grote glimlach op haar gezicht. Ondertussen heeft Sanne ook haar fles leeg gedronken en iedereen kan van tafel.

Moeder zegt tegen Destiny dat de meiden in bad moeten vanochtend en dat Destiny daarna mag gaan bepalen hoe ze de dag in gaat vullen. Vader en moeder groeten Destiny en geven Lisa en Sanne nog een kusje voordat ze vertrekken.
‘’Nou meiden jullie hebben je moeder gehoord tijd om te badderen.’’ zegt Destiny. Destiny loopt met de meiden naar boven en zet de kraan van het bad aan. Destiny kleed Sanne uit en zet haar alvast in het bad. Daarna is Lisa aan de beurt ook zij is snel uitgekleed en gaat ook in bad zitten. Lisa en Sanne worden goed gewassen door Destiny en de meiden genieten met volle teugen van hun badtijd. ‘’Lisa mag ik even aan je schaamstreek voelen of je nog geen stoppels hebt?’’ Lisa gaat voor Destiny staan en Destiny betast Lisa ’s schaamstreek en voelt al kleine stoppels opkomen. ‘’Ik zal je toch moeten scheren Lisa. zal je een grote meid zijn en goed stil blijven staan?’’ vraagt Destiny. Lisa zegt: Oke Destiny. Destiny scheert voorzichtig de schaamstreek van Lisa en als ze klaar is verzorgt ze de schaamstreek goed. Ook Sanne wordt gecontroleerd op stoppels maar zij hoeft niet geschoren te worden. Destiny helpt Lisa en Sanne uit bad. Ze droogt beide meiden af en neemt ze mee naar de slaapkamer van Lisa. ‘’Ga jij maar als eerste op het bed liggen Sanne.’’ zegt Destiny. Sanne gaat op het bed liggen en ondertussen loopt Destiny naar de kast en vraagt wat voor luier willen jullie vandaag om een Slip Maxi of liever een Slip Ultima? Sanne zegt: Ik wil zo’n luier aan die jij hebt meegenomen! ‘’Oh dat kan ook.’’ zegt Destiny. Ze rent naar beneden en ze is snel weer boven met een pak Molicare Slips. Destiny tilt Sanne op bij haar enkels en schuift een schone luier onder haar billen. Ze smeert haar schaamstreek in met zinkzalf en strooit er daarna nog wat talkpoeder op en sluit daarna de luier. Ze herhaalt deze handelingen bij Lisa en al snel hebben beide meiden hun luiers om. Destiny trekt ze nog een kort T-shirt aan en neemt ze weer mee naar beneden.

Destiny zet een kinderfilm aan en ruimt de tafel op van vanochtend want deze was nog niet afgeruimd. Als Destiny de vaatwasser heeft ingeruimd en de tafel af heeft gedaan gaat ze naast Lisa op de bank zitten en geeft ze Lisa een heerlijke zoen. Lisa fluistert in het oor van Destiny ’’waar heb ik dit aan verdiend’’ Destiny fluistert terug: Ik had je nog geen goedemorgen gezoend. Lisa en Destiny beginnen te lachen en Sanne die het niet eens merkte snapt er niks van en blijft gewoon naar de film kijken. Destiny vraagt: ‘’Wat zullen we vandaag gaan doen meiden. Waar hebben jullie zin in?’’ Een spelletje doen! roept Sanne. ‘’Op de Wii bedoel je Sanne?’’ vraagt Destiny. Sanne knikt. ''Aan wat voor spelletje dacht je Sanne?'' Mario of Guitar Hero dat kunnen we met z’n drieën spelen. ‘’Oh dat klinkt wel leuk doen jullie de gitaren dan zing ik wel.’’ De meiden stemmen hiermee in en de meiden beginnen met spelen. 
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 60
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: Overijssel
Re: Diaper Friends
Reactie #37 november 30, 2014, 18:30:34 18:30*
Leukkk verhaal, ga vooral zo door.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 27
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: volwassen vrouw
 • Geboortejaar: 1990
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: Antwerpen
Re: Diaper Friends
Reactie #38 november 30, 2014, 20:15:23 20:15*
Super verhaal!

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 464
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends
Reactie #39 december 12, 2014, 20:52:52 20:52*
Hoofdstuk 25.                        please comment!!!

