ABDL Forum Logo

Poll

wat voor cijfer geef je het verhaal adoptiemoeders?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)  (gelezen 71326 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 51
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1991
 • Ik ben: AB
Beste allemaal,

Ik kijk al een tijdje over (verscheidende) luier fora onder meerdere accounts, maar ben zelf meer een meelezer dan een poster. Wel heb ik meerdere verhalen geschreven, welke ik altijd voor mezelf heb gehouden. Ik vind namelijk dat je toch behoorlijk wat van jezelf prijs geeft in zo'n verhaal.

Maargoed, je ideeŽn veranderen in de loop van de tijd en omdat ik toch wel benieuwd ben wat anderen ervan vinden heb ik een paar dagen geleden besloten een van mijn verhalen op internet te zetten. Hij is (vrij) lang en nog niet compleet. Ik zal het verhaal er in delen opzetten. Tenminste, als jullie het een leuk verhaal vinden natuurlijk, wel zo handig ::).

Het is een langzaam verhaal met wat meer context dan 'slechts' het luierdeel en er komt ook 'gewone' sex in voor. Verder nog mijn excuses voor de spel en stijlfouten die erin staan, die schijn ik er nooit uit te krijgen.

Nu dan, zonder verder gezever deel 1 van mijn verhaal; adoptie moeders.


Adoptiemoeders-proloog-

Mara was een denker, nooit zou ze zomaar een beslissing nemen. Of dit nu ging over het wel of niet uit de muur trekken van een kroket of het kopen van een nieuw huis, er werd eerst goed over nagedacht.
Zo kon ze ook eindeloos over haar grotere dilemma's peinzen en een van de meest uitgelaten momenten om dit te doen was voor haar onder de douche. Als ze dan naakt alleen in dat hokje stond met het warme water overal om haar heen, was haar hoofd heerlijk helder en leek een oplossing altijd dichterbij.

Zo was vandaag geen uitzondering, dus terwijl de badkamer zich langzaam vulde met warme waterdamp en de spiegel aan de muur besloeg, was Mara weer in gedachten verzonken. Ze bedacht zich dat het maar raar kon lopen in het leven. Ze had namelijk haar hele leven al kinderen gewild, het liefst twee maar met een kind had ze ook genoegen kunnen nemen. Vroeger als kleuter was ze als geboren moeder dan ook niet uit de poppenhoek weg te slaan geweest, soms had ze wel zeven kinderen gehad, die zij als strenge moeder goed moest opvoeden. Net zo als dat later zou gaan, daar twijfelde ze niet aan.

In de puberteit kwam hier bij haar echter verandering in toen ze op veertienjarige leeftijd ontdekte dat ze lesbienne was. Ze wilde nog steeds wel erg graag haar eigen kinderen maar zonder man was dit lastig te realiseren. Zes jaar later kreeg ze een vaste relatie met Anna die gelukkig ook een kinderwens had en samen gingen ze op zoek naar oplossingen. Dit bleek echter een erg lastige opgave. Een zaaddonor werkte niet want dan zou een van beide de echte moeder zijn en de ander 'slechts' de partner van. Adopteren leek eerst een goede oplossing maar echter niet te combineren met hun andere grote verlangen, namelijk verhuizen naar Spanje.

Tenminste het grote verlangen van Anna, zei was degene die koste wat het kost wilde verhuizen. Mara wilde zeker graag mee maar als het voor zou betekenen dat ze dan geen kind zou kunnen krijgen bleef ze veel liever in Nederland.
Vele ruzies tussen beiden waren het gevolg van dit meningsverschil, die zelfs zo ver gingen dat de relatie bijna was stukgegaan.  Alles in Mara's leven leek toen wel fout te lopen, tot die ene avond.

Anna was boven in de studeerkamer aan het computeren geweest, ze had een tragische kindertijd meegemaakt en was nu lid van een forum voor tieners die problemen hebben, in een poging hen te helpen. Op ditzelfde forum kwam ze een bericht tegen van een nieuw lid. Hij was 16 jaar oud en had zijn moeder al vroeg verloren aan een enge ziekte . Zijn vader was door dit tragische verlies aan de drank geraakt en mishandelde de jongen nu dagelijks. En dit was nog niet alles, doordat hij zijn moeder zo vroeg was kwijtgeraakt en nooit echte liefde van een ouder had gekend in zijn jeugd had hij een fetisj ontwikkeld waarin hij fantaseerde dat hij terugkeerde naar zijn kleuter of tienertijd. En in deze fantasieŽn was er wel een lieve en zorgzame moeder die voor hem zorgde. Deze moeder pamperde hem dan letterlijk en figuurlijk.

Verrast had Anna Mara naar boven geroepen en het bericht aan haar laten lezen. Eerst had ze het raar gevonden maar nu hier onder de douche kwam ze tot de conclusie dat deze vreemde jongen haar en Anna wel eens van dienst kon zijn...

Hoofdstuk 1, het voorstel.

'En nu naar boven met die gore kop van je' riep hij! Terwijl zijn vader hem nog een slipper naar zijn hoofd slingerde. Lucas liet het zich echter geen twee keer zeggen en vloog de trap op naar zijn kamer, waar hij met tranen over zijn wangen op bed belande. Hoe had hij zo onvoorzichtig kunnen zijn! Zolang hij maar geen blijk gaf van zijn aanwezigheid kon er ook niet op hem gescholden en geslagen worden. En het enige wat hij dus moest doen is onzichtbaar zijn. Dit bleek een lastige opgave en vandaag was hij er opnieuw niet in geslaagd.

Hij veegde zijn tranen af en ging achter de computer zitten, waar hij direct weer opklaarde. Er kwam namelijk een melding binnen dat hij weer een mailtje had gekregen van Mara, een vrouw die hij kende van een forum op internet waar hij zijn verhaal op had neergezet.  Ze had hem in een persoonlijk bericht om zijn e-mail en MSN adres gevraagd en daarmee hadden ze nu al iets meer dan een jaar contact. Eerst had ze hem het hemd van het lijf gevraagd en Lucas had in alle blijdschap dat hij eindelijk iemand had om mee te praten met enige schaamte heel zijn ziel blootgelegd. Hij had haar verteld over zijn grootste pijnen en geheimen maar ook zijn diepste verlangens.

Van Mara wist hij niet heel veel, ze was een vrouw van 27 met een vriendin Anna van 28. Ze woonden al 5 jaar samen ergens in Nederland en waren van plan binnenkort naar Spanje te verhuizen waar ze hun eigen huis aan het bouwen waren.
Daarnaast was hij tot de conclusie gekomen dat ze het financieel erg goed moesten hebben aangezien ze hun eigen huis konden laten bouwen in Spanje terwijl ze zelf enkel als vrijwilliger meehielpen bij een lokaal kinderdagverblijf.

