ABDL Forum Logo

Poll

Lezers beoordelen dit verhaal tot nu toe met het volgende cijfer;

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
0 (0%)
5
0 (0%)
6
2 (5.9%)
7
2 (5.9%)
8
7 (20.6%)
9
13 (38.2%)
10
10 (29.4%)
Anders
0 (0%)

Totaal aantal stemmen: 34

Katelijne deel I ( 18- ML LG DL WL BL NL )  (gelezen 71331 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 84
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1981
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Gelderland
Katelijne deel I ( 18- ML LG DL WL BL NL )
juni 24, 2011, 22:32:21 22:32*
Katelijne voelde de spanning in haar onderbuik. Ze keek nog eens een keer op haar laptop die ze voor haar neus in haar bed had naar gezet.
'nog een uurtje en dan is het half vier,' dacht ze.
Ze stuurde de cursor met haar vinger behendig over het scherm van de laptop heen en bekeek ondertussen vluchtig de tekst uit de e-mail die ze aan haar voorbij liet glijden.
Ze had vandaag voor het eerst in haar leven afgesproken met een andere 'luierliefhebber', die ze nog maar pas geleden had leren kennen op een forum voor luierliefhebbers.
Hoewel afspreken een groot woord was, want ze had enkel afgesproken om een pakketje met echte Tena maxi luiers maat 'S' aan te nemen, en daarna meteen weer door te fietsen.

Katelijne wist niet hoe het kwam en waar het vandaan kwam, maar ze kreeg altijd al, zolang als ze zich al wist te herinneren, een fijn en apart gevoel in haar buik bij alles wat ook maar iets met luiers te maken had.
Als klein klein meisje stond ze al bij de verschoon beurt van haar kleine nichtje te kijken en dacht ze, 'kon ik, in plaats van mijn nichtje, daar maar zo schaamteloos lekker met mijn beentjes gespreid liggen, terwijl mijn tante mij een schone luier onder mijn billen zou  schuiven'.
'Wat zou dat een heerlijk gevoel moeten zijn,' verzuchte ze dan in zich zelf.
Zo klein als Katelijne toen ook was, wist ze wel dat ze daar niet zo maar om kon vragen zonder vreemd aangekeken te worden. En bovendien was zo ook al vanaf haar tweede levensjaar zowel overdag, als 's nachts helemaal 'droog'.
'Dat heb ik weer,' dacht ze vaak in haar zelf. 'Dan ben je gek op luiers, en dan ben je zelf al zo vroeg zindelijk, waardoor je het luier dragen niet eens meer kan herinneren, hoe het is en hoe het voelt.'

Katelijne was zelf inmiddels veertien jaar, en ze was er sinds een aantal maanden via het internet achter gekomen dat ze helemaal niet de enige op de wereld was die het dragen van luiers als bijzonder ervaart.
Ze was via een simpele 'Google' zoekopdracht op de website van een club voor luierliefhebbers terecht gekomen, en daar was een wereld voor haar open gegaan. Ze had zich aangemeld op het  forum, en ze had zichzelf in korte tijd al heel erg eigen gemaakt op deze website.

Ze had het nu zelfs een aantal dagen geleden aan gedurfd om bij de supermarkt een pak met 'DryNites' te gaan halen, dat zijn speciale luierbroekjes voor oudere kinderen die nog last hebben van bedplassen. Katelijne was er speciaal voor naar een supermarkt in een andere wijk in de stad gefietst om te voorkomen dat ze bekenden tegen zou komen.
In de supermarkt had ze na even te aarzelen een pak DryNites luiers speciaal voor meisje gepakt en was meteen naar de kassa gelopen.
Bij de kassa had ze, ondanks dat ze probeerde zo normaal mogelijk te doen, het bonzen van haar hart gevoeld. Ze moest vast een vuurrood hoofd hebben gehad dat kon niet anders. Voor haar gevoel keek iedereen haar aan, en zou iedereen weten dat ze nog luiers gebruikte. Na het afrekenen had ze de luiers dan ook meteen in een plastic tas gestopt en was zo snel mogelijk de winkel uit gelopen.