Hoofdstuk 25. Destiny de oppas (de middag)
Na een uurtje spelen zeg Destiny: ’’Zo van dat zingen krijg ik wel een droge keel. Willen jullie ook wat te drinken meiden?’’ Lisa en Sanne knikken ja en Destiny loopt richting de keuken. Lisa ziet Destiny richting de keuken lopen en ziet dat haar luier onder haar korte rokje vandaan hangt. Lisa denkt: die luier is zeker niet meer droog. Even later loopt Destiny met 2 flesjes appelsap de kamer weer in. ‘’Wie wil bij mij op schoot komen zitten voor een flesje?’’ Lisa zegt: ikke wil! ‘’Oke rustig aan Lisa!’’ zegt Destiny en neemt Lisa op schoot en geeft haar de fles. Lisa begint gulzig aan de fles te zuigen. En ondertussen voelt Destiny aan Lisa ’s luier om te controleren of ze nog droog is. Dit is het geval en Destiny streelt Lisa door haar haar. Ondertussen drinkt Sanne ook uit haar fles en kijkt naar hoe haar grote zus de fles krijgt. Als Lisa haar fles leeg heeft gedronken controleert Destiny ook Sanne ’s luier zij is een beetje nat maar ze kan haar luier nog aan houden. ‘’Zo meiden ik moet even een schone luier pakken boven zullen jullie hier lief op de bank blijven zitten?’’ vraagt Destiny. Lisa knikt ja en ook Sanne belooft dat ze lief zou zijn. Snel rent Destiny naar Lisa ’s kamer en pakt een pak Tena Slips uit de kast en ze pakt ook babydoekjes, zinkzalf en talkpoeder. Daarna loopt weer terug naar beneden waar Lisa en Sanne nog steeds lief op de bank tv zitten te kijken. Destiny gaat liggen en doet haar rok omhoog. Ze legt haar vingers op de bovenste plakstrip en als ze op het puntstaat deze los te maken gaat de bel.

Snel trek Destiny haar rok naar beneden en loopt naar de deur. Ze opent de deur ‘’Goedemiddag mevrouw kan ik uw helpen?’’ De vrouw zegt: Ik ben van de apotheek en kom incontinentiemateriaal brengen voor L. van Berchum. ‘’Inderdaad ik weet ervan.’’ zegt Destiny terug. Even later loopt de vrouw met een steekkarretje naar de deur en zet de doos met Tena Slip Maxi ’s neer en loopt terug naar de auto om nog een doos te pakken. Ondertussen tilt Destiny onwennig de doos naar binnen en zet deze verder neer in de gang. Als de apotheekdame weer met de volgende doos bij de deur staat ziet ze Destiny bukken en ziet ze haar luier onder haar rok vandaan. Ze zegt: meid misschien moet je even je rok iets verder naar beneden trekken ik kan je luier namelijk zien. Met een rood hoofd zegt Destiny: ‘’Oh… euh… dank u wel.’’ De dame zegt geeft niks hoor zal ik je helpen met het binnen dragen van deze doos? ‘’Alstublieft.’’ zegt Destiny. De dame zet de doos binnen en groet Destiny en wenst haar een goed weekend. Destiny wenst haar ook een goed weekend en sluit weer de deur. 

Destiny loopt weer terug de kamer in en Lisa kijkt haar met een grote glimlach aan. ‘’Waarom zit jij zo te lachen Lisa?’’ vraagt Destiny. Die apotheek vrouw zag je luier. zegt Lisa terug. ‘’Ja inderdaad Lisa maar ik moest mezelf ook eigenlijk eerst verschonen. Maar we gaan zometeen even de stad in dus ik moet mezelf even verschonen.’’ Destiny gaat liggen en verschoont snel haar luier. Als ze klaar is vraagt ze aan de meiden: ‘’Lisa, Sanne komen jullie mee naar boven dan kan ik jullie aankleden voordat we naar de stad gaan.’’  Met z’n drieën lopen ze de trap op en als ze boven aangekomen zijn pakt Destiny een paar rompertjes uit de kast en kleed Lisa en Sanne uit. Als eerste kleed ze Sanne aan en daarna is Lisa aan de beurt. Als ze Lisa haar romper aan wilt doen ruikt ze ineens een vieze geur. Ze kijkt langs het beenelastiek in de luier van Lisa en ziet dat ze gepoept had. ‘’O nee he Lisa heb je nou een grote bah in je luier gedaan?’’ vraagt Destiny. Sowry Destiny. zegt Lisa terug. ‘’Nou ga maar even liggen dan kan ik je wassen en verschonen.’’ Lisa wordt snel gewassen en verschoont door Destiny en daarna aangekleed. Als iedereen aangekleed is pakt Destiny nog snel een tas met 4 extra luiers, babydoekjes en talkpoeder. Waarom moeten die extra luiers mee Destiny? vraagt Lisa. ‘’Nou als één van jullie een vieze of natte luier hebt moet deze verschoont worden toch?’’ Ze lopen de trap af in de keuken maakt Destiny nog 2 flesjes met appelsap klaar en stopt deze ook in haar tas. Een halfuurtje later zitten alle meiden in de trein richting Rotterdam.