Een half jaar geleden was Mara met een enorm vreemd voorstel naar Lucas gekomen. Ze had aan hem verteld dat ze met haar vriendin al lang een kinderwens had maar dit door verscheidene omstandigheden niet mogelijk was voor hen. Ze waren echter na het bericht op het forum op het idee gekomen Lucas officieus te adopteren. Als hij zijn goedkeuring gaf zou hij mee mogen naar Spanje waar hij door hen beide zou worden verzorgd.
Zo kregen zij het kind waar ze altijd al van hadden gedroomd en Lucas zelfs twee moeders, een ideale situatie zo leek het.

Lucas had het eerst niet geloofd en zelfs toen de Anna die inmiddels wist in welke dorpje hij woonde een tas met Luiers voor hem had verborgen in een holle boomstam in een bos in de buurt wist hij nog niet goed wat hij hier mee moest. Een korte tijd later had zijn vader echter weer een erg kwaaie dronk, waar Lucas een gebroken neus aan over hield. Het was op die avond dat hij zijn keuze maakte, hij waagde het erop!

Er volgde vele MSN gesprekken waar belangrijke zaken in afgesproken werden. Ze kwamen tot de conclusie dat het te riskant was om direct naar Spanje te gaan zonder elkaar eerst een keer in het echt te hebben gesproken dus twee weken geleden was Lucas op de trein gestapt naar Utrecht, waar Anna en Mara woonden en had hier een fantastische dag met hen beleefd. Ze hadden samen wat gewandeld en op een terrasje gezeten. Er was enorm veel gepraat en er was een duidelijke klik.

Ze spraken die dag ook af om een keer te gaan 'proefdraaien'. Anna en Mara wilden namelijk weten of het wel echt iets voor hen was om Lucas als een kleuter te behandelen en om zijn vieze luiers te verschonen. Daarnaast wilden ze weten of Lucas het dan ook wel echt iets zou vinden.

In het mailtje dat Lucas nu aan het lezen was stond het plan voor deze proefdraai afspraak. Hij zou vrij vragen van zijn werk op zaterdag en dit niet tegen zijn vader vertellen. In plaats van naar zijn werk te gaan zou hij de trein pakken naar Utrecht waar Anna hem van het station zou halen. Mara zou intussen klaarstaan thuis om goed gebruik te maken van de zes kostbare uurtjes die ze samen hadden.

'vind je dit wat Lucas?' sloot Mara het mailtje.
Lucas antwoord was kort maar krachtig:

'ik kan niet wachten'.
 


Hoofdstuk 2, proefdraaien.

Het was in de trein een stuk warmer geweest dacht Lucas, toen hij bibberend weer snel zijn jas aandeed. Hij vergat zijn missie echter niet uit het oog en liep snel de roltrap op naar de grote stationshal van station Utrecht. Daar had hij met Anna afgesproken bij de friettent op de grens tussen het station en winkelcentrum Hoog Catharijne.
Terwijl hij zigzaggend langs de forensen op het station heen snelde voelde hij zijn bloeddruk bijna letterlijk stijgen.  Vandaag zou hij voor het eerst sinds zijn kindertijd iemand anders hem een luier omdoen. En hoewel hij er vaak van gedroomd had was het nu toch even erg spannend. Zeker ook omdat er zoveel van deze ene dag afhing, want niet alleen hij moest het aangenaam vinden, ook Anna en Mara.

Zijn overpeinzingen werden verstoord door een zachte hand op zijn schouder en toen hij zich omdraaide keek hij in het vriendelijk lachende gezicht van Anna.
Ze is ongeveer even lang als Lucas, had ogen die altijd vriendelijk leken te staan en met haar prachtige lange bruine haar, heerlijke postuur en niet te missen decolletť was ze een lust voor het oog. Ze had wel iets weg van Olivia Wilde vond Lucas, met een wat forsere borstenpartij wel te verstaan.
En Lucas was blijkbaar niet de enige die dat dacht, want toen hij Anna omhelsde zag hij meerdere mannen jaloers naar hen kijken.

De omhelzing was echter maar van korte duur en Anna keek Lucas nu diep in zijn ogen aan: 'kom je mee'? vroeg ze, Lucas knikte en volgde Anna richting haar auto.
Ze vroeg hem hoe zijn treinreis was geweest en deed haar best om geen ongemakkelijke stiltes te laten vallen. Lucas beantwoordde haar vragen rustig en vermeed alle onderwerpen die iets met kinderen of luiers te maken konden hebben nu ze zich in het openbaar bevonden. Hij vond het al erg genoeg dat er twee anderen van zijn 'eigenschap' afwisten, daar hoefde niemand anders bij te komen. Gelukkig leek Anna het hier ook mee eens te zijn, ze begon er tenminste niet over.

Eenmaal in de parkeergarage liep Anna richting nieuw model Fiat500. Leuke auto, zei Lucas! En Anna glimlachte:  ja hť zei ze trots, ik heb hem nu al een tijdje en hij rijd echt fantastisch. Ze opende de achterbak zodat Lucas daar zijn tas in kon leggen en ze stapten even later samen de auto in.

Ben je zenuwachtig? Vroeg ze toen ze de parkeergarage uitreden. Lucas knikte, best wel eigenlijk, ik hoop zo dat het wat wordt. Anna keek hem geruststellend aan, wij ook hoor, dus dat moet wel goed komen toch? We weten allemaal wat komen gaat en alle drie hebben we besloten om er mee door te gaan. Maar daarom gaan we ook proberen het maximale uit vandaag te halen, zodat we alles goed uit kunnen proberen. Heb je veel gedronken vandaag? Vroeg ze zonder Lucas kans te geven te reageren op haar vorige vraag. En wanneer ben je voor het laatst naar de wc geweest?

Nou, ik heb vanochtend thee gedronken, antwoordde Lucas aarzelend. En vanochtend uit bed ben ik voor het laatst naar de wc geweest. Ook om te poepen, vroeg Anna weer. Lucas schudde zijn wat rood geworden hoofd, dat was gisterenochtend voor het laatst.
Dat is mooi, zei ze. Dan hebben we goede kans op een poepluier vanmiddag, ze glimlachte naar hem. Dat lijkt me wel een van de belangrijkste dingen die we vanmiddag gaan proberen zei ze en Lucas knikte.

Na een minuut of 10 reden ze een lange straat in met aan beide kanten mooie twee onder een kap huizen. Midden in de straat draaide Anna de auto en reed ze voorzichtig de oprit van nummer 44 op. We zijn er, zei ze met gepaste trots. Intussen deed Mara de deur al open. Lucas! riep ze en ze rende naar de auto toe en omhelsde hem, wat goed om je te zien!
Gaan jullie maar gouw naar binnen zei Anna lachend bij het zien van de innige omhelzing, ik zet de auto even in de garage en kom er dan aan. Mara pakte de hand van Lucas en nam hem mee naar binnen.