Eenmaal thuis was ze meteen naar haar kamer gegaan en had ze de verpakking voorzichtig open gemaakt, ze had er een luier uitgepakt en bij het zien en voelen van de luier had ze een bijzonder en warm gevoel in haar buik gekregen. Zo'n grote luier had ze nog nooit eerder gezien! Katelijne had vervolgens haar broek en slipje uitgetrokken en had daarna de luier voorzichtig als een onderbroek aan gedaan, ze kon gewoon niet langer wachten. De luier paste, en het voelde zo heerlijk aan tussen haar benen, als of ze al jaren op dit gevoel had gewacht. Het was dus gelukt, ze had nu eindelijk haar eigen luiers!

Nadat Katelijne een beetje van de opwinding was bekomen had ze zich bedacht dat ze het pak met de luierbroekjes goed moest gaan verstoppen. En ze had na even denken een goede plek achter haar bed gevonden onder de schuine overkapping van het dak, daar  zou ze de luierbroekjes samen met wat oude Donald Duckjes bewaren in een opbergbox. Ze moest er ook niet aan denken dat haar vader of moeder er ooit achter zouden komen dat ze luiers op haar kamer verstopte. Mocht het ooit gebeuren dat ze betrapt zou worden, dan had ze zich zelf voor genomen om te zeggen dat ze last had van bedplassen en er uit schaamte niet over durfde te praten. Maar ze hoopte dus werkelijk dat het nooit tot zo'n confrontatie tussen haar en haar ouders zou komen.

Katelijne had op het forum Jeroen leren kennen. Jeroen was 29 jaar oud, en hij was dus al een stuk ouder dan Katelijne. Toch hadden ze leuke gesprekken samen, en het ging daarbij niet eens altijd alleen maar over luiers. Over andere alledaagse dingen konden ze samen ook heerlijk kletsen.

Voor Katelijne was lastig om zelf aan echte incontinentie luiers te komen, een luier die ze, net als een echte baby luier, onder haar billen kon schuiven, om haar heen kon vouwen en dan dicht kon plakken. Een luier die lekker dik tussen haar benen aan zou voelen, en die bij het bewegen een klein beetje zou kraken. Dat zou toch heel wat 'echter' zijn dan de DryNites luierbroekjes die ze nu had. Ze was echt wel heel blij met haar zelf gekochte DryNites, maar die luiers waren er eigenlijk voor gemaakt om juist zo min mogelijk op luiers te lijken en meer als ondergoed te zijn. En net als ondergoed, dat was juist wat Katelijne eigenlijk níet wilde.

Jeroen kon voor Katelijne wel een aantal luiers regelen, luiers van het merk Tena Maxi, en dan in de maat S, die zijn eigenlijk bedoeld voor grotere kinderen met incontinentie problemen, iets heftigere dan bedplassen zeg maar.
Maat S, Katelijne hoopte dat ze daar met haar toch wel tengere lichaamsbouw nog wel in zou passen.

En vandaag was het dan zover, Katelijne en Jeroen hadden met elkaar afgesproken om de Tena luiers te overhandigen. Gewoon overhandigen en verder niets, dat leek ze allebei al spannend genoeg.
Katelijne lag met haar laptop in bed en las de mail nog eens door waarin ze met Jeroen had afgesproken. Vanmiddag om half vier voor de C1000 supermarkt in het overdekte winkelcentrum bij haar in de stad. Katelijne had aan haar moeder verteld dat ze vanmiddag nog even naar de stad wilde gaan om naar een leuk jurkje te kijken wat ze had gezien.
Katelijne's moeder was docent wiskunde en gaf les op de zelfde school als waar Katelijne op zat. Ze had direct na schooltijd vergadering, en omdat de vader van Katelijne doorgaans ook nooit voor zes uur thuis was moest het vanmiddag gaan lukken de luiers ongemerkt haar zolder kamertje op te krijgen.

Jeroen woonde niet echt dicht bij Katelijne in de buurt, maar hij kwam zo nu en dan wel eens in de buurt van de stad waar Katelijne woonde.
'Hij zal nu al wel onderweg zijn,' dacht Katelijne.
Hoewel ze elkaar nu via de gesprekken op internet toch al best wel goed kenden, bleef het allemaal best wel spannend. Katelijne had tot dusver alleen nog maar de foto van Jeroen gezien, en voor Jeroen was dat bij Katelijne al niet veel anders, hij kende haar ook alleen nog maar van de foto.
'Zou Jeroen wel werkelijk zijn wie hij zei dat hij was, zou de jongen op de foto Jeroen wel zijn?' allemaal vragen die door het hoofd van Katelijne heen spookte, ze werd er dan ook vaak genoeg voor gewaarschuwd om niet met vreemde mannen af te spreken.