Als de meiden in Rotterdam aan zijn gekomen gaan ze een beetje rondkijken in verschillende winkels. Ze willen niet perse iets kopen maar als ze iets leuks zien kunnen ze het toch niet laten om het te laten liggen. Na een uurtje rondlopen gaan ze een klein broodje eten bij de bakker. Lisa en Sanne krijgen ook allebei een flesje appelsap. Er lopen een paar mensen langs die wat vreemd kijken als ze 2 tieners uit een flesje zien drinken maar ze zeggen er niks van. Na het eten gaan ze nog even langs een paar winkels en kopen een paar kleren. Sanne en Destiny gaan samen een pashokje en Destiny helpt Sanne met het aantrekken van een jurkje. Tijdens het aankleden zegt Destiny tegen Sanne:’’ Zo Sanne jou luier is wel erg nat die moeten we verschonen.’’ Na het passen koopt Sanne het jurkje en ze lopen de winkel uit. Destiny zegt tegen Lisa: ‘’Sanne moet verschoont worden ze is erg nat moet jij ook verschoont worden?’’ Lisa antwoord: Ik heb wel een beetje geplast maar ik kan m’n luier nog wel even omhouden en jij dan Destiny? ‘’Ik heb ook een beetje geplast maar ik kan m’n luier ook nog wel even omhouden. Waar kunnen we Sanne verschonen? vraagt Lisa aan Destiny. Destiny antwoord ‘’Waar verschonen jullie normaal Sanne luier als jullie in de stad zijn?’’ Meestal bij een winkel met een babyroom. Je weet wel zo’n ruimte met een verschoonkussen. Destiny zegt: ‘’V&D heeft een WC ruimte voor kleine kinderen er ligt daar ook een verschoonkussen. Dus laten we daar maar naartoe gaan. Vind Sanne dat niet erg om daar verschoont te worden Lisa?’’ Lisa antwoord: Nee mijn zusje wordt wel vaker verschoont in een publieke ruimte. Even later komen ze bij de V&D en gaan ze bij de babyroom naar binnen. Sanne gaat liggen op de commode en Destiny opent het rompertje van Sanne. Ze opent Sanne ’s luier en begint haar te wassen. Ze is snel verschoont en de meiden verlaten de babyroom. Destiny zegt: ‘’het is half zes zullen we ergens wat gaan eten?’’ Ja lekker zeggen beide meiden. ‘’Zullen we bij Very Italian Pizza gaan eten? Ik vond dat laatst erg lekker.’’ Zegt Destiny. Lisa en Sanne stemmen hiermee in en ze gaan op weg naar het restaurant.

Na het eten gaan de meiden weer met de trein op weg naar huis. In de trein zegt Lisa tegen Destiny ik ben wel erg nat geworden wil je mijn luier verschonen? ‘’Kan je wachten tot we thuis zijn hier kan ik je echt niet verschonen. We stappen wel even uit op het volgende station dan kan ik mezelf ook gelijk verschonen.’’ Bij het eerst volgende station stappen de meiden uit en lopen richting de WC. Daar verschonen ze snel hun luiers en ze stappen in de volgende trein richting huis. Als ze thuis aangekomen zijn kleden de meiden zich om tot ze alleen hun luiers en een shirt dragen. Ze spelen nog een spelletje op de Wii totdat Lisa ’s ouders thuiskomen. Na de thuiskomst van de ouders bedankt moeder Destiny voor het oppassen en betaalt haar. Destiny verlaat het huis en roept: ‘’Tot maandag!’’ de meiden groeten Lisa en gaan weer met elkaar spelen.     

The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 464
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends
Reactie #40 december 31, 2014, 15:48:35 15:48*
Hier is hoofdstuk 26 (sorry dat het zo lang duurde ik heb het druk)  Veel leesplezier

Please comment!!!

Hoofdstuk 26. De verbouwing
Een week later is het eindelijk zover de dag van de verbouwing vandaag zouden de kamers afgemaakt worden. Eerder deze week waren de kamers al voorzien van een nieuw behang en vandaag zou Destiny de kasten in Lisa ’s kamer beschilderen zodat deze goed aansloten bij het nieuwe behang. Ook Destiny ’s vader(Bas) was aanwezig want die ging Lisa ’s vader (Sander) helpen met het maken van een commode. Sander vraagt aan Bas: ‘’Hoe lang heeft Destiny al een commode op haar kamer staan Bas?’’ Bas antwoord: Oh ongeveer een maand denk ik. Destiny vind het hartstikke fijn om verschoont te worden op een commode en voor Steven is het ook makkelijk om hem daarop te verschonen.