Ze kwamen in een hal met 3 deuren en een trappengat. Lucas moest op de trap gaan zitten en keek de hal door terwijl Mara zijn schoenen uitdeed. Hij zag een grote spiegel hangen met wat liefdevolle foto's van de vrouwen erop. Blijkbaar waren ze echt heel gelukkig met elkaar dacht Lucas, zo zag het er tenminste wel uit.

Kom je mee Lucasje zei Mara toen ze zijn schoenen en sokken uit had gedaan. Ja mama, zei hij knikkend. Ze hadden namelijk afgesproken dat hij vanaf het moment dat hij het huis binnenkwam klein zou zijn.
Ze liepen de trap op en daarna direct een kamer in. Dat bleek de slaapkamer te zijn want er stond een groot tweepersoonsbed in het midden. Naast het bed stonden twee nachtkastjes en er was nog een grote kledingkast. Op een van de nachtkastjes lagen een bus Zwitsal talkpoeder, een pakje billendoekjes en een grote Tena maxi luier.
Mara legde een handdoek op het bed en kwam naar Lucas toe. Zo, jou gaan we eens een schone broek aan doen zei ze. En ze trok zijn T-shirt over zijn hoofd. Daarna bukte ze half en frummelde de knoopjes van zijn broek los en trok die ook uit.

Ze pakte zijn hand en begeleide hem naar het bed, daar mocht hij in zijn onderbroek op de handdoek gaan liggen in afwachting van al het andere dat hem te wachten stond.
Mara pakte de spullen die op het nachtkastje lagen en legde die naast Lucas op het bed neer. Toen boog ze zich over hem heen en trok zijn onderbroek in een vloeiende beweging uit waardoor Lucas in een klap naakt op bed lag. Hij begon zich toch een beetje ongemakkelijk te voelen en Mara leek dit te zien in zijn gezicht. Ze glimlachte in elk geval warm en geruststellend.
Ik ga je even een klein beetje schoonmaken hoor kleintje, zei ze en ze maakt het pakje babydoekjes open.

Lucas voelde een vreemde tinteling toen Mara met het eerste babydoekje de ruimte rond zijn penis begon schoon te maken. De zachte geur van de babydoekjes drong zijn neus binnen toen ze zijn penis voorzichtig omhoog bewoog zodat ze zijn ballen goed af kon doen. Ze pakte een tweede doekje en trok voorzichtig zijn voorhuid naar beneden zodat zijn eikel goed af kon doen en hierna de rest van zijn penis. Ze gooide het doekje weg en vroeg hem zijn benen op te trekken zodat zijn billen goed in het zicht kwamen. Die werden op hun beurt ook afgedaan.
Mara vroeg Lucas op deze manier te blijven liggen en dit deed hij gewillig. Hij voelde zich natuurlijk wel ongemakkelijk maar deze verschoning was iets waar hij al zo lang van gedroomd had dat het gelukzalige kleine gevoel dat hij momenteel had alle onzekerheid bij hem wegnam. En ook Mara leek te genieten, ze vouwde glimlachend de luier voor Lucas gezicht uit en gaf met een zacht tikje op zijn kont aan dat hij zijn billen omhoog moest doen. Ze legde de luier onder hem neer en Lucas voelde de heerlijke zachte Luier onder hem toen hij zijn billen weer liet zakken.
De heerlijke geur van zwitsal vulde de kamer opnieuw toen Mara de bus talkpoeder pakte en Lucas zijn piemel en kont met een goede laag bedekte. Ze wreef het voorzichtig wat uit en pakte hierna de voorkant van de luier vast. Deze vouwde ze voorzichtig om  waarna ze eerst de onderste plakkers vast maakte en daarna de bovenste.
Ze voelde nog even of in zijn liezen of de anti-lekrandjes goed zaten en toen mocht Lucas gaan staan.

Samen bekeken ze het eindresultaat in de spiegel die in hun slaapkamer hing. Waarna Mara Lucas omhelsde, wat ben jij ongelooflijk schattig zo! zei ze met een wat geŽmotioneerde stem.

Ze liep naar de kledingkast en Lucas schrok even toen hij zag wat ze eruit pakte. Het was een lichtblauwe romper van een beetje fleeceachtig materiaal, met gele beertjes waardoor hij er extra kinderachtig uit zag. Toch stak hij zijn armen naar voren toen Mara het vroeg, zodat ze de romper gemakkelijk over zijn hoofd kon trekken. Daarna trok ze de romper met een beetje moeite om zijn lichaam heen en ging op haar hurken voor hem zitten om de drukknoopjes in zijn kruis vast te maken.

Ze gaf Lucas een kus op zijn voorhoofd en nam hem aan zijn hand weer mee terug naar beneden. Daar stond Anna breed glimlachend in de woonkamer, die tot grote opluchting van Lucas alle rolluiken naar beneden had gedaan zodat niemand hem vanaf de straat in zijn romper kon zien.

Hallo grote jongen, zei ze. Heb jij een lekkere schone broek aan? Waarop Lucas enorm begon te blozen en voorzichtig knikte.
Anna pakte hem voorzichtig bij zijn arm en nam hem mee naar de bank, terwijl Mara naar de keuken liep. Lucas mocht tegen haar aan gaan zitten en ze sloeg een deken om hem heen.

Wat ben je ongelooflijk schattig zo, zei ze en ze trok hem tegen haar aan. Lucas begroef zijn hoofd in haar armen terwijl ze hem knuffelde. Dit hielden ze zo vol totdat Mara weer terug binnenkwam uit de open keuken. Ze had de tijd benut om een flesje met melk te maken en gaf deze nu aan Anna. Anna bewoog Lucas's hoofd langzaam zo dat hij ermee in haar armen lag, al leunend op haar borsten. Toen stak ze voorzichtig de speen van het Philips avent flesje in zijn mond en Lucas begon direct te drinken. Een klein beetje half lauwe melk stroomde elke keer als hij aan het speentje zoog zijn mond binnen en hoewel hij nooit echt een liefhebber van melk was geweest genoot hij intens van dit moment.

Mara was intussen naast Anna gaan zitten en keek haar vriendin erg verliefd aan. Het was een prachtig gezicht geweest haar zo met 'hun' Lucas te zien zitten. En het was ook duidelijk dat Anna enorm genoot van het geven van de fles. Er gleed een traan van emotie over haar gezicht terwijl ze Lucas een kus op zijn wang gaf.