Buiten viel ondertussen de regen mals uit de hemel. 'Als het zo blijft regenen is het eigenlijk helemaal geen weer om met de fiets naar het winkelcentrum te fietsen', dacht Katelijne. Op dat moment kwam er net een nieuwe mail binnen op haar laptop, het was van Jeroen:

Hey Katelijne, het is niet heel erg mooi weer, je komt toch nog wel? Ik ben er bijna!
Hopelijk tot zo! Groetjes Jeroen (spannend hè)

Katelijne voelde weer even een kriebel in haar buik van de spanning. Ze wilde net de mail gaan beantwoorden toen haar mobiele telefoon ging, door de spanning schrok ze van de ineens zo luide melodie door haar kamer.
Ze zag op haar beeldscherm dat het haar moeder was die belde. 'Nee hè, wat nu weer?' dacht Katelijne en veegde met haar vinger over het scherm van haar mobiel om het gesprek te beantwoorden.
'Met mama', klonk het aan de andere kant van de lijn. 'Zeg de vergadering gaat niet door, mama komt nu naar huis en dan gaan we samen met de auto naar de stad, dan hoef je niet door de regen te fietsen'.
'Oh nee hè wat nu?' dacht Katelijne, 'als mijn ma zo thuis is kan ik het wel vergeten dat ik de luiers ongemerkt naar boven krijg.'
'Zorg je ervoor dat je zo klaar staat schatje, dan kom ik er nu aan', zei de moeder van Katelijne.
'Euh ja ma is goed,' zei Katelijne die op dat moment ook niet wist wat ze anders moest zeggen.
'Tot zo dan,' klonk het door de telefoon. 'Tot zo mam,' zei Katelijne, en hing op.
Katelijne stond op uit haar bed, liep naar het schuine zolderraam en keek naar buiten, het leek nu juist net een beetje op te klaren in de verte.
'Wat moet ik nu doen,'  en ze dacht snel na. Katelijne pakte de laptop van haar bed en zette die op haar bureau en drukte op de 'beantwoorden' knop om de mail van Jeroen te beantwoorden.

Ooh! Mij moeders vergadering gaat niet door!!! ik doe mijn best om te komen maar weet niet zeker!
Ik stuur je als ze thuis is nog een bericht of het gaat lukken!
Xxx


Katelijne drukte op de verzend knop, en de e-mail was weg. Snel trok ze haar schoenen aan. 'Als ik mama nu maar kan overtuigen dat ik heus wel alleen naar de stad kan nu het toch bijna droog is,' dacht Katelijne terwijl ze luisterde naar de regen druppels die nog duidelijk hoorbaar waren op het dak van haar zolder kamertje.
Katelijne had haar schoenen nog maar net aan toen er al weer een mailtje terug kwam van Jeroen.

Hey Katelijne, jeetje dat is even minder. Op zich heb ik geen haast, dus als je straks
ergens even een gaatje hebt en weet weg te komen, dan hoop ik dat jet nog lukt.
Ik hoor het zo wel...


Katelijne antwoorden, 'als het blijf regenen staat mijn moeder erop dat ik met haar met de auto mee ga naar de stad, sorrysorrysorry, misschien een ander keer?