Ondertussen is Destiny op Lisa’s kamer bezig met het schilderen van haar kast. Lisa kijkt naar Destiny en vraagt: ‘’Ik dacht dat je zei dat je vandaag oude kleren aan zou trekken?’’ Destiny antwoord: Dit zijn oude kleren toch? ‘’Nouja je zou het niet zeggen. Je ziet er ook hartstikke bad-ass uit net een rocker. Met een zwart topje waar de armen afgescheurd zijn en je hebt je nagels ook nog een zwart gelakt. Rock ’n Roll! ‘’ Destiny antwoord lachend: misschien heb je toch wel gelijk! Maar dit zit wel lekker! Zeker omdat mijn broek ook lekker strak mijn luier bedekt. Maar Lisa jij ziet er ook heel mooi uit vandaag. Leuke kleren in het roze mooi hoor. Maar je draagt niet een normale luier maar een broekje waarom? ‘’Vandaag doe ik een rollenspel dat ik een meisje bent dat moet leren om de WC te gebruiken. Dus daarom draag ik Tena Pants vandaag.’’ zegt Lisa. Haha dat is grappig zeg. zegt Destiny. even later komt moeder de kamer inlopen en vraagt: Lisa ga je mee naar de WC? ‘’Ik wil niet mama’’ zegt Lisa terug. Kom op nou. zegt moeder. Je wilt toch een grote meid zijn? Kom nou maar mee. Moeder loopt met Lisa aan de hand naar de WC en trekt haar broekje naar beneden en zet haar op de WC. Het broekje is wel een beetje nat geworden he Lisa? zegt moeder. ‘’Sorry mama’’ zegt Lisa speels. Maar nu moet je en middag dutje doen he kleine meid maar dat kan natuurlijk niet met een nat broekje. Dus zal ik je een schone luier omdoen? ‘’Dankuwel mama!’’
Terug in Lisa kamer doet moeder Lisa een schone Tena Slip om en stopt haar in bed. Als ze onder haar dekbed ligt krijgt ze nog een speentje aangereikt en ze begint hier meteen op te zuigen.
Ondertussen schildert Destiny gewoon lekker door en Lisa ligt in bed stilletjes te slapen. Als Destiny klaar is met schilderen trekt zij ook haar broek uit en gaat naast Lisa in bed liggen.

Sanne is in de babykamer bezig met het in elkaar zetten van een box. Het is een makkelijk bouwpakket en met een beetje hulp van haar vader is ze zo klaar. Ook hebben Sander en Bas de commode snel in elkaar gezet. Als de commode klaar is vraagt Sander aan Sanne: ‘’Sanne wil jij even de luiers pakken dan kunnen we deze alvast in commode zetten.’’ Sanne antwoordt: dat wil ik wel papa maar de luiers staan in Lisa’s slaapkamer en ik mocht niet binnenkomen als deze kamer nog niet klaar was. ‘’Klop maar op de deur dan zal Destiny wel opendoen denk ik.’’ zegt Sander.

Sanne loopt even later naar Lisa’s slaapkamer en klopt op de deur. Destiny en Lisa worden wakker door het geklop op de deur snel loopt Destiny naar de deur en vraagt: ‘’Wie is daar?’’ Sanne antwoord: ik ben het Sanne! ‘’Oh doe je ogen dicht dan kom ik op de gang staan.’’ zegt Destiny. Sanne antwoord nee ik heb alleen alle pakken luiers nodig uit de kast kan je die hier op de gang neerzetten. ‘’Oh tuurlijk een momentje.’’ antwoord Destiny. Destiny pakt meerdere pakken luiers uit de kast en stapelt deze op in de gang. ‘’Moet ik helpen met het dragen naar de kamer Sanne?’’ vraagt
Destiny. Oh alsjeblieft. zegt Sanne. Destiny pakt 2 pakken en loopt achter Sanne aan die ook 2 pakken draagt. Destiny vraagt aan Sanne: ’’Mag ik de babykamer wel zien of moet ik buiten blijven wachten?’’ Sanne antwoord: Je mag wel binnenkomen als je maar belooft dat je niks aan Lisa vertelt. Destiny gaat hiermee akkoord en loopt samen met Sanne de kamer in.

‘’Wauw wat een schattige kamer is dit zeg met al die lichte kleuren. Echt perfect voor 2 kleine meisjes.’’ Zegt Destiny met een knipoogje naar Sanne. Die een beetje verlegen terug glimlacht. Sanne pakt een aangebroken pak en pakt er een stapeltje luiers uit en ligt deze neer op het plankje boven de commode. ‘’Hee papa heb je de commode hetzelfde ingericht als bij ons thuis?’’ vraagt Destiny. Bas antwoordt: Ja inderdaad schat. Deze commode is ook mooi he? ‘’Jazeker!’’ antwoordt Destiny. Wil je even voelen of de commode lekker ligt Destiny want jou luier is wel erg nat. Dan kan ik je gelijk verschonen. zegt Bas. ’’Ja dat is goed papa.’’ zegt Destiny terwijl ze op de commode gaat liggen. Sanne ziet dit aan en vind het een beetje vreemd zij moet er niet aan denken dat haar vader haar verschoont maar Destiny doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Als Destiny is ontdaan van haar natte luier vraagt Bas aan Destiny: heb je nog wel schone luier voor jezelf meegenomen Destiny? ‘’Ja papa maar die zit nog in m’n tas op Lisa’s kamer.’’ zegt Destiny. Je mag ook wel een luier van ons gebruiken hoor. zegt Sanne. Oke dat is goed. zegt Bas. Wat voor een luier wil je om Destiny ik zie hier een luier met groene bolletjes een met paarse bolletjes en eentje die gewoon wit is. ‘’Die met de paarse bolletjes papa!’’ zegt Destiny. Goede keus! zegt Sanne grappend. Bas vouwt deze luier open en schuift deze onder Destiny ’s billen. Hij strooit wat talkpoeder op haar billen en vagina en sluit daarna de luier. Bas helpt Destiny van de commode af en zegt: Zo lekkere meid jij kan er weer even tegenaan! ‘’Dankjewel papa en de commode ligt heel lekker.’’ Heb je zin in een bakkie koffie Bas? vraagt Sander. Ja lekker. antwoord Bas. En beide mannen verlaten de kamer. Sanne vraagt aan Destiny:  Wordt jij altijd door je vader verschoont? ‘’Nee maar af en toe. Maar ik wordt meestal verschoont door mijn moeder. Maar mijn vader kan het ook goed en het maakt niet uit vroeger toen ik een baby was deed hij het ook al dus waarom nu dan niet? Het is niet dat hij iets ziet wat die nooit eerder heeft gezien toch?’’ zegt Destiny nuchter. Sanne zegt: ik zou er niet aan moeten denken dat mijn vader mij verschoont. ‘’Maar wie gaat jou dan zometeen verschonen’’ zegt Destiny terwijl ze naar Sanne ’s natte en vieze luier wijst. Sanne vraagt stilletjes: zou jij me alsjeblieft willen verschonen? ‘’Tuurlijk ga maar op de commode liggen.’’ zegt Destiny.
 
