ABDL Forum Logo

Poll

Hoe goed is dit verhaal?

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
1 (10%)
5
0 (0%)
6
1 (10%)
7
1 (10%)
8
3 (30%)
9
0 (0%)
10
4 (40%)

Totaal aantal stemmen: 10

de Kindercreche  (gelezen 11141 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline (Verborgen)

 • Site beheerder
 • Forum Held
 • *****
 • Berichten: 1.792
 • Geslacht: Man
  • AB-DL-TB Club Shop
 • Contact behoefte: iedereen
 • Geboortejaar: 1983
 • Ik ben: DL
 • Locatie: Oss
de Kindercreche
december 07, 2009, 21:59:48 21:59*
Geschreven door: Theo Everts


Jose was op zoek naar werk. Op een dag moest ze voor een gesprek naar een kinderchreche. Dat leek haar wel wat. Ze ging er heen en moest even wachten op haar beurt er was nog een meisje voor haar.

Na een half uurtje komt een verpleeger uit de kamer met een baby'tje op de arm. Het meisje huilde flink, de zuster probeert haar te troosten en loopt met haar de gang uit. Dan mag Jose naar binnen. De deur sluit achter haar. Jose schrikt.

Ze zag een kamer met verschillende tafels. Op een tafel staat een klein meisje. Ze huilde flink. Een zuster deed haar een luierpakje aan. Dat vond het meisje niet leuk, maar de zuster was sneller en het pakje klikte ze meteen dicht. Ze krijgt een harde klap voor de kont van de zuster. Ze herkende het meisje, het was het meisje die voor haar naar binnen ging.

Maar wat ging er gebeuren? Dan verneemt ze dat word beetgepakt. Ze kijkt om en ziet dat een zuster haar beet had. De zuster tilt haar op. Ze krijgt dan een hand tussen haar benen door en die plaatst de zuster stevig in haar kruis. Dan verneemt ze dat de zuster haar horizontaal houd. De zuster brengt haar naar de eerste tafel.

Ze zag een mand met kleren. Die waren van het andere meisje. Jose moet staan op de tafel. Jose kijkt anstig rond. Ze voelt dat er aan de sluiting van haar rokje wordt gezeten. Ze keek en zag dat de zuster haarr rokje los maakte. Ze probeerde het te verhinderen maar dat werd bestraft met een best pak slaag voor de kont.

Als Jose flink huilt trekt de zuster haar rokje uit. Dan staat ze in haar blote bibs. Dan moet Jose zitten, haar blousje word uit getrokken. Dan is Jose hellemaal naakt. De zuster bekeek de naakte Jose. Verbaasd kijkt Jose naar haar kleren die op een bergje naast haar lagen. Ze bekijkt haar zelf. Ze was naakt. Haar kruis had geen schaamhaar meer en haar borsten waren verdwenen.

Dan tilt de zuster haar van de tafel. De zuster houd haar stevig in de armen beet. Ze neemt Jose mee, de zuster schud Jose zachtjes. Dan ziet Jose een babybadje. Meteen plaatst de zuster haar in het badje en begint haar flink te wassen. Ze word flink gewassen.

Na een tijdje is ze gewassen. De zuster laat haar even in bad zitten. Jose kijkt rond. Ze ziet dat een andere zuster een Pamper op een tafel legt met een plastiekbroek er naast. Dan pakt ze een potje babyzalf. Dan kijkt ze naar het badje waar Jose in zat.

Meteen verneemt ze dat ze uit bad getild word. Een badlaken gaat om haar nate lichaam. De zuster wrijft haar droog terwijl ze haar naar de tafel bracht waar de Pamper lag. Dan staat Jose op de tafel naast de Pamper. De zuster wrijft haar nog steeds droog.

Dan is ze droog. De badlaken gaat weg en Jose staat weer naakt op de tafel. Jose keek naar de Pamper. Dan moet ze omdraaien, ze kijkt nu naar de muur en staat met haar blote kont naar de zuster toe. Ze hoort het potje met babyzalf open gaan. Een arm gaat om haar lichaam. Dan voelt ze ook een hand over haar kont gaan.

Ze verneemt dat haar kontje werd ingezalfd. Het voelde koud aan. Jose begon een beetje te beseffen wat er gebeurde. Ze keek rond, maar ze zag geen mogelijkheid om te vluchten. Er liepen veel zusters. Het andere meisje werd net de kamer uit gebracht. Ze droeg een blauw pyjamapakje en van haar lange haar was niets meer over. Ook had ze een speentje in haar mond.