Het zat Katelijne niet lekker, 'wat zal Jeroen nu van me denken, dat ik niet durf te komen?' dacht Katelijne. Ze hoorde benden voor het huis de auto van haar moederen claxonneren, ze keek op de klok, 'vijf voor drie,' ze zuchtte, klapte de klep van haar laptop dicht en liep de twee trappen af naar beneden.
'Dag schat,' zei haar moeder toen Katelijne bij haar in de auto stapte. 'Even gezellig met je mama naar de stad,' vervolgde de moeder van Katelijne.
Katelijne zei niets, en keek haar moeder alleen maar even kort aan.
Ze reden naar de stad, en kwamen langs het winkelcentrum waar Katelijne met Jeroen had afgesproken.
'Hier ergens zal Jeroen nu wel zijn,' dacht Katelijne in haar zelf terwijl ze in een wanhopige poging naar buiten keek om te zien of er iemand liep die op Jeroen leek. Ze wist ook wel dat dat haast niet mogelijk zou zijn, ze kende Jeroen immers alleen maar een foto.
Even later reden ze de parkeergarage in het centrum van de stad in, en parkeerde de moeder van Katelijne de auto in één van de vrije vakken. Samen liepen ze vervolgens de binnenstad in.
'Ik wil eerst even bij De Tuinen naar een zalfje kijken voor mijn schrale huid,' zei de moeder van Katelijne, en ze liep de winkel al binnen.
De Tuinen was een saaie winkel met allemaal natuur producten, en bovendien rook het er binnen ook nog eens vies naar een heleboel sterke kruiden luchtjes door elkaar.
Het was druk in de winkel en de moeder van Katelijne kon zelf zo snel niet vinden wat ze moest hebben.
'Mam ik ga naar de overkant naar de Vero Moda om daar vast even naar dat jurkje te kijken, zie ik je daar?' vroeg Katelijne aan haar moeder.
'Is goed lieverd, ga maar vast ik kom er zo aan,' zei de moeder van Katelijne.
Katelijne stak over naar de overkant van de winkelstraat, 'Had ik nu maar het telefoonnummer van Jeroen, dan kon ik hem in ieder geval een berichtje sturen,' dacht ze terwijl ze de Vero Moda inliep.
Katelijne keek maar een beetje doelloos tussen de rekken vol met kleding, ze was er eigenlijk helemaal niet bij met haar gedachten en bovendien was dat jurkje dat ze zogenaamd gezien had alleen maar een smoesje geweest om naar de stad te gaan, ze zal zo wel tegen haar moeder zeggen dat het jurkje er niet meer hangt.
Toen Katelijne zich weer omdraaide en terug naar de uitgang van de winkel liep om te kijken of haar moeder al klaar was, liep ze op een jongen af. De jonge liep recht op haar af. Katelijne wilde een stap op zij zetten om langs de jonge heen te lopen, maar de jongen stopte, keek haar aan, haalde zo te zien eerst diep adem en vroeg toen, 'ben jij Katelijne?'
Katelijne schrok, en keek de jongen even recht aan, nu herkende ze hem van de foto, het was Jeroen!

Offline (Verborgen)

 • Global Moderator
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 2.507
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1996
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Prov. Utrecht
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #1 juni 25, 2011, 01:18:39 01:18*
Mooi verhaal! ;D
Ik wacht op meer! ;)

Offline (Verborgen)

 • voeg me gerust toe op skype!!!!
 • Volwassen
 • Stamgast
 • *****
 • Berichten: 164
 • Geslacht: Man
 • skype: tomson20112011@hotmail.com
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1985
 • Ik ben: Weet niet
 • Locatie: WEST-VLAANDEREN
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #2 juni 25, 2011, 06:45:37 06:45*
mooi :p

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 85
 • Geslacht: Vrouw
 • Contact behoefte: geen contact aub
 • Geboortejaar: 1995
 • Ik ben: TB
 • Locatie: onbekend
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #3 juni 25, 2011, 13:34:44 13:34*
Leuk verhaal, ben benieuwd naar de rest.

Offline (Verborgen)

 • AB
 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 549
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #4 juni 25, 2011, 20:06:58 20:06*
Mooi verhaal  !1
Laat het vervolg maar komen

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 48
 • Geslacht: Vrouw
 • life is beautiful
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1996
 • Locatie: gelderland
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #5 juli 03, 2011, 15:06:21 15:06*
Erg mooi begin!
ik hoop op meer:)

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 407
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: alleen bekenden
 • Geboortejaar: 1995
 • Ik ben: DL
 • Locatie: zwolle
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #6 juli 08, 2011, 13:39:25 13:39*
mooi begin we wachten op meer dance

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 449
 • Geslacht: Man
 • Geboortejaar: 1992
 • Ik ben: AB
 • Locatie: prov groningen
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #7 juli 08, 2011, 18:07:16 18:07*
inderdaad mooi verhaal
proud to be a farmer

Offline (Verborgen)

 • Global Moderator
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 2.507
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1996
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Prov. Utrecht
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #8 juli 31, 2011, 10:36:36 10:36*
Komt er nog wat?

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 877
 • Geslacht: Man
 • Perry het vogelbekdier!!! :P
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1988
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Arnhem
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #9 september 25, 2011, 19:00:44 19:00*
vervolg?