Die merkte niets van de plotselinge emotie van Mara, hij had zijn ogen gesloten om zich volledig te kunnen focussen op het drinken van de melk. En hij voelde zich momenteel ook daadwerkelijk een peuter.

Het leegdrinken van het flesje duurde misschien wel tien minuten en het leek ook wel alsof Lucas ontwaakte uit een trance toen Anna voorzichtig het speentje uit zijn mond trok en zijn mond met een zacht doekje afveegde. Ze gaf hem een kus op zijn voorhoofd en liet hem toen voorzichtig van de bank afglijden. Goed zeg grote jongen, zei ze tegen hem. Heel de fles in een keer leeg! Ga nu maar lekker even spelen.

Van achter de bank haalde Mara een mandje speelgoed autootjes vandaan. En ze lieten Lucas alleen achter met zijn autootjes. Deels omdat ze hem zijn moment wilden gunnen om alles even te verwerken, maar ook om hem de kans te geven in zijn luier te plassen zonder dat er iemand bij was.

Lucas begreep hun idee, en ging eenmaal alleen op zijn hurken zitten. Hij pakte een mooie rode auto en begon ermee over de grond te rijden, net alsof hij aan het spelen was, maar concentreerde zich in werkelijkheid op zijn blaas.

Al in de auto onderweg naar hier had hij gevoelt dat hij eigenlijk naar de wc moest dus nu kon hij zeker een grote plas in zijn luier doen. Maar hier op de grond in een nieuwe omgeving en niet boven het toilet was het een stuk lastiger zijn blaas te legen. Hij begon zelfs een beetje buikpijn te krijgen van het persen toen het eerste straaltje urine uit zijn penis kwam. Hierna werd het gelukkig wel makkelijker en even later voelde hij hoe hij in zijn luier aan het plassen was. Die reageerde meteen door een stuk zwaarder te worden en zompiger aan te voelen.

Nadat hij klaar was met plassen ging hij op zijn knieŽn zitten en hij voelde de dikke natte klont tussen zijn benen wat hem direct een enorme erectie bezorgde. Nu begon hij wat geconcentreerder te spelen met de auto's en bedacht dat het leuk was een enorm ongeluk na te bootsen, dat had hij vroeger ook vaak gedaan.

Anna en Mara waren intussen boven, ze zaten in de computerkamer naast hun slaapkamer. En hoewel ze niet bij Lucas waren hielden ze hem toch nauwlettend in de gaten. Ze hadden namelijk een babyfoon gekocht met camera. En deze bovenop de kast in de woonkamer geplaatst. Nu konden ze gewoon met Lucas mee kijken en luisteren zonder bij hem te hoeven zijn en ze moesten lachen om de geluidjes die hij maakte bij het spel dat hij verzonnen had met zijn auto's.

Ik denk dat hij een goede plas heeft gedaan, zei Mara terwijl ze naar het scherm keek. Hij is nu helemaal met zijn spel bezig terwijl hij daarnet duidelijk op zijn hurken in zijn luier aan het plassen was.
Anna knikte, ik denk het ook, laten we naar beneden gaan dan kunnen we hem samen verschonen.

Zo kwamen ze even laten de kamer binnengelopen met alle benodigdheden om Lucas te verschonen al bij zich. Anna legde een groot zijl dat ze uit de kast pakte over de dinertafel heen terwijl Mara naar Lucas toe liep.
Hoe is het met onze grote jongen? Zei ze. En ze stak prompt een vinger tussen zijn romper om aan zijn luier te voelen. Oeh, heb jij nu zo in jouw pampertje geplast! Dan zullen we je eens een schone broek aan gaan doen zei ze en ze hielp de iets beschaamde Lucas overeind.

Toen hij eenmaal stond fluisterde ze zachtjes in zijn oor; vind je het erg als we je met z'n tweeŽn verschonen? Lucas schudde zijn hoofd en ze liepen naar de tafel toe. Daar werd hij door Mara en Anna op tafel geholpen.
 
Eenmaal op de tafel ging Lucas voorzichtig liggen. Het voelde koud en hard aan, helemaal niet comfortabel. Mara maakte intussen de drukkertjes onderin zijn kruis open en sloeg de lap van de romper die nu los tussen zijn kruis hing naar boven liet die rusten op zijn buik.

Zijn luier lag nu helemaal open en bloot. Lucas die benieuwd was naar hoe zijn volgeplaste luier eruit zag probeerde wat omhoog te komen om het beter te kunnen zien. Hij werd echter weer zachtjes terug op de tafel gedrukt door Anna.
Blijf maar lekker liggen lieve schat, zei ze. Dan is het allemaal zo weer voorbij. Daarna maakten beide meiden zonder er nog woorden aan vuil te maken de plakkers van zijn luiers los en sloegen de luier open.

Een frisse wind gleed langs zijn piemel en Lucas huiverde. Daarnaast vulde de kamer zich met de onmiskenbare geur van urine. Lucas schaamde zich diep in de situatie waarin hij zich nu bevond en hij voelde zijn hoofd rood worden.

Op de open tafel midden in de woonkamer had hij echter geen kans om zichzelf te verschuilen, het enige wat hij kon doen was blijven liggen en wachten op hetgeen wat komen ging.
Anna en Mara tilden zachtjes zijn billen van de tafel en schoven de vieze luier onder Lucas vandaan. Hij kon nog net de bolle gele voorkant van de luier zien toen Anna hem dichtvouwde en op de grond gooide. Intussen pakte Mara het pakje babydoekjes en begon grondig Lucas zijn kruis af te vegen. Ze kwam overal en gebruikte wel vier doekjes om zijn met urine bevuilde billen en penis af te doen.

Daarna tilde ze voorzichtig de benen van Lucas wat omhoog en gaf Anna een knikje, die pakte de bus met talkpoeder en bestrooide zijn geslachtsorgaan met een rijkelijke hoeveelheid van het zachte poeder. Nu maakte de zware urinegeur plaats voor de lekkere geur van zwitsal en Lucas begon weer wat te ontspannen.
Met haar warme handen wreef Anna het poeder wat uit tussen zijn billen waarbij ze meermaals zijn ballen aanraakte. Door deze warme aanrakingen voelde Lucas bijna letterlijk het bloed in zijn penis stromen en hij probeerde uit alle macht te voorkomen dat hij een erectie kreeg door ergens anders aan te denken. Gelukkig was Anna al snel weer klaar en kwam Mara met zijn nieuwe pamper.

Automatisch deed Lucas zijn billen omhoog en Mara legde de opengevouwen luier eronder. Lucas voelde de zachte ondergrond aan zijn billen en moest toegeven dat een heerlijke droge schone luier toch ook wel heerlijk voelde na zo'n natte.
Voorzichtig vouwde Mara de luier dicht en Anna controleerde met haar vingers nog even de anti lekrandjes in zijn liezen. Toen drukte ze de drukknoopjes van zijn romper opnieuw dicht en mocht Lucas weer van de tafel afkomen.