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 518
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1971
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: gelderland
Re: Diaper Friends
Reactie #41 januari 01, 2015, 00:30:27 00:30*
Geeft niks.
Plicht gaat voor hobby toch? ;)
Het vervolg was het wachten waard. :)

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 464
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends
Reactie #42 januari 07, 2015, 20:20:36 20:20*
Hoofdstuk 27 Please Comment!!!

Hoofdstuk 27. De Onthulling
Die avond zit iedereen aan tafel te genieten van het avondeten. Destiny en haar vader zijn ondertussen naar huis vertrokken. 
Lisa en Sanne gedragen zich allebei gewoon naar hun leeftijd alleen zijn hun luiers niet bedekt. Lisa zegt: ‘’Vanavond is het eindelijk zover he Sanne dan kan ik de babykamer bekijken en jij ONZE nieuwe kamer!’’ Jah ik kan echt niet wachten je hebt toch geen lelijke dingen neergezet op de kamer toch? zegt Sanne lachend terug. Nou meiden we zijn nu toch klaar met eten dus zullen we de kamers maar onthullen? zegt moeder. De meiden roepen in koor: ‘’JA!!!’’ Lisa en Sanne rennen de trap op en bij de babykamer aangekomen gaat Sanne bij de deur staan. 

Ze zegt: Oke Lisa ogen dicht dan leid ik je binnen in de kamer. Lisa sluit haar ogen en Sanne leid haar de kamer binnen. Oke open je ogen maar! zegt Sanne. Lisa opent rustig haar ogen en als ze de kamer ziet slaat haar hart een slag over. ‘’HOLY F**KING SH*T sis! Dit ziet er super mooi uit zeg! Oh je hebt echt aan alles gedacht een box, speelkleed, de tv, Lego en natuurlijk de commode. Super mooi!’’ Sanne zegt: Leuk he en kijk mijn bed heeft in plaats van een gewoon dekbed een kinderprint dekbed. Gaaf he? ‘’Zeker weten!’’ zegt Lisa terug. ’’Zullen we nu mijn… ik bedoel ONZE nieuwe kamer gaan bekijken?’’ Sanne zegt: Ik weet het nog niet hoor ik ben een beetje bang voor wat ik ga zien…haha. Bij de kamer aan gekomen zegt Lisa: ‘’Oke Sanne nu moet jij je ogen dichtdoen terwijl ik je naar binnen leid….. Oke open je ogen maar Sanne’’ Sanne opent haar ogen en zegt: WAUW!!! Super mooi en stoer. ‘’Gaaf he of niet?’’ zegt Lisa. Zeker weten Liz echt goed gedaan. Dus in welke kamer gaan we de rest van de avond doorbrengen? vraagt Sanne. ‘’Wat denk je zelf?’’ zegt Lisa terwijl ze naar de babykamer rent.

De meiden zitten even later op de babykamer te spelen met Lego als moeder binnenkomt met een grote doos. ‘’Wat zit daarin mama?’’ vraagt Lisa. Moeder antwoord: Ik heb nog een paar verassingen voor jullie in deze doos zitten willen jullie het zien. Beide meiden roepen volmondig: JA!!! Moeder opent de doos en haalt er een pak luiers uit. ‘’Wauw wat een schattige luiers zijn dit zeg met deze roze beertjes erop.’’ zegt Lisa. Ook Sanne pakt een pak luiers uit de doos. Deze zijn ook leuk dezelfde print alleen in het blauw. zegt Sanne. Leuk toch meiden. Ik denk jullie zijn kleine meisjes en die willen natuurlijk leuke plaatjes op hun luiers en niet van dus suffe plaatjes van druppels op de luier. Dus zullen we deze luiers ook maar in de commode leggen? De meiden zetten de pakken in de commode en moeder zegt: Nou meiden over een uur is het bedtijd dus jullie krijgen nu al jullie nachtluier om. Jullie krijgen nog niet de nieuwe luiers om want die absorberen niet zo goed als jullie normale luiers. Maar morgen krijgen jullie deze wel om. Ondertussen klimt Lisa op de commode en moeder zegt: Hee wat ruik ik nou heb je een verassing voor mij achtergelaten in je luier? Moeder opent de luier en ja hoor Lisa heeft weer in haar luier gepoept. Haar moeder begint haar te wassen en snel daarna krijgt ze haar schone luier om. Na de verschoning vraagt moeder: En hoe was dat om op een echte commode verschoont te worden. ‘’Ik vond het heerlijk mama dankuwel.’’ Ondertussen verschoont moeder ook Sanne en ook zij heeft in haar luier gepoept. Als beide meiden verschoont en aangekleed zijn mogen ze nog even TV kijken op de kinderkamer en daarna gelijk naar bed. Beide meiden worden ingestopt en moeder leest nog een verhaaltje voor. Tijdens het voorlezen zuigen beide meiden op een speen. En na het lezen knuffelen de zusjes nog even met elkaar en vallen in elkaars armen in slaap.