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 1.076
 • Geslacht: Man
 • Zeg niet wat je weet, maar weet wat je zegt.
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1997
 • Ik ben: DL
 • Locatie: zuid-holland
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #10 september 25, 2011, 20:06:55 20:06*
leuk verhaal!

jammer dat het vervolg zo lang duurt...
Proud to be part of the hard

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 84
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1981
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Gelderland
Katelijne deel II ( 18- ML LG DL WL BL NL )
Reactie #11 november 06, 2011, 20:32:47 20:32*
Katelijne keek de jongen die nu tegenover haar stond even kort in de ogen aan, en staarde toen snel weer naar de grond. “ja, dat ben ik”, zei Katelijne. Ze voelde dat haar hart het bloed naar haar hoofd toe pompte, en dat ze een kleur kreeg.
“Ik dacht ik ga ook naar de stad”, zei Jeroen vlug. “Ik zag je lopen, en dacht dat is Katelijne, dat kan niet missen”, ging Jeroen verder. “Ik herkende je meteen van de foto, ik heb wat voor je, maar ik kan het je nu vast niet geven?” Jeroen had al vier zinnen gezegd, en Katelijne eigenlijk nog helemaal niks, ze durfde Jeroen niet goed aan te kijken en bleef dus maar wat naar de grond staren. 

“Ik zag je in je eentje deze winkel in gaan en dacht deze kans moet ik niet laten schieten, ik heb de luiers in de auto liggen“, zei Jeroen. Katelijne schrok en keek snel om haar heen of er niemand in de buurt stond die dat gehoord zou kunnen hebben.
Jeroen die kennelijk zag dat Katelijne schrok zei, “sorry, ik zou dat woord niet weer gebruiken, zie je straks een mogelijkheid om dat pakketje van mij aan te nemen, of wordt dat lastig met je moeder in de buurt?”
“euh”, stamelde Katelijne, “Mijn moeder komt zo naar deze winkel toe, dus nu gaat het niet lukken, heb je straks nog even de tijd?”.  “Ik heb de auto in de parkeergarage hier vlakbij om de hoek staan”, zei Jeroen. Katelijne dacht snel na en zei, “daar hebben mijn moeder en ik de auto ook staan, misschien kun jij jou auto er vlak bij zetten, en dan vraag ik zo dadelijk aan mijn moeder de auto sleutels en dan kom ik naar je toe, het is een zwarte Volkswagen Polo met een Zeeland sticker achterop, hij staat vlakbij de ingang van de Jumbo”.
Katelijne schrok nu een beetje van zich zelf, dat ze zomaar dat idee uit haar mouw wist te schudden, en dat ze ook ineens niet meer zo verlegen leek te zijn.
“Ja dat is goed, ik wacht wel bij de ingang van de Jumbo”, zei Jeroen. “Oké dan zie ik je daar”, zei Katelijne, en ze keek snel om zich heen of ze haar moeder al zag.

Jeroen groette Katelijne nog een keer hij liep de winkel uit op weg naar de parkeergarage. Katelijne keek  hem even na en ging daarna snel verder met het snuffelen tussen de kleding in de rekken, maar ze was er niet meer echt bij met de gedachten. “Het was eigenlijk best wel een normale jongen”, dacht Katelijne, “hij was dan wel wat anders dan op de foto, wat kleiner en ook wat dikker dan dat ze zich had voorgesteld bij Jeroen, maar hij was verder heel normaal, maar zo op het oog zeker geen freak waar ze af en toe ook wel bang voor was geweest”.

 “Heb je het kunnen vinden Katelijn?” Katelijne schrok op uit haar gedachten en zag dat haar moeder naast haar stond. “Heb je kunnen vinden wat je zocht? “, vroeg Katelijnes moeder nog een keer. “Euh nee”, zei Katelijne kort af. “Mam mag ik je auto sleutels even, ik moet wat pakken”, zei Katelijne. “Mijn auto sleutels?”, vroeg Katelijnes moeder verbaasd. “Wat moet je hebben dan?”. “Euh mijn, euh…. mijn mobiel ligt nog in de auto!”, probeerde Katelijne zo overtuigd mogelijk te zeggen, maar het kwam er wat minder overtuigd uit.
Katelijnes moeder fronste haar wenkbrauwen en keek Katelijne wat vragend aan. “Toe nou mam, ik ben er direct weer”, zei Katelijne wat ongeduldig. Katelijnes moeder schudde een keer haar hoofd en haalde de autosleutel uit haar tas te voorschijn, en hield ze in de lucht voor Katelijnes neus. “Hier”, zei Katelijnes moeder.  “Ik ga naar de Blokker, kom je daar zo heen?”. Katelijne griste de sleutels uit haar moeders hand en liep al naar de uitgang van de winkel. “Ik ben gelijk terug mam”, zei ze en liep door.