Hij merkte dat hij helemaal stijf was geworden van de harde ondergrond en rekte zichzelf even goed uit.
Hier schatje, zei Anna en ze hield hem een joggingbroek voor. Deze is van mij maar hij is wat te groot want dat vind ik fijn bij een joggingbroek, dus waarschijnlijk past hij jou wel.
Dat is wel wat fijner dan alleen jouw rompertje denk ik. Ze hield de broek bij Lucas zijn voeten en hielp hem erin. Daarna deed ze hem nog een oude fleece trui aan zodat hij lekker warm aangekleed was.

Daarna gaven ze hem weer zijn autootjes terug en speelden even met hem mee. Ze reden alle drie enkel met wat autootjes rond over de grond terwijl ze 'vroem' geluiden maakten maar toch was het erg leuk. De twee meiden keken elkaar tijdens het spelen ook een paar keer veelbetekenend aan, dit ging erg goed vandaag!

Intussen was Lucas steeds minder met de autootjes bezig. Want hij herinnerde zich nog maar al te goed wat Anna in de auto hier naartoe tegen hem had gezegd, namelijk dat ze een poepluier van Lucas verlangde vandaag.

En toen Lucas aan het spelen was probeerde hij dan ook voorzichtig om wat in zijn luier te poepen maar met de Mara en Anna zo in de buurt was dat erg moeilijk. Door de schaamte leek hij het toch niet voor elkaar te kunnen krijgen.

Hij besloot het daarom gewoon tegen ze te zeggen en met een ietwat haperende stem zei hij beschaamd dat hij een grote 'bah' moest doen maar dat het niet lukte.
Even leken de twee meiden uit het veld geslagen door deze plotselinge opmerking maar Mara herstelde zich vrijwel direct.

Misschien moet je dan even alleen zijn liefje, zei ze. Kruip maar lekker even weg dan gaan wij de andere kant op en roep maar als het zo ver is.

Lucas draaide zich beschaamd om en zocht een plekje op dat hij helemaal voor zichzelf kon maken. Dat plekje vond hij achter de bank, zelfs al Anna en Mara de kamer zouden binnenlopen zouden ze hem daar niet kunnen zien.

Hij ging weer op zijn hurken zitten en zetten zijn handpalmen op de grond en begon te persen. Allereerst werkte dit nog niet echt, het enige resultaat was een flinke scheet en even later een klein plasje. Maar uiteindelijk voelde hij hoe een kleine drol zich door zijn billen naar buiten werkte, zijn luier in. Lucas voelde zich vies en kroop voorzichtig achter de bank vandaan richting de open keuken. Daar stonden Mara en Anna te praten, Anna gaf Lucas een aai over zijn hoofd toen hij naast haar was. Lucas zelf vond het nu helemaal niet meer zo fijn. Hij schaamde zich enorm en het enige wat hij uit kon brengen was, 'bah'.

Ach arme jongen, zei Mara. Ze trok Lucas omhoog en tegen haar aan. Heb jij in je broek gepoept? Lucas knikte beschaamd. Geeft helemaal niets hoor, zei Anna. We wisten vooraf al dat jij nog niet zindelijk bent. Dus we gaan je straks lekker nog een schone broek aan doen. Maar deze heb je nu nog niet zo lang aan. Dus laten we je eerst maar even een flesje geven, misschien kan je er dan nog een plasje bij doen.

Ze nam Lucas aan de hand mee naar de woonkamer en trok hem op de bank. Eerst wilde Lucas protesteren want dan zou de poep helemaal tussen zijn billen worden uitgesmeerd, maar hij merkte dat hij geen inspraak had, dus ging voorzichtig zitten. Toen zijn billen de bank raakten voelde hij hoe het beetje poep in zijn luier ingeperst werd tot een grote klodder tussen zijn billen.

Mara kwam ook bij de twee zitten, ze had een vrolijke tuitbeker bij zich gevuld met appelsap en gaf die aan Lucas. Ook had ze twee glazen bij met iets wat op cola leek, en gaf daar een van aan Anna.

Met z'n drieŽn keken ze toen even tv. Lucas zat in het midden dicht tegen zowel Mara als Anna aan, die beiden een arm om hem hadden geslagen. Eerst had Lucas het niet heel prettig gevonden in zijn poepluier op de bank, maar hij begon steeds meer te ontspannen en te genieten van de avonturen van het meisje Dora op tv. Eigenlijk zorgde de vieze luier ervoor dat hij zich nog meer kind ging voelen, want ook peuters worden niet altijd direct verschoond. Zeker niet als hun moeders nog niet door hebben dat hun kind zich bevuild heeft.

Na een half uurtje begon Lucas de uitwerking van het koude appelsap uit de tuitbeker te voelen in zijn blaas, hij moest weer naar de wc. Anna en Mara hadden beiden niets in de gaten en heel voorzichtig probeerde Lucas in zijn al vieze luier te plassen.
Gemakkelijk ging dit niet maar uiteindelijk wist hij het voor elkaar te krijgen dat hij vier kleine plasjes had gedaan.

Het gevoel wat dit veroorzaakte was heerlijk, de urine die in zijn luier stroomde zorgde altijd voor opwinding bij Lucas en nu was dat ook nog in het bijzijn van zijn twee moeders.

Nadat ze drie afleveringen van de tekenfilm hadden gezien begon Mara Lucas toch wel erg sterk te ruiken. Ze keek Anna aan en die dacht blijkbaar hetzelfde, want ze vroeg aan Mara of het tijd was om de kleine Lucas eens een goede wasbeurt te geven. Zo te ruiken is het nodig zei ze. En Lucas bloosde.


Hoofdstuk 3, terug naar huis.

Voorzichtig stapte Lucas met Mara en Anna naar boven de trap op. Bij elke stap die hij zette voelde hij de vieze pulp tussen zijn benen zitten en hij was blij dat hij er straks van af zou zijn.
In plaats van naar de slaapkamer namen ze Lucas deze keer een andere deur door aan de rechterkant van de trap. Deze deur bleek tot een redelijk grote badkamer te leiden met daarin een inloopdouche, bad, wastafel en wc.

Lucas mocht in het midden van de badkamer gaan staan en Mara en Anna begonnen hem gelijktijdig uit te kleden. Na zijn Joggingbroek en trui begonnen ze aan zijn romper. Maar in plaats van slechts de drukkertjes los te maken trokken ze nu heel de romper over zijn hoofd uit waardoor de vieze luier het enige kledingstuk was wat Lucas nog aan had.

