ABDL Forum Logo

Poll

Hoe goed is dit verhaal?

1
1 (9.1%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
0 (0%)
5
3 (27.3%)
6
5 (45.5%)
7
0 (0%)
8
1 (9.1%)
9
0 (0%)
10
1 (9.1%)

Totaal aantal stemmen: 11

2500 (18- AB, ML, TL, WL, OB, PB, NL, OL)  (gelezen 10987 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Site beheerder
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 1.792
 • Geslacht: Man
  • AB-DL-TB Club Shop
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1983
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Oss
2500 (18- AB, ML, TL, WL, OB, PB, NL, OL)
oktober 27, 2009, 17:21:38 17:21*
geschreven doorTheo Everts


Het is het jaar 2500, er heerst een grote werkeloosheid onder de jongeren en als je geen werk had kreeg je ook geen geld. Er was een bedrijf die de jongeren wel werk bood. De meesten gingen er heen als ze echt niks konden vinden. Het was een bedrijf die baby's leverde aan mensen die kinderloos waren. Werkeloze jongeren werden hier veranderd in baby's. 

Linda was ook zo'n iemand die naar het bedrijf ging. Ze werd ingeschreven en haar gegevens werden opgenomen en ze moest een bad nemen. Ze kleedde zich uit en nam een bad. Als ze een tijdje in bad zit gaat de deur open een zuster komt binnen. Ze keek naar het meisje en liep naar het bad. Bij het bad stond een kastje ze opende het kastje en haal er een flesje uit dan smeert ze wat in het haar van Susan en begint haar haren te wassen. 
De zuster waste haar haren stevig en spoelde het dan uit. 

"Uit bad meisje" dan tilt ze Susan uit bad en zet haar op de grond neer. Dan pakt de zuster een badlaken en wrijft Susan helemaal droog. De zuster laat Susan naakt staan om de kleren van haar op te ruimen. Dan komt de zuster weer. Ze pakt Susan bij de arm en neemt haar mee. Ze bracht haar naar een kamer. Daar was een tafel. Daar moest Susan op zitten. 

"Zo, meisje op de tafel met jouw" de zuster pakte Susan van de grond en zet op de rand van de tafel. Op de tafel lag een zeiltje. Susan keek de kamer rond en zag allerlei babyspullen, waaronder luiers, plastiekbroekjes en luierpakjes. Op de tafel lag een tondeuse. Susan schrikt er van. 

De zuster staat weer voor de tafel. Ze pakt Susan beet en legt haar op de rug. Dan word ze vast gemaakt aan haar polsen en aan haar enkels. Nu lag ze wijdbeens op de tafel. De zuster pakt de tondeuse en begint het kutje van Susan te ontharen. Na een tijdje is het kutje van Susan kaal. De zuster wrijft over het kale kutje van Susan dan pakt de zuster een potje zalf. Ze smeert het kutje van Susan in met het zalf. Dan maakt de zuster Susan los en ze draait haar op haar buik. 

"Zo even jouw billetjes in smeren dan hoeft dat straks niet meer." de zuster smeert de billen van Susan in en zet haar weer op haar billetjes. Dan gaat de deur weer open en een vrouw komt binnen. De zuster verwelkomde de vrouw. 
"Dit is Susan. Uw baby." de vrouw liep naar de tafel waar Susan op zat. Ze bekeek Susan en ze keek omlaag en ze ging met haar handen tussen de knieen van Susan en duwde ze uit elkaar dan keek ze naar het kruisje van Susan. Ze streek een keer over haar kruisje. Ze voelde dat ie net is in gesmeerd met zalf en ze knikte tevreden. 

"Zo, Susan voordat ik jou een luier voor doe krijg jij eerst nog een thermometer in je bibs van mij. Staan meid!" ze laat Susan staan op de tafel en Susan voelde dat ze een thermometer in haar bibs kreeg. Na een tijdje was haar temperatuur gemeten en ze nam Susan van de tafel en neemt haar op de arm, ze loopt met Susan naar de tafel waar de luiers liggen. De vrouw voelde de zachtheid van de luiers. 

"De libero krijg je voor" de vrouw pakte de luier en nam het mee. Ze bracht Susan weer naar de tafel en legde haar op de rug. De vrouw pakte Susan bij haar enkeltjes en trok ze op zodat ze de luier onder haar billetjes kan leggen. Ze doet de luier onder de billetjes van Susan en laat dan Susan op de luier zakken. Als Susan op de luier ligt maakt de vrouw de libero vast om de billen van Susan. De vrouw tilt Susan op en dan moet Susan staan. 