Intussen was er weer een nieuw meisje in de kamer. Ook zij moet uit de kleren. Dan is het kontje van Jose in de babyzalf. Jose ziet dat de Pamper word gepakt. De Pamper gaat open en Jose wordt gedraaid. Voor haar staat een zuster met de luier. De Pamper word op de tafel gelegd en een zuster plaatst haar op de Pamper. Dan word ze op haar rug gelegd. Als ze ligt maakt een zuster de Pamper vast. De luier gaat strak vast.

Dan moet ze staan. Onwennig staat ze op de tafel. De luier word gecontroleerd. De zuster inspecteerde de Pamper eens. Jose moet daarvoor een paar keer rond draaien. Dan moet ze voor overbukken. Ze verneemt dat ze zuster een beetje aan de luier trekt. Dan mag ze weer recht op staan dan legt de zuster haar op haar buik op de kussen liggen. Haar handjes moet ze recht vooruit leggen. Haar beentje worden ook recht getrokken.

Dan ineens werden foto's van haar genomen. Vooral van haar luier. Dan moet ze omdraaien nu ligt ze op haar rug. Ook nu worden foto's gemaakt. Van de voorkant van Pamper. Ze kreeg een speen in haar mond en er worden foto's gemaakt van haar gezicht met een speen in de mond. Dan krijgt ze een paar klopjes op haar gepamperde billetjes.

Dan bekijkt de zuster de Pamper nog even. De Pamper zat strak vast met twee plakstripjes. Dan moet Jose staan. De zuster houdt haar beet bij een arm en strijkt over haar billetjes. Dan pakt de zuster een wit broekje, ze gaat eens met het broekje over de beentjes van Jose. Het was een plastiekbroek. Het voelde koud aan, Jose trek met haar beentjes.

Ze verneemt dat haar voetje wordt beetgepakt door de zuster. Jose kijkt omlaag en ze ziet dat haar voetje in de plastiekbroek moet, als die er in staat pakt de zuster haar andere voet en die stopt ze ook in de plastiekbroek. Met twee handen trekt de zuster de plastiekbroek op en Jose krijgt hem om haar billetjes. De zuster trekt het broekje goed over de Pamper en ze geeft Jose een klap voor de broek. Jose voelde het wel.

"Auw." de zuster keek op.

"Wat is dat nou? Hoe kan dat nu zeer doen? Je draagt een dikke luier. Nou dan moet je maar een fopspeentje in je mondje." Ze pakt iets uit een laatje: het was iets wits. Dan houd ze het Jose voor de mond.

"Zo Jose, nu doe je braaf je mondje open dan kan ik je een fopspeentje in de mond doen." Jose keek en zag een speentje voor haar mond. Jose wilde geen speen in haar mond en dus hield ze haar mond stijf dicht. De zuster had het door en gaf haar weer een klap voor de kont. Weer zei Jose "Auw".

Nu was haar mond open en meteen had ze de fopspeen in haar mond gekregen. De zuster knikte tevreden als ze Jose ziet staan met een fopspeen in de mond.

"Zo, nu ben je stil. Zo, vlug een speelpakje aan en dan ga je de creche in." Meteen stopt de zuster de zuster haar in een blauw speelpakje. Dan is Jose gekleed als een baby. Dan tilt de zuster Jose van de tafel en brengt haar naar de creche. Daar liepen veel meer kinderen, van verschillende leeftijden van pas geboren tot peuter, allemaal droegen ze een luier.

Jose moet in groep drie. Dat waren kinderen van anderhalf jaar. Een Leidster speelde met de kinderen. Jose word overgenomen van de zuster en de zuster zei:

"Jose, moet eerst maar een paar uurtjes slapen want ze is vervelend." De leidster nam Jose op de arm en keek haar streng aan.

"Zo Jose, meteen op je eerste dag vervelend. Ga maar even een beetje slapen stoute baby." Meteen werd Jose naar een kinderbedje gebracht er en in gestopt.

 

Offline (Verborgen)

 • Volwassen
 • Toplid
 • *****
 • Berichten: 32
 • Geslacht: Man
 • Contact behoefte: alle tieners
 • Geboortejaar: 1990
 • Ik ben: TB & DL
 • Locatie: Vlaams-Brabant
Re: de Kindercreche
Reactie #1 december 14, 2013, 14:47:47 14:47*
Nog een goed verhaal doe zo voort