Anna pakte de douchekop uit de douche en Mara begeleidde hem het hokje in, daar maakte ze de plakkers van zijn luier los en die viel vanwege zijn gewicht direct op de grond van de douche. Hierdoor vulde vrijwel direct een zware poeplucht de hele badkamer en Lucas moest moeite doen niet te huilen. Daar stond hij dan in een badkamer waar hij nog nooit eerder was geweest met zijn vieze poepluier onder hem en het restant ervan nog tussen zijn billen.

Anna leek het te merken, ze stelde hem in elk geval gerust door te zeggen dat het prima was zo en vroeg hem zichzelf even om te draaien. Mara ruimde intussen de vieze luier op en zette daarna voorzichtig de douche aan. Anna die de douchekop nog steeds vast had spoot het warme water over het lijf van Lucas. Die voelde hoe de poep tussen zijn billen weggleed het doucheputje in. Voorzichtig douchten ze  samen Lucas die beetje bij beetje oppepte van het warme water over zijn lichaam.
Anna vroeg Lucas zijn hoofd voorover te buigen en ze spoot nu water over zijn hoofd heen totdat zijn haar helemaal doorweekt was. Daarna zette ze de douche uit liet Lucas Mara zijn haar helemaal inzepen met iets wat onmiskenbaar zwitsal shampoo was. Ze waste met een washandje ook voorzichtig zijn lichaam en vergat daarbij zijn billen en piemel zeker niet.

Toen Mara helemaal klaar was zette ze de kraan weer aan voor Anna, die Lucas nog een keer goed schoon spoot.
Tevreden met resultaat lieten ze Lucas de douche uitkomen. Ze droogden hem nog eens helemaal samen af en namen hem toen naakt mee naar hun slaapkamer.

Daar mocht Lucas weer op een handdoek gaan liggen en pakte Mara weer de verschoonspullen. Ditmaal pakte ze echter geen nieuwe Tena luier maar een drynight. Want, zo vertelde ze: 'Jij moet straks weer weg liefje'. Maar we kunnen het niet aanzien om je zonder luiertje te laten vertrekken, dan plas je straks in de trein heel je stoel onder!

Mara glimlachte en pakte de talkbus, ze poederde Lucas zijn piemel weer goed onder en vroeg hem daarna te gaan staan. Anna had de drynight al vast en hielp hem eerst in allebei zijn benen en trok hem daarna voorzichtig op.
Het was een heel nieuw gevoel tussen zijn benen, veel minder duidelijk dat hij een luier aanhad merkte Lucas op. Wat wel erg leuk was waren de tekeningentjes op de luier. Kijk mama, zei hij op een kinderachtige toon om in zijn rol te blijven. Dat is een motor!

Ahw, zei Anna vertederd, wat goed van jou grote vent! Dat weet jij al goed. Glimlachend trok ze samen met Mara Lucas zijn onderbroek over de drynight heen en daarna hielpen ze hem in de broek en het T-shirt welke hij vanochtend aan had gehad.

Nadat ze hem weer helemaal aan hadden gekleed bekeken ze samen het resultaat. Nou ik vind hem prima zo Mara, zei Anna, wat denk jij? Mara knikte, ziet er goed uit en de drynight is helemaal onzichtbaar.

Nadat Lucas zichzelf ook nog even in de spiegel had bekeken gingen ze naar beneden, het was intussen 4 uur en als Lucas op tijd terug thuis wilde zijn moest hij snel weg. Het is tijd voor jou om naar huis te gaan lieve Lucas zei Mara, ik heb net als Anna echt een fijne dag gehad en ik denk dat jij  het ook fijn vond of heb ik het mis?
Lucas begreep dat de peuterfase voorbij was en sprak met zijn normale stem terug. Ik vond het super fijn zei hij, en de tijd is zo snel voorbij gegaan. Ik wil helemaal niet terug!

Ze omhelsde elkaar hevig, voordat ze met z'n drieŽn naar de auto liepen. Daar reden ze terug naar het station zodat Lucas zijn trein van kwart voor vijf kon halen. Onderweg zeiden ze weinig tegen elkaar omdat niemand echt wist wat ze moesten zeggen en ook op het station bleef het vrij stil.

Ik ga jullie echt enorm missen zei Lucas terwijl hij de twee vrouwen in de ogen aankeek. En wij jou ook antwoordde Mara.
Ze gaven elkaar nog een laatste knuffel voor het knerpende fluitje van de conducteur hun innige moment verbrak en Lucas stapte de trein in.

Hij bleef net zolang zwaaien tot het perron uit het zicht verdwenen was en zocht toen een stoel op. Dit was echt de perfecte dag geweest dacht hij bij zichzelf, terwijl een zacht herfstbuitje tegen het raam van de trein aan kletterde.

In de tussentijd zaten Mara en Anna al in de auto terug naar huis. Ze waren al druk aan het bespreken hoe ze het nu verder op gingen lossen. Het had namelijk zo goed gevoeld vandaag dat ze beiden tot de conclusie waren gekomen dat dit was wat ze wilden. Nu dat deel opgelost was kwam het praktische aspect naar boven. Hoe zouden ze 24/7  Lucas een peuterervaring kunnen bieden. En hoe konden ze hem bij hen inschrijven in Spanje zonder dat iemand van zijn omgeving het door had.

Het zou nog even duren voordat het echt zover was, dat was duidelijk. Maar goede plannen hadden ze genoeg.


"All I know is that I know nothing" - Socrates

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 142
 • Geslacht: Man
 • Ik ben: AB & DL
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #1 januari 04, 2013, 07:56:04 07:56*
het is een prachttig verhaal kom maar snel met het vervolg hoor

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 807
 • Geslacht: Man
 • mijn naam radiotijger of dj teddybeer
 • Contact behoefte: volwassen vrouw
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: LWD
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #2 januari 04, 2013, 09:41:01 09:41*
een lang top verhaal

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 115
 • Geslacht: Man
 • ben Inco maar doe het graag in mijn luier
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1965
 • Ik ben: DL
 • Locatie: gelderland
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #3 januari 04, 2013, 10:59:05 10:59*
Echt een heel goed/leuk verhaal ben benieuwd naar het vervolg.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 1.078
 • Geslacht: Man
 • Zeg niet wat je weet, maar weet wat je zegt.
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1997
 • Ik ben: DL
 • Locatie: zuid-holland
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #4 januari 04, 2013, 12:13:58 12:13*
Goed geschreven! Hier mag best meer van komen  :P
Proud to be part of the hard

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 41
 • Geslacht: Vrouw
 • hoi iedereen, welkom op mijn profiel
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1988
 • Ik ben: TB & DL
 • Locatie: Zuid - Holland
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #5 januari 04, 2013, 15:53:48 15:53*
Wow wat een mooi verhaal zeg!! Kan niet wachten op het vervolg.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 195
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: alle volwassenen
 • Geboortejaar: 1981
 • Ik ben: DL
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #6 januari 04, 2013, 16:23:47 16:23*
Ben benieuwe hoe het verder verloopt.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 219
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1994
 • Ik ben: AB
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #7 januari 04, 2013, 19:22:02 19:22*
top verhaal, hoop snel op een vervolg

die-hard

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 51
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1991
 • Ik ben: AB
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #8 januari 04, 2013, 23:56:14 23:56*
Wat geweldig fijn om te merken dat jullie het een leuk vehaal vinden! Ikheb nog 9 hoofdstukken op de computer staan die ik er in delen bij wil zetten. Ik herschrijf elk stuk wel, want ik heb het oorsponkelijk voor mezelf geschreven.