"Zo, nu zullen we de libero eens controleren. Want als ie niet goed sluit om je bibsje, dan worden je kleertjes nat en jij krijgt dan striemen op je billen" terwijl ze dat zei, ging ze de randjes van de luier bijlangs met haar vingers. Susan trok met haar beentjes als de vrouw haar bibs controleert. 
"Blijf stil staan Susan." De zuster kwam bij de tafel en houd de enkeltjes van Susan vast. De randjes van de luier bij haar buik word ook gecontroleerd. 
"Nou, meisje de luier zit je als gegoten om je bibsje. Zuster doe maar een plastiekbroek voor deze meid" de zuster ging naar de tafel met de plastiekbroekjes en de strikslipjes. De zuster pakt een plastiekbroek en brengt die naar de vrouw. De vrouw pakt de plastiekbroek en de zuster kijkt naar het meisje en ziet dat ze geen plastiekbroek aan wil. Ze pakt vlug een speen en stop die in het mondje van het meisje. De vrouw keek Susan aan. 

"O, je heb al een speentje in je mondje gekregen van de zuster, ik doe je nu een plastiekbroek om je kontje." de zuster pakte Susan beet en tilt haar van de tafel. Nu hangt ze in de lucht en haar beentjes zijn vrij. als de vrouw de plastiekbroek open houd, word ze door de zuster boven het broekje gehouden en ze laat Susan er in zakken. Als het meisje in de broek staat zet de verpleegster het meisje weer op de tafel. De vrouw pakt de plastiekbroek beet en trekt het omhoog. 

De plastiekbroek was niet groot want het zit strak om de billen van het meisje. De vrouw keek naar de plastiekbroek. Dan pakt ze de broek weer beet en trekt het nog iets hoger. De plastiekbroek trok het meisje in haar kruis. Dat deed het meisje zeer. Ze ging met haar handen naar de plastiekbroek en wilde het iets omlaag trekken. De vrouw zag dat en pakte haar handen beet en gaf haar meteen een klap voor de kont. 
"Wat was jij van plan? Je blijft van de plastiekbroek af. Daar kom ik alleen aan en jij niet. Wat ben jij een vervelend meisje. Bah." Dan pakt ze een luierpakje. De knoopjes van het pakje maakte ze los. 

"Zo, dan trek ik je nu maar even de luierpak aan. Kom maar even met je hoofd" de vrouw doet de luierpak over het hoofd van het meisje en trekt het naar beneden. De sluiting van het pakje is nog los. De vrouw gaat met haar handen tussen haar beentjes en dan worden de knopjes van het pakje dicht geknoopt op haar kontje. Dan draait de vrouw haar om en kijkt naar het kontje van het meisje. Dan wrijft ze een keer over de billen van het meisje en klopt er op. 

Dan word het meisje opgetild en meegenomen naar de kinderwagen waar het meisje in werd gelegd. De vrouw verlaat met de kinderwagen het pand. Susan ligt in de kinderwagen en kijkt rond. Ze ziet een beertje naast haar liggen. Ze voelt de luier die strak om haar kont zit. Dan wordt ze moe en valt in slaap. 
Na een uurtje schrikt ze wakker. Haar fopspeen werd uit haar mond gehaald, ze lag bij de vrouw op schoot. Naakt met alleen een broekluier om. Ze keek en zag dat de vrouw een flesje in haar hand had, ze ging met de speen van het flesje naar het mondje van het meisje en stopte die in haar mond en begon haar te voeden. 

Tijdens het voeden klopte ze het meisje op de billen. Het meisje had helemaal geen honger en dronk dus niet. De vrouw begreep er niets van. Ze haalt het meisje van haar schoot en zet haar voor haar op de grond. Maakt dan het mondje open en kijkt in het mondje van het meisje. 
"Wat is dat? Waarom drink jij niet? Daarvoor heb ik jouw niet meegenomen. Jij hoort braaf de fles leeg te drinken en daarna in je broek te plassen!" dan neemt ze het meisje weer op schoot. En zet op nieuw de fles op de mond. Dit keer dronk het meisje wel. De vrouw glimlacht en houd de fles hoog. 

Na een tijdje is de fles leeg. Dan zet ze de fles op de tafel en legt het meisje over de schouder en klopt haar op de rug. Na een tijdje laat het meisje een boertje. Maar ook plaste ze in de luier. De vrouw merkte dat ze plaste en tilde haar meteen op en bracht haar naar de commode. Daar legde ze het meisje op de commode. Ze bekeek de luier eens en maakte dan de luier los. Dan ziet ze de natte billen van het meisje meteen begint ze de billen van het meisje te drogen. Na een tijdje zijn haar billen weer droog en de vrouw laat haar naakt op tafel staan. Ze bekeek de mooie lichaam van het meisje en streek zaachtjes over haar zachte billetjes.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Gewaardeerd lid
 • *****
 • Berichten: 24
 • Geslacht: Vrouw
 • the one and only
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1998
 • Ik ben: TB
Re: 2500 (18-)
Reactie #1 november 01, 2010, 07:54:48 07:54*
mag het verhaal niet verder lopen    ;D
het is juist zo leuk en toen was het afgelopen ::)
When life is survive it isn't a life