De meiden worden de volgende dag gelijktijdig wakker en gaan uit bed om met de Lego te spelen. Beide meiden genieten van klein zijn. Allebei zitten ze met een natte luier op het speelkleed en ze bouwen een groot Lego gebouw. Even later komt moeder binnen en kijkt naar haar beide dochters die braaf met elkaar aan het spelen zijn. Moeder maakt een foto van haar dochters op haar telefoon en zegt dan: ‘’Meiden komen jullie mee naar beneden? Het is etenstijd en we gaan daarna naar de kerk.’’

Na de kerk gaat de familie weer huiswaarts en als ze thuis zijn gekomen kunnen beide meiden niet wachten om hun nieuwe luiers om te krijgen. De meiden rennen de trap op en staan al snel uitgekleed met alleen hun luiers om naast de commode. Moeder komt lachend de kamer binnen en zegt: ‘’Jullie hebben hier wel veel zin in he?’’ Sanne wordt door moeder op de commode geholpen en moeder opent haar luier. Ze bekijkt de schaamstreek van haar dochter die glimt van het vocht. Moeder begint haar schoon te maken met babydoekjes en veegt alles goed schoon. Als Sanne schoon is vouwt moeder een schone luier open en schuift deze onder Sanne ’s billen. Ze smeert haar in met zinkzalf en strooit nog wat talkpoeder op haar luierzone. Moeder plakt ondanks dat het een andere luier is de luier snel dicht. Sanne wordt van de commode afgeholpen en even later ligt Lisa ook op de commode en krijgt zij ook een schone AB luier om. ‘’Zo meiden wat schattig jullie allebei in zo’n roze luier heel lief! Nou laten we jullie nog even een shirt aan trekken dan kunnen jullie weer lekker gaan spelen.’’ zegt moeder. De meiden zijn snel aangekleed en gaan dan verder met de Lego waarmee ze die ochtend waren begonnen.

Die middag komt Destiny even langs omdat Lisa haar had geappt over haar nieuwe luiers. Moeder laat Destiny binnen en vraagt: ‘’Wat brengt jouw hier vandaag Destiny?’’ Ik werd geappt door Lisa ze wou me iets heel leuks laten zien zei ze. antwoord Destiny. Oh en trouwens ik en Lisa moeten ook nog wat dingen doornemen voor volgende week want dan gaan we naar Parijs. ‘’Oh ja dat is waar ook heb je er al zin in of niet?’’ vraagt moeder. Jazeker ik kan echt niet wachten. ‘’Volg mij maar naar boven daar zijn Lisa en Sanne aan het spelen.’’ Destiny en moeder lopen de kamer in en zien dat Lisa en Sanne lief aan het spelen zijn ze tillen hun Lego huis op en zetten het neer op de ladekast. ‘’Zo jullie zijn wel lekker bezig geweest. Hoelang hebben jullie over dat huis gedaan?’’ vraagt moeder. Ongeveer 4 uur mama mooi gebouw he? zegt Lisa. ‘’Kijk Lisa Destiny is langsgekomen.’’

‘’Hoi Lisa wat zie jij er lief uit met die roze luier.’’ Lisa zegt: ja ze zijn super gaaf he Destiny? ‘’Hoe komt je moeder aan deze luiers?’’ Via het internet maar ik weet niet welke site. ‘’Zou ze het kunnen hebben van de AB-DL-TB club shop hebben want ik heb die luiers wel eens zien staan op de site.’’ Want ik bestel daar ook meestal m’n luiers en dan zie ik die Aww So Cute luiers voorbijkomen.’’ Ik keek op de doos en ze gaven iets aan over webdesign of zoiets. ‘’Oh ja dan zijn ze van de club shop.
Maar ik heb een vraagje welke luiers ga jij dragen als we in Parijs zijn?’’ ik denk overdag gewoon Tena Slip Maxi’s met een romper eroverheen. En ’s nachts een Tena Slip Ultima met inlegger. zegt Lisa. ‘’Oke dan. Hoeveel luiers heb je nodig voor de vakantie?’’ Lisa antwoord: Ik denk dat ik aan 1 pak wel genoeg heb maar ik neem voor de zekerheid nog een paar extra luiers mee in m’n handtas.  ‘’Oke ik zie je dan morgen weer bij de bus?’’ vraagt Destiny.  Ja inderdaad tot morgen!
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 518
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1971
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: gelderland
Re: Diaper Friends
Reactie #43 januari 07, 2015, 22:07:24 22:07*
Wat weer een SUPERGAAF vervolg :)
Op naar  Parijs ;D