Ik heb daar as. Zondag weer tijd voor dus ik denk dat het volgende deel dan online komt. In elk geval bedankt voor de positieve reacties!
"All I know is that I know nothing" - Socrates

Offline (Verborgen)

 • AB
 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 518
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #9 januari 05, 2013, 14:40:39 14:40*
 !1 laat het volgend deel van het verhaal maar komen

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 51
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1991
 • Ik ben: AB
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #10 januari 07, 2013, 16:29:18 16:29*
Het spijt me dat ik een dag te laat ben, heb het momenteel erg druk. Maar hier in elk geval het volgende hoofdstuk!


Hoofdstuk 4, De weg naar een nieuw begin.

Een vreemde tinteling trok over zijn lichaam terwijl hij de deur achter zich sloot. Het was moeilijk te beseffen dat dit de laatste keer was dat hij het toilet zou gaan gebruiken, maar binnen nu en twee uur zou hij samen met Anna en Mara in de auto zitten richting Spanje! En vanaf het moment dat hij de auto in zou stappen hadden ze afgesproken dat hij luiers zou dragen.

Het was driekwart jaar geleden sinds hun proefdraai sessie en inmiddels zelfs meer dan twee jaar na hun eerste kennismaking. Lucas was intussen 18 jaar oud en mocht dus zelf beslissen wat hij deed en waar hij heen ging. En vandaar ook dat hij zonder veel bureaucratische problemen kon meeverhuizen met Mara en Anna.
De laatste maanden had hij veel contact gehad met Mara en Anna. Hij had hen al zijn persoonlijke informatie opgestuurd. KopieŽn van zijn identiteitsbewijs, havo diploma en noem zo maar op. Zij hadden hem dan weer volledig bij hun ingeschreven in Spanje.

Voor de wet was hij dan wel volwassen, hij stond nu echter op het punt een weg in te slaan naar het tegenovergestelde daarvan. Zijn weg naar een nieuw begin.
Gisteren had hij hiervoor de laatste stappen gezet, hij had alle informatie die naar Mara en Anna leidde vernietigd. Daarnaast had hij alle informatie over hem op internet verwijderd, zijn mailadressen, facebook, twitter alles was weg. En 's nachts had hij zelfs nog de harde schijf uit zijn computer geschroefd, zodat zijn eindbestemming geheim bleef, al was het maar voor een paar dagen.

Hij trok de wc door en stapte klaar om te vertrekken het hokje uit. Boven lag zijn vader op bed zijn roes uit te slapen, maar Lucas voelde niet de behoefte om afscheid te nemen. Hij had ook geen afscheidsbriefje neergelegd, hij zou gewoon uit het leven van zijn vader verdwijnen.

Lucas stapte de voordeur uit en deed die achter hem op slot. Het was inmiddels mei in Nederland en de lucht voelde vochtig maar warm aan. Trillend van de zenuwen stapte hij zijn oprit af en liep volgens het vooraf opgezette plan richting de bushalte.
Hij zou met de bus naar een naburig dorp zou rijden, daar zou hij bij een halte in het bos uitstappen en het tweede bospad aan de linkerkant inlopen. In dit bospad zouden Anna en Mara met de auto staan, en dan zou de reis echt gaan beginnen!

Hoewel Lucas letterlijk rilde van de spanning verliep het plan geheel vlekkeloos. Zijn vader kwam niet uit bed om hem terug te halen. En beide bussen die hij nodig had arriveerden warempel precies op tijd zodat hij mooi op tijd bij de bushalte in het bos was.

In het bos aangekomen veranderde de situatie echter, want de minicouper van Anna stond nog niet in het bos, terwijl zij er eerden dan Lucas hadden moeten zijn. En tot overmaat van ramp stond er nog een bestelbusje in bospad. Straks zou iemand hem toch nog zien instappen, terwijl ze zo veel moeite hadden gedaan zijn reispartners (nog even) geheim te houden!

Zouden ze doorgereden zijn omdat er al iemand stond, dacht Lucas? Met een hart wat bonsde in zijn keel liep hij verder het bospad in. Toen echter, ging de zijdeur van de bestelwagen open en tot  zijn verbazing stapte Mara eruit.
Ze schreeuwde toen ze Lucas zag en rende op hem af en omhelsde hem zo hevig dat hij bijna stikte,  ze kuste hem helemaal onder van blijdschap.  Anna was inmiddels ook naar Lucas toe gerend en van haar ontving hij nogmaals een zelfde soort omhelzing.

Wat geweldig om je eindelijk weer te zien lieve Lucas, zei Mara nog steeds dol van geluk. We hebben je allebei zo gemist! En nu mag het eindelijk beginnen, nu laten we je niet meer los.
Ook Anna straalde, wat vind je van mijn nieuwe auto? vroeg ze aan Lucas.
Dat vroeg ik me dus al af, zei Lucas die inmiddels ook weer wat op adem was gekomen. Waar is de Mini?

Nou, antwoordde Mara, die was zoals de naam al stelt nogal Mini. Wij geloven dat deze wagen beter voldoet voor onze reis. Er zijn 6 stoelen in. 2 voorin en  4 erachter. En bij die vier zit er aan de zijkant geen raam, dus als jij daar in zit kan je rustig een speen in je mond krijgen van ons, want dat ziet dan toch niemand die ons voorbij rijd.
En ga ook maar eens achterin kijken zei Anna, dat zal je vast ook wel leuk vinden!

Lucas liep naar het busje toe en keek door de zijdeur die Mara net open had gedaan en toen hij zag wat zich daarin bevond viel zijn mond haast open van verbazing.
De laadruimte achter in de bus was namelijk helemaal omgebouwd en er stond nu een soort commode in met 3 verschoonkussens erop. onder de commode was een kastje gemaakt waar Lucas al van kon raden wat erin zou zitten en daarnaast was er nog genoeg ruimte over voor de twee vrouwen om hem samen te verschonen.