Katelijne liep naar de Jumbo die met de hoofdingang aan de winkelstraat zat, en met de achteringang aan de parkeergarage grensde. Ze liep via de hoofdingang de supermarkt binnen en liep recht langs de kassa’s richting de achteringang. Katelijne keek om zich heen of ze Jeroen al ergens zag staan. Ze liep de winkel uit de parkeergarage in, en daar zag ze Jeroen, hij had een grote tas in zijn handen.
Katelijne liep naar Jeroen toe en begroeten hem alsof ze hem al heel erg lang kende. “Hoi”, zei ze “ik ben er!”. Jeroen glimlachte, en nu leek juist hij wat verlegen. “Is je moeder niet in de buurt?”, vroeg Jeroen toch wat voorzichtig. “Nop, ze is naar de Blokker”, zei Katelijne en ze hielt trots de auto sleutels in de lucht. “Haha heel slim gedaan”, lachte Jeroen. “Hier, dit is de tas met de lui…”, Jeroen slikte en maakte de zin niet af. “oeps”, zei hij, “dat woord zou ik niet meer zeggen”. Katelijne glimlachte nu en pakte de tas aan van Jeroen. “Jeetje, het is wel een hele grote tas”, zei ze. “Als ik die maar ongemerkt thuis krijg”.
Katelijne en Jeroen liepen samen naar de auto, en Katelijne maakte met de sleutel het slot van de kofferbak open, ze was een klein beetje zenuwachtig van alle opwinding, en was daardoor een beetje met het slot aan het rommelen, ze opende de klep, draaide nog een keer aan de sleutel en haalde deze weer uit het slot. Ze legde de sleutels in de boodschappen krat die achter in de kofferbak stond. Katelijne draaide zich om, en pakte de tas met de luiers van de grond en legde deze in de kofferbak achter de boodschappenkrat. “Ziezo, nu er alleen nog voor zorgen dat mijn moeder straks niet in de kofferbak komt”, zei Katelijne. Ze keek Jeroen trots aan, en gooide de kofferbak met een mooie zwaai weer dicht. “Je weet zeker dat je moeder daar niet in hoeft straks?”, vroeg Jeroen. “Oh nee hoor, ik hou gewoon de sleutels bij me, en als ze dan toch boodschappen heeft leg ik die wel voor haar in de kofferbak”, zei Katelijne vastberaden. Ze had het nog niet gezegd of ze verschoot ineens van kleur, “de sleutels!! Waar heb ik de sleutels!?”. Katelijne voelde meteen aan haar broekzakken, leeg. “Oh nee!”, zei ze verschrikt, en voelde daarna aan het slot van de kofferbak. “Op slot, de kofferbak zit op slot!”, en ze keek Jeroen aan. Jeroen voelde ook aan het slot, “ja die zit op slot”, zei hij vervolgens nuchter. Katelijne sloeg haar handen in haren en zei, “oh nee, oh nee, oh nee!! De sleutels liggen nog in de kofferbak!”…       

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 877
 • Geslacht: Man
 • Perry het vogelbekdier!!! :P
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1988
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Arnhem
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #12 november 06, 2011, 20:54:57 20:54*
Geweldig deel ;)

En wat een mooi rampscenario ;D
Ben beniewd hoe het verder gaat ::)


Offline (Verborgen)

 • Global Moderator
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 2.507
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1996
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Prov. Utrecht
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #13 november 06, 2011, 21:29:15 21:29*
Geweldig verhaal! ;D
Ik wacht op een vervolg! ;)

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Superlid
 • *****
 • Berichten: 122
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: niet opgegeven
 • Geboortejaar: 1994
 • Ik ben: AB & DL
 • Locatie: Maastricht
Re: Katelijne (dl tb) intro
Reactie #14 december 06, 2011, 22:54:57 22:54*
Heel mooi verhaal!

Heb al zin in een vervolg :D!

--LT