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 464
 • Geslacht: Man
 • Treat others how you would wanna be treated
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: DL
 • Locatie: H'veld-G'dam
Re: Diaper Friends
Reactie #44 januari 08, 2015, 15:05:11 15:05*
Hoofdstuk 28   Please Comment!!!

Hoofdstuk 28. Op Weg Naar Frankrijk
De week op school ging snel voorbij en voordat ze het weten is het vrijdag en zitten de meiden in de bus naar huis. ‘’Heb je al zin in deze week Liz?’’ vraagt Destiny. Lisa antwoord: Oh echt wel! Ik kan bijna niet wachten. ‘’Wel fijn dat je moeder alle spullen voor jou al heeft gebracht vanochtend. Dan hoef je niet eerst naar huis en kunnen we gelijk bij mij thuis alles voor mij inpakken.’’ De bus stopt bij het centrum en Destiny zegt: ’’Hey Lisa we moeten nog even hier eruit.’’ Als ze uit de bus zijn gestapt vraagt Lisa: Waarom moesten we hier uitstappen? ‘’Ik moet nog een pak Pampers voor m’n broertje kopen. Want mijn ouders vinden het beter als Steven een luier draagt als we in Disneyland zijn want de rijen voor sommige attracties zijn erg lang.’’ De meiden lopen naar de Dirx en gaan binnen ze lopen naar het luierschap en zien dat de Pampers in de aanbieding zijn. Lisa zegt welke luiers moet Steven dragen in Disneyland Baby-Dry of Easy Ups luiers. Destiny zegt: ‘’Ik denk gewoon Baby-Dry maar ik denk dat Steven liever overdag broekjes draagt in plaats van ‘echte luiers’… Weet je wat ze zijn toch in de aanbieding ik neem gewoon beide mee. Ik leg thuis wel uit waarom ik ook Easy Ups heb meegenomen.’’ Destiny rekent de luiers af en de meiden stappen weer in de bus en gaan richting huis.

De meiden stappen het huis binnen en lopen naar de keuken. Moeder begroet de meiden: ’’Hey meiden goedemiddag hebben jullie zin in een bakje thee?’’ De beide meiden zeggen: Ja alstublieft!
Als ze met z’n drieën aan tafel zitten vraagt moeder: ’’Destiny heb je nog luiers voor Steven meegenomen?’’ Destiny antwoord: Ja, ik pak even de tas die staat nog op de gang. Destiny komt terug de keuken inlopen en zet de tas op tafel neer. Moeder zegt: ‘’Je hoefde maar 1 pak mee te nemen hoor. En trouwens dit zijn broekjes en geen normale luiers.’’ Dat weet ik mama maar ik denk dat Steven liever luierbroekjes draagt overdag dan normale luiers. Ik snap dat normale luiers makkelijker te verschonen zijn maar ik denk dat Steven zich beter voelt als hij deze broekjes mag dragen in Disneyland. ‘’Ja je hebt gelijk Destiny. Ik vind het ook wel erg lief van je dat je zo aan je broertje denkt. Je bent een goede grote zus!’’ De meiden hebben de thee op en Lisa vraagt stilletjes aan Destiny: Destiny ik ben nat wil je mijn luier verschonen? Destiny antwoord: Tuurlijk kom maar mee naar boven dan kan ik mezelf ook gelijk verschonen.