Wow! zei hij! Waarom hebben jullie dat gedaan? Anna liep naar hem toe en sloeg een hand om hem heen. Jij wil vast niet in het openbaar op een of ander Frans toilet door ons verschoond worden neem ik aan, zei ze. En Lucas schudde zijn hoofd.
Deze zijdeur doen we straks op slot en voor de achterdeur hangt een gordijn zodat eventuele nieuwsgierigen niet naar binnen kunnen kijken. Zo kunnen wij jou in volledige privacy verschonen. We hebben de binnenkant voor led lampjes op batterijen gestopt. Dus licht is er genoeg met de achterdeur dicht. En omdat er toch geen douane controle meer op de grens is hoeft niemand dus te zien wat er hier achterin de wagen gebeurt.

Lucas glunderde, jullie zijn fantastisch zei hij!
Mara en Anna keken elkaar trots aan, het was fijn om te zien dat Lucas blij was met hun creatie. Dankjewel Lucas, zei Mara. We zijn er zelf ook echt trots op. Dus, wat zeg je ervan, zullen we hem eens uitproberen?

Lucas knikte en samen stapten ze de bus in waarna Anna de deur sloot. Daardoor was het even donker, maar als snel had Mara de lampjes aangedaan en was het weer gewoon licht in de bus.

Maar voordat ze Lucas begonnen uit te kleden keken Anna en Mara elkaar even aan waarna Anna het woord nam. Voorzichtig vroeg ze Lucas voor de allerlaatste keer of hij echt zeker wist of hij hier mee door wilde gaan.

Een paar seconden was het pijnlijk stil in de bus terwijl Lucas voor de laatste keer zijn reis doordacht, maar al snel glunderde hij en antwoorden: 'voor de volle honderd procent! '

Anna en Mara keken elkaar glimlachend aan en begonnen toen gelijktijdig Lucas uit te kleden. Hij voelde hoe ze zijn schoenen losmaakten en sokken uitrokken. Hoe ze zijn trui over zijn hoofd trokken en de knoopjes van zijn broek losmaakten en in zijn geheel uitrokken.
Als laatste voelde hij hoe ze zijn onderbroek uitrokken met de wetenschap dat hij er misschien wel nooit meer een aan zou hebben.

Toen mocht hij gaan liggen de commode in de bus. En hoewel het een zelfgefabriceerde commode was die de schoonheidsprijs niet zou winnen, was het een erg stevig ding. Er lagen drie verschoonkussens voor kinderen achter elkaar op, zodat nu ook Lucas in zijn geheel op de verschoonkussens paste.

Mara pakte voorzichtig zijn piemel vast en trok de voorhuid naar achteren, toen pakte ze een babydoekje en maakte voorzichtig zijn geslachtsorgaan schoon. Anna bukte naast haar neer en pakte van onder de commode een schone tena maxi luier, die ze uitvouwde. En nadat Mara een flinke laag zwitsal talkpoeder over de billen van Lucas had gestrooid legde ze deze luier onder Lucas neer.
Met het beleid en de liefde van een echte moeder vouwde Anna de luier tussen Lucas zijn benen en plakte hem stevig dicht. Ze controleerde nog even de lekrandjes in zijn liezen en gaf hem daarna een kus op zijn voorhoofd.

Mara had intussen een witte romper vast en Lucas mocht zijn armen omhoog steken. Ze rolde de romper zonder mouwtjes een beetje op zodat Lucas zijn armen door de gaten kon steken en trok hem naar beneden. Daarna drukte ze de drukkertjes in kruis dicht zodat zijn luier goed stevig om zijn billetjes zat.

Nu mocht Lucas gaan staan en werd hij verder aangekleed. Hij kreeg nog een wijde grijze joggingbroek aan, een zachte blauwe fleece trui, een paar sokken en daarover zachte Spaanse sloffen.

Wauw, zei Mara, wat zie jij er mooi uit schat! Kom je met mij mee? Dan ruimt Mama Anna hier alles op en kan jij al vast achterin de grote auto gaan zitten!

Ja mama, zei Lucas en hij stapte voorzichtig door de zijdeur naar buiten waarna hij in twee stappen door het voorportier van de bus klom en op de achterbank ging zitten. Mara deed zijn gordel bij hem vast en gaf hem een klein kussentje voor tijdens de lange reis. Als finishing touch pakte ze een fopspeen met speenkoortje uit haar jaszak. Het was een hele lieve witte speen met I love Mama erop en een grappig speenkoortje met allemaal houten treintjes eraan.
Het uiteinde van het speenkoortje klipte ze aan de blauwe trui van Lucas en de fopspeen stopte ze in zijn mond. Zal je even braaf blijven zitten Lucasje? Dan gaat mama Mara nog even mama Anna meehelpen met opruimen. Lucas knikte en Mara stapte de bus uit.

Ze liep eromheen en stapte weer achterin in. Daar had Anna intussen alle kleding van Lucas gecontroleerd op elektrische apparaten zoals telefoons en dergelijke maar die had hij zoals afgesproken thuisgelaten. Samen stopten ze al zijn spullen in een vuilniszak en verstopten die onder de commode.
Eerst hadden ze eraan gedacht al zijn spullen weg te gooien, maar als Lucas onverhoopt toch terug wilde naar zijn oude leven konden ze nu wel al zijn spullen teruggeven. Echter wilden ze er wel voor zorgen dat hij zo min mogelijk met zijn oude leven geconfronteerd werd en vandaar ook dat ze nu al zijn spullen goed opborgen.

Nadat achterin alles weer opgeruimd en schoon was sloten ze de zijdeur van de bus, die zou niet meer opengaan onderweg, zodat niemand kon zien wat zich daar bevond en hierna gingen ze beiden voorin zitten.

Anna zou het eerste stuk rijden en ze startte de motor, haalde de handrem eraf en zette hem in de eerste versnelling.
Langzaam reden ze het bospad uit, op naar Spanje!
"All I know is that I know nothing" - Socrates

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 97
 • Geslacht: Vrouw
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1991
 • Ik ben: AB
 • Locatie: Zuid-Holland
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #11 januari 08, 2013, 20:00:46 20:00*
Fantastisch verhaal!

Kan niet wachten op het vervolg!

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 219
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1994
 • Ik ben: AB
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #12 januari 08, 2013, 20:34:14 20:34*
we want more, we want more.

Zeer leuk verhaal

die-hard

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 73
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #13 januari 09, 2013, 02:58:37 02:58*
Kom maar op met het vervolg super verhaal tot nu toe

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 244
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1987
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: Zuid-Holland
Re: adoptie moeders (TB, JL, TL, WL, KL, BL, PB, OB, NL/PL, 18+)
Reactie #14 januari 09, 2013, 15:09:23 15:09*
meer aub !1
There's no way to happynes, happynes IS the way!!!