Als beide meiden op Destiny ’s kamer zijn kleed Lisa zich uit en gaat ze op de commode liggen. Als Destiny haar begint te verschonen vraagt ze: ‘’En hoe gaat het thuis? Wordt je tegenwoordig ook elke dag op de commode verschoont?’’ Lisa antwoordt: Ik heb me de afgelopen dagen eigenlijk alleen maar als peuter gedragen toen ik thuis was ik zat elke middag de hele tijd in de babykamer samen met Sanne. We hebben de Wii ook op de babykamer gezet zodat we daar ook leuke spelletjes op kunnen doen. Ondertussen scheurt Destiny de DryNite open en verwijderd deze bij Lisa en begint haar schoon te maken met baby doekjes. Als ze schoon is pakt Destiny een Molicare slip en schuift deze onder Lisa ’s billen. Lisa vraagt: Ik heb zelf ook Tena’s bij me hoor. ‘’Dat weet ik Liz maar omdat we vannacht vertrekken is het misschien makkelijker als we zometeen ook even gaan slapen. En dan is een dikkere luier wel makkelijker.’’ Oh ja daar heb je wel gelijk in. Destiny sluit de luier en helpt Lisa van de commode af. Destiny gaat ook op de commode liggen en Lisa begint met het verschonen van haar vriendin. Als Lisa de luier opent komt Steven ineens binnen lopen en rent gelijk naar de commode. Lisa schrikt zich rot en bedekt snel Destiny ’s schaamstreek met de voorkant van de luier. Steven zegt: Dankjewel Destiny! Destiny zegt: ‘’Zie je niet dat ik verschoont wordt kon je niet even wachten!?’’ Steven zegt: Oh… euh sorry Destiny. ''ga maar even naar je kamer dan kom ik er zo aan.'' En Steven verlaat de kamer weer. En Lisa gaat verder met het verschonen van Destiny. Ook Destiny wil een Molicare Slip om Lisa kijkt op het plankje boven de commode en ziet er geen liggen. En zegt dit tegen Destiny. ‘’Ook kijk maar even in een van de kastjes onder de commode.‘’ zegt Destiny. Lisa opent het kastje en ziet een pak Molicare en een pak Tena slips. Lisa pakt een stapeltje Molicare’s uit het pak en legt deze op het plankje neer. En doet haar vriendin de schone luier om. Ondertussen vraagt ze: Ik dacht dat jij alleen Molicare’s gebruikte. ‘’Dat klopt maar voor de vakantie heb ik een pak Tena Maxi luiers gekocht die zij iets dunner en makkelijker te verbergen onder kleding.’’ Oh oke zullen we maar even gaan dutten.’’ Dat is een goed idee maar ik ga eerst nog even met Steven praten. Ga jij maar alvast liggen dan kom ik er zo bij. Lisa kruipt in bed en stopt een speen in haar mond en begint hier op te zuigen. Even later komt Destiny de kamer binnen en ook zij kruipt in bed tegen Lisa aan en even later slapen ze vredig.

Rond 5 uur komt moeder de kamer binnen lopen en zegt: ‘’wakker worden meiden het is etenstijd!’’ Beide meiden worden wakker en stappen uit bed. Moeder bekijkt de luiers van een afstandje en ziet dat beide meiden niet meer droog zijn. De meiden trekken beide een jogging broek aan over hun luiers en gaan naar beneden en dekken de tafel. Even later komt vader de keuken binnen lopen en zegt: En meiden al zin in de vakantie? De meiden antwoorden: Echt wel! Destiny vraagt: Papa hoe laat vertrekken we vannacht? Vader antwoord: Rond 3 uur dan komen we om ongeveer 8 uur aan. En we kunnen zondag pas Disneyland in dus kunnen we zaterdag lekker uitrusten in het huisje of even de buurt verkennen. Ondertussen zijn moeder en Steven ook beneden gekomen en ze gaan aan tafel zitten. Ook Steven heeft geslapen en draagt ook nog steeds zijn natte Pamper.

Na het eten zegt moeder: ’’Willen jullie nog even slapen of wachten jullie tot normale bedtijd?’’ Steven zegt dat hij nog wel even wil slapen. Lisa wacht af wat Destiny zegt. En zij zegt dat zij wel tot 22:00 uur wacht. ‘’Oke dat is duidelijk nou Steven kom je mee dan verschoon ik je luier wel even.’’ Beide meiden zijn ook nat maar kunnen hun luiers nog wel even omhouden. Als moeder terug beneden is gaan ze de auto inpakken. Destiny haalt de luiers van boven en zet deze achterin de auto ook heeft ze haar koffer met kleren al klaarstaan en zet deze er ook in. Vader en moeder hebben dit ook gedaan en zetten als laatste nog Lisa’s koffer erin en de sporttas van Steven omdat hij geen koffer heeft. Om 22:00 uur gaan ze tegelijk met hun ouders naar bed. Ze trekken snel allebei een nachtluier met inlegger aan en gaan in bed liggen.

Rond 3 uur komt moeder binnen met Steven op haar arm ze legt Steven op de commode en doet hem een schone Pamper met inlegger om. En kleed haar zoon daarna aan. Daarna loopt ze naar het bed en zegt zachtjes: ‘’pssst meiden wakker worden we vertrekken zometeen.’’ Beide meiden stappen uit bed en controleren hun luiers deze zijn nog droog en snel trekken beide meiden hun kleren aan en gaan naar beneden. Waar vader al zijn TOMTOM instelt. Als iedereen beneden is vraagt moeder heeft iedereen alles? Iedereen zegt dat ze alles hebben en moeder richt zich dan tot Lisa en zegt: ’’Zeker weten?’’ terwijl ze Lisa haar speen laat zien. Oh dankuwel mevrouw de Jong! zegt Lisa. Iedereen gaat in de auto zitten en ze gaan op weg. Onderweg worden Steven en de meiden nog een keer verschoont en om 9:30 komen ze aan bij hun vakantiehuisje.
 
The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly - Owl City

Mijn geschreven verhalen:
Diaper Friends
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=12818.msg106474;topicseen#new

Diaper Friends The Adult Life
http://www.ab-dl-tb-club.nl/index.php?topic=17074.0